Sayfa 107 / 492 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon
3,181 ile 3,210 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Fena bir oyuncu değil.Derby adeta ligde kalmak için debeleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

son çırpınışlar ..işleri zor açıkçası isterse messi gelsin

Orada o yaşta futbolculara bırakmaları için baskı yapılmıyor.Tugay çıkıyor,oynuyor futbolunu.Blackburn'le özdeşleşti Tugay.Futbolu bir 2-3 sene daha oynayıp futbolu orada bırakabilir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Honduras'lı Yildiz Wigan'da

Premier Lig'de sıkıntılı günler yaşayan Wigan Athletic, Deportivo Olimpia'nın Honduras'lı Milli ortasaha futbolcusu Wilson Palacios ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.Sezon başında Birmingham City'e 6 aylığına kiralık olarak transfer olan 23 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Steve Bruce'la Birmingham'dan sonra Wigan'da da beraber çalışmaya devam edecek.Bu sezon 6 defa Birmingam forması giyen ve Wigan'daki ilk transferi olan Honduras'lı futbolcuyla ilgili kulübün resmi internet sayfasına konuşan teknik direktör Bruce, "Wilson'u çok iyi biliyorum ve neler yapabileceğinin de farkındayım. Çok güçlü, her iki ayağını da etkili kullanabilen ve Premier Lig'e uyum sağlamış futbolcu. Ayrıca benim futbol mantalitemi de biliyor" dedi.Cumartesi günü Derby County ile oynanacak maçta forma giyebilecek olan Palacios ise yaptığı açıklamada, "Wigan'la imzaladığım için çok mutluyum. Steve'i teknik direktör olarak çok beğeniyorum. Çok istekli bir kulübe geldim ve forma giymek için sabırsızlanıyorum. Birmingham'la kiralık anlaşmam bittiğinde ilk olarak Wigan bana teklifte bulundu. Artık tamamen odaklanmak ve elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. 2002 yılından itibaren Deportivo Olimpia kulübüne hizmet veren ve 102 maçta görev alıp 32 gol atarken, Honduras Milli takım formasını ise 42 defa giyip 2 gol kaydetmişti.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Daha 23 yaşında. İnşallah bir çıkış yakalamayı başarır Wigan'la.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Liverpool'da kavramaya başladı transfer işini. Geleceğin yıldızlarından...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Grant: "Anelka, Drogba gibi olur"
    Chelsea patronu Avram Grant, Bolton'dan alınan Nicolas Anelka'nın transferinden memnun.

Nicolas Anelka'nın büyük yankı uyandıran transferini değerlendiren Chelsea Menajeri Avram Grant, Fransız futbolcuyu kadrolarına katmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Anelka'nın Chelsea'ye güç katacağını belirten İsrailli çalıştırıcı, "Drogba gibi olabilir. İiy bir kariyeri var. Bence Anelka maç içerisinde önemli anlarda önemli işler yapabilen bir oyuncu. Gol atmayı biliyor. Modern futbolda, takımınızda böyle 3-4 oyuncu bulunması gerekiyor" diye konuştu.

11 yıllık kariyerindeki 9. transferini gerçekleştiren Anelka, bakalım burada dikiş tutturabilecek mi...

kaynak: goal.com

Bu adamda şeytan tüyü var. Bu adamı alırsanız zarar etmezsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılı bir transfer yapmış Liverpool.Kutluyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

FM de sürekLi aLdığım savunma oyuncuLarından birisi. Bir kaç maçını da izLedim. LiverpooL un kanayan yarası oLan mevki için nokta atışı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

çok yerinde bir transfer bencede

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

wiganda çıkış yakalayamaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Drogba'dan Anelka'ya mesaj: “Chelsea'nin yıldızı benim!"

Chelsea’nin yıldız forveti Didier Drogba, Nicolas Anelka’nın gelişinin takımın yıldızının kendisi olduğu gerçeğini değiştirmeyeceğini söyledi.

Asıl yıldız benim!

Drogba’nın Salomon Kalou ile birlikte Fildişi Sahilleri formayı giymek için Afrika Uluslar Kupası’nda olması ve son haftalarda sakatlıklıkların artması Chelsea’yi Nicolas Anelka’yı transfer etmeye itmişti. Ancak Afrika’daki futbolcular döndüğünde 5 tane forvetinin bulunacak olması Chelsea’de sorunlar yaratabilir. Teknik direktör Grant’in, eğer sistemini değiştirmezse Anelka ya da Drogba’dan birini tercih etmesi bekleniyor.

Drogba'nın konu hakkında yorumu ise şöyle oldu:

“Kibirli biri değilim ama Chelsea’nin starının ben olduğumu düşünüyorum. Afrika Kupası’ndan döndüğümde müthiş bir form yakalayacağımı düşünyüorum. Çünkü bu sene kupalar kaldırmak istiyorum. Anelka’nın gelişi hiçbir şey ifade etmez. Yalnızca takımda rekabet artar o kadar”.

Beraber de oynayabiliriz

Fransız yıldızla iyi bir uyum sağlayabileceğini düşünen Didier Drogba, “Bu takımda birçok forvetle beraber oynadım, onunla da oynayabilirim,” diye konuştu.

Bu arada Anelka’nın gelişiyle birlikte artan söylentilere göre, eğer Anelka aşısı tutarsa Chelsea'nin Jose Mourinho'nun gidişiyle eskisi gibi mutlu olmayan Drogba’yı sene sonunda Milan’a iyi bir teklif gelmesi halinde satabileceği söyleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Drogba'ya yol gözüktü bencede.Zaten sorun yaratıyormuş Chelsea'de.Gitsin Milan'a.Hava değişikiği iyi gelecektir ona.Milan'dada ihtiyaç var zaten ona..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Milan'a lazım cidden, herkesin istediğ gibi olsun bence, ama anelka da tutmazsa chelsea'nin hali iyi olmayabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Liverpool lige döndü !..

Premier League sonuncusu Watford sahasında Liverpool'a 34 dakika dayanabildi. İki maçta Arsenal’den dokuz gol yiyen Liverpool, lige Watford galibiyetiyle döndü. Rakibini 3-0'la geçen Mercyside ekibi, ligdeki son sekiz maçında yedinci galibiyetine ulaştı..
    FA ve Carling Kupaları’ndaki Arsenal hezimetlerinin ardından Liverpool Premier League’e Watford deplasmanında döndü. Karşılaşmanın 12. dakikasında Danimarkalı Daniel Agger’le bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilen Liverpool ilk yarıda oyunun hakimiydi. Forvet hattında yaşadığı sıkıntı sebebiyle gol bulmakta zorlanan Watford, Liverpool baskısına 34 dakika dayanabildi. Sezon başında Blackburn Rovers’dan gelen Galli Craig Bellamy takımını öne geçiren isim oldu. Watford savunması bu golün şokunu atlatmaya çalışırken 40. dakikada Peter Crouch ilk yarının skorunu 2-0 olarak belirledi.

Liverpool ikinci yarıda da durmadı. Arsenal’den iki maçta dokuz gol yiyen Liverpool, Watford’a patladı. Peter Crouch 48. dakikada kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü attı. Skor avantajını eline geçiren Liverpool bu dakikadan sonra daha rölanti bir oyun yapısını tercih etti ve üç puanı üç golle aldı.

Liverpool bu galibiyetle Premier League’deki son sekiz maçında yedinci galibiyetini almış oldu. Mercyside ekibini, ligde en son temsilcilerimizden Tugay Kerimoğlu’nun formasını giydiği Blackburn Rovers devirmişti. Sahadan mağlup ayrılan Watford ise 12 puanda kaldı ve ligin dibindeki yerinde saydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

valla liverpool ligde bir başka oynuyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Daha şimdiden böyle polemikler başlamışsa ohooo

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Drogba'nın gönderileceğinin işareti Anelka'nın alınmasıdır..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Default Henry B.Rovers'a yetti!

İngiltere Premier Ligi'nin 23. hafta mücadelesinde 10 kişi kalan Arsenal Tugay'ın ikinci yarı formasını giydiği Blackburn Rovers'ı deplasmanda 2-0 yendi.

Maçın 13. dakikasında rakibine çelme takan Gilberto Silva kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra herkes Blackburn'ün daha rahat bir maç çıkaracağını düşünerek yanıldı.

Maçta ilk yarının sonlarına doğru Arsenal bir serbest atış kazandı ve topun başındaki isim Fransız yıldız Henry yaptığı şık ortayla Toure'nin vurduğu güzel kafa vuruşu birleşince Arsenal 1-0 öne geçti.

Maçın ikinci yarısına Blackburn Rovers'ın kurt hocası Mark Hughes, Tugay değişikliği ile başladı. Ev sahibi takım oyuncumuzun organizatörlüğünde ataklarını sıklaştırsada 71. dakikada Henry'nin golüne engel olamayınca maçtan 2-0 mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla Arsenal puanını 42'ye yükseltirken 4. sıradaki yerini korudu. Blackburn Rovers ise 28 puanda kaldı.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

henry farkı...ayrıca da tugayı oyuna sokmakta geç kaldı blackburn hocası...ilk yarı oyun kuramadı blackburn ama benle birlikte maçı izledi adam.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default İvanoviç Chelsea'de

Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Lokomotiv Moskova'da oynayan Sırp savunma oyuncusu Brainslav İvanoviç'in transferi konusunda kulübüyle anlaşmaya vardı

Chelsea kulübünden yapılan resmî açıklamada, İngiliz ekibinin oyuncunun transferi konusunda Lokomotiv Moskova takımıyla her konuda anlaşmaya vardığı ve Branislav İvanoviç için gereken çalışma izninin de alındığı belirtildi.

Açıklamaya göre, Chelsea'nin transferi bitirmek için oyuncuyla anlaşması ve Sırp yıldızın sağlık kontrolünden geçmesi yetecek.

Juventus, İnter ve Manchester United gibi devlerle de adı geçen 23 yaşındaki Sırp milli oyuncu iki sezondur Rus Ligi'nde forma giyiyordu.
    Chelsea oyuncu için Lokomotiv'e ödenene bonservis bedelini açıklamasa da, bu rakamın 15 milyon avro civarında olduğu sanılıyor.
    Salı günü Londra'ya gelen oyuncunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra beş yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

kaynak:goal

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Chelsea parayı bastı mı alıyor zaten.Juve'ye gitmesi daha yararlı olurdu.Chelsea'de devamlı forma giyemeyebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bence ileri için iyi bir yatırım, tebrikler Grant..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ivanoviç fm 2007'den beri takip ettiğim bir oyuncu chelsea'de başarılı olacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anelka'nın cevabı gecikmez görürsünüz

Del Piero_10 Misafir

Default Diarra Portsmouth'la anlaştı

Arsenal'in Fransız oyuncusu Lassana Diarra'nın bir başka Premier Lig ekibi Portsmouth'la anlaşmaya vardığı belirtildi.

Sky Sports'un haberine göre, Arsenal'de forma şansı bulamayan Lassana Diarra, Portmouth kulübüyle anlaşmaya vardı. Diarra'nın bu hafta Portsmouth'a giderek sağlık kontrolünden geçmesi ve resmî sçzleşmeye imza atması bekleniyor.

Portsmouth kulübünün oyuncu için Arsenal'e yaklaşık 5 milyon sterlin bonservis bedeli ödeyeceği de gelen haberler arasında.

Habere göre Fransız yıldız, Portmouth'la 3,5 yıllık sözleşmeye imza atacak. Oyuncunun bu hafta sonu oynanacak Derby maçında yeni takımının formasını giyebileceği söyleniyor.

22 yaşındaki Diarra, sezon başında Chelsea'den Arsenal'e gelmiş ancak Arsene Wenger'in takımında yeterince forma şansı bulamadığı gerekçesiyle takımdan ayrılmak istediğini söylemişti.
    Last edited by Del Piero_10 : 17.Ocak.2008 at 14:28

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aslında iyi oyuncu ama dikiş tutturamadı nedense

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Kendini pek gösteremedi.Portsmouth kariyerinde ilerlemek için iyi bir kulüp.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Steinsson Bolton'da

Premier Lig ekibi Bolton Wanderers'ın, Hollanda'nın AZ Alkmaar takımında forma giyen İzlanda'lı Milli sağ kanat oyuncusu Gretar Steinsson'u renklerine bağladığı açıklandı.26 yaşındaki futbolcuyla 3.5 yıllık sözleşme imzalandığı, bonservis bedeli için de 3.5 Milyon Pound ödeneceği bildirildi.İzlanda'lı Milli futbolcu, Bolton kulübünün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Çok uzun zamandır beklediğim fırsat geldi. Bu benim için muhteşem bir şans. Daha önce de kadrosunda İzlanda'lı futbolcular barındırmış mükemmel bir kulüp. Premier Lig en heyacanlı ve herkesin oynamak istediği bir lig. Her Cumartesi İngiltere'den bir maç seyrederek büyüdüm. İzlamda'daki tüm gözler her zaman İngiltere'dedir. Bu kulübe herşeyimi vermeye başlamak için sabırsızlanıyorum" dedi.UEFA Kupası'nda AZ Alkmaar forması giydiği için takımına Atletico Madrid'le oynanacak maçlarda yardım edemeyecek olan Steinsson, daha önce 2002 yılında Bolton'la antrenmanlara çıkmış ancak sözleşme imzalanmadan geri yollanmıştı.İngiliz ekipte vatandaşı Heidar Helguson'la birlikte forma mücadelesi verecek olan İzlanda'lı futbolcuyla ilgili konuşan teknik direktör Gary Megson ise, "Gretar bize birçok pozisyonda yardım edebilecek olan bir futbolcu. Kadromuza güç katacağı kesin" dedi. 2006 yılında Young Boys'dan transfer olduğu AZ Alkmaar'da 61 lig maçında görev alan sağ bek, 24 defa İzlanda Milli takım formasını giymiş ve 3 gol atmıştı.

Mesaj Yetkileri