yerli olarak fenerbahçe'de ön libero görevini kaldıracak bir tek Mehmet Topal'ı görüyorum. transferi imkansız olduğu için yabancı oyuncu geleceği kesin. bence o isim albelda![]()
yerli olarak fenerbahçe'de ön libero görevini kaldıracak bir tek Mehmet Topal'ı görüyorum. transferi imkansız olduğu için yabancı oyuncu geleceği kesin. bence o isim albelda![]()
İspanyol bir oyuncu olması çok büyük bir avantaj olur takım ve o nun için..
Artık şu ön libero transferini açıklığa kavuşturmamız lazım.Albelda transferi sanırım en mantıklı olarak görülen transfer.
Fenerbahçe hep geç transfer eder, acele etmeyin, DMC alınacak..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Hadi ön libero için ince elenip sık dokunuyor da kaleci transferi için ne bekleniyor? Volkan Babacan ile Mert Günok'un yedek kaleci olmadıkları anlaşıldı kampta, neden hala yerli iyi bir yedek alınmıyor? Ön libero transferi için şartların oluşması zaman alabilir ama en azından yerli kaleci alınmalıydı şimdiye kadar.
hemde transferin son 2 günü.
İkisi de gözden düştü !..
Aragones, performanslarını beğenmediği Kezman ve Maldonado'yu gözden çıkardı !.. Lig TV'nin haberine göre İspanyol çalıştırıcı özellikle Maldonado ile çalışmayı düşünmediğini açıkça dile getirdi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones, Yönetim Kurulu'na verdiği raporda Kezman ve Maldonado'nun kendisini hayal kırıklığına uğrattığını belirtti. İspanyol çalıştırcı geçen sezon devre arasında transfer edilen ve hemen hemen kimsenin beğenmediği Maldonado'nun gönderilmesinde hiçbir sakınca görmediğini belirtti.
Tecrübeli çalıştırıcı raporda ayrıca Kezman'dan memnuniyetsizliğini de ortaya koyarak "İyi bir golcü alındığı taktirde Kezman ile de yolları ayırabiliriz" dedi.
Lig Tv
Bir süre önce Galatasaray’ın İstanbul’a getirdiği ancak yaşanan pürüzlerden dolayı imzayı attıramadığı kaleci Itandje’nin Fenerbahçe’nin de gündeminde olduğu iddia edildi.
Fransız Basını’ndan L’Equipe Gazetesi’nde yer alan iddiaya göre Liverpool’un gözden çıkardığı Fransız kaleci için iki dev birbiriyle yarışıyor. Ancak habere göre İstanbul’a geldikten sonra Galatasaray ile anlaşma sağlayamayan Itandje, ülkesinin PSG takımına dönmeyi düşünüyor.
Bu yaz iki Fransız yıldız Giuly ve Makalele’yi de transfer eden PSG bakalım Charles Itandje’yi de kadrosuna katabilecek mi?
MARATON.COM.TR
DERLEYEN: ALP KOPARAL
![]()
aman kalsın itandje kadar berbat kaleci görmedim ömrümde.
Gerek yok..2.Sınıf bir kaleci ..
İtandje 2.sınıf bir kaleci değil bence ama kalende Volkan gibi bir isim varken yabancı bir kaleci almak gereksiz bir lüks olur.
So what?
Saike
İki tane iyi yerli kaleci varken bir takım yabancı kaleci almamalı..Bu Galatasaray'da da aynı Fener'de de..
Maldonado'yu gözden çıkarmasına üzüldüm.En azından bir oynasaydı sezonda.
Serkan'ı kalede görmek isterim ..
Zaman zaman dengesiz hareketleri olsa da bu takımın as panteri Volkan'dır. Yedek yerli alınabilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
aslında yerli yedek kaleci için rizesporlu özden de düşünülebilir tecrübelide sayılır..ben oynayan genç kalecilerin yedekte çürütülmesini içime sindiremiyorum onun için serkan kırıntılı,ufuk ceylan isimler inşallah olmaz galatasarayda fevzi elmas gibi iyi bir kaleciyi bu yolla heba etmiştir bence..
