Aguero messi neymar cok can yakar.![]()
Aguero messi neymar cok can yakar.![]()
Asıl rotasyon çok sağlam geliyor bana Pedro ve Alexis ikisi de çok üst düzey.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Arda 42m€ gibi astronomik bir rakama bence transfer olmaz. Atletico temiz 20-25m€'ya bırakır Barcelona almak istiyorsa.
öte yandan; messi-aguero-neymar / pedro-alexis-tello
aman aman.
Bir de şu Xavi ve İniesta'ya çok iyi bir rotasyon bulabilseler çok iyi olacak.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Barça Sağlam Geliyor
(Tapatalk)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
City bırakmaz Agüero yu
Alexis'in sezon sonu Juve'ye gideceği konuşuluyor bu transferler olursa gider zaten.
guardiola oyunculari motive etmekte zorlandigi icin takimdan ayrilmis haberlere bakilirsa. zaten dususun sebebi de bu olsa gerek. artik hersey birakildi, messinin kiracagi rekorlar takip ediliyor.
yeni yuzler takima faydali olabilir.
City Aguero'yu kolay kolay satmaz. Yaya ile birlikte en değerli oyuncusu. City, PSG gibi takımlardan oyuncu almak kolay değil, bu takımlar tok satıcı. Mesela PSG'den T.Silva, Cavani'yi almaya kalksan imkanı yok satmazlar.
barca icin forvet onemli degil barcayi su an kara kara dusunduren xavi-iniesta yerine kimi koycaz.. hadi iniesta neyse 3-4 yil daha oynar ama xavi icin oyle degil.. o yuzden barca kesinlikle pas yuzdesi yuksek bir adam alacaktir onlarda bence vidal-kroos ikilisinden biri olur.. barca icin artik para harcama zamani geldi..
xaviye alternatif arda var iste, gayet iyi oynar o bolgede bence. atleticoda ortasaha ozelliklerini cok gelistirdi, oyun zekasi da iyidir. barcanin pas trafiginde siritmaz hic.
yapma abi mevkileri farkli arda orda oynuyamaz , + xavi kadar zeki degil çevik hiç degil arda...
biliyorum farkli yerlerin oyuncusu ama denenebilir, o acidan dedim. o olgunlukta bence. gidip de pedronun yerinde oynayacak hali yok, barcada tek yer var oynayabilecegi, xavi ya da iniestanin pozisyonu.belki baska takimda siritir ama barcadaysa mc oynar sanki, bana oyle geliyor.
Herkesin aklında bugün YGS vardı, benim aklımda ise El Clasico
Bakalım, merakla bekliyorum.Barça kazansın, zirve yarışı gene ateşlensin.
İlk 11'ler gençler
![]()
ntvspor mu veriyor maçı?
(/s)
Iniesta atti![]()
izleyemeyeceğiz o zaman, çogzel![]()
(/s)
ee cok kolay gol oldu, yine mi real
iniesta bombos kaldi, mou nun reali boyle gol yemezdi.
ya şu ispanyol spiker bi salise bile susmaz mı ya dua mı okuyo hatimmi indiriyo bıdıbıdı bisus da maç izleyelim
Visca Barca!Kazansınlar da zirveye renk gelsin. 70-70-69 olsun puanlar.
![]()
Bu Valdes bir ara Monaco'ya gidecekti, ne oldu sonra? Niye kurtulamıyor şu adamdan Barcelona yahu? Böyle bir takımın kalecisi bu kadar mı kova olur? Rüştü'yü de bu yemişti!
Edit: Al sana 2!
2-1 oldu, yine benzema. ilk golun tekrari oldu.
mac 180 derece dondu.
yuh, yine di maria-benzema co-operation oluyordu. cizgiden cikardilar![]()
Defansa takviye yapma zamani geldi Barca..
Arkadaş şu güzelim maçı izleyemiyoruz doğru düzgün hay böyle sistemin içine ya.
messi tastan cikardi golunu, saha karisti. basrolde yine pepe2-2