Sayfa 1071 / 1204 İlkİlk ... 715719711021106110691070107110721073108111211171 ... SonSon
32,101 ile 32,130 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yuksek fiyat biçerlerse , umarim yonetim almaz gerekirse sezon sonuna kadar bekleriz. bulunmaz hint kumasi degil sonuçta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    yuksek fiyat biçerlerse , umarim yonetim almaz gerekirse sezon sonuna kadar bekleriz. bulunmaz hint kumasi degil sonuçta.
    Güzelim İshak var yahu, vermezseler vermesinler sezon sonu veysel + tarık bedavaya gelir

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kimse kimseyi zorla tutamaz Tarık gelmek istiyorsa zaten gelir ben rahatım bu konuda.

@europeanconquer
    @uAburak89

Bence Eses'e ya da Kayseri'ye yönetici yapın. Para orada

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...abat-ayriliyor

Hadi gözümüz aydın darısı Dany'nin başına o da Karabük'e gidecek büyük ihtimal.2 Kişilik yer açtık bile daha da giden olmaz herhalde Riera vardı ihtimallerde ancak o da son maçlarda çok iyi performans ortaya koydu en kötü bu sezon kalacaktır.Bruma'da kiralanabilir ancak kupa'da 6 maçlık bir periyot var orada oynamalı kendisini bu sezon kupa'da oynayarak geliştirsin gelecek sezon da ligde sık sık görürüz kendisini diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...abat-ayriliyor

Hadi gözümüz aydın darısı Dany'nin başına o da Karabük'e gidecek büyük ihtimal.2 Kişilik yer açtık bile daha da giden olmaz herhalde Riera vardı ihtimallerde ancak o da son maçlarda çok iyi performans ortaya koydu en kötü bu sezon kalacaktır.Bruma'da kiralanabilir ancak kupa'da 6 maçlık bir periyot var orada oynamalı kendisini bu sezon kupa'da oynayarak geliştirsin gelecek sezon da ligde sık sık görürüz kendisini diye düşünüyorum.
    Riera kesin yolcu yahu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sanmıyorum bu sezon gitmez Riera gelecek sezon kural değişmezse gider herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanmıyorum bu sezon gitmez Riera gelecek sezon kural değişmezse gider herhalde.
    Alex Telles ve Riera'yı birlikte tutmanın ne gereği var ki?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Alex Telles tutmadı veya herhangi bir şey oldu sakatlandı,ceza aldı yerine Hakan Balta mı oynayacak şampiyonlar liginde ligde bile güven vermezken.Riera kesinlikle tutulur bu sezon.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ama bence 20 maçı geçmemeli

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Alex Telles tutmadı veya herhangi bir şey oldu sakatlandı,ceza aldı yerine Hakan Balta mı oynayacak şampiyonlar liginde ligde bile güven vermezken.Riera kesinlikle tutulur bu sezon.
    İshak veya Tarık oynayacak? Her mevkiye 2şer yabancı mı koyacağız

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Riera'nın gitmesini neden bu kadar istiyorsun anlamıyorum ne Tarık ne İshak ne de Alex Telles şuan ŞL'de Riera'nın katkısını yapamaz Alex Telles gelecek sezon belki yapabilir ancak bu sezon Riera ile devam edilmeli Chelsea maçlarında onu ararız satılırsa ki ben ihtimal vermiyorum buna Trabzonspor maçında da 11 çıkınca bu sezon kalacağı garantilendi bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Riera'nın gitmesini neden bu kadar istiyorsun anlamıyorum ne Tarık ne İshak ne de Alex Telles şuan ŞL'de Riera'nın katkısını yapamaz Alex Telles gelecek sezon belki yapabilir ancak bu sezon Riera ile devam edilmeli Chelsea maçlarında onu ararız satılırsa ki ben ihtimal vermiyorum buna Trabzonspor maçında da 11 çıkınca bu sezon kalacağı garantilendi bence.
    Aga biraz ağır kalıyor ve defansif yönden çok aksak. Açıkçası her seçiş bir vazgeçiştir, Riera - Alex yapıp, Tarık ve İshak'ı rakiplerimize kaptırmaktansa... Bu yerli oyuncuları almayı tercih ederdim şahsen. Zaten hangi oyuncuyu görsek Galatasaray kalibresinde değil deyip duruyoruz. Şu anda Riera fazla maaş istemese bile kaç tane türk takımı transfer etmek ister? Ben söyleyeyim bedavaya bile almazlar. Keza Hakan Balta da öyle. Kimse GS kalibresinde değil de bunlar mı GS kalibresinde?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    İshak veya Tarık oynayacak? Her mevkiye 2şer yabancı mı koyacağız
    Hani Tarık hani İshak ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hani Tarık hani İshak ?
    Parasıyla değil mi alacaklar artık. Takımı yabancıyla doldurmaktan vazgeçmeleri lazım. Bu takımda Bruma dahi kadroya giremiyor yahu. Ki seneye sınırın 5+0+3 olabilitesi varken. Sol beke iki yabancı lüksün de lüksüdür.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Parasıyla değil mi alacaklar artık. Takımı yabancıyla doldurmaktan vazgeçmeleri lazım. Bu takımda Bruma dahi kadroya giremiyor yahu. Ki seneye sınırın 5+0+3 olabilitesi varken. Sol beke iki yabancı lüksün de lüksüdür.
    Riera bu sezon kesinlikle kalacaktır demiştim.Öbür sene zaten büyük ihtimalle olmayacak.Takımda form tutmuş Riera'yı gönderip alternatif olarak devre arasında Tarık veya İshak'ı almak akıl karı değil bence.Alex Telles'i alırsın,alternatifi Riera olur ki öyle de olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Riera'yı yollamak kafamıza sıkmak gibi bir şey olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Tarık'la Beşiktaş'ta ilgileniyormuş.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Riera bu sezon kesinlikle kalacaktır demiştim.Öbür sene zaten büyük ihtimalle olmayacak.Takımda form tutmuş Riera'yı gönderip alternatif olarak devre arasında Tarık veya İshak'ı almak akıl karı değil bence.Alex Telles'i alırsın,alternatifi Riera olur ki öyle de olacak.
    Abi inanamıyorum size umarım yönetim de sizin gibi düşünmüyordur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alex Telles için 6 milyon euro bonservis çok fazla değil mi beyler bi tek ben mi böyle düşünüyorum ?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Süper Lig'den oyuncu alsan aynı fiyata açıyolar fiyat fazla değil zaten yılın sol beki olmuş adam kendi liginde Chedjou'da güya Fransa'da yılın stoperi olmuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Alex Telles için 6 milyon euro bonservis çok fazla değil mi beyler bi tek ben mi böyle düşünüyorum ?
    yabancı kontenjanı diye birşey olmasa, 6milyon€'ya ne oyuncular gelir türkiye'ye.

