Sayfa 1073 / 1204 İlkİlk ... 735739731023106310711072107310741075108311231173 ... SonSon
32,161 ile 32,190 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Anlaşmamışız Tarık ile,Şükrü Ergün gereksizi açıklama yapmış.

http://amkspor.com/2013/12/25/g-sara...lamasi-234703/
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şu an için bu ısrar neden ben anlamadım tarık için? alex'i almışsın, hakan balta,riera var elinde. tarık'ı alıp chelsea maçında oynatmayacağına göre hiç ortalığı karıştırmaya luzüm yoktu bana göre.

sessiz sessiz anlaşırsın, sezon sonu için anlaştık diye açıklamanı yaparsın, hem tarık oynar istikrarını sağlar hem transferini yapmış olursun.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Benim bildiğim kadarıyla Tarık'ın asıl mevkisi sağ kanat ile sağ açık. Ama Eskişehirspor sanırım onu sol bek oynattığı için mevkisi sol bek olarak geçiyor konuşmalarda.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İshak Doğan - Dany takası olacak diyorlar, umarım doğru değildir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ishak doğan , tarık çamdal falan bu adamları bi tek ben mi izlemedim acaba ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tarik bitti europ , ishak -dany takasi umarim yalandir cunki dany en az 5m euro eder ishakin daha piyasa degeri toplasan 1m- 1.5m euro.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Dany niye 5m euro etsin hem de en az Türk olsa hadi belki.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    tarik bitti europ , ishak -dany takasi umarim yalandir cunki dany en az 5m euro eder ishakin daha piyasa degeri toplasan 1m- 1.5m euro.
    Dany 5 M etmez taş çatlasa 3 M eder o da yerli - yabancı mevzusunu da katarsak ishak ile takasta bence kafa kafaya gider işte

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İshak'ı ben Ankaragücünden biliyorum fakat son zamanlarda isminden söz ettirdiğine göre herhalde iyi oynuyor, canlı olarak izlemedim.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    dany'nin 5m ettiği yerde tarıkta 3 eder bence

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

dany i niye bu kadar yerden yere vuruyosunuz anlamıyorum geçen sene bütün büyük maçlarda taş gibi oynadı bu adam (real manchester schalke gibi) konsantrasyon dışında sorunu olduğunu da düşünmüyorum kendisini maça iyi motive eden bi teknik direktörle çok başarılı olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Dany sirf gecen seneki performansi ile avrupadan teklifler aldi ancak birakmadik. Eger yabanci sorunsali olmasaydi bu sezonda degisilmez isimlerden olurdu

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Dany yabancı değilde Türk olsaydı jübileye kadar oynardı takımda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dany sağ bekte Eboue'den daha istikrarlı oynar.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Dany Drogba'dan daha heyecan verici.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Danny avrupaya gitse pique ile kapışır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dany Bayern Münih'te oynasaydı şu anda bütün dünya onu konuşuyordu.

Dany senden özür dilerim, bir çay içmek isterim.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Dany ancak GORA'da şu salatalık soyan androidleşmiş çipli herif var ya onun yerine oynardı, başka bir halt olmaz ondan.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

dalgaya gerek yok danynin cl deki maclari yeter. biraz daha beyni olsa zaten 1. sinif stoper olucak.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Üst seviyede futbol zekası şart, Dany zerrece nasibini almamış bundan, yürek ağızda maç izletiyor insana bu yüzden.

Terim zamanında röportajında "Hoca bana basit oyna diyor ama sahaya çıkınca Dany yine aynı Dany." demişti, yani adamın fıtratı bu, GS'de filan oynayamaz mümkün değil, Anadolu topçusu.

ya ne dany'si allaaasen

Dany deyince aklıma şu gelir;

https://www.youtube.com/watch?featur...77pxHBsA0#t=57

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tarık için iddia edildiği gibi atılmış bir imza yoksa, Beşiktaş'a gitmesi şaşırtmaz beni. Veysel'i de istiyormuş Beşiktaş, ikisini birden alabilirler. Eskişehir yönetimiyle araları da bize göre çok daha iyi.

Ayrıca gelir gelmez bilmiyorum da bu transfer için çekindiğim bir nokta var, Ertuğrul Sağlam'ın parlattığı oyuncular kaybolup gidiyor, Sercan, Volkan, Ozan şampiyonluk yaşarken resmen piyasa yaptılar ama sonra yalan oldular. Tarık da geçen sene doğru dürüst oynamayan bir oyuncuydu, bu sene sıçrama yaptı. Bakalım kaderi benzeyecek mi?

Dany için de fikrim asla bizim takımda ilk 11 oyuncusu olamaz, olmamalı. Yabancı sınırı olmasa geniş kadroda düşünülebilir ama, hızından dolayı bek olarak da kullanma şansın var. Takas konusunda da Arif biraz abartmış tabii de biz bu adamı 3.3 milyon euro'ya aldık, kafa kafaya takas demek İshak'a 3 milyon euro değer biçmek demek. Bence etmez, sırf iyi korner atıyor ve Türk diye adam almamak lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ertuğrul Sağlam parlatmadı ki onu Cenker Güner parlattı. Açın bakın geçen seride yaptığım kariyere adam sağ bek olarak yardırdı benimle birlikte.

Volkan, Ozan'ın düşüşü yine kendilerine bağlı oldu. Büyük takımı kaldıramadılar zaten Türkiye de büyük bir takıma gitmek değil oradan devamını getirebilmek önemli.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    ya ne dany'si allaaasen

Dany deyince aklıma şu gelir;

https://www.youtube.com/watch?featur...77pxHBsA0#t=57
    Aga bunu niye paylaştın şimdi Baştan sona izledim boş yere moralim bozuldu ya

@Redrum

Olsun bozuk moral iyidir cabuk cık... Yok o öyle değildi galiba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok asabım bozuldu Dany'nin yenilen ilk golde hatası varmış sadece, ben de komple izledim ki başka kritik hata yapmış mı diye. Hakem doğramış bizi

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Çok asabım bozuldu Dany'nin yenilen ilk golde hatası varmış sadece, ben de komple izledim ki başka kritik hata yapmış mı diye. Hakem doğramış bizi
    semihle birlikte oynasa verim alınır ancak chedrou ile birlikte oldumu çok büyük sıkıntı iletişim eksilerde

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    semihle birlikte oynasa verim alınır ancak chedrou ile birlikte oldumu çok büyük sıkıntı iletişim eksilerde
    İki kamerunlu iletişemezken bir türk bir kamerunlu iletişim iyi olur diyorsun yani

Abi valla bak zorlamanın manası yok, burada da aylar öncesinden yazdım sohbet'de de yazdım Chedjou ile Dany ile olacak işler değil bunlar hiç kendimizi kandırmayalım. Gokhan bile bunların yanında John Terry gibi kaldı daha ben ne diyim

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Koray Günter ve Tolgay Arslan haberleri geçiyor Ntvspor'da. Koray Günter Fm'de potansiyelli bir oyuncu fakat gerçekte nasıl hiçbir fikrim yok.

Mesaj Yetkileri