ya iyide yaptığı doğru mu yani ya benle sözleşme imzalıcak para kazandırcak ya da alt yapıda kalacak... ayrıca bu adamdan ne kadar para kazanmayı hedefliyor ki? bu adama 200 bin euro versen çok bana göre zaten 5 ay sonra boşa çıkacak.
ya iyide yaptığı doğru mu yani ya benle sözleşme imzalıcak para kazandırcak ya da alt yapıda kalacak... ayrıca bu adamdan ne kadar para kazanmayı hedefliyor ki? bu adama 200 bin euro versen çok bana göre zaten 5 ay sonra boşa çıkacak.
Empati yapalım. Ben FM'de benim teklifimi reddedip başka takıma giden oyuncuya bile gıcık oluyorsam onların da sinir olması normal.
Ayrıca bu adamdan kazanabileceği max. paranın peşinde. Bu işi transferin son gününe kadar götürüp en iyi teklife tamam diyebilirler veya Tarık bir kulüp için diretirse o kulübe mecburen verebilirler.
Doğruluğundan emin değilim ama bizimkiler 300 bin euro önermişler, kabul edilmemiş. Beşiktaş da Eneramo'yu takasta önermiş.
Bu arada Ali Ece sigara iması yaptı Tarık için.
300 bin euro bile çok ki bu adama. Ali Ece şimdi çok güzel anlattı Tarık'ın geçmişini.. Allah aşkına başkan kaç para istiyor 1 milyon dolar mı istiyor yani? e madem maddiyat her şey değil yolla adamı kadro dışı bırakacağın yerde.
Tarık, Eskişehirspor'da bek oynadı fakat bizde sağ kanatta kullanılabilir, zaten oyuncunun gerrçek mevkiside orası. Bizim o bölge her hafta değişiyor ve istikrarlı bir şekilde o bölgede oynayan oyuncumuz yok. O yüzden Veysel gibi Tarık gibi genç oyuncuları almamız bize yarar sağlar.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yahu zaten Dünya üzerinde bir sol bek sıkıntısı varken hiç bir aldığımız Türk sol beki oraya ŞL maçında güvenerek koyamayacağız.O yüzden sol bek mevkisini yabancıyla dolduracağız mecburi diğer mevkilere al istediğini zorlamaya gerek yok Tarık için de İshak için de.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ne demek sol bek mevkisini yabancıyla dolduracağız? Muslera-Melo-Sneijder-Drogba banko, sağ bek(Eboue), kanat(Bruma), stoper(chedjou) da yabancı. Sol bek maksimum bir tane yabancı olur olursa(Alex Telles).. İshak, Tarık, bunlar düşük maliyetli oyuncular, denemekte fayda vardır. Volkan Yaman, Hakan Balta, Çağlar Birinci(sakatlıkla boğuştu ama) bu adamlar gelmeden önce sanki ŞL klasında oyuncular mıydı? Niye her oyuncuya "GS ayarında değil" diye peşin hüküm veriyorsunuz?
Sanki geçmişte hasmımmışsın gibi nedir yahu bu şiddet ne dedik ? Kendi şahsi görüşümü söyledim onu da yanlış anlamışsın.Sol bek mevkisini yabancıyla dolduracağız derken yabancılarla değil yabancıyla dedim yani Alex Telles'i kastettim.O yüzden benim gözümde İshak,Tarık birbirinden farkları yok ben şu ana kadar hiç bir böyle olaylı transfer edilip de çok başarı gösteren bir Türk oyuncuya rastlamadım.
Hüküm verme konusuna gelelim.Galatasaray ayarında olup olmayan oyuncuyu futboldan ne kadar anlıyorsak ona göre değerlendiriyoruz.İzlediğimiz oyunculardan da iyi veya kötü diye değerlendirme yeteneğimiz var şükür.Ben hiç bir oyuncuya yok bu Galatasaray ayarında veya değil demedim.Ayrıca o zaman ki hedeflerimizle şimdi ki bir değil.Ayrıca o zamanın Hakan Balta'sı Euro2008'in en iyileri arasına girecek düzeydi top oynuyordu.Galiba İshak ve Tarık konusunda bir hassasiyetin var ikisini de alalım gitsin![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Eskişehir başkanı kanal kanal geziyor.
Kanaltürk Tarık'la görüşmek için Eskişehir'e falan gitmiş. Sneijder için İtalya'ya giden Irmak Kazuk'a özendiler herhalde.
