Bence Aytaç Kara'yı kaçırmamamız lazım. Çok yetenekli fiziğide süper.
yarinda supriz bir hamle daha gelebilirmis ama kim bilmiyorum , he bide sozde galatasaray uyesiymis guvenilirmi bilmiyorum ama ishak ve sinan bolatin menajerleri floryadaymis
Telles,Umut,Adili,Salih ve bir stoper ile transferi kapatırız gibime geliyor.Dany gider,Amrabat mecbur kalır.Riera'da kalıcı gibi gözüküyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
bruma'nın durumundan sonra, amrabat kalır. bana göre amrabat her halükarda kalırdı, çok istekliydi hazırlık maçlarında.
bruma 6 ay yoksa, sözleşmesi askıya alınıp telles gelebilir. güzel fırsat.
salih alındığına göre bi' stoper transferi daha yapılmaz gibi geliyor bana. eğer dany gitmezse. benim fikrimi soracak olursanız, galatasaray'ın golcüye ihtiyacı var.
Golcü bence de çok iyi olurdu ama mevcut yabancı sınırında mümkün değil. Drogba kadroda olduğu sürece oraya bir yabancı daha alamayız. Yerli golcülerin iyi olanları da zaten bizde.
Ayrıca Telles'in de alınması için bir yabancı daha gitmeli. Malum, Hajrovic de yabancı kontenjanından. Zaten 10 yabancımız vardı, Bruma dondurulursa yerine Hajrovic geçer. Dany giderse de bu sefer bir Türk stoper bulmamız gerekir.
İşler biraz karıştı anlayacağınız![]()
Tahminim bu oğlan Saviola tarzı birisi...
Bence bu sezon devre arası transferleri 10 numara gidiyor. Hem uygun fiyata hem de genç oyuncular alıyoruz. Emin olun üstteki profilde bir adamı TR' liginden 7-8 milyondan aşağıya vermezlerdi. Ünal Aysal ve Mancini'nin kimyası çok uymuş görünüyor.Mancini gençlere de şans verecek gibi görünüyor. İbrahim'le pro. sözleşme imzalandı, Semih,Emre,Umut Gündoğan , Hajroviç , Salih Dursun bir de bu oğlanla beraber 25 yaşın altında toplam 6-7 tane direk aklıma gelen oyunumuz oluyor. Bu adamların 3-4 tanesinin 2 seneye kadar ilk 11'de oynayabilecek seviyeye gelmesi ihtimali oldukça yüksek.Semih zaten oynuyor. Yani ilk 11'de Türk sayımızı arttırma fırsatı bulacağız. Selçuk,Burak ve Semih'ten başka yeri garanti olan türk oyuncumuz yok şu anda 11'de![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
erdogan adillimi neyse artikarkadaslariyla falan vedalasmis buda hayirli olsun
http://s14.directupload.net/images/140116/zn4lx8jy.swf
Erdin Demir diye bir oyuncu yazılıyor, sol bekmiş.
Ayrıca Dany giderse yerine kimse alınmaz bence, Semih, Chedjou ve Gökhan'a ek olarak, Hakan Balta, Ceyhun ve Melo'yu stoperde kullanabilir Mancini.
Salih'te arkadaşlarıyla vedalaşmış Kayseri kampından ayrılmış.
@sporx: Salih Dursun: "Babam Fenerbahçeli ama transferime sevindi. Galatasaraylıydım, tertemiz bir camia olması tercihimde etkili oldu"
Ya sen futbolcusun kulüplerin temizliği zartı zurtu hakkında niye açıklama yapma gereği duyarsın anlamam.Mutluyum falan filan de işine bak be abi.
Beyler hakkınızı helal edin yine görüşürüz umarım kendinize iyi bakın.
(Ben de arkadaşlarla vedalaştım hadi bakalm telefon bekliyorum klüpten)
erdin demir buda sol bek videoya gore bakarsak arkadas cigersiz.
http://www.youtube.com/watch?v=2McYWMlo-Fg
bugunde yine 3 kap olabilir diyorlar
2016 yılından profili. Sağlam bir bek oyuncusu, oyunda İsveçli gözüküyor fakat Türk statüsünde oynayabilir gerçekte.
![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Topa vurmadan tribüne oynarsan, olmaz. Sene olmuş 2014, kimse yemiyor bunları artık.
https://twitter.com/gremiooficial/st...77291178205184
Hadi hayırlı olsun.
Galatasaray açıklamadan transfer bitmez.
Bende arkadaşlarla yeni vedalaştım, bonservisim de elimde ayrıca solağım, Galatasaray'a gelmek için gereken şartları sağladığımı düşünüyorum. Ünal Başgan gör bizi![]()
Screw you guys, I'm goin' home
hadi bakalim hayirli olsun gremio açiklamis bonservisi 6m euro diyorlar umarim deger...
kayseri basinina gore buda salihin alacagi ve kayseriye odenicek para..
SON DAKİKA | İşte Salih Dursun transferinin detayları; Kayserispor bu transferden 2.75 Milyon € bonservis bedeli alacak.
SON DAKİKA | İşte Salih Dursun Transferinin detayları; Salih Dursun 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak. Yarım sezon için 600 Bin TL alacak.
SON DAKİKA | İşte Salih Dursun transferinin detayları: Salih Dursun yıllık 1.2 Milyon TL garanti para ve 10 Bin TL maç başı ücret alacak.
+ Alper Ocal ; Milan, Inter ve Napoli ligin bana göre hem en büyük çıkış yapan hem de en iyi sol bek performansını sergileyen Alex Telles'in peşinde.
Last edited by byariff : 16.Ocak.2014 at 22:40
Geldi işte,kasmasın Alper Öcal
http://instagram.com/p/jPW7PtD1RN/
Edit:
sol beq transferi yapma qeyfi : ))))))
Alper Öcal'ın o yorumu eski yalnız.
aynen eski yeni degil europo yuzden koydum yani oyuncuyu baska kluplerde istemis. bizim kaynaklar diyor mancini cok israr etmis bu oyuncunun alinmasinda umarim deger..
Şu anda "resmi" olarak netleşmesini beklediğimiz 4 transfer + Muslera'nın sözleşme yenileme durumu var. Gitmesi şart olan Dany içinse herhangi bir bildiri yok. İnşallah bir önce yabancı kontenjanı sorunu da halledilir.
İnanamıyorum uzun senelerden sora solbekimiz olacak![]()
Erdin Demir gerçekten müthiş bir oyuncu olarak dikkatimi çekti. Sol bekimiz Alex ve Erdin olursa artık uzun süre sol bek diye ağlamayacağız galibaBu agresif transfer politikası çok hoşuma gitti. Nerede potansiyelli Türk oyuncu varsa toplayalım. Bunu anadolu kulüplerinden 8 Milyona almak yerine dışarıdan araştırma fikrini ise kim geliştirip uygulatıyorsa bizim kulüpte, helal olsun.
bir de italyan bir stoper alsak astori gibi muhteşem olur ama bunun bu transfer dönemi olması zor gibi