Bence Riera gitmeli. Artık sol bek aldğımıza göre Riera'yı sol bekte kullanmayacağız. Amrabat gibi hızlı bir kanat oyuncusu varken Riera'yı da kanatta kullanmak mantıklı olmaz.
Bence Riera gitmeli. Artık sol bek aldğımıza göre Riera'yı sol bekte kullanmayacağız. Amrabat gibi hızlı bir kanat oyuncusu varken Riera'yı da kanatta kullanmak mantıklı olmaz.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Dany , chedjoudan daha iyi.ama bekliyelim diyorum chedjou icin 1 yil daha... popescuda oleymis ilk geldiginde oda kotuymus.
Bruma ve Yiğit Gökoğlan'ın Gaziantepsor'a transferi gündemde.
Şu alttaki tivit çok iyi özetlemiş durumu:
Fatih Demireli @FatihDemireli 1m
Eskiden FM oynarken futbolcuyu elden çıkaramayınca başka takım devralıp oyuncuma teklif yapıyordum. Galatasaray gerçeğini yaptı Bruma'yla.
Dün sohbet alanına yazmıştım bunu, gayet akıllıca bir çözüm. ŞL listesine ekleme çıkarma yapabilirken, kendi liginde yapamıyorsun. Öyle TFF'ye böyle hamle.![]()
Bruma ve Yiğit Gaziantepspor'da.
Alex kayıt edilecekmiş herhalde.Hajrovic ise Dany,Riera ve Amrabat üçlüsünden birinin ayrılmasını bekleyecek.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25637876.asp
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
TFF, Bruma'nın izni gerekiyor demedi mi ? Şimdi Antep'e transfer olurken yine Bruma'nın izni gerekiyor. Kolaylık açısından bir fark yok ki. Her türlü Bruma'nın onayı gerekiyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aynen Bruma'yı ikna etmek çok zor,Antep'te oynamak çok kötü onun için.Birde bağları kopmuş,kopuk kopuk nasıl oynasın Antep'te ?
Hay Allah'ım yaAbi dediğin şeyden gram bir şey anladıysam Arap olayım.
Muhammet abi, TFF zaten takımla oyuncu anlaşırsa bir şey yapamayız demişti Antep'e de kiralansa Bruma'nın onayı lazım sonuçta bu nedenle iki durumda aynı kapıya çıkıyor, demek istemiş.
Screw you guys, I'm goin' home
Mete Düren fesih lazım dedi, başka sözleşme yapıp kasaya koyarsınız dedi. Yani onlar Delgado için böyle yapmışlar.
Bruma itriaz etmez ki Antep'e kiralanma olayına zaten 6 ay oynayamayacak Galatasaray'ın çıkarları için kabul eder onun içi bir sorun teşkil etmez. He bu etik mi konusu açılır yine de bu sefer gülerim işte etikten bahsedilirse ligde daha etik olmayan şeyler döndüğünü hepimiz biliyoruz.
Bu çok yaratıcı bir fikir aslında yabancılarını oynatmayan takımlara kiralayalım futbolcuları parası neyse az çok veririz
Bu arada riera ya westbromwiche gider bruma da kiralarsak çok iyi olur 1 hak daha açmak için de chedjou veya dany den birini seçeriz ne yazık ki amrabat yine 4 ayak üstüne düştü
son olarak reading ne güne duruyor her türlü kabul ederler ingiltere de top oynamak isteyen futbolcumuz da gider bir görür
Bruma'nın G.Antepspor'a kiralanması etik değil ama mantıklı.Bu şartlar altında da çok eleştirilecek bir konu olmadığını düşünüyorum.Bence asıl sorgulanması gereken nokta Dany,Riera ve Amrabat konusunda hiç ses çıkmaması.
Tarık sözleşme yeniledi, ortalığı ayağa kaldırdılar, etik değil, sözleşme yapmış vs diye, ne oldu şimdi?
Veysel için de Fenerbahçe devreye girmiş, biz Salih'i aldık zaten. Fenerbahçe'de Gökhan'a alternatif lazım, üstelik Eskişehirspor ile daha iyi bir diyalogları var, transfer kısa sürede, onların lehine biter bence.
Bruma konusunda medyaspor ve Türkiye gazetesi sitesinde iki haber mevcut ve pek çok örnek var. İlla etik aranacaksa önce TFF sonra da Antep cephesine bakmak lazım. Yiğit'i kiralamak istemişler ve para vermemek için Bruma'yı dahil ederek yabancı kontenjanını bize satmayı teklif etmişler bir nevi.
yabancı kontenjan saçmalığı sürdükçe etik olsun olmasın bu yöntemlere başvuracaktır kulüpler tff kulüplerin işini kolaylaştıran bi yapı olmalı önünü tıkayan değil
yok altı içerde iki tirübünde iki wcde ne bu kardeşim böyle saçma yabancı sistem mi olur
Bu transfer Galatasaray'ın başını ağrıtır bence. Sadece etik bakımdan değil hukuk açısından da sıkıntılı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bizim bir hocanın yorumu :
@SerkanErgune: Galatasaray'ın sakat Bruma'yı Gaziantep'e kiralaması, Borçlar hukukuna göre "mutlak muvazaa"lı işlemdir.
---
Mutlak muvazaanın sonucu ise işlemin batıl olması oluyor.
Hiç bir şekilde sorun çıkaracağını düşünmüyorum,sonuçta oyuncu kiralıyoruz.Etik falan hikaye,zaten ağızlarında etikten başka laf yok; ''Etik etik etik etik etik etik.''
Etiğiniz batsın.
Normal bir oyuncu nasıl kiralanıyorsa,Bruma'da o şekilde kiralanır.Sakat olunca kiralanamaz diye bir madde falan mı var ? Dünya'da ilk kiralık oyuncuyu biz mi yolluyoruz ?
Ben mantık olarak bakıyorum. TFF kiralama işleminde sağlık raporu istemiyormuş. Sadece takımlar kendilerini sağlama almak için sağlık raporuna bakıyor. Ayrıca lisanslı profesyonel bir futbolcu. Kısaca alan memnun veren memnunsa hukuki açıdan bir problem olamaz gibi geliyor.
Football is simple,but Football Manager is not
Muvazaa: yapılan işlemle bir başka işlemi saklamaktır.
Hoca da diyor ki, asıl amaç kiralama değil, yabancı sınırı için bu işlemin arkasına saklanma durumu vardır. Bu yüzden gecersizdir diyor.
Zaten geçersiz olsa bile TFF de geçersiz diyecek yürek yok, bir sıkıntı çıkarmazlar.
Gremio Sportif Direktörü Rui Costa Rhodolfo icin, Galatasaray'dan onemli bir teklif aldik gelismeler olabilir demis.
Scout ekibinin alternatifi River Plate'de oynayan uzun bir suredir izledikleri Eder Alvarez oldugu konusuluyor.
River'in kadorsuna baktim, galiba bizim medya Eder Balanta'dan bahsediyor. Zira Eder Alvarez diye bir oyuncu yok
EDIT: Eder Balanta Alvares'mis ismi
Alinacak stoperin Vertonghen kadar olmasada topu dagitabilecek biri olmali diye dusunuyorum.. Selcuk ve Melo defanstan topu cikartmakla ugrasirken rakip takimlar gerekli onelemi almis oluyorlar..
Balanta ciddi konuşuluyor yalnız.Rhodolfo olmaz ise Balanta Galatasaray'da diyebiliriz.
İnşallah olur böyle bir transfer.Telles'den sonra Balanta haberleri çıkınca GS Scoutları FM oynamaya başlamış galiba dedim kendi kendime..
Bruma olayında hukuğun açığını kullanma var.
Ahlak dışı bir eylem. Ama maalesef kılıfına uygun.
Vay be ne etikmiş, sadece bizim için söz konusu ediliyor.