Alalım Gökhan Gönül'ü bitsin bu ızdırap![]()
Yok şiddetim falan yok, genel olarak böyle bir kanı var yani bir Drogba & Sneijder aldık diye herkes Ashley Cole, Kolarov falan bekliyor, Türk olacaksa da Hakan Ünsal veya İbrahim Üzülmez'in gençliği olsun bekleniyor.. Bak kendin de söylüyorsun o Hakan Balta Manisaspor'dan Galatasaray'a geldi ve sadece bir sene boyunca banko oynadıktan sonra Euro 2008de Milli Takımın en iyilerindendi, ve GS'de de baya iyi devam ediyordu son 2-3 seneye kadar.. Tarık'la da İshak'la da bir duygusal bağım yok, ama şu anda STSL'nin en çok göze batan ve en iyi performans gösteren iki sol bekini, çok cüzi miktara almamız sorun yaratmamalı, alalım oynatalım bakalım ne olacak yaniBakın Fenerbahçe her sene Süper Ligde göze çarpan yerli oyunculardan 2-3 yane alır, oynatır veya oynatmaz, ama en kötü ihtimalle rakibine kaptırmamış olur.. Hasan Ali Kaldırım denilen adam bizde olsaydı, en azından sol bekte Hakan Balta'nın sakatlığı ve Riera'nın formsuz olduğu zamanda veyahut sınırdan dolayı oynayamadığı sıralarda bankoların bankosu oynamaz mıydı? Ama fener almış adamları işte bulduğunu alıyor. Sol bek gibi kritik bir mevkide ısrarla hiçbir yerli oyuncuyu beğenmeyip transfer yapmamaya devam edersek yakında sol beksizlikten Semih Kaya'yı sol bek yapmaya çalışacağız korkum o
Bizim olacak Tarık, vuracağız kırbacı, vuracağız kırbacı.![]()
Sanki Dani Alves'i bedava alıyoruz yahu
Bosman kuralı varken her türlü avantaj bizden yana. 6 ay bu kadroyla idare ettik 6 ay daha ederiz, Tarık bizim için olmazsa olmaz bir adam değil bence. Ha altyapıya mı atacakmış buyursun atsın. Dünyada kaç tane futbolcu var ne sakatlıklar geçirip tekrar futbola dönüp iyi oynayan. Adam 6 ay maç yapamayıp bitecekse zaten hiç gelmesin bize. Holtby kaç paraya gitti görüyoruz, Llorente bedavaya gitti oynamaya devam etti vs. vs.
Eskişehir yönünden de düşünürsek elbette ki Veysel ve Tarık gibi iki Türk oyuncuyu bedavaya kaybetmek kötü olacaktır ancak hataları bu zamana kadar sözleşme yenilememek. Bu saatten sonra kanal kanal gezip etik zırvaları konuşmak komik oluyor. Etik dedikleri şey de para başka bir şey değil![]()
rhodolfo ile anlaşmış galatasaray.
gremio kulübü, defansımız galatasaray'a taşınıyor gibi bir cümle kullanmış.
Gremio'nun sitesiyse pek güvenmemek gerekir malum Alex Telles'in orada yazan twitter hesabı fake çıktı![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Laaaaa Yekta gidiyormuş. Nereye gidiyor, niye gidiyor ?
Utku Boztepe @utkuboztepe 2 dk
Dün havaalanında @yek_35 ile geçen diyalogta, tribüne neden gelmedin, moralin çok bozuktu bunu yansıttın tribüne resmen dediğimde +++
son maçım olduğu için, hayırlısı olsun dedi...bende hayırlısı olsun diyebildim sadece @yek_35 , sen yürekten GALATASARAYLISIN...
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yekta dün zaten bi garipti. O son dk bi geri pas gibisinden bişe verdi böyle bu topu bana verseniz ne vermeseniz ne gibisindendi![]()
Yerli statüsünde Yekta gibi adamı zor bulursunuz söyliyim ama inş bize geliyodur![]()
Evra zu galatasaray diyorlar
telles gelmedi mi?
(/s)
telles bitti zaten tarihde verdim 6 ocakda gelicekevrayi bir kac kisi daha soledi o yuzden yazdim
Galatasaray'da ara transferde iki isim Kayserispor'dan SALİH DURSUN ve Bucaspor'dan UMUT GÜNDOĞAN transferleri bitti gibi... Kaynak Alp Pehlivan
Salih Dursun akıllıca bir hamle olur.Umut Gündoğan'ı yeni duyuyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Duyumcular başladı yine. Canlı yayında imzayı atıp formayı giymeden inanmıyorum ben transferlere, sizde öyle yapın, daha güzel oluyor.
Screw you guys, I'm goin' home
salih dursun iyi hamle olur ama kayseriii iste para delisi adamlar... hem bek hem gobek oynuyabiliyor cok iyi olur. umut hakkinda bilgim yok nasil oyuncu acaba
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bruma ne oldu ya , kiralanacak diyordu ama daha haber yok .
Dany de daha kiralık gitmemiş .
Salih Dursun biraz agresif oyuncu fakat çok yönlü olması genç bir oyuncu için avantaj. Ama Kayseri'nin oyuncu pazarlama stratejisinden nasibimizi almış bir takım olarak kapıyı 6-7 milyondan açacaklardır.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern