Sayfa 107 / 142 İlkİlk ... 75797105106107108109117 ... SonSon
3,181 ile 3,210 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yerli olarak fenerbahçe'de ön libero görevini kaldıracak bir tek Mehmet Topal'ı görüyorum. transferi imkansız olduğu için yabancı oyuncu geleceği kesin. bence o isim albelda

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

İspanyol bir oyuncu olması çok büyük bir avantaj olur takım ve o nun için..

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Artık şu ön libero transferini açıklığa kavuşturmamız lazım.Albelda transferi sanırım en mantıklı olarak görülen transfer.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe hep geç transfer eder, acele etmeyin, DMC alınacak..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Hadi ön libero için ince elenip sık dokunuyor da kaleci transferi için ne bekleniyor? Volkan Babacan ile Mert Günok'un yedek kaleci olmadıkları anlaşıldı kampta, neden hala yerli iyi bir yedek alınmıyor? Ön libero transferi için şartların oluşması zaman alabilir ama en azından yerli kaleci alınmalıydı şimdiye kadar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Fenerbahçe hep geç transfer eder, acele etmeyin, DMC alınacak..
    Geçen sene değil de bir önceki sene durup durup 4 transfer yapmışlardı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hemde transferin son 2 günü.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İkisi de gözden düştü !..

Aragones, performanslarını beğenmediği Kezman ve Maldonado'yu gözden çıkardı !.. Lig TV'nin haberine göre İspanyol çalıştırıcı özellikle Maldonado ile çalışmayı düşünmediğini açıkça dile getirdi.
    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones, Yönetim Kurulu'na verdiği raporda Kezman ve Maldonado'nun kendisini hayal kırıklığına uğrattığını belirtti. İspanyol çalıştırcı geçen sezon devre arasında transfer edilen ve hemen hemen kimsenin beğenmediği Maldonado'nun gönderilmesinde hiçbir sakınca görmediğini belirtti.

Tecrübeli çalıştırıcı raporda ayrıca Kezman'dan memnuniyetsizliğini de ortaya koyarak "İyi bir golcü alındığı taktirde Kezman ile de yolları ayırabiliriz" dedi.

Lig Tv

Bir süre önce Galatasaray’ın İstanbul’a getirdiği ancak yaşanan pürüzlerden dolayı imzayı attıramadığı kaleci Itandje’nin Fenerbahçe’nin de gündeminde olduğu iddia edildi.

Fransız Basını’ndan L’Equipe Gazetesi’nde yer alan iddiaya göre Liverpool’un gözden çıkardığı Fransız kaleci için iki dev birbiriyle yarışıyor. Ancak habere göre İstanbul’a geldikten sonra Galatasaray ile anlaşma sağlayamayan Itandje, ülkesinin PSG takımına dönmeyi düşünüyor.

Bu yaz iki Fransız yıldız Giuly ve Makalele’yi de transfer eden PSG bakalım Charles Itandje’yi de kadrosuna katabilecek mi?

MARATON.COM.TR
    DERLEYEN: ALP KOPARAL

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aman kalsın itandje kadar berbat kaleci görmedim ömrümde.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Gerek yok..2.Sınıf bir kaleci ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İtandje 2.sınıf bir kaleci değil bence ama kalende Volkan gibi bir isim varken yabancı bir kaleci almak gereksiz bir lüks olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İki tane iyi yerli kaleci varken bir takım yabancı kaleci almamalı..Bu Galatasaray'da da aynı Fener'de de..

Maldonado'yu gözden çıkarmasına üzüldüm.En azından bir oynasaydı sezonda.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Volkan varken İtandje'ye ne işimiz var Serkan Kırıntılı - Ufuk ceylan alınabilir yedek olarak

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Serkan'ı kalede görmek isterim ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Serkan'ı kalede görmek isterim ..
    yok ben o yükü kaldıramam

Aslında Kerem İnan'da düşünülebilir. 28 yaşında tecrübeli ve uefa kupası kaldırmış bir kaleci. 6-7 yıl daha çok rahat oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Zaman zaman dengesiz hareketleri olsa da bu takımın as panteri Volkan'dır. Yedek yerli alınabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

aslında yerli yedek kaleci için rizesporlu özden de düşünülebilir tecrübelide sayılır..ben oynayan genç kalecilerin yedekte çürütülmesini içime sindiremiyorum onun için serkan kırıntılı,ufuk ceylan isimler inşallah olmaz galatasarayda fevzi elmas gibi iyi bir kaleciyi bu yolla heba etmiştir bence..

As kaleci aramıyoruz zaten, yedek kaleci arıyoruz, kontenjandan dolayı da yedek kaleci olarak yabancı almayız, basın uyduruyor. Eğer illa ki yabancı kaleci alınacaksa bu da Volkan'ın çok çok daha kaliteli bir isim olmalı ki kimse sesini çıkaramamalı (Volkan dahil).

