Sayfa 107 / 1204 İlkİlk ... 757971051061071081091171572076071107 ... SonSon
3,181 ile 3,210 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Aurelio Aslan'a imzayı atıyor

Fener ile mahkemelik Aurelio her konuda anlaşmaya vardığı G.Saray´a geliyor.

Lyon’dan Keita’yı, Manchester City’den de Elano’yu alarak taraftarını sevindiren, rakiplerini ise kıskandıran Galatasaray’daki müthiş transfer atağı sürüyor. Son olarak Fenerbahçe ile bir türlü anlaşma sağlayamayan Lugano’ya talip olup ortalığı karıştıran Cim Bom, diğer yandan sessiz-sedasız Aurelio’nun işini bitirdi. Fener’den bedelsiz bir şekilde ayrılıp Real Betis’e giden ve Sarı-Lacivertli ekiple mahkemelik olan Aurelio’nun cuma gününü beklediği, davanın ardından Cim Bom’a resmi imzayı atacağı öğrenildi. Türkiye’de başka bir takıma gitmesi halinde Fener’e 5 milyon Euro ödemek zorunda olan Aurelio’nun bu cezanın kalkmasını beklediği, kalkmaması halinde bile Sarı-Kırmızılı yönetimin fedakarlığa hazır olduğu kaydedildi.

yazete

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fotoğraf hiç de Photoshop gibi durmuyor. Zaten boynundaki kaşkol da Galatasaray'ın kaşkolu.

*******Topal********
    **Orelyo****Elano****

Keita**********Arda

******Baros*****
    Orta sahadaki 3 lü süper olur inşallah fason değildir gel cuma gel

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Elano ilk hafta yok

Son transferimiz Elano Blumer’in ligin ilk haftasındaki Gaziantepspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Son transferimiz Elano Blumer'in ligin ilk haftasındaki Gaziantepspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Teknik heyetin verdiği özel program doğrultusunda çalışmalarını tek başına kondisyoner eşliğinde sürdüren sambacının, haftasonu da takıma katılmayıp, İstanbul'da kalarak, kondisyoner Carlos Qadros tarafından hazırlanacağı bildirildi.

Kaynak: Milliyet

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Fotoğraf hiç de Photoshop gibi durmuyor. Zaten boynundaki kaşkol da Galatasaray'ın kaşkolu.
    Hiç mi durmuyor ? İlk gördüğümde fotoşop dedim bu (: Hayırlısı neyse o olsun.Gelirse iyi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Keita'nın resmini fotoşoplamışlar.
    Aurelio ekimde sahalara dönüyormuş, eger böyleyse gelmesini isterim. Bize sakat gelenin turp gibi oldugunu düşünürsek(Maşallah) buyursun.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Keita'nın resmini fotoşoplamışlar.
    Aurelio ekimde sahalara dönüyormuş, eger böyleyse gelmesini isterim. Bize sakat gelenin turp gibi oldugunu düşünürsek(Maşallah) buyursun.
    Bize turp gibi gelen de sakat oluyo da neyse

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bugün Necati'yi gördüm alışveriş merkezinde ailecek geziyorlardı anlaşılan Galatasaray'ın yatırdıgı paraları yemeye başlamış

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bize iki kuleden biriyle oynayabilecek hızlı bir defans oyuncusu lazım yoksa biraz sıkıntı yaşarız defansta, zorlu maçlarda ise ne olacağı belli olmaz. Umarım öyle bir defans alınır sonra transfer kapanır.O tür bir defansın maliyeti biraz fazladır ama bakalım Artık forvete transfer yapılacağını sanmıyorum. Necati kafayı toplamışsa şayet o bile bir transfer

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Bize iki kuleden biriyle oynayabilecek hızlı bir defans oyuncusu lazım yoksa biraz sıkıntı yaşarız defansta, zorlu maçlarda ise ne olacağı belli olmaz. Umarım öyle bir defans alınır sonra transfer kapanır.O tür bir defansın maliyeti biraz fazladır ama bakalım Artık forvete transfer yapılacağını sanmıyorum. Necati kafayı toplamışsa şayet o bile bir transfer
    Gökhan ve Servet ile defansı push-up yani öne çıkaramaz Riijkaard Dediğiniz gibi zorlu maçlarda bu ikili aksayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

servet - gökhan zan Türkiye liginin en kötü defans ikililerinden yanlarında sabri ve hakanın olduğunu düşünürsek , bu sene çok zorluk çeker Gs

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    servet - gökhan zan Türkiye liginin en kötü defans ikililerinden yanlarında sabri ve hakanın olduğunu düşünürsek , bu sene çok zorluk çeker Gs
    Gökhanı bilememde Servet şuan ligdeki en iyi stoper. (Lugano'nun gittigini düşünürsek.)