As kaleci aramıyoruz zaten, yedek kaleci arıyoruz, kontenjandan dolayı da yedek kaleci olarak yabancı almayız, basın uyduruyor. Eğer illa ki yabancı kaleci alınacaksa bu da Volkan'ın çok çok daha kaliteli bir isim olmalı ki kimse sesini çıkaramamalı (Volkan dahil).
Emre Belözoğlu antrenmanlara başlamış, sakatlığı yokmuş şu an, iyi görünüyordu idmanlarda da, yarın da saat 13.00'de sözleşmeyi imzalıyor, hayırlısı olsun, umarım az da olsa (10-15 dk) Shakhtar maçında forma giyer.
Volkana güvenimiz tam ama nolur nolmaz bir yedek kaleci alınmalı.Bu arada su Eto'o geldi...
FB.ORGu ac sakasını bırakalım yiyenler oluyorümitlenen heyecanlananan oluyor
![]()
Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımızın yeni transferlerinden Emre Belözoğlu, sağlık kontrolünden geçti. Vatani görevini tamamladıktan sonra, bugün öğle saatlerinde Antalya'dan uçağa binen ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda saat 13.00'te, İdari İşler Koordinatörümüz Serkan Acar ile takımımızın idari menajeri Volkan Ballı tarafından karşılanan Emre Belözoğlu, Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde geçtiği sağlık kontrolünün ardından, aynı hastanede bulunan teknik direktörümüz Luis Aragones ile ilk kez görüşme olanağı da buldu. Teknik Direktörümüz Aragones, Emre'yi kendisiyle İspanyolca, İngilizce ve İtalyanca konuşabilmesinden ötürü sempatik buldu. Aragones bu durumu, ikili diyalogları güçlendirmesi adına olumlu bir durum olarak nitelendirdi.
![]()
Galatasaray'lı olarak tarafsız yorum yapmak istiyorum.Bence Guiza'nın gelmesi Fener'e 5 puan güç kattıysa Aurelio'nun gitmesi 15 güç kaybettirmiştir.Fenerbahçe eğer ön libero almazsa Guiza'ya verilen paraya yazık olur.Selçuk'la,Deniz'le gitmez ,Maldonado'yu nerdeyse hoca küstürdü,emre'nin de sık sakatlığını düşünürsek Guiza'ya verilen paraya çok cidden yazık olur...
Güiza'ya verilen para ile ön libero transferi arasında bir bağlantı yok bence.
Last edited by Raten : 23.Temmuz.2008 at 18:49
hep bir tarafımız eksik kalıyor. bugüne kadar forvette sıkıntı çektik forvet aldık şimdi en güvendiğimiz bölge olan ön libero sıkıntıısı çekiyoruz. bu takım hiç tamam olmayacak bence.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Evet ben de Jesus_FB gibi düşündüm ve ondan öyle dedim.
"Transfer görüşmeleri yapmıyorum"
Geçirdiği ciddi sakatlığın ardından Fenerbahçe tarafından lisansı dondurulan ve sakatlığının düzelmesi için yoğun bir çalışma temposu uygulayan Stephen Appiah'ın sık sık İtalya'ya gitmesi beraberinde dedikoduları da getiriyor.
İtalyan kulüpleriyle transfer görüşmeleri yaptığı iddia edilen Ganalı futbolcu için Brescia ve eski kulübü Juventus'un ısrarcı olduğu ortaya atılırken Appiah bu transfer dedikodularını yalanladı.
İtalya'ya sadece doktorlarını görmek ve tedavi olmak için gittiğini kaydeden tecrübeli futbolcu kendi internet sitesinden yaptığı açıklamada Fenerbahçe futbolcusu olduğunu yineledi ve Juventus'a şu an için transfer olma ihtimalini imkansız olarak değerlendirdi.
Fenerbahçe'nin futbolcusu olduğu için hiçbir İtalyan yöneticiyle görüşmediğini de sözlerine ekleyen ve "Şu an aklımda transfer yok. Formda bir şekilde sahalara dönmek için elimden geleni yapıyorum. Bu dönemde böyle transfer dedikoduları duymak istemiyorum" açıklamasını yapan Ganalı futbolcu uzun zamandan beri sakatlıktan kurtulmak için İsviçre'de çalışmalarını sürdürüyor.
Ligtv.com.tr
Ya bu Appiah başımıza bela oldu resmenHem sakat sakat gitse ne olacak ki
![]()