salih dursun'u, sefa yılmaz'ı almaya kalksan 6milyon teklif etsen, hadi işine kardeşim dalga mı geçiyorsun derler.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Teklif gelmesi halinde Karabük İshak'ın önünü açacakmış.

http://www.radyospor.com/Futbol/1718...Ishak-mujdesi-
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tarık neyse de, İshak'ın daha çok yolu var bence. Yokluktan bile olsa oynayamaz. Ayrıca Serdar Aziz gelmesin ya, adam kariyerinin en kötü sezonunu yaşıyor belki de. Mancini'nin istediğine falan inanmıyorum, harbiden istiyorsa kendisinden de şüphe ederim.

Hakan Çalhanoğlu kıvırmaya başlamış, sanıyorum HSV'den yeni sözleşme için fazla para almak istiyor, onun yolunu yapıyor.

Riera için ben de kalır, kalmalı diye düşünmeye başladım. Sırf Chelsea maçları için bile tutabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Riera'yı duygusal olarak ben de seviyorum fakat dikkat ederseniz bu adam hep transfer sezonuna yakın son 2-3 maç iyi oynuyor ve herkes gönderilmesinden vazgeçiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor zaten, devre arası kimse para verip almaz. Bunca zamandır ciddi maaşı zaten ödedik, sanıyorum bu sezon 3 milyon euro kazanıyor, yani kalan sürede alacağı 1.5 - 2 milyon euro maç başıyla, bonusuyla. Sol bek için Telles veya başkası kim gelirse gelsin nasıl oynayacağını, uyum sürecinin ne kadar süreceğini bilmiyoruz.

Mevcut kadroda alternatifi olmayan adamlar, Muslera, Riera, Melo, Sneijder ve Drogba bana göre.

Muslera bence ligin en iyisi, hatta pozisyonu için Melo da öyle. Sneijder yerine alternatif olabilecek bir isim tarzıyla Emre olur, o da 4-5 gömlek altı. Drogba yine aynı şekilde, havadan yerden etkili, akıllı, fiziğini etkili kullanıyor. Riera vasat, bazı maçlarda vasatın biraz üstüne çıkıyor belki ama adamın alternatifi Hakan Balta ve işe yarayacağı formasyon 4-4-2/4-4-1-1. Önünde kanat oyuncusu olmayınca 30 dakikalık topçu haline geliyor. İşte tüm bunları düşününce, Riera kalır, kalmalı bence.

Ayrıca duygusal olarak ben pek sevmiyorum, Melo da hırçın oyuncu ama Riera çok fazla "pislik" yapıyor.

ligin en az korner kullanan 3.takımıyız.
    Topu kanatlara açamıyoruz ki Riera'nın Eboue'nin hucum melekelerini görelim.
    Savunmada görebiliyoruz anca e bu iki adam da savunma zafiyeti olan adamlar.

Maç içinde olağan durumlar bunlar medyanın gazına fazla gelmeyin derim.
    Şimdi rakiplerde pislik yapanları hatta maç başlamadan kırmızı görmesi gereken bazı sol beklerin nasıl poh pohlandıgını dusununce Riera'ya hiçbir şey diyemem.

Burada önceden de söyledim. Riera gider gitmez bilemem. Ama onun kadar bile oynayabilecek sol bek bulabileceğimizi sanmıyorum. Sol bek işini sol açıklığı yaptıgından cok daha iyi yapıyor.
    Yukarıda arkadaş söylemiş Alex Telles ile Riera yedeklenir diye. Ben de katılıyorum buna son derece mantıklı.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Allahtan ligin en az korner atan 3. takımıyız, ön direkte heba oluyor hepsi zira.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

brezilyadaki o oyuncu Rhodolfo imis

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Takım kornerleri ön direğe atınca çıldırıyorum ben yahu.

Riera çok sempatik biri bence. Bana öyle geliyor. Oyun stilide çok temiz,çok iyi oynamasa bile çok klas bi oyuncu olduğğu için seyirci yok abi bu adam kalsın diyebiliyor. Kalsın da ama Riera için sorun oyunu değil aldığı para ve yaşı. Zaten sezon sonuna kadar kalırda. Ama şöle bi düşününce İshak,Alex,Tarık. Bu 3'üyle ilgileniyoz. 2'sini alsak tonla sol bekimiz olcak. Artık kim tutarsa mı oynucak

Mesaj Yetkileri