Sayfa 1080 / 1204 İlkİlk ... 805809801030107010781079108010811082109011301180 ... SonSon
32,371 ile 32,400 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ne transfer be görende Messi falan geldi sanacak

Konuyu görüntüleyen kişi sayısı 26
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Şuanda vikipedinde Izet için yazılmış vikipedi bilgileri şunlar;

İsviçre ve Bosna-Hersek pasaportu olan İzet Hajrovic, verdiği bir röportajda Bijelo Poljeli olduklarını belirterek; "İkinci Dünya Savaşı sırasında, ailem Makedonya'nın Prilep köyünden kaçarak Türkiye'ye sığındı. Babam Saffet ve annem Zilka, 80'li yıllara kadar Türkiye'de yaşadı. 80'lerde Saraybosna'ya ve daha sonra 1987'de İsviçre'ye geçti" açıklamasını yaptı.

Devre arasında yerli oyuncu transferi için oyuncu arayan Galatasaray, kökleri Türkiye'ye dayanan Hajrovic'i transfer etme kararı aldı. Türk statüsünde oynama şansı bulunan Boşnak oyuncu, “Menajerlerim birkaç kulübün bana ilgisi olduğunu söyledi. Aralarında G.Saray da varmış. Dünyanın en iyi kulüplerinden birisi. G.Saray'da oynamak benim için harika olur” açıklamlarında bulundu. Bu açıklamaların ardından Galatasaray başkanı Ünal Aysal ise "Önceliğimiz yurt dışındaki yerli oyuncular. Ancak benim gönlümden geçen ve Mancini'nin de onayladığı isim Grasshoppers'ın sağ kanat oyuncusu Izet Hajrovic. Henüz KAP'a bildirecek seviyeye gelmedik. O seviyede bir temasımız yok. Ama birkaç güne kadar resmi görüşmeler yapar ve bu oyuncuyu KAP'a bildirecek duruma geliriz." açıklamalardında bulunmuştur.

Gerçek olmayan bilgiler girilmiş olabilir fakat belli bir süre sonra düzeltiliyor diye biliyorum, burada da resmi olan tüm bilgiler verilmiş KAP'a bildirim dışında.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Birde Şu Açıdan Bakmak Gerek Şimdi 2. tur listesi verilirken 3 oyuncu çıkartıp 3 tane bu sezon avrupa kupalarında oynamamış oyuncu alabilirsin avrupa liginden de bir oyuncu alma hakkın var yani toplamda istersek 4 tane oyuncu alabiliriz. bence hayrovic ve telles bu listeye adını yazdıracak ancak son adamın ben ufuk ceylan olacağına bahse girerim. çıkacaklar da tahminimce yekta engin ve eray olur listeden işin iyi tarafıda şu Türk Statüsü Eğer Olursa (Daha Kesin Değil) Gerçekten Hayırlı Bir İş Olur...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bende bir kılıfına uyduracaklarını düşünüyorum.
    Sonunda benim gibi düşünen birisini buldum
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İyi makara dönmüş...

Şaka bir yana umarım, verilen değerleri gereğinden fazlasıyla takıma yansıtır.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post

İyi makara dönmüş...

hemde nasıl

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İyi makara dönmüş...

Bir süre sonra doğru olmayan bilgiler siliniyor. Fakat dediğin gibi herkes istediği gibi bilgi girebiliyor kısa bir süre için bile olsa.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sabahtan beri diyorum bu William Rookwood ne ara Fenerli oldu diye meğer World Hollow'muş
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Hajrovic'in de amcası bizim mahallede yaşıyor. Bayrampasa , Yıldırım Mahallesi buranın %90'ı Boşnak ve hepsi Türk vatandaşı.
    Ahaha cidden Yıldırım'da mı oturuyorsun?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Ahaha cidden Yıldırım'da mı oturuyorsun?
    Ahahha evet

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Kılıfa falan da gerek yok. Kökende bir şeyler varsa ayarlarlar.

Nesil
    2007

http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.5901.pdf

Mevzuat değişti mi bilmiyorum ama madde 7'ye dikkat.

MADDE 7 – ( 1 ) Türkiye içinde veya dışında Türk vatandaşı ana veya babadan evlilik birliği içinde doğan çocuk Türk vatandaşıdır.
    ( 2 ) Türk vatandaşı ana ve yabancı babadan evlilik birliği dışında doğan çocuk Türk vatandaşıdır.
    ( 3 ) Türk vatandaşı baba ve yabancı anadan evlilik birliği dışında doğan çocuk ise soy bağı kurulmasını sağlayan usul ve esasların yerine getirilmesi halinde Türk vatandaşlığını kazanır.

Adamın kökenini bilmiyorum ama dedikleri gibi dedesi Türk vatandaşı ise madde gereği dedesinin çocukları da Türk vatandaşı kapsamında oluyor(bknz. madde 7). Yani bu adamın ebeveynlerinden biri(dedesinin çocuğu; anne veya babası kimse artık) de Türk vatandaşı oluyor. Yine bu adamın ebeveynlerinden biri Türk vatandaşı olduğundan kendi de Türk vatandaşı oluyor. Adam şu ana kadar başvurup da bu vatandaşlığını almamış olabilir ama hakkı olmadığı anlamına gelmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Sabahtan beri diyorum bu William Rookwood ne ara Fenerli oldu diye meğer World Hollow'muş
    Ahaha cidden bende

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Ahaha cidden bende
    Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bunlar hep uykusuzluktan

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bunlar hep uykusuzluktan
    Cidden ya sınavlardan ötürü 3 günde 10 saat falan uyudum

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.5901.pdf

Mevzuat değişti mi bilmiyorum ama madde 7'ye dikkat.

MADDE 7 – ( 1 ) Türkiye içinde veya dışında Türk vatandaşı ana veya babadan evlilik birliği içinde doğan çocuk Türk vatandaşıdır.
    ( 2 ) Türk vatandaşı ana ve yabancı babadan evlilik birliği dışında doğan çocuk Türk vatandaşıdır.
    ( 3 ) Türk vatandaşı baba ve yabancı anadan evlilik birliği dışında doğan çocuk ise soy bağı kurulmasını sağlayan usul ve esasların yerine getirilmesi halinde Türk vatandaşlığını kazanır.

Adamın kökenini bilmiyorum ama dedikleri gibi dedesi Türk vatandaşı ise madde gereği dedesinin çocukları da Türk vatandaşı kapsamında oluyor(bknz. madde 7). Yani bu adamın ebeveynlerinden biri(dedesinin çocuğu; anne veya babası kimse artık) de Türk vatandaşı oluyor. Yine bu adamın ebeveynlerinden biri Türk vatandaşı olduğundan kendi de Türk vatandaşı oluyor. Adam şu ana kadar başvurup da bu vatandaşlığını almamış olabilir ama hakkı olmadığı anlamına gelmez.
    Başında beri ebeveynlerin Türk vatandaşı olması gerektiğinden bahsediyorum ama herkes okumadan saldırı moduna aldı kendisini. Herkes yazılanları okusun lütfen. Amcası ebeveyn olmaz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
    Yabancı kontenjanı doluyken yabancı bir oyuncuyla görüştüğümüzü borsaya nasıl bildirebiliriz?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Yabancı kontenjanı doluyken yabancı bir oyuncuyla görüştüğümüzü borsaya nasıl bildirebiliriz?
    Transfer sezonu açılmadı henüz. Sözleşmeyi imzalattıktan sonra TFF'ye onaylatıp harç bedelini ödemek için bekletebilirsin. Bunun için acele etmeye gerek yok. KAP'a görüşmeyi bildirmek hemen imzalayacağın anlamına da gelmiyor. Zaten Dany Karabük'e gidiyor. Keza şu anda yabancı statüsünde değil mi zaten? Bugün yapmış olsan yabancı oyuncu olarak transfer edeceksin. Yerliden çok oyuncunun potansiyeli nedeni ile alındığı açık.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bilmedigimden soruyorum , fenerbahce ulkerde oynuyan emir predzic nasil turk statusunde annesi babasi turkmu bu arkadasin ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İstediğimiz kadar yabancı alabileceğimizi unutuyorsunuz. Kural yabancı alamazsınız değil kayıt ettiremezsiniz yönünde. Yani şu anda 5 tane yabancı oyuncunun bonservisini de alsak kimse bir şey diyemez. TFF'den lisans çıkaramayacağımız için sadece antrenmana çıkabilirler.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Başında beri ebeveynlerin Türk vatandaşı olması gerektiğinden bahsediyorum ama herkes okumadan saldırı moduna aldı kendisini. Herkes yazılanları okusun lütfen. Amcası ebeveyn olmaz.
    Eğer amcası T.C vatandaşlığı alabilmiş ise babası da alabilir. Babası alabiliyorsa kendisi de alabilir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bilmedigimden soruyorum , fenerbahce ulkerde oynuyan emir predzic nasil turk statusunde annesi babasi turkmu bu arkadasin ?
    Emir, Türk Milli Takımı'nda oynayınca devşirme statüsüne girdi. Emir Boşnak'tı ve Slovenya Milli Takımı'nda bir daha oynamak istemiyordu. Kariyeri tehlikedeydi. Bogdan Tanjevic Milli Takım'a çağırmak isteyince Slovenya Basketbol Federasyonu'na tazminat ödenerek Milli Takım'a çağrıldı. Futbolda bu kural teknik olarak geçerli değil. Zaten Türk Milli Takımı'na çağrılıyorsa hiç bir oyuncuya karşı değilim. Yeter ki Türkiye kazansın. Basketbolda kurallar biraz farklı. Takımların tek devşirme hakkı var. 18 yaşından itibaren vatandaşlık alırsan devşirme oluyorsun.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Eğer amcası T.C vatandaşlığı alabilmiş ise babası da alabilir. Babası alabiliyorsa kendisi de alabilir.
    Amcası alırsa babası da alabilir ifadesi doğru değil ama babası alırsa vatandaşlık alabilir.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Transfer sezonu açılmadı henüz. Sözleşmeyi imzalattıktan sonra TFF'ye onaylatıp harç bedelini ödemek için bekletebilirsin. Bunun için acele etmeye gerek yok. KAP'a görüşmeyi bildirmek hemen imzalayacağın anlamına da gelmiyor. Zaten Dany Karabük'e gidiyor. Keza şu anda yabancı statüsünde değil mi zaten? Bugün yapmış olsan yabancı oyuncu olarak transfer edeceksin. Yerliden çok oyuncunun potansiyeli nedeni ile alındığı açık.
    Elbette hemen imzalayacağımız anlamına gelmiyor, ama şu aşamada bir teminat alınmadan böyle bir transfere girişilmeyeceği aşikar değil mi? Dany gidiyor diyorsunuz, henüz garantisi var mı?

Ben de sizin aksinize potansiyelle beraber vatandaşlık konusunda teminat geldiği için girişimlere başlandığı kanaatindeyim, ki birçok duyum da bu yöndeydi. Teminat gelmeden girişimler başlamayacaktı birçok kaynağa göre, ve teminatın geldiği kanaatindeyim ben. Elbette haklılık veya haksızlığımızı zaman gösterecek.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Amcası alırsa babası da alabilir ifadesi doğru değil ama babası alırsa vatandaşlık alabilir.
    Gayet açıklayıcı bence. Tabi amcası ile babası farklı ana veya babadan değilse.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Dostum Wikipedia kişisel olarak değiştirilebilinir bir site hepsi resmi ve gerçek değil.

Hajrovic'in araştırılmasında değiştirilmiş 11 tane şuanlık bilgi değişimi var onay bekliyor.

Herkes değiştirmiş 2014 Galatasaray
    A Takım Oyuncusu Bilmem ne diye, değiştirilebiliyor.
    şu geyikte sıktı cidden tamam üyeler değiştirebiliyor wikipedia da katkı sağlama amacıyla oranında moderatörleri var dimi onların denetiminden geçmezse hemen düzeltiliyor yanlış bilgi edizin nerede doğduğunuda şimdi arkadaşın değiştirdiğini sanmıyorum

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Gayet açıklayıcı bence. Tabi amcası ile babası farklı ana veya babadan değilse.
    Amcası'nın Türk vatandaşlığı almasından dolayı babası nasıl vatandaşlık alıyor onu da açıklayabilir misiniz? Amca, ebeveyn kavramının içinde değil zaten.

Annesi ve ya babasının kökeninin Türk vatandaşı olduğu ve/veya zamanında Türk vatandaşlığı aldığı ama kaybettiği için tekrar başvurması iddiası yolunda ilerler Galatasaray. Amcası ile bir alakası olacağını sanmıyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bruma ile başlayan gençlik aşısı devam ediyor, umarım Türk pasaportunu alabilir Izet, 4 milyon euro bonservisi olacakmış galiba. Umarım hayırlı olur. (transferin bittiğini varsayıyorum)
    Gelirlerse Telles ve Hajrovic,hali hazırda yeni aldığımız Bruma.4-5 ay içinde 91-92-94 doğumlu 3 oyuncu.Zihniyet sanırım değişmeye başladı.

Bir taraftar olarak genç oyunculara yönelmemiz beni heyecanlandırıyor.Umarım sadece transfer edildikleriyle kalmazlar ve oynatılıp potansiyellerine ulaşırlar.

AB kuralı ile ilgili olarak bana mahkemeden olumlu bir sonuç gelicekmiş gibi geliyor.Arda İspanya'da AB oyuncu statüsünde oynuyorsa Türkiye'de de emsal olabilir.Bizim yöneticiler zaten bunun üzerinden gidiyor konuya.Açıklamalar bu yöndeydi.

Bizim yöneticiler seneye AB kuralını geliceğini eminler gibi ve yabancı transfer etmekten çekinmiyorlar.Benim olaya bakışım bu yönde.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Cengiz abi adamın anası babası 80li yıllara kadar Türkiye'de yaşamışlar.Yaşadıkları sürede elbet Türk vatandaşı olmuşlardır.Süre yaklaşık 40 yıla yakın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Burası Türkiye burda herkes futbol siyaset kanun konusur ama cogundan anladıgı yoktur.Profesyonel bir klup taraftarıyız hanginiz avukat bu kadar emin savunuyorsunuz alamayacagına vatandaslık? Hayır gercekten biraz saygı gösterilmesi lazım.Alamazsa da alırsada klubumuze hayırlı olsun diliyorum.Nedense burda muhalif olan fenerli arkadaslar istanbul hukuk mezunu gibi her kanuni hareketi ezbere biliyorlar.Ben bu forumu yıllardır çoğunuzun sayesinde takip ediyorum ama bazı arkadaşlar var ki yıllardır Galatasaray muhalifliği yapıyorlar söz meclisten dısarı isteyen istediğini söyler ama saygı çerçevesinde.İyi geceler

Mesaj Yetkileri