Tim Matavz son 11 maçta 10 gol atmış. Fatih Terim'in listesindeydi...
ah ulan ah![]()
Tim Matavz son 11 maçta 10 gol atmış. Fatih Terim'in listesindeydi...
ah ulan ah![]()
Last edited by di canio : 24.Şubat.2012 at 02:23 Reason: Lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.
Hazar Buyuka ; Galatasaray, Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmada 5 milyon TL gelir ederek hasılat rekoru kırdı.
Felipe Melo, İtalyan dergisi TMW'ye verdiği röportajda "Juventus'a asla dönmem" dedi.
Melo: "Roma karşılaşmasında olduğu gibi tek başıma kazandırdığım maçlar oldu. Sezona harika başlamıştık ama sonrasında krize girdik"
Melo: "İtalya'da basında ayar yok. İlk başlarda göklere çıkarılıyordum daha sonra yerden yere vuruldum"
Melo: "Juventus'a asla dönmeyeceğim. Oradaki iki yıl ben ve ailem için çok sıkıntılı geçti"
Melo: "Juve'ye oynama fırsatı yakaladığım için minnettarım ama oradaki dönemim bitti"
Melo: "Paris Saint Germain'e 'hayır' demiştim ve Real Madrid'i de beklemek istemiyordum"
Melo: "G.Saray büyük bir takım ve bana iyi bir para teklif ettiler. Juventus'ta kazandığımdan bile fazla. 6 ayda taraftarların idolü oldum"
Melo: "Galatasaray'da oynadığım futbolla 'Altın Bidon' ödülünü hak etmediğimi gösterdim"
Melo: "İspanya'da Unai Emeryli Almeria dönemimde Xavi ile birlikte La Liga'nın en iyi orta saha oyuncusu seçildim"
OĞUZ ALTAY Akşam Gazetesi Roportajı
HOCAM GEL TARİHE GEÇ
"Zamanlama çok önemliydi. Takım sahaya çıktığında yapsak İstiklal Marşı okunurken her şey olup bitecekti. Onun için maç öncesi hocayı aradım, 'Hocam detay veremem ama güzel bir şey var. Bir ilki yapacağız. Sen de ilke imza at maçtan 5 dakika önce sahaya gel' dedim. Sağolsun kırmadı. Çünkü her şey benim işaretimle başlayacaktı. Fatih Terim daha portresi çıkmadan zemindeki koreografiyi görünce 'Muhteşem' dedi. 'Daha bitmedi' dedim.
"İNŞALLAH YAPACAĞIZ”
"Elimi omzuna attım ve 'Hocam bu sırtındaki el ultrAslan ve G.Saray taraftarının eli. Bu el her zaman senin arkanda olacak' dedim hoca o an titriyordu, onu çok net hissettim. 'Böyle bir şey kimseye nasip olmaz kıymetini bil. Müziği bile özel seçtik senin gibi cesur yüreğe bu yakışırdı' deyince teşekkür etti. Tüm koreografiyi görünce sadece 'Dehşet' dedi. 'Burada olduğu gibi Şampiyonlar Ligi'ne inanıyoruz' deyince 'İnşallah ben de biliyorum ve yapacağız' dedi."Aslında her şey 1986 yılında 14 senelik şampiyonluk hasretinin ardından başladı. O sene Ali Sami Yen'de oynanan Eskişehir maçında kapalıya, "Yetmez bize bir kupa artık hedef Avrupa” yazılı bir pankart asmıştık. O hedeften sonra UEFA şampiyonluğu gördük. Şimdi de hedefimiz belli."
ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE...
"Görevimiz tribünde taraftara 3'lü çektirmek değil. Biz daha büyük düşünüyoruz. Şimdiden Şampiyonlar Ligi'nde yapacağımız koreografilerinin hazırlıklarına başladık. Görsel şovda kimse bizimle kıyaslanamaz. Diğerleri okyanusta damla. Rakip tanımıyoruz. Koreografinin geri dönüşleri bizi gururlandırdı. Yönetimden Abdurrahim Albayrak, Sedat Doğan aradı. Rakiplerden tebrik edenler var ama intihar pozisyonları daha çok."
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
BİLGİ | ultrAslan'ın derbide yaptığı 3D koreografinin maliyeti açıklandi.
140 kişi çalıştı. 4 vardiya 35'li 4 grup olarak. 3.5 gün süren koreografinin toplam maliyet ise 27 BİN TL.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Helal olsun. Umarım Galatasaray'ım şampiyon olur ve önümüzdeki seneye bomba gibi girer Avrupa'da..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
-Semih: "Kendim için değil, ailem için oynuyorum"-
Genç futbolcu Semih, yaşadığı büyük sakatlıklar ve talihsizliklere rağmen futbola devam etmesini, ailesinin maddi durumunun iyi olmamasına bağlıyor.
Dizinden iki kez sakatlandığını anlatan Semih, "Benim geçirdiğim sakatlıkların yarısını başka bir oyuncu geçirse, belki de futbolu bırakmak zorunda kalabilirdi. Ben kendim için değil, ailem için futbol oynuyorum. Açıkçası bizim maddi durumumuz iyi olsaydı, böylesine sarılamazdım futbola, bu şekilde motive edemezdim kendimi. Belki sakatlıkların ardından bırakabilirdim futbolu. Sağlığımı öne koyabilirdim. Ama ailem için futbola döndüm, hep de azimle çalıştım" şeklinde görüşlerini aktardı.
[YOUTUBE="wVVNfAehABU"]EMEĞİ GEÇENLERE TEBRİKLER[/YOUTUBE]
Tek kelimeyle muhteşem bir kareografi vardı geçen hafta.İzlerken tüylerim diken diken oluyor halaİzlemeyenler izlesinler..
