Mondragon, GalatasarayUSA Derneğinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Asaletin Gecesine katılacak.
Galatasaray taraftarlarını çok özlediğini söyleyen Mondi, Galatasaray Taraftarı Dünyada 1 Numara dedi.
Mondragon, GalatasarayUSA Derneğinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Asaletin Gecesine katılacak.
Galatasaray taraftarlarını çok özlediğini söyleyen Mondi, Galatasaray Taraftarı Dünyada 1 Numara dedi.
Durumu toparlamış![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Arada da gömmüşNükteli bir soruya cevap vermek için kullandığım nükteli Galatasaray uslübunun daha kolay anlaşılabilmesi için bundan sonra daha büyük bir itina göstereceğimden emin olabilirsiniz.![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Hiç farketmez, benim gözümden düştü adam. Rantları batsın her yerde söylerim bunu.![]()
ozledik seni mondi
![]()
Bu adamın hastasıydım![]()
Hala kaleye koysan oynar havası var.
Milan baros takimla calismalara basladi cok sukur.
http://www.galatasaray.org/futbol/florya/haber/12355
Ben Fatih Terim'i pek begenmiyorum. Galatasaray şu an bir krize dogru gidiyor sacma sapan bir şekilde.. Gökhan ve Servet sakatlanmasa Semih'i asla izleyemeyecektik. Ya da Sabri sakatlanmasa Eboue hep yedek kalacaktı. Bilmiyorum sadece şans degildir umarım bunlar onun için. Zar zor 4-4-2 ye geçti mesela. 4-5-1 sevdigi taktik oyunu ancak ne zaman ki 4-4-2 oynadık yenilmedik hiç.. Bazı şeyleri zor ve geç farkediyor bence..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ünal Aysal: Hayalimdeki GS bir dünya markası. İstediğimiz ve layık olduğumuz yerde değiliz. Bütün hedefimiz yurt dışında başarılı olmak
Ünal Aysal: 8 ay içerisinde bir ivme kazandık. İyi bir başlangıç yaptığımızı söyleyebilirim. Önümüz açık diye düşünüyorum.
Ünal Aysal: Galatasaray bir aile. Yönetimde sorunlar olabilir ama çok abartılıyor. Üzerinde durulması gereken bir şey olarak görmüyorum.
Ünal Aysal: Sezon sonunda 70'in üzerinde 0 bonservis bedeli ile alınabilecek futbolcular var. Zaten yabancı kontenjanı sınırlı.
Ünal Aysal: 4 ay sonra daha ucuz ve daha iyi oyuncuları almak yerine bugünden acele karar verirsek, sıkıntılarını ileride çekeriz.
Ünal Aysal: Bugün Türkiye'de bir takım şampiyon olacaksa, bunu hakeden takım Galatasaray'dır.
Ünal Aysal: Kadromuz Türkiye için yeter ama Avrupa içi yeterli değil. Lig sonunda ilgili yerlere çok ciddi transferleri yapmak zorundayız.
Ünal Aysal: Flaş isimleri pat diye getirdiğiniz zaman, taraftarın sevinci ve sizin bundan edindiğiniz gurur çok kısa süreli oluyor.
Ünal Aysal: Ben uzun süreli başarıyı hedefliyorum. Kısa süreli başarılar ve heyecanlarla işim olmaz. Sabırlı olmamız gerekiyor.
Ünal Aysal: Takımın yarısı beni heyecanlandırmaya başladı. Diğer yarısı heyecanlandırmazsa, yerine heyecanlandıracak oyuncular gelecek
Fildişi maçı 58. dakika Eboue sakatlanarak sedyeyle oyunu terkediyor.Umarım önemli bir şeyi yoktur.
Çoğu kişi Ünal Başkanın bu tutumunu beğenmiyor ama iş adamı gibi yönetiyor takımı. söylediği herşeyi harfi harfine uyguluyor. belki keitaları elanolartı getirmiyor ama takıma fayda sağlayacak iyi oyuncuları transfer ediyor. bu yüzden Galatasaray'ımızın uzun yıllar sonra emin ellerde olmasıda bizi mutlu ediyor
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Tunuslu kanat oyuncusu Youssef Msakni'yi alsak aslında iyi olur. 3 maçtır izliyorum tam bizlik adam.
Antalya macından sonra Ali Dürüst stattan yaklaşık 1 saat sonra çıktı.. Fatih hoca ile toplantı yaptı deniyor!
Umarım Fenerbahçe'nin bu mağlubiyeti oyuncularımıza mesaj olur.Daha kaybedilen hiç birşey yok.Çok telaşlılar sahada.
herşeyden önce play-off denen bişey var bu konuda en rahat olması gerekende biziz
Basketbol Şubesi görevini 22 ay boyunca başarı ile sürdüren eski yöneticilerimizden Hakan Üstünberk için Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Batı VIP Salonu’nda 6 Şubat Pazartesi günü 18.00-19.30 saatleri arasında plaket töreni düzenlenecektir.
Başkanımız Ünal Aysal ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Basketbol ve Voleybol takımlarımızın oyuncu ve idarecileri de törene katılım göstereceklerdir.
Medya mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirilecek törenin ardından fotoğraf ve görüntü servisi yapılacaktır.
Galatasaray Spor Kulübü
Helal olsun
Adnan Öztürk "Bende kulüpler birliği başkanını güven tazelemeye çağıracağım. Salı günü Demirören'i istifaya davet edeceğim"
Galatasaray kulübünde önemli isimlerin, Fatih Terim'in gitmesini ve yerine Eric Gerets'in gelmesini istediği iddia edildi. (Sporx)
Last edited by LadroN : 04.Şubat.2012 at 00:49
Bi' yürüsünler gitsinler gözlerini seveyim.
Bi sürpriz olsada Ekvator Ginesi Fildişi'ni elese.
Ekvator Ginesi kazanır bence evinde oynuyor sonuçta...
Bugünkü galibiyet kandırmasın, pozisyon bulmakta sıkıntı yaşıyoruz, kanatlar çok az işliyor.. Keşke Hleb'i alsaydık..
Sağ kanatta Emre Çolak olmuyor, başka bir çözüm bulmak gerek, Engin olur belki..
Fildişi Sahili 3-0 önde. Maç bitmek üzere.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
unal baskandan cihan kamere cevap
http://s14.directupload.net/images/120207/7ijqqkev.swf