burak ne işin var olm alaskada.cumartesi geliyor lincoln beraber karşılarız.gel istanbula![]()
Elbet birileri alınacak ama önemli olan transfer yapmak için transfer yapmamamız gerektiği.Takıma katkı yapacak isimler lazım bize.Rakiplerimize yanıt vermek için transfer yaparsak kaybeden biz oluruz.Umarım iyi birileri alınır.Az da olsa umudum var.![]()
So what?
Saike
"En büyük transfer"
Sporx.com'un yazarlarından Osman Tanburacı'ya Galatasaray'ın yeni transferi Lincoln hakkındaki görüşlerini sorduk. İşte Osman Tanburacı'nın ağzından Lincoln transferi...
"Alex'i gölgede bırakacak Lincoln geldi gelecek. Gecikmenin nedeni bonservis bedeliydi. Galatasaray 35'lik posa almaz. 28 yaşındaki Lincoln'ün de bedelini ödemek için Galatasaray yüreği lazımdır. Bu sene en büyük hamleyi yapan takım Galatasaray. Müjdeler olsun...Lincoln ve Linderoth T.C. sınırları dahilinde inanılmaz bir orta sahadır. Avrupa'da Lincoln'ü sorarsanız Fenerbahçe'yi perişan etmesinden bellidir. Son söz: Gecikmenin sebebi Schalke'yi kündeye getirmekten geçiyor. Feldkamp'ın Alman olduğunu unutmayın. Galatasaray son yılların en büyük transferini yapmakla gurur duymalıdır."
21.06.2007
Kaynak : Sporx.com
Eyvallah,iyi niyetle oturup araştırmışsın,sağol da,kişisel değil,ben kardeşim hitabından fazla hoşlanmıyorum şu son zamanlarda özellikle.
Valla dediğin adamlardan Sociedad'lı ları biliyorum.Aranburu'yu son zamanlarda fazla takip etmedim,Morten Skoubo'yu da sadece bir kaç kez izledim ilk geldiğinde.
Cristiano Rigano'yu hiç izlemedim ve Messina'yı da fazla takip etmediğim için tanımıyorum.
Polanski'nin de gelecek vaad ettiğini duydum sadece,Nando Rafael bak formsuzmuş zaten,artı onu da hiç izlemedim.
Tüm samimiyetimle soruyorum dostum sana bu adamlardan 1 yada 2 tanesini aldık diyelim,sence Şampiyonlar Liginde başarılı olabilirmiyiz?
Burda ki adamlardan hangisinin ciddi bir kariyeri var?
Burası sanal dünya değil,uzun vadeli düşünürsen Polanski,Makelele'ye göre daha faydalı olur belki ama ben Makelele'yi tercih ederim,çünkü Polanski bir risk ama Makelele'nin gelipte kötü top oynama ihtimali çok az.
Bakalım oynayınca görücez Alex ' i gölgede bırakacak mı.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bence Lincoln çok iyi futbolcu ve Alex'ten daha faydalı olacaktır takımına diye tahmin ediyorum.Tabi ki bunlar bei bağlar ve tamamen kişisel görüşüm.
Bu arada yeni transferiniz hayırlı olsun Galatasaray'lı dostlarım.
Bu arada içimden bir ses Makelele işi olacak diyor ama bakalım hayırlısı.![]()
So what?
Saike
Bence bu adam kendini bilmeden konuşuyor.Tamam takımını tut savun ama bu kadar fanatizme ne gerek var.Yok bilmem ne Fener'i perişan etmişmiş.İşte böyle yaptılar mı kendimi tutamıyorum!
(/s)
Makalele'nin buraya gelme olasılığı 1/10000 bile değil
Mourinho hayatta bırakmaz..
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Acıkcası ben Makalele transferine sıcak bakmıyorum tamam yıldız kendını kanıtlamıs birisi ama hem yaşlı hemde onu almak için tonlarca para vermeye gerek yok.
Tamam kardeşim lafını kullanmam
Bu transferlerden 2 tanesini aldınız diyelim.Hemen mi şampiyonlar liginde başarı yakalayacaksın.Bence Makelele gelince Beşiktaş 5 maç ileri gidemez.Sadece sabır..
Ama sırf Makelele gelirse 5 maç ileri gidemez demiyorum.Kim gelirse gelsin 5 maç ileri gidemez..Bu da benim kişisel düşüncem ve bana ait![]()
(/s)
Umut abinin dediklerine katılıyorum mesela yine m.gladbachtan bogelund,sverkos celta vigodan baiano chievo dan genç obinna charltondan bent veya alexandre song sheffielddan Jonathan Stead benim de ilk aklıma gelenler
Neden olmasın?Ama benim fayda kıstasım sadece bunlar değil,sahada takım arkadaşlarına uyum sağlaması,kaçak oynamaması,özellikle Avrupa'da kritik zamanlarda çıkıp kritik goller atması,asistler yapması...
Ama beklediğim gibi olmayabilir de Alex de Souza belki gol kralı olur yine,tabi sezon içinde göreceğiz bunları,şimdiden konuşmak çok erken.Ama Lincoln gibi bir futbolcuyu da küçümsemek bence hata...
Lincoln cok gol atan bir futbolcu degil topu ayagina oynanmasini seviyor linderoth gibi futbolcu varken saha da rahat olacak lincoln daha cok pas vermeyi seven biri
Osman Tanburaci ile 5 dakika konussaniz veya tum yazilarini okusaniz tamamen mubalali bir stili oldugunu gozlemler ve bir sure sonra yazdiklarini sadece eglenmek icin okumak gerektigini gorursunuz.
Fanatik bir adam bu yaziyi yazar mi?
Ben bu konuda Feyyaza katılıyorum iş sadece istatistikte bitmiyor bana göre de Lincoln Alexten daha kaliteli bir oyuncu
İyide Lincoln'un Alextan asagı kalır yanı ne bence artıları bile var..
Seneye göreceğiz..
(/s)
Bu sene benden bu kadar bu başlığa...
Zaten ne halt ettiği belli olmayan yönetim,tecrübesiz hoca,saçma sapan transferler,takım içindeki adamı göndermeye kalkıp huzuru bozmalar... Hepsi bizde bu sene,maşallah!!!
Taraftarda hedef küçültmüş bu sene herhalde,hemde eski muhalif tavrımızı kaybediyoruz sanki.Neyse hayırlısı olsun,belki arada şöyle bir bakarım gidip maçlara,geçen sene ki gibi İnönü'lere gidip,Çanakkale'de her maçı bağıra çağıra tezahurat yaparak izleme devri olmayacak sanırım...
CNN Türk'teki Futbol Mania'daki yorumcular 1 Osman Tanburacı 2 fanatik adamdan spor yazarı olmaz kardeşim..
So what?
Saike
Asley Young diye 1 oyuncu var West Hamda veya Aston Villa daydı bu topcuda Besiktasa ii olur dıe dusunuyorum...
Adriano için kaç defan teklif yaptı Real Madrid.
Satılma şansı olsa yine teklif yaparlar, bırakın bunları 1+1 opsiyonlu kiralık teklifi mi olurmuş.Elaleme rezil etti kendini Sabah..
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı