Sayfa 109 / 142 İlkİlk ... 95999107108109110111119 ... SonSon
3,241 ile 3,270 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006

Bugün Emre Belözoğlu'nu stadda gördüm. Fenrbahçe forması çok güzel yakışmış. 10. haftada Ali Sami Yen'e çıkacak.

Şu ortasaha transferide bir türlü gerçekleşmedi. Eğer gene Ağustos sonuna kalırsa sıkıntı yaşarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Star Spor ile FOX Spor arasında bir ffark göremiyorum.Ama büyük ihtimalle Albelda,Xabi ikilisinden biri için uğraşıyoruz.Hatta kanımca Albelda ile anlaştık ama onu 2. planda tutarak Xabi ile anlaşma zemini arıyoruz anlaşırsak Xabi Alonso anlaşamzsak ta Albelda gelir gibime geliyor.

Ne zaman yabancılardan biri gönderilir, o zaman yeni transfer açıklanır. Şimdi kontenjan mı var ki yabancı oyuncu transferi açıklansın? Belki de transferi çoktan bitirdik, imzayı attık ama yabancılardan birini göndermenin yolunu arıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Maldonado gidecek bana göre Aragones çok az şans veriyor ve bugün maçta izledim de oyuna girerken mecburiyetten giriyor havası vardı kendini gösterme niyetinde değil gibiydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

fmsmyrna sana katılıyorum bugün Maldonado oyuna çok isteksiz girdi sanki. Zaten Fenerbahçe'nin kalitesinin kat kat altında Maldonado.Gönderilip Albelda alınsın çok iyi olur.Senna da mükemmel transfer olur ancak yüksek bonservisi nedeniyle Albelda daha ağır basıyor.Albelda'nın takımımıza büyük katkı sağlayacağı düşüncesindeyim.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Villarreal reddetti!
    İspanyol spor gazetesi Marca, Villarreal takımının futbolcusu Marcos Senna'nın, Fenerbahçe'den gelen 3.5 milyon Avro'luk transfer teklifini reddettiğini yazdı.

Gazete, Fenerbahçe'nin Villarreal kulübün 10 milyon Avro bonservis ücreti, Brezilya asıllı İspanyol futbolcuya da sezon başına 3.5 milyon Avro'dan 3 yıllık sözleşme teklif ettiğini, ancak Villarreal'de kalmayı tercih eden Senna'nın bu teklifi kabul etmediğini belirtti. Senna'nın Brezilya televizyonuna yaptığı açıklamaya da yer verilirken, yıldız futbolcu, ''İspanya ile Dünya Kupası'nı oynamak istiyorum ve Villarreal ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı umuyorum. Bu benim rüyam. İspanya'da 6 yılımı doldurdum ve Villarreal'de olmaktan büyük zevk alıyorum'' dedi.

Senna ayrıca, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones için ''Luis büyük bir adam ve Brezilya futbolunun bir hayranı. İspanya aynı gelenekten gelmese de bizden Brezilya gibi oynamamızı istiyordu'' yorumunda bulundu.

24.07.2008
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bir süredir ve bugün de bazı gazetelerde yer alan haberlerde, kulübümüzün yurtiçi ve yurtdışından bazı kaleciler ile görüşmeler yaptığı ve transfer çalışması yürüttüğü şeklinde haberler yer almaktadır. Bu haberlerin hiçbiri doğru değildir. Kulübümüz hiç bir kaleci ile görüşme yapmamaktadır. Çünkü herhangi bir kaleci transfer etmeyi düşünmüyoruz. Takımımız mevcut kalecileri ile yoluna devam edecektir. Bu konuda yapılan haberlerin tamamı, basınımızda kronik bir hale gelen yalan transfer haberi yapma alışkanlığının bir parçasıdır.

