Sayfa 107 / 447 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon
3,181 ile 3,210 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ben yoruldum Bekq. Seni anlamaya çalışmaktan yoruldum. Kusura bakma.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Ben yoruldum Bekq. Seni anlamaya çalışmaktan yoruldum. Kusura bakma.
    Bence sizde bana karşı bir ön yargı oluşmuş.

Cidden Gosso transferini tartışıyoruz şuan ciddi ciddi. İyi o zaman Es Es'ten Tello'yu alalım. Antalyaspor'dan Uğur Uçar'ı alalım, yine Antalyaspor'dan M. Eren'i alalım.

Böyle bir şey var mı? Bu oyuncuların kapasiteleri belli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    O ne abi çizgiyi geçerse gol olacak gibi
    Halen bizim elimizde şampiyonluk onu demek istedim aygüncüm

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Stoch neden gitmedi?
    Dia neden gitmedi?
    Bienvenu neden geldi?
    Fransa ligi gol kralı neden geldi?
    Diarra senin kabullenmek istemediğin 3 Temmuz'dan önce konuşuluyordu.

Stoch ve Dia daha parlamamışlardı ve gitmediler zaten gidenlerin gittikleri takımlardan anlayabilirsin heralde Lugano PSG , Santos Arsenal , Niang para için Katar..

Bienvenu Young Boys'dansa buraya gelmeyi tercih ederdin heralde sende sonuçta ligde ilk 3 içerisindeydin.

Sow ise 10M'ye geldi ki paranın çoğunluğu yöneticilerin ceplerinden çıktı ayrıca Niang ve Dia'nın gelmesinde büyük katkısı olduğunu düşünüyorum.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Beğenmediğin uğur uçar sakatlanmasıydı şuan belkide gs nin değişmez sağ beki olucaktı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Beğenmediğin uğur uçar sakatlanmasıydı şuan belkide gs nin değişmez sağ beki olucaktı
    Yanlış yazdı arkadaş. Antalyaspor'daki Uğur Uçar değil, Uğur İnceman.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu arada sadece bir şey sorucam.

Hangimiz bu seneye şampiyonluk hedefiyle başladık ? Şahsen ben şampiyonluk hedefiyle girmemiştim ve takımın şuan en iddaalı konumlardan birinde olması bile başarıdır benim için şu koşullarda.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şampiyonluk umrumda değil. Yanlış anlaşılmasın. Takım korkak, çağ dışı futbolu bıraksın mücadele etsin. O zaman kimse çıkıp bir şey demez.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

valla billaha bunu ben de her seferinde söylüyorum; kim şampiyonluk istiyordu takımdan bu sene ? ben istemiyordum gelirse lüks olurdu. o kadar adam gidince play off a kalır mıyız deniyordu ? 2.lik gelince sanki şampiyon olmazsak dünyamız yıkılacak. şuan da Aykut hocanın bu kadar eleştirildiği başka forum sitesi yoktur. yahu; tabii hataları oluyor ama o hataların konuşulacağı zaman değil. şu dönemde Nihat Özdemir'i eleştirirsin , MAA' yı eleştirirsin; Aykut hocaya sıra gelmez..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Dünkü antrenmanın ardından sol dizinde ağrı hisseden Emre Belözoğlu'nun bugün Universal Çamlıca Hastanesi'nde MR'ı çekildi. MR sonucuna göre diz kapağı kemiğinde ödem tespit edilen ve tedavisine başlanan Emre antrenmanda yer almadı.
    Bugün Rıdvan Dilmen okulumuzdaki panele katıldı. O sıralarda Emre ve Alex'in kadroda olmadığı haberleri twitter'da dolanıyordu. Bir öğrenci Rıdvan hocaya sorduğunda o da "dün Emre'yle konuştum, bana dizimde ödem var dedi" dedi. Alex'in de durumu iyidi ama Süper Final'de yoğun tempo olacağı için riske etmemiştir dedi. Ben de twitter'da ilk Emre'nin de alınmadığı haberini görünce sinirlenip, üzülmüştüm ama Rıdvan Dilmen'in ağzından bunu duyunca rahatladım. Emre bize Süper Final'de çok lazım.

Soru: Rıdvan hocam sizin Fenerbahçe kariyeriniz kısa sürdü. Tekrar Fenerbahçe teknik direktörlüğü düşünür müsünüz ?

Rıdvan Dilmen: Açıkçası benim hayalimdeki Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'dır.

