Sayfa 107 / 578 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon
3,181 ile 3,210 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mondragon, GalatasarayUSA Derneğinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Asaletin Gecesine katılacak.

Galatasaray taraftarlarını çok özlediğini söyleyen Mondi, Galatasaray Taraftarı Dünyada 1 Numara dedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Durumu toparlamış
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Nükteli bir soruya cevap vermek için kullandığım nükteli Galatasaray uslübunun daha kolay anlaşılabilmesi için bundan sonra daha büyük bir itina göstereceğimden emin olabilirsiniz.
    Arada da gömmüş
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Hiç farketmez, benim gözümden düştü adam. Rantları batsın her yerde söylerim bunu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ozledik seni mondi

Bu adamın hastasıydım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hala kaleye koysan oynar havası var.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Milan baros takimla calismalara basladi cok sukur.

http://www.galatasaray.org/futbol/florya/haber/12355

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Fatih Terim'i pek begenmiyorum. Galatasaray şu an bir krize dogru gidiyor sacma sapan bir şekilde.. Gökhan ve Servet sakatlanmasa Semih'i asla izleyemeyecektik. Ya da Sabri sakatlanmasa Eboue hep yedek kalacaktı. Bilmiyorum sadece şans degildir umarım bunlar onun için. Zar zor 4-4-2 ye geçti mesela. 4-5-1 sevdigi taktik oyunu ancak ne zaman ki 4-4-2 oynadık yenilmedik hiç.. Bazı şeyleri zor ve geç farkediyor bence..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ünal Aysal: Hayalimdeki GS bir dünya markası. İstediğimiz ve layık olduğumuz yerde değiliz. Bütün hedefimiz yurt dışında başarılı olmak

Ünal Aysal: 8 ay içerisinde bir ivme kazandık. İyi bir başlangıç yaptığımızı söyleyebilirim. Önümüz açık diye düşünüyorum.

Ünal Aysal: Galatasaray bir aile. Yönetimde sorunlar olabilir ama çok abartılıyor. Üzerinde durulması gereken bir şey olarak görmüyorum.

Ünal Aysal: Sezon sonunda 70'in üzerinde 0 bonservis bedeli ile alınabilecek futbolcular var. Zaten yabancı kontenjanı sınırlı.

Ünal Aysal: 4 ay sonra daha ucuz ve daha iyi oyuncuları almak yerine bugünden acele karar verirsek, sıkıntılarını ileride çekeriz.

Ünal Aysal: Bugün Türkiye'de bir takım şampiyon olacaksa, bunu hakeden takım Galatasaray'dır.

Ünal Aysal: Kadromuz Türkiye için yeter ama Avrupa içi yeterli değil. Lig sonunda ilgili yerlere çok ciddi transferleri yapmak zorundayız.

Ünal Aysal: Flaş isimleri pat diye getirdiğiniz zaman, taraftarın sevinci ve sizin bundan edindiğiniz gurur çok kısa süreli oluyor.

Ünal Aysal: Ben uzun süreli başarıyı hedefliyorum. Kısa süreli başarılar ve heyecanlarla işim olmaz. Sabırlı olmamız gerekiyor.

Ünal Aysal: Takımın yarısı beni heyecanlandırmaya başladı. Diğer yarısı heyecanlandırmazsa, yerine heyecanlandıracak oyuncular gelecek

Fildişi maçı 58. dakika Eboue sakatlanarak sedyeyle oyunu terkediyor.Umarım önemli bir şeyi yoktur.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Çoğu kişi Ünal Başkanın bu tutumunu beğenmiyor ama iş adamı gibi yönetiyor takımı. söylediği herşeyi harfi harfine uyguluyor. belki keitaları elanolartı getirmiyor ama takıma fayda sağlayacak iyi oyuncuları transfer ediyor. bu yüzden Galatasaray'ımızın uzun yıllar sonra emin ellerde olmasıda bizi mutlu ediyor
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Çoğu kişi Ünal Başkanın bu tutumunu beğenmiyor ama iş adamı gibi yönetiyor takımı. söylediği herşeyi harfi harfine uyguluyor. belki keitaları elanolartı getirmiyor ama takıma fayda sağlayacak iyi oyuncuları transfer ediyor. bu yüzden Galatasaray'ımızın uzun yıllar sonra emin ellerde olmasıda bizi mutlu ediyor
    Fakat Adnan Polat gibi taraftarı hiçe sayıyor, rant peşinde koşuyor. Ben şahsen bizi ŞL şampiyonu yapacak bir Ünal Aysal dönemi yerine ekonomik krizin dibine vurmuş bir Özhan Canaydın dönemini seçerdim.

Tunuslu kanat oyuncusu Youssef Msakni'yi alsak aslında iyi olur. 3 maçtır izliyorum tam bizlik adam.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Antalya macından sonra Ali Dürüst stattan yaklaşık 1 saat sonra çıktı.. Fatih hoca ile toplantı yaptı deniyor!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Umarım Fenerbahçe'nin bu mağlubiyeti oyuncularımıza mesaj olur.Daha kaybedilen hiç birşey yok.Çok telaşlılar sahada.

herşeyden önce play-off denen bişey var bu konuda en rahat olması gerekende biziz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Basketbol Şubesi görevini 22 ay boyunca başarı ile sürdüren eski yöneticilerimizden Hakan Üstünberk için Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Batı VIP Salonu’nda 6 Şubat Pazartesi günü 18.00-19.30 saatleri arasında plaket töreni düzenlenecektir.

Başkanımız Ünal Aysal ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Basketbol ve Voleybol takımlarımızın oyuncu ve idarecileri de törene katılım göstereceklerdir.

Medya mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirilecek törenin ardından fotoğraf ve görüntü servisi yapılacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Adnan Öztürk "Bende kulüpler birliği başkanını güven tazelemeye çağıracağım. Salı günü Demirören'i istifaya davet edeceğim"

Galatasaray kulübünde önemli isimlerin, Fatih Terim'in gitmesini ve yerine Eric Gerets'in gelmesini istediği iddia edildi. (Sporx)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Adnan Öztürk "Bende kulüpler birliği başkanını güven tazelemeye çağıracağım. Salı günü Demirören'i istifaya davet edeceğim"

Galatasaray kulübünde önemli isimlerin, Fatih Terim'in gitmesini ve yerine Eric Gerets'in gelmesini istediği iddia edildi. (Sporx)
    Eric Gerets çok sevdiğim bir isim.. Ancak şu anda hiç gereği yok böyle bir değişikliğin, önümüzdeki 3-4 sene İmparator kalmalı bence..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post

Artık o yönetimdeki önemli(!) isimler takımı baltalamayı bıraksınlar.Medya söz konusu Galatasaray olunca bu tip şeyleri çok fazla ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor.İmparatorun konsantrasyonunu bozacaklar.Mümkünse Fatih Terim hep kalsın.
    Last edited by LadroN : 04.Şubat.2012 at 00:49

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bi' yürüsünler gitsinler gözlerini seveyim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bi sürpriz olsada Ekvator Ginesi Fildişi'ni elese.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ekvator Ginesi kazanır bence evinde oynuyor sonuçta...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bugünkü galibiyet kandırmasın, pozisyon bulmakta sıkıntı yaşıyoruz, kanatlar çok az işliyor.. Keşke Hleb'i alsaydık..

Sağ kanatta Emre Çolak olmuyor, başka bir çözüm bulmak gerek, Engin olur belki..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fildişi Sahili 3-0 önde. Maç bitmek üzere.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Fildişi Sahili 3-0 önde. Maç bitmek üzere.
    Anlaşıldı.Biz Eboue'yi kupayı kaldırmadan göremeyeceğiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

unal baskandan cihan kamere cevap

http://s14.directupload.net/images/120207/7ijqqkev.swf

Mesaj Yetkileri