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yalanlara son verin
    24 Temmuz 2008 Perşembe

Bugün tarihli Fotospor, Fotogol, Fanatik, Pas Fotomaç, Sabah, Milliyet, Star, Takvim, Akşam, Posta, Star, Türkiye ve Vatan gazetelerinde, yani neredeyse ulusal gazetelerimizin tamamında, yine bir dolu yalan transfer haberi yer almaktadır. Tüm bu gazeteler, menajerlerle görüştüğümüzü ve çeşitli oyuncu transferleri yapacağımızı iddia ediyorlar. Bunların
    arasında halen İstanbul'da bulunan ve hiçbir yere gitmeyen yöneticimiz Ali Yıldırım'ın İspanya'ya gittiğini yazanlar da var, Senna'nın menajeri olmamasına rağmen Juan Figer'le Senna konusunda anlaşmaya çalıştığımızı iddia edenler de var. Gazetelere göre kulübümüz sadece bugün Senna, Itandje, Carew, Cazorla, Nihat Kahveci, Pizarro, Albelda, Fred ve Adriano'yu almak için transfer çalışması yürütüyor. Basınımız, akıl ve mantık dışı bu transfer haberlerine bir son vermeye çağırıyoruz. Yukarıdaki transfer haberleri ve transfer çalışmasına ilişkin iddialar baştan aşağıya uydurma ve yalandır. Tamamı masa başında üretilmiş hayali senaryolardır. Yalan transfer haberlerine artık bir son verilmesini bekliyoruz.
    Fenerbahçe Spor Kulübü

Fener'de hareketli saatler !..

Fenerbahçe'de UEFA'ya kadro bildirilmesine saatler kala hareketli saatler yaşanıyor. Sarı lacivertli yönetimin özellikle orta sahada Aurelio'dan boşalan mevkiye takviye yapmak için görüştüğü oyuncularla son aşamaya geldiği ve imzaların iki gün içinde atılabileceği iddia ediliyor.

Fenerbahçe Yönetimi'nin öncelikli hedefinin İngiltere'nin Liverpool takımında forma giyen Xabi Alonso olduğu öğrenildi. İspanyol futbolcunun ikna aşamasında olduğu, kulübü ile de ödeme planı konusunda görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

Sarı lacivertli yönetimin Alonso'yu ikna edememesi durumunda B ve C planı olarak yine İspanyol futbolcular Senna ve Albelda'yı gündemlerinde tuttukları ileri sürüldü...

(Lig TV)

O kadar oyuncu arasında Xabi Alonso'nun isminin almaması insanın içine kurt düşürüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gazetelere göre kulübümüz sadece bugün Senna, Itandje, Carew, Cazorla, Nihat Kahveci, Pizarro, Albelda, Fred ve Adriano'yu almak için transfer çalışması yürütüyor. Basınımız, akıl ve mantık dışı bu transfer haberlerine bir son vermeye çağırıyoruz. Yukarıdaki transfer haberleri ve transfer çalışmasına ilişkin iddialar baştan aşağıya uydurma ve yalandır. Tamamı masa başında üretilmiş hayali senaryolardır. Yalan transfer haberlerine artık bir son verilmesini bekliyoruz.

Alonso'yu yalanlamamışlar. Yoksa Alonso mu geliyor?

Ben gazeteci olsam Alonso yalanlanmadı Alonso transfer edilecek diye haber yapardım hemen. Bakalım basında bu şekilde bir haberi ilk kim yapacak?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

demekki alonso ile görüşmeler hala sürüyor. bence albelda ile anlaşıldı xabi ile anlaşılamaz ise albelda alınacak.

Sheriff Misafir

UEFA'ya liste ne zaman verilecekmiş?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    UEFA'ya liste ne zaman verilecekmiş?
    Yanlış bilmiyorsam 25 Temmuz ama bugünde olabilir.

Bu akşam saatlerinde bildirilecek yanlış duymamışsam.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kaleci alınmayacak denildi Allah korusun Demirele bişey olsa naparız???
    Yalanlamalar üzerine transferleri konusuyoruz Fotomac,Fotospor sağolsun...
    Xabi Alonso gelse ne güzel olur bekliyoruz hemen Maldonado gönderilmeli neyi bekliyoruz.Ayrıca ev tutmus galiba belki de kalacaktır.(:

Xabi Alonso ile belli ki görüşmeler sürdürülüyor. Hem kulübüyle hem de oyuncuyla temaslar ve görüşmeler sürüyordur mutlaka, zira Benitez Gareth Barry'e kafayı takmış olduğundan Xabi'yi düşünmüyor ve ondan gelecek kaynakla da Barry'i transfer etmek istiyor. Xabi'nin yalanlanmaması da görüşmelerin sürdüğünün göstergesi olsa gerek.

UEFA'ya liste bir iki gün içerisinde verilecek, son tarih ya bugün ya yarın ama illa ki bu süre zarfında yeni ön libero alınacak diye bir şart yok. Ön liberoyu transfer etmeden de turu geçip Şampiyonlar Ligi'ne katılabiliriz. O yüzden transfer biraz gecikebilir, ama temennim bir an önce gerçekleşmesi ve oyuncunun hemen takıma katılması.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu transfer illa ki bu tur için yetişecek diye birşey yok ki zaten büyük ihtimalle bu turu geçeriz yanılmıyorsam gruplardan önce bir liste daha verebiliyoruz.

Kaleci almayacak olmamız ilginç bir kara genç kalecilerimiz artık meydana çıkacak Mert ve Babacan.Onlarda şimdi daha çok çalışırlar kendilerini daha çok geliştirmeye bakarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ben gazeteci olsam Alonso yalanlanmadı Alonso transfer edilecek diye haber yapardım hemen. Bakalım basında bu şekilde bir haberi ilk kim yapacak?
    Fotomaç yapar. Fenerbahce.org'u yalanlayarak bir ilke imza atmışlardı. Bu düşünceyi de onlardan bekliyorum.

Bugün Xabi haberleri çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum ama eğer bugün Xabi haberleri çıkmadıysa bundan dolayı da yalanlanmamış olabilir.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 24.Temmuz.2008 at 19:32
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Listenin verilmesine sayılı saatler kaldı.Bakalım yetişecek mi yeni ortasaha oyuncumuz MTK maçına.Yetişmese bile mevcut kadromuzla MTK'yı geçebilecek güçteyiz,3.ön eleme turuna yetiştiririz.

Senna ve Albelda değil gibi gözüküyor.Xabi Alonso gelirse harika olur,ama ben basında adı geçmeyen süpriz bir ismin gelebileceğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Ben de cekochan gibi basında ismi geçmeyen bir isim geleceğini düşünüyorum.Ama Alonso gelse mükemmel olur ve kulüp de sadece onu yalanlamamış.
    Twitter

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Xabi Alonso olursa olsun olmazsa genç yeneteklere şans verelim Maldonado'yu deneyelim. Böyle bir mantık olamaz adam daha oynamadı doğru dürüst. Güney Amerika'da futbolun kalitesi belli oradada mahalle ligi oynanmıyorki adam mevkisinin en iyisi seçilsin. Bu adamda bir şey varki en iyi olmuş. Biz neden yeni bir macera arıyoruz. Daha iyisi olacaksa olsun yoksa Albelda felan bize çok büyük katkı sağlamaz ileriye dönük olarak..

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Ben de Maldonado'ya şans verilmesi taraftarıydım ta ki hazırlık dönemine kadar.Ya abi bu adam Sparta Prag maçında sahadaydı ben iyiyim diyen adam herşeyi tabiki değil ama en azından bazı şeyleri gösterirdi adama umut verirdi yani.Ama yok beni koysunlar oraya ben de aynı görevi yaparım.Adam topu ayağında 3 sn. bile tutmuyor.Aldığı pası 3 metre ötesindeki adama atmaktan ve top arkadaşlarındayken eliyle işaret ederek şuna at buna et demekten başka yaptığı birşey yokAurelio ile bir kıyaslayalım.Eğer aynı kalitededir o boşluğu doldurur deniyorsa buna da diyecek lafım yok.Bence şu anda yapılabilecek en uygun transfer Albelda ancak kulüpten de yalanlama geldi.Bakalım neler olacak ilerleyen günlerde.
    Twitter

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maldonado'nun nesini deneyeceksiniz yav herşey ortada işte

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ASlında Maldonado'ya şan tanımamız lazım fakat Xabi Alonso gelirse yemişim Maldonado'sunu

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'de Xabi Alonso transferinde karar aşamasına gelindiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin bonservis bedeli için Liverpool ile anlaştığı belirtilirken, Alonso'nun da son kararını Teknik Direktör Rafuel Benitez ile görüştükten sonra vereceği ifade edildi.

Lig TV'nin haberine göre sarı lacivertli yöneticilerin İspanyol futbolcunun isteklerine olumlu yanıt verdiği, bu nedenle de transfere bitmiş gözüyle baktıkları ileri sürüldü. Xabi Alonso ile ilgili haberler bugün İngiliz basınında da geniş yer buldu.

Daily Express Gazetesi'nin haberinde Arsenal, Atletico Madrid ve Fenerbahçe'nin Alonso'yu transfer etmek istediği belirtilirken, yıldız futbolcunun artık Liverpool'da devam etme ihtimalinin zayıf olduğu yazıldı.

Fenerbahçe Yönetimi'nin İspanyol futbolcudan haber beklediği ve yıldız oyuncunun kendisine sunulan teklifi kabul etmesi halinde transferi açıklayabilecekleri belirlendi.

Sarı lacivertli yönetimin Alonso'nun "hayır" deme ihtimaline karşılık bir başka İspanyol Albelda'yı hazır tuttuğu da ileri sürülüyor.

NOT: Fenerbahçe yönetimi bir süredir medyada yer alan Xabi Alonso iddialarını şu ana kadar hiç yalanlamadı.

LigTV
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güiza transferide böyle uzamış yalanlanmamıştı. heycanlanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fenerbahçe’den gönderilmesi gündemde olan Sırp yıldız Kezman’ın PSG’ye transferi konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor!..

Fenerbahçe’nin oyuncusunu Fransız kulüp Paris St Germain’e bonservissiz vermeye hazır olduğu iddia edildi!.

Bilindiği gibi Fenerbahçe’nin orta sahasına bir yabancı transfer etmek istediği için yabancı kontenjanından eksiltme yapması gerekiyor. Bu durumda takımdan gönderilmeye en yakın futbolcu olarak görünen Kezman’ın PSG’ye bonservissiz bile gitmekte zorlandığı öğrenildi.

Kulübe yakın kaynaklardan aldığımız haberlere göre, Fransız kulübü Fenerbahçe’ye Kezman’a karşı olan ilgisini bildiriyor ancak bu futbolcu için yüksek bedeller ödemekten kesinlikle kaçınıyor. Fenerbahçe ise oyuncusunu elden çıkarmak için Fransızlara Kezman’ı bonservis bedeli almadan vermeyi bile öneriyor. Ancak bir şartla: “Kezman’ın bizden aldığı paranın aynısını siz de verin, ikna olsun.”

Ancak PSG için bu teklif bile yeterli olmaya yetmiyor. Fenerbahçe’den aldığı 3 Milyon Euro’nun üzerindeki ücreti Kezman’a veremeyeceğini sarı-lacivertli kulübe bildiren Paris ekibinin karşı önerisi şu şekilde: “Biz Kezman’a en fazla 2.25 Milyon Euro verebiliriz. Dilerseniz üzerini siz tamamlayın, biz de Kezman’ı alalım.”

Önümüzdeki günlerde bu transfer konusunda ne gibi gelişmelerin yaşanacağı merakla bekleniyor.

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Transferde sıcak saatler yaşanıyor.Umarım bu sıcaklığın arasında yanan biz olmayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fotomaç haberi verdiğine göre yalanlama bekliyoruz artık.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

tüh buda yalanmış

fotomaç yazdıysa iki kez düşünmek lazım

Mesaj Yetkileri