akrabalari turkmus.![]()
akrabalari turkmus.![]()
Gelişimine katkı sağlayabilecek miyiz acaba ? Bruma'ya da bi ton para verdik ama gelişimine ne kadar katkı sağlayacağız. Sonuçta yetiştirmeyi bilen bir ülke değiliz biz. Önce yetiştirmeyi öğrensek çok daha iyi olacak. Yoksa elimizde sadece yabancı Aydın Yılmaz'lar Emre Çolak'lar olacak.
Screw you guys, I'm goin' home
Meşhur duyumcumuz 34cimbom34 geçen gün net bir bilgi yok elimde demişken bugünkü tweeti:
34cimbom34 @34cimbom34 Net Bilgi:Transfer gerçekleşirse İzet Hajrovic yerli
statüsünde oynayacak.
Mancini ve ekibine bu konuda güvenim tam hem emre çolak aydın yılmaz olaylarıyla kıyaslamak da gereksiz gibigenç türk futbolcularında temel fuutbol bilgileri zayıf çok çalışırlarsa ancak düzeliyor kısmen.en iyi örneği de burak yılmaz,adamın kendi eksik olduğunu biliyor ama çalışıyor zihinsel güç olarak da aynısı geçerli
Burak Yılmaz Türk futbolunun bir ayıbıdır. Bir futbolcu düşünün ki 4-5 takım gezdikten ve kovulduktan sonra (Fenerbahçe yanlış anımsamıyorsam 5 milyon+ Burak'ı verip, Gökhan Ünal'ı almıştı Trabzonspordan) patlama yaparak kendi kapasitesine kendi çabasıyla ulaşsın... Hikayesi yazılacak adam Burak... "Demek ki çalışınca oluyormuş" cümlesi onun için yazılmış.Sergen Yalçın'lar , Tarık'lar, Okan Koç'lar harcandı bu ülkede resmen... Yürüye yürüye çalım atan Yusuf gençken çalışsa belki bu ülkede Zidane olacaktı..Son 15 seneyi düşünüversek Avrupa standartlarında yetenekleri olan bir sürü futbolcumuz vardı ama sanırım tek adam Arda Turan olacak.... Beşiktaş'taki Muhammet ne olacak bakalım...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bayağı yol kat ettik sanırım transferde. Türk statüsündeyse her türlü iyi transferdir zaten. Bizimkiler daha Türk milli takımında oynayamadan değeri 10 MN Euro olarak konuşuluyor adam Bosna ile dünya kupasına gidecek adamın değeri 5 MN olarak konuşuluyor; daha ne olsun
Yalnız adamı hiç izlemedim inşallah iyi de çıkar da gözümüz bir kanat görür.
Türk futbolcusunun temel futbol bilgilerinin zayıf olmasının nedeni zaten bizim yetiştirmeyi bilmememizden kaynaklanıyor. Benim endişelerimin temeli de bu. Hee tabii ki temelleri olduğu için bizimkilerden daha iyi seviyelerde olacaklar muhtemelen ancak örneğin Bruma'nın Ribery olabilecekken neden Hasan Şaş olsun. Bunlar şu an için Mancini ve ekibinin elinde olan şeyler, zaman gösterecek durumu.
Bu Bosnalı çocuk nasıl türk statüsünde oynayacak. Kesin mi oynayacağı? Oynamayacaksa almayalım boşa. Umarım oynar..
Zaten bu elemanı istemelerine şaşırmıştım meğerse Türk statüsü içinmiş.![]()
Engin, Rize'yle prensipte anlaşmış. Arif'e hakim olmamız lazım![]()
kiralik yollamislar engini , umarim tekrar kendini gosterir boyle yetenegi kolay kolay harcamamaliyiz diyecem ama 28-29 yasinda...
Böyle yetenek aslında çok abi Türkiye'de mesela bir örnek için;
Bilal Kısa
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Engin için en iyisi oldu kendini gösterir orada Rize'ye çok şey katar.Gelecek sezon bizde oynaması zor bence bonservisini de alırlar Engin kendini yaktı o uzun süreli cezası olmasa zaten şuan banko 11 oyuncumuz olmaya devam ederdi şu saatten sonra Engin Galatasaray formasını zor giyer.
Engin o hareketi yapmasaydı 3 yıl boyunca banko oynardı takımda. İlk yıl bize verdiği katkıyı hiçbir taraftar unutmaz, şampiyonlukta katkısı büyüktü.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
kahrolsun mental sorunlar
TRANSFER | Izet Hajrovic ve kulübü Grasshopper Club Zurich ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=329706
Obaa
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
E Türk statüsünde demek ki?
14 numara kendisine Sneijder'den daha çok yakışacak.
Yanlış anlaşılmasın ismi çok güzel![]()
Bruma ile başlayan gençlik aşısı devam ediyor, umarım Türk pasaportunu alabilir Izet, 4 milyon euro bonservisi olacakmış galiba. Umarım hayırlı olur. (transferin bittiğini varsayıyorum)
Türk saydırabilirsek çok iyi transfer. Oldukça zayıf olan, skoru değiştirmesi neredeyse mümkün olmayan yedek kulübemizi güçlendirmiş oluruz hiç değilse.
Biraz sonra Telles'te bildirilir diye düşünüyorum borsaya.
Telles için günlerdir bitti denilirken bildirim gelmiyor ki bunun sebebi muhtemelen yabancı sınırı. Izet içinse bildirim geldi, yönetim emin herhalde Türk pasaportu alacağından.
Prekazi sayesinde olduğunu düşünüyorum yoksa kim bilecek bu adamın türk pasaportu alabileceğini biz de bence o kadar iyi bir scout ekibi filan yok yani
Amcası sonradan T.C. vatandaşlığı aldı diye ise T.C. alamaz. Ebeveylerinin kökeninin T.C. vatandaşlığı olmalı ki dava açabilsin. Ailevi durumunu bilen varsa belli olur.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
KAP'a bildirildigine gore Turk statusunde oynayacakHayirli olsun
Çünkü ebeveynlerinin T.C. vatandaşlığı olmadan, kökenin Türk olduğuna dair bir emare olmadan mahkemeye dava açamazsın. Açsan bile kazanamazsın. Amcasının sonradan kazandığı T.C. vatandaşlığı köken olamaz. Amcasının çocukları için iş değişir.
Mahkemeden T.C. vatandaşlığı almadan da yerli statüsünde oynamak için başvuramazsın.
Bir çok defa Ömer Abi yazdı burada. Okursa tekrar konuyu açıklamasını rica edelim mümkünse.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bak ABOOO,burası Türkiye.Fanatik Galatasaraylıyım.Bu ülkeye Suriyeliler geldi hepsinin karnı doyuruldu,hepsini güzel güzel işini gördüler,okullara yerleştirdiler vatandaşlık aldırdılar.Bizim insanımız aç iken o insanlar bizlerden daha rahattı.Bu ülkede Somali yardım kampanyası varken sokakta yaşayan aç insanlarımızı görmediler.O yüzden Hajrovic'de alır Türk pasaportunu kimse sıkıntı yapmasın.Galatasaray yönetimine bu konuda yardımcı olurlar.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."