Barcelona gelsin bizim ligde 1 sezon oynasın da sertlik görsün.
Barcelona gelsin bizim ligde 1 sezon oynasın da sertlik görsün.
barcelona çatır çatır yeniyor madridi ..
bize sadece keyifle izlemek düşüyor ..
Real Madrid'i tebrik ederim.Çok iyi oynamaya çalıştılar.Ancak inanılmaz bir çirkeflik var adamlarda.Yenilgiyi hazmedemediler.
Bu arada hakeme laf atan Real Madridlileri anlamak güç.Şöyle bir imkan olsa pozisyonları yeniden izleyebilip öyle karar verseler daha 30.dakikadan Madrid 5 kırmızıyı yerdi.
Birde Ertem Şener bir konuda haklı.Mourinho gider hakeme söver.Ama herkesin dediği gibi Real Madrid'de Madrid'i haketmeyen adamlar var hiç bir çare bulamıyor.
Real Madrid'i bu kadar hırçınlaştıran şey hakemlerin tutumudur. Birde Pepe Khedira gibi kazmaların sert oyun anlayışıdır. Onun dışında hepsi futbol oynamaya çalışan oyuncular. Ronaldo her iki maçtada, özellikle ilkinde penaltı pozisyonunda ne yapması gerekir? Öyle hakeme böyle tutum olur ancak. Bu hakemde maçı kaldıramadı. Marcelo bence bir daha oynamamalı. Zaten maç bitmişti iyice beter etti. Olayların fitilini ateşledi.
Bu İspanyollar -sanırım- 3 sene önce Ali Sami Yen'deki yanılmıyorsam 0-0 biten maçı yayınlıyorlardı. Yayını yarıda kesmişlerdi, biz sadece futbol izlemek istiyoruz diye. Son 3-4 maçtır görülüyor ki bizden pek bi farkları kalmamış.![]()
O ağır siklet boks maçıydı ama... Adamlar haklı![]()
adı türk, özü türk, forması alman.
mesut özil dün içindeki türklüğü göstermiştir.![]()
(/s)
Hasan Şaş yapardı bu saha kenarından kart görme işini çok fazla.
Yalnız şu var Mourinho kulağını çekmemişGözünü parmaklamış
![]()
Bizim için biraz zahmetli oluyor ama Mori'ye hazmetmeyi öğreteceğiz nasılsa.. E tabi 2 yıldır maç kazanamıyolar..
arkadaki amcanın tshirtleri satışa çıkmış.
(/s)
Mesut Özil : Villa dinime küfür ederek beni tahrik etti.
(/s)
doğan haber ajansı
(/s)
Eğer bu haber doğruysa Villa Barca'dan gider, bir de para cezası alır. Ayrıyetten UEFA'da ceza verebilir. Yanlış bilmiyorsam Villa'nın Barca'yla yaptığı sözleşmede herhangi bir ırkçı faaliyetten uzak durmasına dair bir madde var.
O olaydaki amca çok komik gerçekten.![]()
So what?
Saike
artık olaylar gs-fb maçlarını geçti, bizim sabri-emre bunların yanında tırt kalır![]()
Ya beyler bu ilk maçdan sonra jose morinhonun acıklaması varmış 2.maç sırasında ertem şener söylemişti ispanyada herşey değişyior biz iyi oynuyor ama hakemler hep aynı bunun gibisinden bi not vermiş yardımcı hocasına onu bilen varsa tam olarak yazabilirmi .
o açıklama lazım ya![]()
http://www.facebook.com/pages/The-ob...714297?sk=wall
Arkadaki bıyıklı amcanın gurubu
Dehşet resimler var ya öldüm gülmekten
![]()
Hakkaten bu ne ya baya bi güldümThe Observer favorimdir artık
![]()
Sporting Gijon takımının oyuncusu Javi Poves, "futbolun yalnızca para demek olduğunu" ileri sürerek aktif futbolculuk kariyerine son verdi. Poves, futbolun kirliliğe battığını iddia etti.
Atletico Madrid altyapısından yetişen Poves, daha önce kulüp sponsorunun kendisine verdiği otomobili "kendi aracı yeterli olduğu" için reddetmiş, ayrıca "bankacılık sistemine inanmadığı" için transfer taksitlerini elden almayı tercih etmişti.
M24'e özel bir siyasi görüşü olmadığını belirten Poves, para düzeninin futbola olan sevgisini yitirmesine yol açtığını ve bundan sonraki zamanda okuyup öğrenebildiği kadar çok şey öğrenmek istediğini söyledi.
Eurosport
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ayrıca başka bir kaynaktan;
Bu kirli sistemin bir parçası olmaya daha fazla dayanamayacağını söyleyen Poves, "Ben küçükken bu oyunu büyük bir sevgiyle oynardım. Ama şimdi farkına varıyorum ki futbolda her şey para demek. Bu futbol kirlidir ve hepimiz kandırılıyouz. Afrika'daki, Amerika'daki, Asya'daki insanların ölümleri üzerinden para kazanılan bir sistemin parçası olmak istemiyorum" diyerek profesyonel futbolculuğu bırakma kararını açıkladı. Profesyonel futbolun para ve sahtekarlık üzerine kurulu olduğunu dile getiren Poves, 'kapitalizm ölüm demektir' ifadesini de kullandı. Öte yandan, Javi Poves'in ayrılmadan önce kulüp tarafından tesis edilen otomobili de kabul etmedi. Sporting Gijon ile olan sözleşmesini fesh eden futbolcu bundan sonraki hayatında bol bol okuyarak çok çeşitli konular hakkında bilgi sahibi olmak istediğini söyledi.
http://fanatik.ekolay.net/Isyan-etti...208_234142.htm
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
On numara iş yapmış, tebrik ediyorum Javi.
Böyle insanların olması mutlu ediyor beni.Ben bu oyunu sokakta sevdim.Futbol son yıllarda o kadar kirlendi ki...