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ne bakımdan en kötü ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaccardo'nun gelişi ile Song'un gidişinden beri özlemini ve sıkıntısını çektiğimiz stoper mevkisine aranan kanı bulmuş olacağız şayet transfer bitti ise. Aynı Song gibi sağ bek ve stoper oynayabilmesi bizim için avantaj diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Song.. bizim taraftarların çoğu beğenmiyor yaşlı diyor.. gerçi bizim taraftarların çoğu kimseyide beğenmez ya.. Bence de Gs'ye 1 stoper lazım kademe anlayışı iyi ve hızlı olan.. gerçi inş almazlar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yok arkadaşlar Servet Fenerdeki Servet değil. Bir F.Bahçeli olarak Serveti gözlemlediğim kadarı ile son 1 senede helede Tr ile 3. lükten sonra kendini geliştirdi. Eskiski kadar çok bariz hatalar yapmıyor. Ligde ilk 3 stoper arasında Servet ama G.Zan bana göre Stoper olarak çok sakat biri. Hatta bazen çok ciddi goller yediriyor. Türkiye nin Avr. şamp. bir maçta kafa vurdu az daha kendi kalemize giriyordu. O an dedimki bu adam eğer milli takımın stoperi ise vay futbolumuzun haline diye.. Bence Sabri ofansta iyi olur ama defans ta kötü olur. Bir kere kademe anlayışı yok. Hakan Balta ise idare eder. Keşke Güiza'ya o ortayı açtırmasaydıda İspanya almasaydı maçı o zaman daha iyi olacaktı ama neyse..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Arkadaşlar Hakan Balta ve Servet milli takımımızı banko oyuncusudur, maalesef Gökhan Zan'da öyle. Sabriyide sayabiliriz. Milli takımımızın defansı türkiyenin en kötü defansyısa vay halimize. Ama umuyorumki bir stoper alıp transferi bitiririz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Zaccardo evet olabilir hem sag bek hemde stoper Wolfsburg'da pek isteneni veremedi.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Bu defansla Avrupa'da yarı final oynadı milli takımımız merak etme çok zorluk çekmeyiz.

Zaccardo defansa nokta transfer olur ama şunu söylemeliyiz,Galatasaray'ın ihtiyacı varmı bu bölgeye.

Ben iyi bir Emre Güngör'ün Rijkaard'ın ilk 11'inin değişmezleriden olabileceğini düşünüyorum,sakatlığı ne durumda şu anda ?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Zaccardo defansa nokta transfer olur ama şunu söylemeliyiz,Galatasaray'ın ihtiyacı varmı bu bölgeye.

Ben iyi bir Emre Güngör'ün Rijkaard'ın ilk 11'inin değişmezleriden olabileceğini düşünüyorum,sakatlığı ne durumda şu anda ?

bence de öyle ama sakatlığını bilmiyoruz. hatta belki g. zan da ısrar ediyordur ve birşeyler bekliyordur.

Bence defansa takviye yapmasakta olur ama yaparsakta kimse bişe diyemez.
    Milli takımında defans hattını bu dörtlü oluşturduğuna göre Türkiye'nin en iyi defans hattı bizde demektir.'Yabancıları kastetmiyorum.'

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Bence defansa takviye yapmasakta olur ama yaparsakta kimse bişe diyemez.
    Milli takımında defans hattını bu dörtlü oluşturduğuna göre Türkiye'nin en iyi defans hattı bizde demektir.'Yabancıları kastetmiyorum.'
    Milli takımın defans hattını bu dörtlü oluşturmuyor.Sabri yok milli takımın defansında Gökhan Gönül var Ayrıca milli takımızın defansında 2-3 futbolcunuz var diye TÜRKİYE'NİN en iyi defans hattı sizde oluyor diye bir mantık yok.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Pardon ''Yabancıları kastetmiyorum'' yazısını görmemişim.Ama Türk olarak deseydin daha iyi olurdu.
    Last edited by tarikko : 05.Ağustos.2009 at 03:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Ayrıca milli takımızın defansında 2-3 futbolcunuz var diye TÜRKİYE'NİN en iyi defans hattı sizde oluyor diye bir mantık yok.
    Şaka değil mi bu Tarık

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Şaka değil mi bu Tarık
    Bir önceki mesajda belirttim yabancıları kastetmiyorum yazısını görmedim

Sayalım milli takımın defansında kaç oyuncumuz var.

1)Sabri
    2)Gökhan
    3)Hakan
    4)Servet
    5)Emre Aşık
    6)Sakat değilken Emre Güngör
    7)Mecbur kalındığında Mehmet Topal'da stoper oynadı

Ayrıca milli takıma en çok futbolcu gönderen kulüpte Galatasaray.2-3 demekle olmuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi defans hattı sizdeyse Forvette bizde Taş gibi Semih imiz var. Euro'da güzel goller salladı. Hem ben milli takım olayında o bu takımlı şu öbür takımlı olayı diye ayırmıyorum. Hepsi aynı takımlı oluyor.

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Ayrıca milli takıma en çok futbolcu gönderen kulüpte Galatasaray.2-3 demekle olmuyor.
    Ben as kadrodakileri söylemiştim 2-3 oyuncu diye(defans hattı olarak) ama

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Abi defans hattı sizdeyse Forvette bizde Taş gibi Semih imiz var. Euro'da güzel goller salladı. Hem ben milli takım olayında o bu takımlı şu öbür takımlı olayı diye ayırmıyorum. Hepsi aynı takımlı oluyor.
    Biz Semih'e birşey demedik ki. Burda konuşulan Türkiye'nin defans hattının Gökhan Gönül dışında Galatasaray'ın defans hattından oluşması Ama yanlış anlaşılmalar olmuş. Ben de Tarık'ın mesajının son ek kısmını okumadan o yorumu yaptım. Herkesten özür dilerim. Sorun yok sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence bu tür şeyleri konuşacağımıza başka şeylerden bahsedelim. MEsela Bir Fenerbahçeli olarak Galatasaray'ın bu sene Avrupa Ligi'nde iş yapabileceğini düşünmekteyim. Keita ve Elano bu takımı uçurur gibi geliyor. Ardada bu kaptanlık ve number 10 ile iyi patlama yapacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre Güngör sakat olmasa ilk 11 için değişilmez isim olabilirdi ama sakatlıkla boğuşmaktan tam performans gösteremiyor.

Ama yine de Dünya futbolunda en iyi defans oyuncularının genelde İtalya'dan çıktığını düşünürsek Zaccardo gelirse muhteşem bir kadro kurmuş oluruz bu sene. İşte o zaman takımıma %100 güvenebilirim. Şuan Gökhan Zan bana pek umut vermediği için bu seviye %70-80lerde

Mesaj Yetkileri