Sayfa 109 / 133 İlkİlk ... 95999107108109110111119 ... SonSon
3,241 ile 3,270 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Default Nonda imzaladı!

Ve imzaladı! G.Sarayımız'ın İtalya'nın Roma takımından transfer ettiği Shabani Nonda kendini resmen sarı-kırmızılı takıma bağlayan imzayı attı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde 2 yıllık sözleşmeye imza atan Nonda, Avrupa'nın en önemli kulüplerinden birine geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Kongolu oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü, "Galatasaray'da oynayacak olmamdan dolayı gurur duyuyorum. Avrupa'nın en önemli kulüplerinden birine geldim. G.Sara Ailesi'nin bana gösterdiği özel ilgiden dolayı çok mutluyum, bu transfer biraz uzun sürmüş olabilir. Öncelikle benim G.Saray'a ne kadar çok gelmek istediğimi Roma'ya göstermem gerekti. Roma'da istediğim süreleri alamıyordum, bundan sonra Galatasaray'da neler yapabileceğimi sahada göstereceğim. Türk Futbolu'nu tanıyorum dersem yalan söylemiş olurum. Üç büyükleri biliyorum yalnızca. Türkiye'de şu kadar gol atarım gibi bir iddiam olmaz ama söyleyeceğim tek şey, evet gol atacağım."

"ÜMİT KARAN VE HAKAN ŞÜKÜR'Ü TANIYORUM"

Galatasaray'a gelirken eski takım arkadaşı Tugay ile konuşup konuşmadığı sorusuna Nonda şu cevabı verdi: "Bu transferden önce konuşmadım ama çok eğlenceli bir insan olan Tugay ile daha önce Türkiye ve Galatasaray hakkında konuşmuştuk.

Ümit Karan ve Hakan Şükür'ü tanıyorum, ikisi de çok iyi golcüler. 30 yaşındayım ve futbol hayatımda bir çok şey yaşadım, aramızda iyi bir rekabet olacaktır. Aramızdaki bu rekabet takıma fayda sağlayacaktır."

Kaynak: Webaslan.com

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nonda-LinGoln-Arda şampiyonluk kapıda

Grafite 7,5 milyona Wolfsburga transfer olmus.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=101977

İmzayıda Attı Hadi HayırLı UğurLu Olsun Herkese
    İnşaLLah Eski GünLerindekı Gıbı Oynar

Hakan Şükür'ün Lincoln'ün forma giydiği 3 maçta ortalama 7-8 pozisyona girip 3 gol attığını düşünürsek..Nonda hızıyla ve sert şutlarıyla iş yapacaktır..

beyler bırsey duydum ama ne kadar dogrudur bılemem ama carrusca uefaya verılcek lısteye konulmuycakmıs.eger bole bırsey olursa ınsallah olmaz ama o zaman neden gondermedık kı bu adamı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süperbir adama benziyor canlı yayında imza töreninin izledimadamlar resim çekebilmek için kavga ettiler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Antrenmanda 2 gol 1 asist yapmış bravo valla
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

chevanton chevanton diyoruz da o adaamın geçen sene kaç maçta ne yaptığını bileniniz var mı?
    ben bilmediğim için soruyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Nonda'nın gayet sempatik bir tipi var.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dün Sampiyonlar ligi kura cekiminde gecen sezonun en iyi ortasaha adayları içinde Lincoln de vardı

AC Milan dan Seedorf,
    Lazio dan Rocchi
    Schalke den Lincoln da var.

Seedorf secildi........

Cok guzel duyguydu. O simdi Galatasarayli,

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Eee Ne olacak. LinGoln'ada bu yakisir

ben onları hatırlamıyorum.ben hepsını canlı ızledım.adaylar lampard,gerard,gattuso,seedorf,pirlo vardı seedorf secıldı lıncoln adaylarda yoktu ayrıca rocchide yoktu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lincoln yoktu adaylar arasında.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

En iyi orta saha arasında Lincoln yoktu 3 İngiliz takımlarından 3'te İtalyan takımlarından saydılar, Lincoln yoktu...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

LinGOLn'e yakışır...

ne lincolnu emrah ruyami gordun yaf

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mesela 50 aday varmıs ama az puan verıldıgı ıcın elenmıs gittikce 10 kisiye falan düsmüş...

Lincoln falan varmıs..en sonunda en cok oy alanlar kura cekiminde acıklandı sonra Seedorf secıldı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aday adayları içerisinde olabilir ama gösterilen adaylar içinde Lincoln yoktu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Hayır Şampiyonlar Ligi grupları seçilirken her bir kategori açıklanıp ödüller verildikten sonra VTR'lerde Lincoln'de görünüyordu, karıştırmış olmayasınız?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Neyse olmuş bir karışıklık, ben de görmedim çünkü Lincoln'u. Genelde Milanlılar vardı, zaten ödülleri de onlar topladılar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şemsi'nin dediği gibi, Aday değil Aday Adayı olmuştur Lincoln, tv de görünmedi..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Flas Flas!!!!

Afonso Alves bugün yine sabah idmanina gelmemis, söyelentilere göre menejeriyle baska bi kulüble pazarlik masasindaymis. O kulübün ya Middlesborough, AZ yada Galatasaray olabilcegi söyleniyor

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Flas Flas!!!!

Afonso Alves bugün yine sabah idmanina gelmemis, söyelentilere göre menejeriyle baska bi kulüble pazarlik masasindaymis. O kulübün ya Middlesborough, AZ yada Galatasaray olabilcegi söyleniyor
    kaynak verirmisin?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by transatlantik View Post
    kaynak verirmisin?
    uA'dan Fazıl Ünverdi'dir..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Flas Flas!!!!

Kone ayrıldıktan sonra Alves'in PSV'ye gideceğini duymuştum. Eğer PSV istiyorsa orayı tercih eder bence. Tanıdığı ülke ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takım. PSV istemiyorsa ve İngiltere diye tutturmuyorsa AZ ve Middlesbrough yerine Galatasaray'ı seçecektir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kaynak: uA kaynagı ögrenirim az sonra

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Serkan psv kovermans aldı ayrıca lazovic yeni forvetleri ve cok formda gitme olasılıgı 0....

İngiltere gitme secenegi hiç yok calısma izini vermiyorlar alex bile zar zor aldı az belki olabilir çünkü kovermans psv ye gitti...

Hereenven kalecisi zaten alvezi istemiyoruz diye acıklama yapmısdı....

Bence uefadaki listeye oyuncu yetıstirmek artık cok zor...

adnan sezgin bir adam daha alacagiz ama o avrupa kupalarinda mucadele etti uefa maclarinda forma giyemeyecek demisti ben oyle birini bekliyorum o yuzden...

Mesaj Yetkileri