Bunun neresi etik değil anlamıyorum. Adamların maddi sıkıntısı var, oyuncu eksikleri de var. Yiğit Gökoğlan'ı istiyorlar. Yabancı kontenjanlarını da kullanmıyorlar. Yiğit için para vermek yerine yabancı kontenjanlarını sunuyorlar bize.
Bıraksınlar sözleşmeyi donduralım o zaman. Daha ortada fol yok yumurta yok, eski Beşiktaş yöneticisi Mete Düren çıkmış açıklama yapıyor "sözleşmenin dondurulması söz konusu olamaz." diye. Daha 5 sene olmadı Beşiktaş bu yöntemi kullanalı, yasak bir tek bize mi yani?
Şampiyonlar Ligi'nde bile oyuncu kadrosunda değişiklikler yapılabiliyor. Ligimizde, hele de saçma sapan bir yabancı kuralı varken neden değişiklik yapılamıyor?
Adaletten etikten bahsedeceksek her alanda bahsedelim, sadece söz konusu Galatasaray olunca değil.
Etik ve hukuk diyen arkadaşlar, TFF'nin çifte standartları için neden yorum yapmıyorlar? Dondurma işlemine neden izin verilmediğine dair bir açıklama yapamıyorlar? Üstelik örnekleri çokça varken. Art niyetli ve şüpheci olacaksınız bunu adım adım ve her konuda yapmanız lazım. Böyle olunca bir esprisi olmuyor. Tabii öte yandan bu tepkileri görmek keyifli de oluyor tabii, sırf bu sebeple bile güzel bir hamle benim için, umarım bu fikir Lütfi Arıboğan'dan çıkmıştır.![]()
Endoğan Adili transferi yalan olmuş, oyuncunun Türk statüsü ile ilgili sıkıntı varmış.
Bruma ilgili ekleme, sene başında yabancı almak sınırsız ve istediğine lisans çıkarmak mümkünken, devre arası bunu yapamamak mantıklı mı?
Al bir de buradan yak. Adaletten bahsediyorduk değil mi?
Endogan Adili Türk statüsünde oynayamayacağı için geri yollanmış. Sanharib Malki (İsmi bile bildiğin Suriyeli) annesi Türk olduğu için Türk statüsünde oynayabiliyor. Endogan Adili'nin babası Türk, yabancı sayılıyor. Geçiniz bunları, amaç adalet etik filan değil.
tff kesinlikle art niyetli galatasaraya karsi , malikinin annesi turk babasi yabanci , ama turk statusunde oynuyor , erdoganin ise babasi turk ee bu adam niye oynuyamiyor ben bu iste art niyet ararim..
İşinize gelmeyen bir şey söylendiğinde yakıp yıkıyorsunuz.
Ben sadece bir fikri söyledim. İlla budur demedim, çünkü emin değilim. ki etik olmamasına rağmen ben de sizin yerinizde olsam etikmiş falan hiç takmazdım. Hukuk dışı olmadıkça zerre umursamazdım. Ama farklı bir görüşü de yazınca hemen saldırıya geçmeyi hissediyorsunuz. Yabancı sınırını transfer dönemi başlamışken değiştirilmeye çalışıldığında eleştirdiğim gibi başka hukuksuz durumlar olursa eleştiririm tff'nin uygulamasını. Lütfi Arıboğan es geçmez böyle şeyleri kesin o yapmıştır bence de
Bunun tek bir sebebi vardır. Malki transfer olmadan Türk vatandaşlığı için başvurmuştur. Yani Kasımpaşa transferinden önce elinde Türk kimliği vardır. Endoğan ise henüz almamıştır. İçişleri Bakanlılığının incelemesi gerekiyor. Onun da uzun süreceği düşünülerek vazgeçilmiştir. Yoksa Endoğan da Türk. sadece kimliği eline alması biraz uzun sürer. Galatasaray da transfer döneminin bitişine yetişemeyeceğini düşünmüş olabilir.