Edit: Bir de geçmişte Güntekin Onay'la yaşadıkları bir muhabbeti anlattı, baya güldük, onu da aktarayım. Ligtv üçer dakikalık özet görüntüleri sattığı dönemde maç yayınlanırken,

Rıdvan Dilmen: Güntekin "şu verdikleri görüntünün kalitesizliğine bak, hiç böyle bir şey olur mu vs." beni doldurdu da doldurdu. Sonra görüntü bitip tekrar stüdyoya dönünce Güntekin'e, "Güntekin yayıncı kuruluşun verdiği görüntü hiç kaliteli değil" dedim. Güntekin de bana, "hocam ne yapsın adamlar ancak bu kadar oluyor demek ki" dedi. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Halen bizim elimizde şampiyonluk onu demek istedim aygüncüm
    Daha pes etmedik.Son 2 sene de küllerimizden doğup yarışa nasıl döndüğümüz biliniyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Benim hayalimdeki sistem de sportif direktör aykut hoca rıdvan

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Benim hayalimdeki sistem de sportif direktör aykut hoca rıdvan
    Onun tersini de sordular. Sportif direktör olmak istemez misiniz dediler. Rıdvan Dilmen de ben Fenerbahçe'ye sportif direktör olsam hem ben hem Fenerbahçe hem de Aykut hoca yıpranır. Ben evden çıkmasam, hiçbir şeye dokunmasam bile en ufak başarısızlıkta hemen aralarında sorun var, Rıdvan'la Aykut anlaşamıyor gibi spekülasyonlar başlatılır dedi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Onun tersini de sordular. Sportif direktör olmak istemez misiniz dediler. Rıdvan Dilmen de ben Fenerbahçe'ye sportif direktör olsam hem ben hem Fenerbahçe hem de Aykut hoca yıpranır. Ben evden çıkmasam, hiçbir şeye dokunmasam bile en ufak başarısızlıkta hemen aralarında sorun var, Rıdvan'la Aykut anlaşamıyor gibi spekülasyonlar başlatılır dedi.
    burası türkiye

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

galatasaraylı ardaşlar hemen taaruza geçmesin fenerbahçe sohbet alanına yazıyorum

Lorik Cana: "Galatasaray çok büyük kulüptü ama Fenerbahçe hep daha büyükmüş gibi hissettim."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Basinin uydurmasi oldugunu biliyoruz taaruza falan geçen yok yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

galatasaraylı ardaşlar hemen taaruza geçmesin fenerbahçe sohbet alanına yazıyorum

Lorik Cana: "Galatasaray çok büyük kulüptü ama Fenerbahçe hep daha büyükmüş gibi hissettim."
    Haberin tamamı:

G.Saray'ın eski oyuncusu Lorik Cana katıldığı programda Fenerbahçe hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu..

G.Saray'ın eski oyuncusu Lorik Cana, Fransa'da Canal Football Club isimli programa canlı telefon bağlantısı yaptı.

Arnavut futbolcu, Fransa'da oynadığı PSG ile Marsilya'yı karşılaştırırken, 'PSG büyük kulüptü bunu hep hissettim ama Marsilya'nın büyüklüğü bambaşka. Türkiye'de oynarken de bunu hissetmiştim. G.Saray çok büyük kulüptü ama sanki F.Bahçe hep daha büyükmüş gibi hissettim. F.Bahçe maçlarından önce anlatılanlardan, bizim hep onlarla mücadele etmemiz gerektiğini hissettirdiler' dedi.

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Fu...dan-daha-buyuk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Basinin uydurmasi oldugunu biliyoruz taaruza falan geçen yok yani
    Milletin işi gücü yok sırf Fenerbahçe Galatasaray'dan daha büyük diye üstelik bir oyuncunun adını kullanarak, üstelik çıktığı kanalı söyleyerek yalan haber yapıyorlar.

Çok ilginç. Hani Fransız basınına bu demeci verdi falan dese anlarımda adamlar direk kanal adı vermişler. Siz nasıl bu kadar eminsiniz yalan olduğundan?

