Sayfa 109 / 439 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon
3,241 ile 3,270 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    yarın gidip formamı alıyorum ptesi alaskaya gidiyorum artık lincoln formalı reklamımızı yaparım
    hocam şevkini kırmak gibi olmasında alaskaya giden arkadaşlarım son derece hayal kırıklığı yaşayarak göndüler umarım sana benzer şeyler olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    yarın gidip formamı alıyorum ptesi alaskaya gidiyorum artık lincoln formalı reklamımızı yaparım
    Alaska da iyi gider reklamda

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

burak ne işin var olm alaskada.cumartesi geliyor lincoln beraber karşılarız.gel istanbula

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Elbet birileri alınacak ama önemli olan transfer yapmak için transfer yapmamamız gerektiği.Takıma katkı yapacak isimler lazım bize.Rakiplerimize yanıt vermek için transfer yaparsak kaybeden biz oluruz.Umarım iyi birileri alınır.Az da olsa umudum var.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

"En büyük transfer"

Sporx.com'un yazarlarından Osman Tanburacı'ya Galatasaray'ın yeni transferi Lincoln hakkındaki görüşlerini sorduk. İşte Osman Tanburacı'nın ağzından Lincoln transferi...

"Alex'i gölgede bırakacak Lincoln geldi gelecek. Gecikmenin nedeni bonservis bedeliydi. Galatasaray 35'lik posa almaz. 28 yaşındaki Lincoln'ün de bedelini ödemek için Galatasaray yüreği lazımdır. Bu sene en büyük hamleyi yapan takım Galatasaray. Müjdeler olsun...Lincoln ve Linderoth T.C. sınırları dahilinde inanılmaz bir orta sahadır. Avrupa'da Lincoln'ü sorarsanız Fenerbahçe'yi perişan etmesinden bellidir. Son söz: Gecikmenin sebebi Schalke'yi kündeye getirmekten geçiyor. Feldkamp'ın Alman olduğunu unutmayın. Galatasaray son yılların en büyük transferini yapmakla gurur duymalıdır."

21.06.2007
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Bak kardeşim bu sene Almanya'dan Borussia Mönchengladhbach düştü değil mi? Evet..

Bu takımda takip ettiğim 2 oyuncu var birisi ön libero ve birisi de santrafor..

Öncelikle önliberodan başlayalım..Eugen Polanski..Oyunu çok iyi yönlendirebilen bir oyuncu,pas alış verişleri de güzel yani Makelele'nin 1 gömlek altı bir oyuncudan bahsediyorum çünkü aynı işi Makelele'de yapıyor..Bu adam üstelik 27 yaşında kaçar mı? Ha sen şimdi diyeceksin nerden biliyorsun? Sadece takip ettim ordan biliyorum

Sonra gelelim santrafora..Nando Rafael..Bu da Alman, bu adam ligde 26 maçta oynamış ve 6 gol atmış ama Bobo'nun yanına iyi bir partner olacağını düşünüyorum..

Sonra başka bir lige geçelim..İtalya,Messina'da düştü bu sene ordan da bir santrafor söyleyeceğim sana 27 maçta 19 gol atmış.Cristiano Rigano..Nobre'nin de bu sene pek varlık gösteremediğini varsayarsak Nobre'nin yerini fazlasıyla doldurabilecek bir adam..

Başka bir lige geçelim İspanya..

İspanya'dan Real Sociedad düştü biliyorsun..O takımdan da iki isim var birisi ön libero diğeri santrafor..

Önlibero Mikel Aranburu..Tanıtmaya ihtiyaç duymuyorum.

Santrafor..Morten Skoubo, kendisi Danimarkalı geçen sene Nihat ile güzel bir ikili olmuşlardı.Bobo'nun yanına konulacak bir isim bence..

__________________________________________________ _________

Dediğim gibi biraz araştırmak yeterli.Öyle futbolcu fosilleri ile uğraşmaya ne gerek var canım
    Eyvallah,iyi niyetle oturup araştırmışsın,sağol da,kişisel değil,ben kardeşim hitabından fazla hoşlanmıyorum şu son zamanlarda özellikle.
    Valla dediğin adamlardan Sociedad'lı ları biliyorum.Aranburu'yu son zamanlarda fazla takip etmedim,Morten Skoubo'yu da sadece bir kaç kez izledim ilk geldiğinde.
    Cristiano Rigano'yu hiç izlemedim ve Messina'yı da fazla takip etmediğim için tanımıyorum.
    Polanski'nin de gelecek vaad ettiğini duydum sadece,Nando Rafael bak formsuzmuş zaten,artı onu da hiç izlemedim.
    Tüm samimiyetimle soruyorum dostum sana bu adamlardan 1 yada 2 tanesini aldık diyelim,sence Şampiyonlar Liginde başarılı olabilirmiyiz?
    Burda ki adamlardan hangisinin ciddi bir kariyeri var?
    Burası sanal dünya değil,uzun vadeli düşünürsen Polanski,Makelele'ye göre daha faydalı olur belki ama ben Makelele'yi tercih ederim,çünkü Polanski bir risk ama Makelele'nin gelipte kötü top oynama ihtimali çok az.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bakalım oynayınca görücez Alex ' i gölgede bırakacak mı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by vento View Post
    beyler tekrar söylüyorum yönetim Lincoln den sonra 2. bombayıda patlatmak üzereymiş isim söylemediler ama mevkisi ortasağaimiş

kaynak:gscimbom
    bu rommedahl olabilir ama bazi arkadaslar kaynak saglam diyor onlarda giuly diyor sag kanata

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    "En büyük transfer"

Sporx.com'un yazarlarından Osman Tanburacı'ya Galatasaray'ın yeni transferi Lincoln hakkındaki görüşlerini sorduk. İşte Osman Tanburacı'nın ağzından Lincoln transferi...

"Alex'i gölgede bırakacak Lincoln geldi gelecek. Gecikmenin nedeni bonservis bedeliydi. Galatasaray 35'lik posa almaz. 28 yaşındaki Lincoln'ün de bedelini ödemek için Galatasaray yüreği lazımdır. Bu sene en büyük hamleyi yapan takım Galatasaray. Müjdeler olsun...Lincoln ve Linderoth T.C. sınırları dahilinde inanılmaz bir orta sahadır. Avrupa'da Lincoln'ü sorarsanız Fenerbahçe'yi perişan etmesinden bellidir. Son söz: Gecikmenin sebebi Schalke'yi kündeye getirmekten geçiyor. Feldkamp'ın Alman olduğunu unutmayın. Galatasaray son yılların en büyük transferini yapmakla gurur duymalıdır."

21.06.2007
    Kaynak : Sporx.com

Bu ne saygısızlıktır, bu ne ahlaksızlıktır.
    Bu ikiyüzlü insanları basın mensubu yapıyorlar.

Lincoln kesinlikle Alex'ten daha iyi bir oyuncu değil, asla da olamadı..

Alex hiçbir zaman yumruk atmaktan 5 maç ceza almadı..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bence Lincoln çok iyi futbolcu ve Alex'ten daha faydalı olacaktır takımına diye tahmin ediyorum.Tabi ki bunlar bei bağlar ve tamamen kişisel görüşüm.
    Bu arada yeni transferiniz hayırlı olsun Galatasaray'lı dostlarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    10 numara arayışlarını uzun süre uğraş verdiği Lincoln'ü alarak sonlandıran Galatasaray'da bayram havası yaşanıyor. Sarı kırmızılı yönetim, yıldız bir oyuncunun transfer edilmesiyle rahat bir nefes alırken, şimdi de Brezilyalı oyuncunun ne zaman Türkiye'ye getirileceği merak konusu oldu. Peki Lincoln ne zaman gelecek? Maraton.Com.Tr'nin kaynaklarından aldığı bilgiye göre Brezilyalı oyuncunun cumartesi günü Türkiye'ye gelebileceği öğrenildi.

Lincoln'ün Türkiye'ye geldiğinde Atatürk Havaalanı'nda sarı kırmızılı taraftarlar tarafından coşkuyla karşılanması beklenirken, Galatasaray Yönetimi'nin yıldız oyuncuyu cumartesi günü Türkiye'ye getirmek için uğraş verdiği belirtildi.

LINCOLN FORMASI YARIN GS STORE'DA!..

Bu arada sarı kırmızılı yönetim Lincoln'ün transferiyle hem forma hem de kombine bilet satışında patlama bekliyor.

Brezilyalı oyuncunun formasının yarın saat 15.00'ten itibaren Galatasaray Store'larda satılmaya başlanacağı öğrenildi.

Biz dedik forma siparisi coktan verilmisti

Bu arada galatasarayin borcu var evet ama su riva satilsin ozaman gorursunuz uygun zaman bekleniyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arada içimden bir ses Makelele işi olacak diyor ama bakalım hayırlısı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bence bu adam kendini bilmeden konuşuyor.Tamam takımını tut savun ama bu kadar fanatizme ne gerek var.Yok bilmem ne Fener'i perişan etmişmiş.İşte böyle yaptılar mı kendimi tutamıyorum!
    (/s)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Makalele'nin buraya gelme olasılığı 1/10000 bile değil
    Mourinho hayatta bırakmaz..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu ne saygısızlıktır, bu ne ahlaksızlıktır.
    Bu ikiyüzlü insanları basın mensubu yapıyorlar.

Lincoln kesinlikle Alex'ten daha iyi bir oyuncu değil, asla da olamadı..

Alex hiçbir zaman yumruk atmaktan 5 maç ceza almadı..
    Suanda olmasi zor lincoln alex gibi alissin turkiyeye ozaman lincoln ne zaten kosan alex diyorlar

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Bence Lincoln çok iyi futbolcu ve Alex'ten daha faydalı olacaktır takımına diye tahmin ediyorum.Tabi ki bunlar bei bağlar ve tamamen kişisel görüşüm.
    Bu arada yeni transferiniz hayırlı olsun Galatasaray'lı dostlarım.
    Faydalı olmak?
    Mesela gol kralı yada asist kralı olmak?..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Acıkcası ben Makalele transferine sıcak bakmıyorum tamam yıldız kendını kanıtlamıs birisi ama hem yaşlı hemde onu almak için tonlarca para vermeye gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Eyvallah,iyi niyetle oturup araştırmışsın,sağol da,kişisel değil,ben kardeşim hitabından fazla hoşlanmıyorum şu son zamanlarda özellikle.
    Valla dediğin adamlardan Sociedad'lı ları biliyorum.Aranburu'yu son zamanlarda fazla takip etmedim,Morten Skoubo'yu da sadece bir kaç kez izledim ilk geldiğinde.
    Cristiano Rigano'yu hiç izlemedim ve Messina'yı da fazla takip etmediğim için tanımıyorum.
    Polanski'nin de gelecek vaad ettiğini duydum sadece,Nando Rafael bak formsuzmuş zaten,artı onu da hiç izlemedim.
    Tüm samimiyetimle soruyorum dostum sana bu adamlardan 1 yada 2 tanesini aldık diyelim,sence Şampiyonlar Liginde başarılı olabilirmiyiz?
    Burda ki adamlardan hangisinin ciddi bir kariyeri var?
    Burası sanal dünya değil,uzun vadeli düşünürsen Polanski,Makelele'ye göre daha faydalı olur belki ama ben Makelele'yi tercih ederim,çünkü Polanski bir risk ama Makelele'nin gelipte kötü top oynama ihtimali çok az.

Tamam kardeşim lafını kullanmam

Bu transferlerden 2 tanesini aldınız diyelim.Hemen mi şampiyonlar liginde başarı yakalayacaksın.Bence Makelele gelince Beşiktaş 5 maç ileri gidemez.Sadece sabır..

Ama sırf Makelele gelirse 5 maç ileri gidemez demiyorum.Kim gelirse gelsin 5 maç ileri gidemez..Bu da benim kişisel düşüncem ve bana ait
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Umut abinin dediklerine katılıyorum mesela yine m.gladbachtan bogelund,sverkos celta vigodan baiano chievo dan genç obinna charltondan bent veya alexandre song sheffielddan Jonathan Stead benim de ilk aklıma gelenler

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Faydalı olmak?
    Mesela gol kralı yada asist kralı olmak?..
    Neden olmasın?Ama benim fayda kıstasım sadece bunlar değil,sahada takım arkadaşlarına uyum sağlaması,kaçak oynamaması,özellikle Avrupa'da kritik zamanlarda çıkıp kritik goller atması,asistler yapması...
    Ama beklediğim gibi olmayabilir de Alex de Souza belki gol kralı olur yine,tabi sezon içinde göreceğiz bunları,şimdiden konuşmak çok erken.Ama Lincoln gibi bir futbolcuyu da küçümsemek bence hata...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lincoln cok gol atan bir futbolcu degil topu ayagina oynanmasini seviyor linderoth gibi futbolcu varken saha da rahat olacak lincoln daha cok pas vermeyi seven biri

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Bence bu adam kendini bilmeden konuşuyor.Tamam takımını tut savun ama bu kadar fanatizme ne gerek var.Yok bilmem ne Fener'i perişan etmişmiş.İşte böyle yaptılar mı kendimi tutamıyorum!
    Osman Tanburaci ile 5 dakika konussaniz veya tum yazilarini okusaniz tamamen mubalali bir stili oldugunu gozlemler ve bir sure sonra yazdiklarini sadece eglenmek icin okumak gerektigini gorursunuz.

Fanatik bir adam bu yaziyi yazar mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ben bu konuda Feyyaza katılıyorum iş sadece istatistikte bitmiyor bana göre de Lincoln Alexten daha kaliteli bir oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyide Lincoln'un Alextan asagı kalır yanı ne bence artıları bile var..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Seneye göreceğiz..
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bu sene benden bu kadar bu başlığa...
    Zaten ne halt ettiği belli olmayan yönetim,tecrübesiz hoca,saçma sapan transferler,takım içindeki adamı göndermeye kalkıp huzuru bozmalar... Hepsi bizde bu sene,maşallah!!!
    Taraftarda hedef küçültmüş bu sene herhalde,hemde eski muhalif tavrımızı kaybediyoruz sanki.Neyse hayırlısı olsun,belki arada şöyle bir bakarım gidip maçlara,geçen sene ki gibi İnönü'lere gidip,Çanakkale'de her maçı bağıra çağıra tezahurat yaparak izleme devri olmayacak sanırım...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

CNN Türk'teki Futbol Mania'daki yorumcular 1 Osman Tanburacı 2 fanatik adamdan spor yazarı olmaz kardeşim..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by welet View Post
    İyide Lincoln'un Alextan asagı kalır yanı ne bence artıları bile var..
    Allah sakatlik gostermesse Iyi olur birde alissin ortama ozaman konusuruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Asley Young diye 1 oyuncu var West Hamda veya Aston Villa daydı bu topcuda Besiktasa ii olur dıe dusunuyorum...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Adriano için kaç defan teklif yaptı Real Madrid.
    Satılma şansı olsa yine teklif yaparlar, bırakın bunları 1+1 opsiyonlu kiralık teklifi mi olurmuş.Elaleme rezil etti kendini Sabah..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri