3 yıl iyiymiş, sevindim bu habere.
3 yıl iyiymiş, sevindim bu habere.
Canım FEDA olsun sana !
Ben, 4-5 yıl beklerdim bu arada. Sözleşmesi biten diğer futbolculardan bildiklerim, Toraman ve Hilbert sadece. Başka varsa, bilen arkadaş yazabilir. Toraman ve Hilbert ile de 2'şer yıllık sözleşme yenilenmesini isterim şahsen. Fakat şunu da söyleyim; her ikisi de önümüzdeki sezondan itibaren rotasyonda yer almalı. Yerlerine daha faydalı, sağlam transferler yapılmalı.
Roberto Hilbert Antalyaspor maçında cezalı duruma düşmüş. Muhtemelen, Toraman sağ bekte yer alacak o maçta.
Bu arada, üstte sözleşmesi biten diğer isimleri sormuştum; ama cevap gelmedi, ben de kendim baktım. Hilbert ve Toraman dışında; Erkan Kaş, Emre Özkan, Muhammed Demirci gibi gençlerin ve Q7'nin sözleşmesi sona eriyor. Q7 her türlü gidecek de, diğer 3 gencin sözleşmesi mutlaka uzatılmalı bence. Bir de 2014'te sözleşmesi bitecek olan Fernandes ve Almeida var. Onların da sözleşmeleri uzatılacaksa, yönetim elini çabuk tutmalı ya da sezon sonunda en iyi teklifi veren kulübe satmalı.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=M2d_qDDepMQ&feature=share"]Beşiktaş'ı Üzmesinler[/YOUTUBE]
Allah ömür versin, yaşayan Efsane Başkan'ım.![]()
Quaresma ülkesinde tutuklanmış.
Quaresma serbest bırakılmış.
Bu arada Almeida Milli takımda gol atmış. Mübarek atmaya başladı inşallah böyle gider.
http://www.youtube.com/watch?v=3wAXU...ure=youtu.be&a
Atsın da hocam neresiyle atarsa atsın. Yeter ki atsın![]()
Şimdi izledim golü. Hakikaten ayağıyla problemi var bu adamın. Eli ayağına dolaşıyor çok ilginç. Aslında Almeida çok sağlam bi defans olurmuş![]()
FM Gazetesi
Hayret ayağıyla gol atmış.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Fernandes imajı yenilemiş, geçen seneki imajına dönmüş tekrar.
----------------------------------------------------------------------
İsmail Köybaşı da, ufaktan dönüş sinyalini çakmış.
![]()
Örgülü saçları daha güzeldi be.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Boyle daha iyi ya orgulu Youlaya benziyor![]()
Bu ne saçma bir fikstür böyle.
23 Kasım 20:00 Beşiktaş – Akhisar Bld.
23 Kasım 20:00 Beşiktaş - Brose Baskets Bamberg
Canım FEDA olsun sana !
Derbi dışında iç saha maçları ya Cuma ya Pazartesi. Yıldırım Demirören federasyonundan bahsediyoruz normal karşılamak lazım bunları.
Mersin maçını nasıl Pazar oynattılar hayret.
Vaayt ismoya bak saçları uzatmış![]()
FM Gazetesi
Gole mi seviniyorlar kavga mı ediyorlar, anlamadım.Enstantane çok iyi yakalanmış ama.
![]()
Ntvspor'un yorumcusu Rıdvan Dilmen, Antalyaspor - Beşiktaş maçının ardından maçı değerlendirirken Samet Aybaba'ya övgüler yağdırdı.
Dilmen açıklamasında, "Beşiktaş'ın defans sorunun çözmesi lazım. 5 tane maç koy Beşiktaş'ın maçı varsa onu izlerim. Samet Aybaba'yı tebrik ediyorum. Şu anda ligin en iyi teknik adamı. Olcay üstüne koyuyor. Holosko iyi bir yedek büyük takımda. Oraya 'iyi ki aldık' diyebileceğiniz bir oyuncu alınırsa iyi olur. Beşiktaş'ın bu sezon başındaki krizi gençler için bir fırsat oldu. Böyle olmasaydı belki Samet Aybaba da gelemezdi. Gönülden kutlarım onu, fazlsıyla iyi yönetiyor bu takımı. Kaos yok, aile içinde problemleri var ama bu çocuklara ve taraftara ihtiyaçları var" dedi.
Ünlü yorumcu, Samet hoca hakkındaki yorumlarına devam ederek, "Samet aybabayı bugün itibariyla ligin en iyi teknik direktörü olarak görüyorum. Olcay, oğuzhan çok önemli isimler oldular. Oğuzhan'ın çok daha zamanı var ama defans da yapması lazım" ifadelerini kullandı.
FM Gazetesi
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ayağıyla gol attı bugün. Hemde ayak içiyle, şeytanın bacağını kırdı![]()
FM Gazetesi
Almeida bu sene çok haraketli geçen sene top ona gelmeyince hemen isyana başlıyodu ellerini çeviriodu, kafasını eğiyordu şimdi daha istekli.Tam takım oyuncusu olduğunu gösterdi, defansa yardımada geliyor.
Bu sene bir Beşiktaşlı gibi Beşiktaş'ın maçlarını takip ediyorum,destekliyorum yeter ki böyle oynasın.
Uzun süre sonra, penaltı haricinde ayakla gol attığı ve hattrick yaptığı topu takım arkadaşlarına imzalattı ve hatıra olarak evine götürüyor.![]()
O değilde kırmızı forma bize uğurlu mu geldi ne![]()
FM Gazetesi
Kırmızı forma cok hoş ya almak lazım.
Sen sahada oL, Formanı ve Şortunu biz giyeriz Fernandes.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...