Şemsi gibi bende diyorum carusca gidecek hemde 1.7 ye
+1 bouzıd olacak
stoper:server ve songmuş
Sagbek avrupada bosta trabelsi var....
iki forvette gelebilir.....
Şemsi gibi bende diyorum carusca gidecek hemde 1.7 ye
+1 bouzıd olacak
stoper:server ve songmuş
Sagbek avrupada bosta trabelsi var....
iki forvette gelebilir.....
trabelsı yı alalım yaw malıyetı de yokmus ne guzel olur![]()
postiga tamammış tomasta rubin kazandaymış
__________________________________________________ _________________
cassio de souza soares(lincoln)
Ben yalan söylüyorum şimdi yani öyle mi, e çünkü bu doğru olduğunu kabul edince cevap veremeyeceksiniz, ama bence de uzamasın.
Tomas'tan kurtulduğumuz iyi oldu, ama yabancı sağ bek bulmamız zor bu mantıkla, ilerleyen günlerde açıklama yaparlar, fırtına öncesi sessizlik bence de
Trabelsi madem boş neden almadık hala yahu
Maaşı sorun olabilir. Eski takımından bayağı bir para alıyormuş..
Trabelsi'yi alabilirler, cünkü bedava. Pasanen'de iyi olur sag bek icin.
Arkadaslar uefa listesi bildigimiz gibi degilmiş.......Ömer abide acıklama yaptı..
Ön eleme maclarında maca 24 saat kalana kadar listeye oyuncu dahil edilebiliyor.Yeterki avrupa macında oynamamıs oldun..
postigayla grafite gelse manyak olurdu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok yaklaştık!
Son yıllarda sessiz geçen transfer dönemlerinin acısını çıkartırcasına takıma önemli takviyeler yapan Galatasaray Yönetimi, durmak bilmiyor. Golcü arayışlarına girişen ve üç futbolcuyla görüşen Cim Bom, PSV’li Kone’nin yan çizmesi üzerine rotayı Postiga ve Grafite’ye çevirdi. Kone, Türkiye’de oynamak istemediğini söylese de, yönetim, bu futbolcuyu ikna etmek için her yolu deniyor. Ama olumlu bir sonuç çıkacak gibi de gözükmüyor. Bu gelişme üzerine iki forvet birden almayı planlayan Galatasaray, Postiga ve Grafite üzerinde yoğunlaştı.
Carrusca’ya geliyorlar
Bir yıldız golcü için maddi kaynak yaratan yönetim, ikincisini gerçekleştirebilmek için ise gözden çıkardığı futbolculardan gelecek bonservis bedellerine bel bağladı. Rus kulübü Rubin Kazan’la Hasan Kabze için el sıkışan Cim Bom, buradan 1,5 milyon Euro bekliyor. Aynı şekilde, büyük umutlarla alınan ancak kendini gösteremeyen Carrusca’nın Boca Juniors ile kesin anlaşması durumunda da, Aslan’ın kasasına 1,750 milyon Euro girecek. Arjantin kulübü yetkililerinin, transfere son noktayı koymak için önümüzdeki günlerde İstanbul’a geleceği belirtildi.
Kaynak: Fanatik
Çift forvet gereksiz olur bence.
So what?
Saike
Grafite bile manyak adam fizik gücü süper...
grafite hangi kulüpte?
Le mans'ta sanırsam.
Le mans????
Ben Le Mans'da diye biliyorum![]()
I'm back...
bence transferler pazartesı bıtcek gibime gelıyo.yanı pazartesı gelcekler.belkı cumartesı veya pazar acıklarlar.su 3 gun cok önemlı.tomasın gıtmesını ve carruscanın gıtmesını beklemıslerdır belkıde
Bir gelmeye 3 oyuncu veya 2 oyuncu gelebilir ben bekilyecem
Grafite de olursa yaygara yapmayın iyi adam.....Hafta sonu fransa ligini takip edin![]()
çok merak ettim kimler gelcek
ya kimse gelmezse?
ben derımkı pazartesıyı bekleyın içimde bir his var.hafta sonu acıklıycklar
Lincoln'den Grafite'ye övgü
Galatasaray'da golcü arayışları için çalışmalar aralıksız sürüyor.
Sarı kırmızılıların transferdeki birinci hedefi olan PSV Eindhoven takımının Gineli forveti Kone, sarı kırmızılıların teklifini kabul etmediğini açıklamasına rağmen, yönetici Haldun Üstünel'in bu işin peşini bırakmadığı ve temaslarını sürdürdüğü öğrenildi. Galatasaray, Kone'nin transferi için 12 milyon Euro'yu gözden çıkarırken, kulübü PSV Eindhoven ile anlaşma sağlamanın kolay olduğu, ancak futbolcu ve menajerini ikna etmek için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Bu arada sarı kırmızılı kulübün ikinci hedefi Fransa'nın Le Mans Kulübü'nde oynayan Brezilyalı Grafite olduğu ve bu futbolcunun transferini Lincoln'ün önerdiği öğrenildi. Lincoln'ün vatandaşı Grafite için sarı kırmızılı yöneticilere övgüler yağdırdığı ve "Grafite transfer edilirse artık gol sıkıntımız kalmaz" yorumunu yaptığı öğrenildi.
Geçen yıl Fransa'da başarılı bir sezon geçiren Grafite'nin, Galatasaray'ın teklfine çok olumlu baktığı ve gelmeye hazır olduğu kaydedildi.
10.08.2007
Kaynak : DHA
Kimse gelmeyecek olsa bu adamlar gönderilmezdi, mutlaka birileri gelecek.. Ama bizdeki beklentiyi karşılayacak adamları alırlar mı, o konuda çok ciddi şüphelerim var.. İnamoto'dan sonra güvenemiyor insan..
gerçekten patlayacam çok meraklıyım
ya kimse gelezse diyorum ama korkarak yazıyorum![]()
lincoln grafite yi övmüş büyük ihtimal o gelir
grafite geçen sezon fransa 1.liginde miydi 2.liginde mi?
1.ligde![]()
I'm back...
grafiteyi Ogan tarhan önerdi yüzde yüz........Çünkü fenerede önermişdi ogan tarhan.....
Grafite 28 yaşında, ne kadar doğru olur bilemiyorum...