Gerçi onunda kalbi ile ilgili bir sıkıntısı vardı,tehlikeli olabilir bence,tabi doktorlar daha iyi bilir,rahatsız oyuncuyu tabi ki almayız ama insan düşünmüyor,endişelenmiyor değil Giray adına.
Gerçi onunda kalbi ile ilgili bir sıkıntısı vardı,tehlikeli olabilir bence,tabi doktorlar daha iyi bilir,rahatsız oyuncuyu tabi ki almayız ama insan düşünmüyor,endişelenmiyor değil Giray adına.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Giray hastaliktan sonra fizikken coktu.
Elazig macinda yaptirdigi penaltiyi tribundeki herkes 5sn onceden sezdi. Cok dengesiz giriyor rakibe buda takimini zor durumda birakiyor.
Sen birde bizim Chedjou ile Dany'yi gör abiDenge denen özelliği Kamerun'da bırakıp gelmişler.
Galatasaray ara transferde bombayı patlattı. Sarı-Kırmızılılar, görüşmelere başlandığını dün gece borsaya bildirdiği İzzet Hajrovic'in işini bitirdi. Cim-Bom, 21 yaşındaki yetenekli oyuncu ve kulübüyle her konuda anlaşma sağladı.
Yetenekli sağ kanat oyuncusunun sözleşme süresi ise 4.5 yıl... Hajrovic, 8 Ocak'taki Antalya kampına da yetişecek.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Salih Dursun Galatasaray'da. 4m euro bonservis, 5 yıllık imza.
-----------------------------------Muslera-------------------------------------
Sabri(Salih)----G.Zan(Ceyhun)------Semih(Chedjou)---Alex(Balta)
-----------------Melo(Hamit)---------Selçuk(Yekta)---------------------
---İzet(Eboue)---------Sneijder(Emre)--------------------Bruma(Riera)
-----------------------------Drogba(Burak/Umut)--------------------------
Ben doğru kadro planlaması diye buna derim işteAlex, İzet ve Salih transferleri bizim için yeterli ve güzel transferler olur tam olarak. Daha transfere gerek yok
(Pozisyonları temsili olarak yazdım, Eboue-Hamit-Sabri değişebilir Riera sol bek oynayabilir Hakan veya Salih stoper oynayabilir vs vs)
Arkadaş bu nasıl iş yaGalatasaraylı futbolcu Sercan Yıldırım Hajrovic'in akrabası çıktı
http://tr.eurosport.com/futbol/super...59/story.shtml![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Kendisi de çok heyecanlı. Galatasaray’ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyor. Transferinin sonuçlanmasını istiyor. Ben ona Galatasaray’ın hedeflerinden, çalışma imkânlarından ve ne kadar modern tesislere sahip olduğundan bahsettim. O da çok heyecanlı. Bana göre çok başarılı olacak’’ dedi.
Sercan'a bak sen akıl veriyor.![]()
Bir Sakarya'lı olarak Salih'i Galatasaray'da görmekten çok mutlu olurum.Rotasyon için çok iyi bir transfer yapmış oluruz.Kart yeme geleneği var ancak bu sezon onu kırdı diyebiliriz Sakarya'da sezon başından sezon sonuna kadar sırasıyla stoper,libero,orta saha,forvet mevkilerinde oynadı Kayseri'de Prosinecki onu sağ bekte denedi mayası tuttu.Eğer alınırsa bizde de sağ bek ve libero'da görebiliriz Salih'i.
Hajrovic Türk statüsünde mi oynayacak. Şayet öyleyse çok önemli bir transfer.
Salih iyi futbolcudur, bize gol attigindan beri takip ederim. A2 milli takimi Ingiltereye geldiginde izlemeye gitmistim, o mactada a2 takimin en iyilerinden biriydi.
Sercan olayı, haberciliğin geldiği son noktayı gösteriyor. Kendisi akrabam olduğu için biliyorum baba tarafından göçmenlik var fakat doğma büyüme Bursalıdır Sercan. Babasıda Bursalı diye biliyorum fakat kaç yaşında göçtüler onu tam olarak bilmiyorum açıkçası. Hajrovic Boşnak diye Dzeko ilede akraba yaparlar mı acaba?![]()
![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
@europeanconquer
Yalnız tweete verilmiş cevaplar daha bomba![]()
bugun geliyormus istanbula hajrovic
Ünal Aysal : Hajrovic transferini bu akşam bitirmeyi düşünüyoruz
Ünal Aysal : Alex Telles'in borsaya açıklamasını bugün ya da yarın yaparız.
Hajrovic yabancı statüsünde oynayacak,başkan öyle ima etti.Bu 2 oyuncu için 3 tane yabancıyı göndermeyi düşünüyoruz gibi bir şey söyledi.
Daha Bruma doğru düzgün oynayamazken Hajrovic yabancı statüsünde nasıl oynayacak? Türk statüsünde oynaması iyi olurdu bizim için.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sürpriz ayrılıklar olabilir belki bilmiyorum.
Hajrovicin Türk statüsünde olamıcağını bile bile alıyosak büyük fiyasko olur bana göre bula bula youtube ta şut çektiği videolar dışında ne yaptığı belli olmayan bi adamı mı bulduk hemde 4-5 m €
Hajrovic bence son derece iyi bir transfer.Yabancı kontenjanında olursa tabi ki biraz hevesim kırılır ancak solak oyuncuların genelini beğenirim ben.(Emre Çolak hariç herkes)
Sezon başında bir Erman Kılıç vardı,nasıl bir hataya düşüp gitmesine izin verdik aklım almıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=Zce69sMKaeo#t=72
Ünal Aysal'ın açıklamaları.Tellas bugün yarın açıklanır dedi.İzzet yabancı statüsünde oynayacakmış.
Yöneticilerimiz mahkemeden olumlu karar geliceklerine emin olacaklar ki sürekli yabancı transferi yapıyoruz.Yoksa akıl karı değil habire yabancı almamız.Şu mahkeme kararını merak ediyorum olumsuz sonuç çıkarsa Aysal heralde stopere Lütfi Arıboğan'ı felan koyar.
Zaten Bruma ligde kadroya giremiyor.Bu durumda Hajrovic yabancı statüsünde ise Bruma gibi kupa maçlarında ve ŞL'de oynar.Ligde kadroda olmaz.Sakatlık vs.olur o zaman başka.Normal şartlarda ligde oynayamaz.
Mancini işini bilir kadroyu sene sonunda gereken şartlar ne ise ona göre revize eder diyorum.(5+3 olursa)Gerçi bu yabancı oyuncularıda Mancini istiyor oda yerli oyunculara yönelmeli.