Emre Belözoğlu antrenmanlara başlamış, sakatlığı yokmuş şu an, iyi görünüyordu idmanlarda da, yarın da saat 13.00'de sözleşmeyi imzalıyor, hayırlısı olsun, umarım az da olsa (10-15 dk) Shakhtar maçında forma giyer.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Volkana güvenimiz tam ama nolur nolmaz bir yedek kaleci alınmalı.Bu arada su Eto'o geldi...
    FB.ORGu ac sakasını bırakalım yiyenler oluyor ümitlenen heyecanlananan oluyor

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımızın yeni transferlerinden Emre Belözoğlu, sağlık kontrolünden geçti. Vatani görevini tamamladıktan sonra, bugün öğle saatlerinde Antalya'dan uçağa binen ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda saat 13.00'te, İdari İşler Koordinatörümüz Serkan Acar ile takımımızın idari menajeri Volkan Ballı tarafından karşılanan Emre Belözoğlu, Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde geçtiği sağlık kontrolünün ardından, aynı hastanede bulunan teknik direktörümüz Luis Aragones ile ilk kez görüşme olanağı da buldu. Teknik Direktörümüz Aragones, Emre'yi kendisiyle İspanyolca, İngilizce ve İtalyanca konuşabilmesinden ötürü sempatik buldu. Aragones bu durumu, ikili diyalogları güçlendirmesi adına olumlu bir durum olarak nitelendirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Galatasaray'lı olarak tarafsız yorum yapmak istiyorum.Bence Guiza'nın gelmesi Fener'e 5 puan güç kattıysa Aurelio'nun gitmesi 15 güç kaybettirmiştir.Fenerbahçe eğer ön libero almazsa Guiza'ya verilen paraya yazık olur.Selçuk'la,Deniz'le gitmez ,Maldonado'yu nerdeyse hoca küstürdü,emre'nin de sık sakatlığını düşünürsek Guiza'ya verilen paraya çok cidden yazık olur...

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Güiza'ya verilen para ile ön libero transferi arasında bir bağlantı yok bence.
    Last edited by Raten : 23.Temmuz.2008 at 18:49
    Twitter

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Quote Originally Posted by GLaDeR77 View Post
    Güiza'ya verilen para ile ön libero trasnferi arasında bir bağlantı yok bence.

Şöyle bir allaka var ön libero alınmazsa orta saha çöker ve başarısız sonuçlar gelebilir.Bu şekilde başarısız sonuçlar gelirse de forvette ha Guiza ha Semih dedirtir anlatabildim mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hep bir tarafımız eksik kalıyor. bugüne kadar forvette sıkıntı çektik forvet aldık şimdi en güvendiğimiz bölge olan ön libero sıkıntıısı çekiyoruz. bu takım hiç tamam olmayacak bence.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    yok ben o yükü kaldıramam

Aslında Kerem İnan'da düşünülebilir. 28 yaşında tecrübeli ve uefa kupası kaldırmış bir kaleci. 6-7 yıl daha çok rahat oynar.
    Kerem mi ? Bizim eski Metin Aktaş'ı alın Giresunspor'dan o bile daha faydalı olur.Hem dünya kupasında üçüncülük yaşamış bir kaleci..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Şöyle bir allaka var ön libero alınmazsa orta saha çöker ve başarısız sonuçlar gelebilir.Bu şekilde başarısız sonuçlar gelirse de forvette ha Guiza ha Semih dedirtir anlatabildim mi?
    Senin mesajlarından Guiza'ya verilen ücret yüzünden orta sahaya bir adam almayacağımızı çıkartıyorum. Böyle bir kanıya nerden vardın böyle bir duyum mu aldın yoksa?

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Evet ben de Jesus_FB gibi düşündüm ve ondan öyle dedim.
    Twitter

"Transfer görüşmeleri yapmıyorum"

Geçirdiği ciddi sakatlığın ardından Fenerbahçe tarafından lisansı dondurulan ve sakatlığının düzelmesi için yoğun bir çalışma temposu uygulayan Stephen Appiah'ın sık sık İtalya'ya gitmesi beraberinde dedikoduları da getiriyor.

İtalyan kulüpleriyle transfer görüşmeleri yaptığı iddia edilen Ganalı futbolcu için Brescia ve eski kulübü Juventus'un ısrarcı olduğu ortaya atılırken Appiah bu transfer dedikodularını yalanladı.
    İtalya'ya sadece doktorlarını görmek ve tedavi olmak için gittiğini kaydeden tecrübeli futbolcu kendi internet sitesinden yaptığı açıklamada Fenerbahçe futbolcusu olduğunu yineledi ve Juventus'a şu an için transfer olma ihtimalini imkansız olarak değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin futbolcusu olduğu için hiçbir İtalyan yöneticiyle görüşmediğini de sözlerine ekleyen ve "Şu an aklımda transfer yok. Formda bir şekilde sahalara dönmek için elimden geleni yapıyorum. Bu dönemde böyle transfer dedikoduları duymak istemiyorum" açıklamasını yapan Ganalı futbolcu uzun zamandan beri sakatlıktan kurtulmak için İsviçre'de çalışmalarını sürdürüyor.

Ligtv.com.tr

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Ya bu Appiah başımıza bela oldu resmenHem sakat sakat gitse ne olacak ki
    Twitter

Mesaj Yetkileri