Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 109 / 422 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon
3,241 ile 3,270 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Keske Galatasarayıma gelse

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Laudrup bıraktı!

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Getafe'nin teknik direktörlüğünü yapan Michael Laudrup, takımdan ayrıldığını açıkladı.

Bu arada şimdiye kadar basında çıkan haberlerde Laudrup'la ilgilendiği belirtilen kulüpler arasında Galatasaray dışında hepsi yeni teknik direktörünü buldu. Barcelona, Guardiola; Benfica, Qiuque'yle anlaşırken, Atletico Madrid ve Sevilla mevcut teknik direktörleri ile devam edeceklerini duyurdu.
    Böylelikle bizim teknik direktörümüz olma ihtimali baya bir artti.insallah Laudrup teknik direktörümüz olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Laudrup bence takımı da ateşleyebilecek kapasitede bir hoca gelmesi camiamıza hayırlı olur inşallah gelir

Takım içinde şuan mükemmel bir ahenk var , bunu iyi değerlendirebilecek psikolojik yönden de iyi bir hoca olduğunu düşünüyorum. (bkz: Getafe'nin kadrosuyla başardıkları) Bize faydalı olacak hiçbir hocaya hayır diyemem . Umarım gelirsin Laudrup!

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

inşl. Galatasarayımıza gelir..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Barça ve Ronaldinho, Milan için hazır.

Katalan ekibine gelen 25 milyon avroluk yeni teklifle ya Ronaldinho önümüzdeki 10 gün içinde AC Milan ile kontrat imzalayacak ya da kulübüyle 2 yıl daha devam edecek

Sport’a göre Brezilyalı süper yıldızın geleceği son birkaç aydır çalkantılı geçmekte ve herkes bu olayın bir an önce çözümlenmesi gerektiğinde hemfikir.

Milan’ın 25 milyon avro’luk teklifi her ne kadar Barça’nın istediğinden düşük olsa da Blaugrana’nın kabul etmesi için yeterli gözüküyor.

Manchester City’nin 30 milyonluk teklifle Barça’nın kapısını çalmasına rağmen Ronaldinho’nun Milan’ın ısrarlarını reddedip İngiltere’yi tercih etmesi olanaksız gözüküyor.

Süper yıldızın ailesi de Milano için hazırlanmış gözüküyor ve Milanlı direktör Adriano Galliani önümüzdeki hafta başı bu işi bitirecek gibi.

Eğer oyuncu Milan’a giderse Nike ile olan sözleşmesi feshedilecek ve Adidas’ın sponsor olduğu Milan ürünlerini kullanmak zorunda kalacak. Bu durumda Milan’ın 9 milyon avro civarında bir maaşı Ronaldinho’ya önereceği konuşuluyor.

4 senelik kontrat 28 yaşındaki yıldızın geleceğini şekillendirecek ve 2010 Dünya Kupası Finallerinde yer alıp almayacağını gösterecek. Ronaldinho şu an Dunga tarafından kadro dışı ancak teknik direktör tarafından kadroya alınmayan 4 sorunlu yıldız daha var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Medyaya gün doğdu Getafe bir türlü hocada istikrar yakalayamadı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Medyamızın Avrupa'dan beklediği haberlerden biri geldi Fakat gerçekten iyi teknik direktör bakalım hangi takıma gidecek

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu haber Galatasaraylılara iyi gibi gelsede İbrahim Kaş ve Getafe için kötü olduğu tartışmasız bir gerçek.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umarım Ronaldinho eeski formuna döner ve bize göz zevki dolu maçlar izletmeye devam eder

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Laudrup'a Galatasaray disinda teklif yapan butun takimlarin teknik direktorleri belli oldu..Bayram tutumluda işi baglarsa laudrup bize gelebilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Getafe'de maşallah teknik direktör fabrikası.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Eto'o 40 Milyon Euro

Katalanlar, Eto’o için 40 milyon euro fiyat belirdiğini duyurarak golcüyü açık bir şekilde Avrupa’da pazarlamaya başladı.

Marca gazetesi Barça’nın Eto’o yu satışa çıkartmasındaki en önemli etkenin nakit para elde etmek olduğunu iddaa etti. Gazete kulübün transfer sezonu öncesi para sıkıntısı çektiğini ve bazı yıldızlarından vazgeçerek rahat nefes almak istediğini savundu . Belirlenen fiyatın değişikliğe uğruyabileceği ama Eto’o nun çok yüksek bir bedeli hakedecek kalitede bir oyuncu olduğu belirtildi .

Bu sene satılmasında gelecek sene sadece 1 yıllık kontratının kalacağı gerçeğinin de etkili olduğu bildirildi . Öte yandan, ünlü golcünün başka bir kulübe gitme fikrine nasıl baktığı hala netlik kazanmadı . Barcelona’nın gerilemesinden ve medyada son Madrid maçını kasıtlı olarak kaçırdığı yönünde çıkan haberlerden sonra oldukça kızgın olduğu söylenen golcünün kararsız olduğu da gelen haberler arasında .

Yine de yukarıdaki haberlerin Real Madrid ile yakın ilişkiler içinde olan Marca gazetesine ait olduğunu da belirtmek de yarar var. Tüm bu dedikodular ortada dönüp dolaşırken Sevilla’nın eski çalıştırıcısı Juande Ramos başkanla görüşüp ünlü yıldızı Tottenham’a kazandırabilmek için çalışmalara başladı bile. İtalya’dan ise şampiyonluk mücadelesi veren İnter ve şampiyonlar ligine katılma hakkını zora sokan Milan’ın da Barcelona’ya teklif sunmak için sezon sonunu öğrenildi .

27 yaşındaki golcü 2004 senesinde Mallorca’dan geldikten sonra başarılı sezonlar geçirmiş , bu sezon da formuna kavuşmasına engel olan sakatlıklara rağmen 16 gol atmayı başarmıştı .

ne kadar zekiler ya kim verir eto'o ya o parayı elindeki bitmiş adamları değerlerinin üzerine satmaya çalışıyor böyle yaparak bir yere varamaz barca..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Barça'yıda para sıkıntısı içine soktu ya bu gazeteler başka bişey demiyorum.Bu haber kolpa zaten Marca gazatesi bizim Fotomaç'ın İspanyol versiyonu

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    ne kadar zekiler ya kim verir eto'o ya o parayı elindeki bitmiş adamları değerlerinin üzerine satmaya çalışıyor böyle yaparak bir yere varamaz barca..
    abi eto'odan bahsediyoruz bilmem anlatabildim mi.eto'o ya klüp bulunur elini sallasa ellisi.
    27 yaşında nasıl bitmiş oluor.barcelona 106(75 gol).sence kaç para eto'o.
    bu sene 16 lig maçında 16 gol atmış.
    30-40 milyon veren olduktan sonra zaten sorun yok.sorunları olduğu için eto'o takımdan ayrılırsa iyi olur bence.
    Last edited by Lionel Andres Messi : 17.Mayıs.2008 at 12:47

40m€ kimse vermez Eto'o ya adam bu sene tüm barcalılar gibi değer kaybetti..şl de 1gol atabilmiş ßoßo bile 2tane attı R10 anada aynı parayı istediler kimse vermedi vermezda zaten 40m€ verilcek adamlar arasında değil eto'o..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

o zaman boboda 50 milyon euro eder.

50 değilde 10eder.. ama eto'o 40 etmez...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Eto'o ya talip çok olur ama 40 milyon € hangi klüp verir orası merak konusu..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eto'o bu değeri hak ediyor.Hatta daha fazlasını bile hak ediyordur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Default Getafe'li İbrahim Kaş'tan İnciler

Getafe ile 4 yıllık sözleşme imzalayan İbrahim Kaş, İspanya'nın yolunu tuttu. Genç oyuncu, uzun yıllar Beşiktaş'ta kalmak istediğini ancak, İspanyol kulübün kendisine daha cazip bir teklif sunduğunu ve bunu reddedemediğini söyledi.

İbrahim Kaş'ın menajeri Ahmet Bulut, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, İbrahim Kaş'ın İspanya'da sağlık kontrolünden geçeceğini belirterek, ''İbrahim daha önce Getafe Kulübü ile 4 yıllık bir mukaveleye imza attı. İnşallah İbrahim ve Türkiye için hayırlı olur'' dedi. Bulut, Kaş'ın bonservis bedeli ile de konuşarak, ''Bonservis bedeli yok, sözleşme bedeli var'' diye konuştu.

''İşim Zor ama; Kendime Güveniyorum"

İbrahim Kaş da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, İspanya'da futbol hayatına devam edeceğini hatırlatarak, ''Tabii ki bu benim için büyük onur. Orada Beşiktaş ve Türkiye'yi temsil edeceğim. Tabii içimde burukluk var. Uzun yıllar Beşiktaş'a hizmet etmek istedim ama olmadı. Gelişmeler bu yönde oldu. Beni İspanya'da zor günler bekliyor ama onların üstesinden geleceğime inanıyorum. Bana emekleri geçen Beşiktaş altyapısındaki tüm hocalarıma, benim için çok şey yapan Ertuğrul Sağlam hocama çok teşekkür ederim. Ertuğrul hocam, Tigana'dan sonra bana sürekli şans verdi. Ben de bu şansı iyi değerlendirdim. Onun yüzünü kara çıkarmadığıma inanıyorum'' dedi.

İbrahim Kaş, İspanya'da kendisini bekleyen günler ve İspanya futboluyla ilgili bir korkusunun olup olmadığının sorulması üzerine de, ''14 yaşından beri gurbette, ailemden uzaktayım. Orada da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. En iyi yere geleceğime inanıyorum'' dedi.

İspanya'da neden Getafe Kulübü'nü tercih ettiğinin sorulması üzerine de Kaş, Getafe'nin şartlarının kendisine uygun geldiğini ifade ederek, ailesi ve geleceği için bu kulübü tercih ettiğini söyledi. ''Beşiktaş ile anlaşamadığın için mi İspanya'yı tercih ettin'' şeklindeki bir başka soru üzerine de İbrahim Kaş, ''Tabii ki uzun yıllar Beşiktaş'tan ayrılmak istemezdim. İki kulüp arasındaki teklif farkları benim Getafe'yi tercih etmeme neden oldu. Getafe'de oynadıktan sonra büyük kulüplere gitmek istiyorum'' cevabını verdi.

Kaynak: GOAL TR

iyi oldugu Getafe´ye gittigi.Burada kalsaydi kendisini fazla gelistiremezdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın altyapısından yetişmiş bir futbolcu olarak klübüne para kazandırmadan gitmesi madevi açıdan kötü oldu , Umarım İ.Kaş kendini iyi geliştirip hem reklam hemde yarar anlamında ülkemize olumlu şeyler katar ...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İbrahim'e güveniyorum.Kendini geliştirebilirse iyi yerlere gelecektir...

Nihat gibi göğsümüzü kabartır umarım... Ve devamı gelir Türk oyuncular İspanya'da rahat oynar...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İbrahim Kaş'a güveniyorum.. Kendini geliştirip iyi yerlere gelecektir..

Default Henry: "Eto'o artık gitmeli"

Henry: "Eto'o artık gitmeli"

Barcelona'nın Fransız yıldızı Thierry Henry, bir yandan Samuel Eto’o nun arkasında durdu, bir yandan da takımdan ayrılmasının olumlu olacağını savundu.

Thierry Henry , takım arkadaşı Eto’o nun isminin medyada Milan ve Tottenham ile anılmasının ardından onun için gitme zamanının geldiğine dair görüş belirtti. France-Football’ a konuşan golcü, “Ben olsam hiç beklemezdim, ama onun yerine karar vermem mümkün değil” ifadesini kullandı.

Taraftarların Kamerunlu yıldız üstünde büyük bir baskı kurduğunu ifade eden Henry, sözlerini “Hayatımda hiç böyle bir olay yaşamadım , bu onun için çok güç bir durum olmalı” diyerek sürdürdü. Kendi adına sorulan sorulara da içtenlikle yanıt veren Henry “Kulübe geldiğimde bir sakatlığım vardı , 6 ay hiçbir şey yapamadım ama yinede sezonu güçlü bitirdiğime inanıyorum” dedi.

Rijkaard’ın kendisine takımdan ayrı fiziksel bir çalışma programı uygulamasını tavsiye ettiğini ancak kendisinin bunu reddedip takımla kalmak istediğini belirten yıldız futbolcu bunun çok büyük bir hata olduğunu itiraf etti. Takımın aldığı kötü sonuçlara rağmen toplamda 18 gol ve 10 asist yaptığını kaydeden ünlü golcü, “Camp Nou’dan ayrılmak istemiyorum ama gelecekteki planlarının bir parçası olup olmadığımın bana şu an söylenmesini bekliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

henry doğru demiş aynı şekilde ronaldinho ve decoda gitmeli.henry messiyle çok iyi anlaşıyor.seneye giovani ve bojanda bunlara katılıp harika işler yapabilir barça rijkaardda gidior zaten.eksik bölgelere transferler yapılırsa barcelona tam bir rüya kadro olur benim gözümde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eto'o Ronaldinho Deco Zambrotta Gudjohnsen gibi isimler bu takıma fayda veremez her zaman dedikodu spekülasyonlar olacaktır bu oyuncular için kısa yoldan kendilerini bir klüp bulsalar her 2 taraf içinde iyi olur Barcelona'nın da Real Madrid gibi yeniden yapılanması gerekir ...

Mesaj Yetkileri