yuksek fiyat biçerlerse , umarim yonetim almaz gerekirse sezon sonuna kadar bekleriz. bulunmaz hint kumasi degil sonuçta.
yuksek fiyat biçerlerse , umarim yonetim almaz gerekirse sezon sonuna kadar bekleriz. bulunmaz hint kumasi degil sonuçta.
Kimse kimseyi zorla tutamaz Tarık gelmek istiyorsa zaten gelir ben rahatım bu konuda.
@europeanconquer
@uAburak89
Bence Eses'e ya da Kayseri'ye yönetici yapın. Para orada![]()
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...abat-ayriliyor
Hadi gözümüz aydın darısı Dany'nin başına o da Karabük'e gidecek büyük ihtimal.2 Kişilik yer açtık bile daha da giden olmaz herhalde Riera vardı ihtimallerde ancak o da son maçlarda çok iyi performans ortaya koydu en kötü bu sezon kalacaktır.Bruma'da kiralanabilir ancak kupa'da 6 maçlık bir periyot var orada oynamalı kendisini bu sezon kupa'da oynayarak geliştirsin gelecek sezon da ligde sık sık görürüz kendisini diye düşünüyorum.
Sanmıyorum bu sezon gitmez Riera gelecek sezon kural değişmezse gider herhalde.
Alex Telles tutmadı veya herhangi bir şey oldu sakatlandı,ceza aldı yerine Hakan Balta mı oynayacak şampiyonlar liginde ligde bile güven vermezken.Riera kesinlikle tutulur bu sezon.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ama bence 20 maçı geçmemeli
Riera'nın gitmesini neden bu kadar istiyorsun anlamıyorum ne Tarık ne İshak ne de Alex Telles şuan ŞL'de Riera'nın katkısını yapamaz Alex Telles gelecek sezon belki yapabilir ancak bu sezon Riera ile devam edilmeli Chelsea maçlarında onu ararız satılırsa ki ben ihtimal vermiyorum buna Trabzonspor maçında da 11 çıkınca bu sezon kalacağı garantilendi bence.
Aga biraz ağır kalıyor ve defansif yönden çok aksak. Açıkçası her seçiş bir vazgeçiştir, Riera - Alex yapıp, Tarık ve İshak'ı rakiplerimize kaptırmaktansa... Bu yerli oyuncuları almayı tercih ederdim şahsen. Zaten hangi oyuncuyu görsek Galatasaray kalibresinde değil deyip duruyoruz. Şu anda Riera fazla maaş istemese bile kaç tane türk takımı transfer etmek ister? Ben söyleyeyim bedavaya bile almazlar. Keza Hakan Balta da öyle. Kimse GS kalibresinde değil de bunlar mı GS kalibresinde?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Riera'yı yollamak kafamıza sıkmak gibi bir şey olur.
Tarık'la Beşiktaş'ta ilgileniyormuş.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Alex Telles için 6 milyon euro bonservis çok fazla değil mi beyler bi tek ben mi böyle düşünüyorum ?
Süper Lig'den oyuncu alsan aynı fiyata açıyolar fiyat fazla değil zaten yılın sol beki olmuş adam kendi liginde Chedjou'da güya Fransa'da yılın stoperi olmuştu.![]()
Teklif gelmesi halinde Karabük İshak'ın önünü açacakmış.
http://www.radyospor.com/Futbol/1718...Ishak-mujdesi-
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tarık neyse de, İshak'ın daha çok yolu var bence. Yokluktan bile olsa oynayamaz. Ayrıca Serdar Aziz gelmesin ya, adam kariyerinin en kötü sezonunu yaşıyor belki de. Mancini'nin istediğine falan inanmıyorum, harbiden istiyorsa kendisinden de şüphe ederim.
Hakan Çalhanoğlu kıvırmaya başlamış, sanıyorum HSV'den yeni sözleşme için fazla para almak istiyor, onun yolunu yapıyor.
Riera için ben de kalır, kalmalı diye düşünmeye başladım. Sırf Chelsea maçları için bile tutabilirler.
Bu Riera'yı duygusal olarak ben de seviyorum fakat dikkat ederseniz bu adam hep transfer sezonuna yakın son 2-3 maç iyi oynuyor ve herkes gönderilmesinden vazgeçiyor![]()
Sezon sonu sözleşmesi bitiyor zaten, devre arası kimse para verip almaz. Bunca zamandır ciddi maaşı zaten ödedik, sanıyorum bu sezon 3 milyon euro kazanıyor, yani kalan sürede alacağı 1.5 - 2 milyon euro maç başıyla, bonusuyla. Sol bek için Telles veya başkası kim gelirse gelsin nasıl oynayacağını, uyum sürecinin ne kadar süreceğini bilmiyoruz.
Mevcut kadroda alternatifi olmayan adamlar, Muslera, Riera, Melo, Sneijder ve Drogba bana göre.
Muslera bence ligin en iyisi, hatta pozisyonu için Melo da öyle. Sneijder yerine alternatif olabilecek bir isim tarzıyla Emre olur, o da 4-5 gömlek altı. Drogba yine aynı şekilde, havadan yerden etkili, akıllı, fiziğini etkili kullanıyor. Riera vasat, bazı maçlarda vasatın biraz üstüne çıkıyor belki ama adamın alternatifi Hakan Balta ve işe yarayacağı formasyon 4-4-2/4-4-1-1. Önünde kanat oyuncusu olmayınca 30 dakikalık topçu haline geliyor. İşte tüm bunları düşününce, Riera kalır, kalmalı bence.
Ayrıca duygusal olarak ben pek sevmiyorum, Melo da hırçın oyuncu ama Riera çok fazla "pislik" yapıyor.
ligin en az korner kullanan 3.takımıyız.
Topu kanatlara açamıyoruz ki Riera'nın Eboue'nin hucum melekelerini görelim.
Savunmada görebiliyoruz anca e bu iki adam da savunma zafiyeti olan adamlar.
Maç içinde olağan durumlar bunlar medyanın gazına fazla gelmeyin derim.
Şimdi rakiplerde pislik yapanları hatta maç başlamadan kırmızı görmesi gereken bazı sol beklerin nasıl poh pohlandıgını dusununce Riera'ya hiçbir şey diyemem.
Burada önceden de söyledim. Riera gider gitmez bilemem. Ama onun kadar bile oynayabilecek sol bek bulabileceğimizi sanmıyorum. Sol bek işini sol açıklığı yaptıgından cok daha iyi yapıyor.
Yukarıda arkadaş söylemiş Alex Telles ile Riera yedeklenir diye. Ben de katılıyorum buna son derece mantıklı.
Allahtan ligin en az korner atan 3. takımıyız, ön direkte heba oluyor hepsi zira.
brezilyadaki o oyuncu Rhodolfo imis
Takım kornerleri ön direğe atınca çıldırıyorum ben yahu.
Riera çok sempatik biri bence. Bana öyle geliyor. Oyun stilide çok temiz,çok iyi oynamasa bile çok klas bi oyuncu olduğğu için seyirci yok abi bu adam kalsın diyebiliyor. Kalsın da ama Riera için sorun oyunu değil aldığı para ve yaşı. Zaten sezon sonuna kadar kalırda. Ama şöle bi düşününce İshak,Alex,Tarık. Bu 3'üyle ilgileniyoz. 2'sini alsak tonla sol bekimiz olcak. Artık kim tutarsa mı oynucak![]()