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Birde bu açıcan, kareografinin yapıldığı açıdan izleyin. ultrAslan-UNI'deki halatları çekenler "Çeek çeeek" diye bağırdıkça tüylerim diken diken oldu. Helal olsun size !
[YOUTUBE="pkG8LU3HWoM"]Helal olsun size ![/YOUTUBE]
Oraya bi şampiyonlar ligi müziği koy artık taraftar iner futbol oynar sahada![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
yok,cesur yürek daha anlamlı olmuşFatih hoca gaz vermeyi iyi bilen ama aynı zamanda da gaza geldiğinde çok daha iyi işler yapan birisi ve bu kareografi onu iyi gaza getirmiştir
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Spor programlarında dakikalarca gösterilen şov nedeniyle Galatasaray taraftarına “yılın taraftarı” ödülü verilmesi önerildi...
Galatasaraylı taraftarların, Türk Telekom Arena Stadı'ndaki Beşiktaş derbisinde yaptıkları 3 boyutlu tribün gösterisi İspanya'da büyük yankı buldu.
Milliyet'in haberine göre, İspanya'nın önde gelen spor programları, Fatih Terim ve oyuncuların ön planda olduğu bu gösterinin görüntülerini dakikalarca gösterirlerken, yorumcular Galatasaray taraftarlarına “yılın taraftarı” ödülü verilmesini önerdiler. Bu programlarda, gösterinin yanı sıra daha önceki bir maçta desibel rekorunun da kırıldığı da hatırlatıldı.
İspanya'nın en ünlü spor programı Punto Pelota'ya katılan ünlü spor yorumcuları ise bu gösterinin Türkler'in dünyaca ünlü teknik direktörü Fatih Terim'e adandığını da vurguladılar. Türkler'in, Terim sevgisinin, ülkeyi aştığına dikkat çekilen programda ünlü çalıştırıcının Avrupa'da bile fanlarının olduğıu ifade edildi.
Bir tane de Carvalhal' e yapalım bari özenmiş zaar![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Carvalhal zaten baya duygulandı. Hoşuna gitti kareografiUmarım bizim takımın kareografi üreten ekibinin yaptıgı bu işler diğer takımların da bu tarz çalışmalar yapmasında yolu açar ve sahalarda daha çok görürüz böyle şovları.Çünkü gerçekten son derece keyifliydi ordaki 3-5 dk
![]()
Galatasaray Medical Park (B) 67 - 41 Mersin Bş.Bld.(B)
ERKEK VOLEYBOL Maç Sonucu | Galatasaray YK 3 - 0 Torul Gençlik
BAYAN VOLEYBOL Maç Sonucu | Pursaklar V. İhtisas 0 - 3 Galatasaray
Anadolu Efes 65 - 74 Galatasaray Medical Park
Engellileri saymiyorum bileyarin futbol takimida yenerse bu hafta 5/5 yapicagiz.
Futbolda, ligin en çok gol atan ve en az gol yiyen takımıyız. Hem hücum hem defans hattımıza sağlıkDefans hattında kocaman bir teşekkür Muslera' ya
Football is simple,but Football Manager is not
Artık her şeyin belli olacağı bir 15 güne girdik.Nasıl olduğu önemli değil şu 15 gündeki 2 maçı da kazanmak zorundayız.Fenerbahçe'den 6 yemiş ruhsal olarak çöküntü yaşamış bir Gençlerbirliği ne kadar zor olabilir bilmem ama öyle ya da böyle kazanmalıyız.Fenerbahçe maçı ise tam bir dönüm noktası.Eğer yenersek durdurulmamız çok güçleşiyor.Berabere kalırsak bizim açımızdan iyidir ama ben bunu kesinlikle istemiyorum ve en kötü ihtimale gelindiğinde ise psikolojik olarak bir baskı var üzerimizde.Yıllardır kazanamadığımız ve kabus gibi geçen bir Kadıköy deplasmanı herkesi büyük bir strese sokuyor.Yapmamız gereken tek şey oraya çıkıp maçı kazanmak.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ve 5/5 Yaptik tebrikler "ASLANLAR"
ben sahsen 2 hafta sonraki maci donum noktasi gormuyorum , bence hersey playoff"da belli olcak arkadaslar..
Benim en büyük korkum Muslera.İnşAllah cezalı duruma düşmez , 5 maçımızda birbirinden kritik Fernando'dan yararlanmalıyız.
Birde şu var mesela diyelim Muslera 5 maçı kart almadan tamamladı yada son maçında kart aldı.Play-Off'un ilk maçında cezalı durumamı düşecek , yani Play-Off'da cezalar işleyecek mi ?
Benim bildiğim kadarı ile sıfırlanmıyor hiçbirşey ama...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
bana kalırsa sıfırlanmaz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fazla abarttım galiba dönüm noktası falan13 yıldır Fenerbahçe'yi evinde yenemiyoruz yani ben yakında 16 olcam ,Saraçoğlu'nda Fenerbahçe'yi yendiğimiz bir maç yok.Ne yalan söyleyeyim çocukluktan gelen psikolojik bir stres benim ki
Aslında bütün sorun psikolojik
Fazla heyecan yaptım gece gece
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
totemle alakası yok bu sene olaylar çok değişik bende bi fenerli olarak bu sene kaybedeceğimizi düşünüyorum
Kaybedilse en azından taraftarlar arasında gerginlikler bir nebze olsun azalacaktır bence
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
totem değil be kardeşim bu sene her zamankinden daha çok favorisiniz fenerbahçe çok kırılgan bu sene de seriye son vermezseniz bi yüz sene zor yenersiniz bizi kadıköyde![]()