Vidic her türlü alınır.ŞL'de oynayamaz diye Vidic'e hayır demek pek mantıklı değil.Ujfa etkisi yapar,hatta Ujfa'dan çok daha büyük katkı verir.
Vidic her türlü alınır.ŞL'de oynayamaz diye Vidic'e hayır demek pek mantıklı değil.Ujfa etkisi yapar,hatta Ujfa'dan çok daha büyük katkı verir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Vidic çok iyi olur ancak bildiğim kadarıyla çok fazla sakatlanıyo
Valla sitenin yalancısıyım ben.
12/13 23.09.2012 19.11.2012 Knee injury
11/12 07.12.2011 01.06.2012 Cruciate Ligament Rupture
10/11 13.03.2011 28.03.2011 Calf Problems
07/08 03.04.2008 19.04.2008 Knee injury
07/08 27.02.2008 05.03.2008 Strain
yazıyo kart cezalarına mı baktın senbide ufak sakatlıklar dahil edilmiyo sanırım 2012 de ligde 6 geçen sene 19 bu sene 13 maç yapmış bu sene bi nebze iyi diğer senelere oranla
vidic ile önsözleşme imzalanmış.
(/s)
Ben ihtimal vermiyorum ama olursa çok iyi olur.
Vidic bir türlü sakatlıktan çıkamayan bir futbolcu. Zaten Manu da sırf bu sakatlıkları yüzünden stoper arıyor. Manudan ayrılmasını istemem ama GS için de nokta transfer olur eğer transfer gerçekleşirse.
vidic haberi dogru degilmis , telles de her an kap"a bildirilirmis ama ne zaman bilinmiyor.![]()
Telles bitmiş.
Son Dakika l Gremio, Alex Telles transferi için Galatasaray'ın gereken banka teminatını gönderdiğini açıkladı.
http://globoesporte.globo.com/futebo...sta-terca.html
Gs muhabiri ali naci kucuk ; Galatasaray Kulübü, aylık 500 liraya oynayan 19 yaşındaki futbolcunun yetiştirme bedelini Auxerre Kulübüne yatırdı.
İbrahim Coşkun'u 5 aylık süreçte isteyen kulüpler arasında Bursaspor, Eskişehir ve Gençlerbirliği var...
Ancak amatör sözleşme ile oynamasına karşın teklifleri değerlendirmeyip İbrahim'i, Galatasaray kazandıran Eski bir yönetim kurulu üyesi...
Özhan Canaydın döneminde 2 dönem görev yapan Niyazi Yelkencioğlu, İbrahim Coşkun'u Galatasaray'a kazandıran isimdir...
Özgüveni olan bir genç kendisi. Ancak bu özgüvenin altını doldurması gerek. Çok çalışması lazım ki abilerinin seviyesine gelsin. Kupa maçlarında filan forma bulsun, A takım havasını düzenli solusun. Gerekirse alt sıra takımlarının birinde 1 sene kirada geçirsin. Arda bu şekilde bugünlere geldi. Yaşı tam da Arda'nın patlama yaptığı yaş. Çalışmalarını aksatmazsa en kötü ihtimalle rotasyonda kullanılacak seviyeye gelecektir.
yarin ki kupa macinda oynuyabilcekmis ibrahim
Şu Dany'yle Amrabat'tan da bir kurtulamadık. İstenmediğin yerde durmak için bu kadar zorlamanın mantığı nedir ? Hadi Dany neyse de Amrabat daha neyin ısrarını ediyor.
Screw you guys, I'm goin' home
amrabattan ben patlama bekliyorum hala 1.5 sene oldu daha az sabir.
bu arada maalesef ki yekta gitti trabzona...
Rotasyonda iş yapardı bizde neyse Trabzon'da daha çok şans bulur.
Yekta'yı Trabzonspor'a vermisiz ne yapıyor bunlar Allah askına.
Orta sahaya bir transfer düşünülüyor olabilir o zaman. Başka hiçbir mantıklı açıklaması yok bu işin.
Yekta ve Engin'i satmak neyin kafası yahu? Ben mi oynayacağım ortasahada? Haa İbrahim oynayacaksa eyvallah ama sanmıyorum. Rotasyon yapcak oyuncu kalmadı Türk.
Yekta yarım dönem için kiralık verilmiş diye duydum ben.
Hoca Emre Çolak'a çok fazla güveniyor galiba. Tabii bunun dışında geri dönen bir Hamit Altıntop var. İbrahim Coşkun'u A takıma alacak gibi geliyor bana Mancini. Ayrıca Salih Dursun'u da orta sahada kullanacak herhalde transfer edilirse.
Hamit ne ara geri döndü en erken Martta oynar diyordu bugün bi spor programında.
Yalnız şu anda bu transfere aşırı bir reaksiyon söz konusu.
Yekta 28 yaşında arkadaşlar, Selçuk'tan sadece 8 ay küçük. Seviye olarak farkı ise belirtmeme bile gerek yok sanırım. Yerine rotasyon için daha genç bir isim düşünülüyorsa sıkıntı yok bence. Oraya transfer söz konusu değil ise de Yekta'nın yeteneklerinden veya sanıldığı gibi potansiyelinden dolayı değil, rotasyon sıkıntısı olduğu için kaygılanmak gerek. Zira orası hantal Ceyhun, dönme dolap Emre, sakat Hamit ve bir ihtimal tecrübesiz İbrahim'e kalıyor.
Şu durumda Yekta gibi rotasyon oyuncusu yollanmamalıydı. 3 kulvarda devam ediyoruz, Melo Selçuk Sneijder ortasahasının yedekleri Emre Çolak, Ceyhun. Hamit ne zaman döner belirsiz ki döndükten sonra nasıl oynayacağı da muamma, İbrahim Coşkun ne kadar oynar belirsiz. Yabancı sınırı ve elimizi attığımız Türk'e biçilen fiyat belli. Ne yaptıklarını çözemedim. Çıkarlar 2-3 Türk transfer açıklarlar bilemem orasını.
4.5 yillik imzalanmis diyorlar salih dursun ile bakalim belli olur yarin birgun
Yekta'yi yolla Ceyhunu tut takimda.
Mancini'de enteresan adam
Emre Çolak'ı tutması Ceyhun'u tutmasından çok daha garip.Yıllardır altyapıdan çıkıp A takımda oynayan ve hiç çalışmayan bir bu Emre'yi gördüm bir de hala takımda olan Aydın'ı gördüm.
İnsan hiç mi geliştirmez kendini yahu ? Hadi teknik ve mental özelliklerini geliştiremedin biraz fiziksel özelliklerine ağır ver be Emre.Galatasaray'da oynuyorsun,üflesem düşeceksin.
Gökhan İnler'i istiyormuşuz. Bu sene her ne kadar iyi olmasada transfer edilirse güzel olur.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern