Salih agresif bir oyuncu ancak önemli değil,bu takımın en önemli ismi Melo'nun yanında boy bile ölçüşemez agresifliği ama Melo kadar oynayamayacağına göre aldığı kartlarda yaptığı hareketler de mutlaka tepki görür.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Salih beğendiğim bir oyuncu. Onda potansiyel görüyorum abi hırs, azim var adamda. Ruhlu adam. Güzel transfer olur. Erkan Zengin'i de istiyormuşuz. Rhodolfo'yu da kiralık istiyormuşuz. Valla şu transfer dönemlerine uyuz oluyorum bir an önce zamanı ileri alsak da kim gelmiş kim gitmiş görsek![]()
Şu Erkan Zengin'i bir ben istemiyorum galiba.![]()
Başkan İzet Hajrovic bir kaç güne Kap'a bildirelecek seviyeye gelir demiş.
Gelirse müthiş olur yalnız ama frikiklerin başında kaç kişi duracak arkadaş![]()
Türk statüsünde oynama ihtimali varmış?
bosnali oldugu icin turk statusunde oynama ihtimali varmis , ayrica takip edenler diyor salahdan sonra ligin en iyi kanat oyuncusuymus.
Bruma kiralansa, onun yerine tecrübeli bir kanat oyuncusu kiralansa güzel olur. Melo bu sene en istekli oynayan oyuncumuz şüphesiz. Drogba bile bu kadar istekli durmuyor. Orta sahada Selçuk da keşke artık bir patlama yapsa.. Alex Telles bizim için büyük bir açığı kapatacak gibi. Aslında bakarsanız savunmamız kötü değil ama nedense bir uyumsuzluk var. Bence bu takımı İtalya Ligi'ne alsanız Fiorentina forması giydirseniz en aşağı 2. olur. Bizde sürekli bir gerginlik havası var. Bunu çözecek olan da Mancini'dir ama yapabilir mi ki?
Bruma kupa maçlarında full oynayacaktır, kendini iyi gösterirse ligde de kadroya girebilir bence. Önemli olan Muslera-Melo-Sneijder-Drogba garanti adamlarının yerine 2 kişilik kalan boş yere girmek bu da çok zor değil.
Galatasaray'ın yediği goller, maçı çeviremediği için göze batıyor.
Kolarov'un Swansea'ye attığı golu gördüm, bu adam bize gelmezmiş zaten dedimSağ ayağıyla bu tarz sert ve düzgün bir vuruş yapacak sol beki City neden bıraksın.
Screw you guys, I'm goin' home
Hakan Balta ve G.Oftaş
![]()
Oğuz Bugün Kendini Bayağı Aşıyorsun
Durumun Parlak Değil Sölim![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Naptım ki abi ?![]()
Şu Lennon'ı biz alsak ya![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Rhodolfo haberi birkac gundur daha sik dillendirilmeye baslandi. Chedjou alinmadan da ayni seyleri soyleri yazilmisti, Alacagimiz defans oyuncusu topla ileri cikabilme. Bir Vertonghen kadar olmasa da topu geriden kurabilmeli, gerektiginde ileri cikip oyunu acabilmeli. Bence en butuk eksiklerimizden biri bu.
Bu kadar yabancıyı nereye koyucaz acaba
Kulübeye koyacağızbir iki tanesini de sportif direktör yaparız
![]()
Chedjou herhalde gönderilecek Rhodolfo gelirse. Türk oyuncu yatırımı istiyoruz İzet Hajrovic eğer Türk statüsünde oynayabilecekse kesinlikle alınmalı yahu adam enfes bir topçu.
Amrabat ve Dany kesin yolcu.Bir diğer üçüncü gidecek yabancı ise Riera ve Chedjou ikilisinden birisi olur ki Chedjou'ya şans verileceğini düşündüğümden Riera gider Alex geldiği için.
http://instagram.com/p/iqwUloD1Za/
Portekizcesi olan biri çeviri versin şunu.![]()
''her şey için teşekkürler. yakında görüşürüz'' demiş.