Yanlış anlaşılmasın Cana'nın lafı beni bağlamaz. Sadece merak ettim nerden vardın bu kanıya. Üstelik basınla en çok sorunu olan takım lehine haber yapacaklar..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yabanci basinlarin hepsi dogrumu ? , Hepimizde biliyoruzki Lorik Cananin Roportajini , en kisa ornek ;
    Lorik Cana Galatasaray kurucusu Ali Sami Yen hayranıdır. Kucuk yasından beri Galatasaraylıdır. ''Ali Sami Yen"e veda'' belgeselinde"de Soyluyor

Tartismayada gerek yok ben sadece basinin uydurmasi oldugunu soledim , roportajlari belgeselleri izlersen daha gerçekci olduguna inanirsin

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Yabanci basinlarin hepsi dogrumu ? , Hepimizde biliyoruzki Lorik Cananin Roportajini , en kisa ornek ;
    Lorik Cana Galatasaray kurucusu Ali Sami Yen hayranıdır. Kucuk yasından beri Galatasaraylıdır. ''Ali Sami Yen"e veda'' belgeselinde"de Soyluyor

Tartismayada gerek yok ben sadece basinin uydurmasi oldugunu soledim , roportajlari belgeselleri izlersen daha gerçekci olduguna inanirsin
    GS liyim FB liyim tartismasi degil ki bu, adam FB nin daha buyuk oldugu hissine kapilmis. Taraftari oldugu anlamina gelmez bu.

Yalanmis o haber Fenerbahceli arkadaslar

Adamlar translate terk haber yapmislar. Olayin dogrusu ise su.

Lorik cana nın söylediği şeyin birerbir çevirisidir " Galatasaray dan Fenerbahçeye gitmek , asıl zor olan o! "

passer de Galatasaray a Fenerbahce ça c'est difficile i Fenerbahçe

Melih Sabanoglu'nun twitleri

0 - lorik cana - söyleşiyi okudum. cana aynen şöyle diyor söyleşide başından itibaren.

1. kendimi om'li hissediyorum. ölene kadar da öyle kalacağım. insanlar bir takımdan diğerine transfer olmanın ne demek olduğunu bilmiyor.

2. ben psg'de yetişmekten gurur duyuyorum. psg sevdiğim bir takım ama bu marsilya'ya gitmemem anlamına gelmez. bu çok önemsiz bir şey.

3. ama galatasaray'dan fenerbahçe'ye gitmek çok zordur. küçüklüğümden beri om'yi sevdim, ve benim için psg'den büyük tek takım om.

4. om formasını giymek profesyonel futbolcu olarak bana çok büyük bir zevk verdi. şu gerçek ki om'ye geri dönmekten çok hoşlanacağım.

5. işin özeti söyleşinin hiçbir yerinde fenerbahçe'nin galatasaray'dan büyük olduğuna ilişkin tek bir satır yok.

6. kaldı ki psg'den om'ye geçmek çok önemli bir mesele değil derken galatasaray'dan fenerbahçe'ye geçmenin imkânsızlığından söz ediyor lorik

7. lafı uzatmanın manası yok. basının bu çevirisi aslından bir "lapsus". ve beyin loblarının gerisindeki bir kompleksi ortaya çıkarıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

G.Saray çok büyük kulüptü ama sanki F.Bahçe hep daha büyükmüş gibi hissettim. F.Bahçe maçlarından önce anlatılanlardan, bizim hep onlarla mücadele etmemiz gerektiğini hissettirdiler

Fenerbahçe Galatasaray'dan büyük dememiş aslında. Hep daha büyükmüş gibi hissettim diyor.

İbrahimovic yıllarca İnter'de oynadı Milan'a gittikten sonra buna benzer bir açıklama yapmıştı. Önceden o takımı tutuyor diye ya da o takım hayranı diye sonuna kadar öyle olacak gibi bir kural yok. Olabilitesi çok yüksek.

Bu yalandır diyerek geçiştirmek çok saçma.

G.Saray çok büyük kulüptü ama sanki F.Bahçe hep daha büyükmüş gibi hissettim. F.Bahçe maçlarından önce anlatılanlardan, bizim hep onlarla mücadele etmemiz gerektiğini hissettirdiler

Fenerbahçe Galatasaray'dan büyük dememiş aslında. Hep daha büyükmüş gibi hissettim diyor.

İbrahimovic yıllarca İnter'de oynadı Milan'a gittikten sonra buna benzer bir açıklama yapmıştı. Önceden o takımı tutuyor diye ya da o takım hayranı diye sonuna kadar öyle olacak gibi bir kural yok. Olabilitesi çok yüksek.

Bu yalandır diyerek geçiştirmek çok saçma.
    Yukarida yazdim istersen bi oku

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Yalanmis o haber Fenerbahceli arkadaslar

Adamlar translate terk haber yapmislar. Olayin dogrusu ise su.

Lorik cana nın söylediği şeyin birerbir çevirisidir " Galatasaray dan Fenerbahçeye gitmek , asıl zor olan o! "

Melih Sabanoglu'nun twitleri

0 - lorik cana - söyleşiyi okudum. cana aynen şöyle diyor söyleşide başından itibaren.

1. kendimi om'li hissediyorum. ölene kadar da öyle kalacağım. insanlar bir takımdan diğerine transfer olmanın ne demek olduğunu bilmiyor.

2. ben psg'de yetişmekten gurur duyuyorum. psg sevdiğim bir takım ama bu marsilya'ya gitmemem anlamına gelmez. bu çok önemsiz bir şey.

3. ama galatasaray'dan fenerbahçe'ye gitmek çok zordur. küçüklüğümden beri om'yi sevdim, ve benim için psg'den büyük tek takım om.

4. om formasını giymek profesyonel futbolcu olarak bana çok büyük bir zevk verdi. şu gerçek ki om'ye geri dönmekten çok hoşlanacağım.

5. işin özeti söyleşinin hiçbir yerinde fenerbahçe'nin galatasaray'dan büyük olduğuna ilişkin tek bir satır yok.

6. kaldı ki psg'den om'ye geçmek çok önemli bir mesele değil derken galatasaray'dan fenerbahçe'ye geçmenin imkânsızlığından söz ediyor lorik

7. lafı uzatmanın manası yok. basının bu çevirisi aslından bir "lapsus". ve beyin loblarının gerisindeki bir kompleksi ortaya çıkarıyor.

Bu cümleden ne translete ile ne de başka bir türlü: "Fenerbahçe'yi Galatasaray'dan daha büyük hissettim" gibi bir şey çıkmıyor. Başka bir röportaj olmasın bu dediğin?

Bu cümleden ne translete ile ne de başka bir türlü: "Fenerbahçe'yi Galatasaray'dan daha büyük hissettim" gibi bir şey çıkmıyor. Başka bir röportaj olmasın bu dediğin?
    Allah allah ya anlamiyorsun ya da saka yapiyorsun zaten Cana'nin FB'yi GS'den daha büyük hissettim gibi bisey yok o bizim basinin uydurmasiymis.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Cana bu sekilde hissetmis olabilir neden savunmaya geciyorsunuz anlamis degilim. Mesela Ridvan da GS daha buyk kulup dese benim icin degisen birsey olmaz ki efsane isimlerinden birisi bahsettigim. Cana ne derse desin, komik olmayalim

Tam metin de burada.

http://www.footmercato.net/ligue1/tr...e-a-l-om_83144

Bekq bak bakalim passer'le baslayan cümle var mi yok mu ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fransizcasi olan çevirsin translete olmasin

e milieu de terrain défensif international Albanais Lorik Cana (28 ans) a joué sous les couleurs de l'Olympique de Marseille entre 2005 et 2009. Il était même le capitaine des Phocéens et son départ avait fait mal aux supporters.
    Aujourd'hui joueur de l'AS Rome (après des passages à Sunderland et Galatasaray), Lorik Cana a expliqué qu'il désirait rejouer à l'OM : « Je me sens Olympien, et je le serai jusqu ’à la fin. Des gens ne comprennent pas le passage d’une équipe à l’autre. Moi, je suis fier d’être sorti du PSG, c’est un club que j’aime, mais ça ne veut pas dire qu’on ne peut pas aller à Marseille, ce sont des foutaises. Passer de Galatasaray à Fenerbahçe, ça c’est difficile. J’aimais l’OM étant petit, pour moi c’est le seul club plus grand que le PSG. C’est un maillot qui m’a donné mes plus grands plaisirs en tant que footballeur professionnel. C’est sûr que j’aimerais revenir à Marseille. Il faut revenir pour aider le club. C’est une possibilité, dans un futur proche ou lointain, peut-être que ça ne se fera pas non plus, je ne sais pas. Mais l’envie est là. Cette ferveur, cet attachement à ce maillot là, tu ne le retrouves quasiment nulle part ailleurs ».

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haber gerçekten yanlış çeviri sonucu sanırım.

Tıpkı Ziegler'in; "Matematiksel olarak favori Galatasaray" açıklamasının "Favorim Galatasaray" algılanması gibi.

Sallama değilmiş en azından. Yanlış çeviri

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yanlış çeviri değil bence kasıtlı olarak yapılan bi hata
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri