Bence sat iyi para....
Ben hiç FM 2007 ye alışamadım..
Bence sat iyi para....
Ben hiç FM 2007 ye alışamadım..
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
acil cevap oyun açık duruyo
yerine kimi alayım 16 milyona
Celsinho , Ribery....
ribery ye karşıyım bide avrupadan olması lazım boş yer yok yabancı için
aaron lennon nasıl gider ???
Lennon süper...
Daha bilemicem hiç oynamadım adam gibi...
niye ribery e karşısın oyun bu takma kafana![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
yok size bir daha selam melam
ula burasi fm yerimi,burada konusuyonuz oyunu![]()
Selam Baran....![]()
selamun aleykumm...
arkadaşlar ya benim internet çok kota harciyor. şimdiden 720 mb olmuş, olsun olmasina da ben o kadarlik hiç bir şey indirmedim bu ay ya..! neden oluyordur sizce?![]()
eeeth yaa bendede öyle oluyo sinir oluyom
nasılsınız beyler burası baya kalabalıkk
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
ben de geldim...![]()
ömer imzan süper olmuş![]()
selamlar yeni imzam nası![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Tarık abi seni MSN e ekledim..
İnşallah kabul edersin..![]()
mod arkadaşlar sendersonun imzasına bakarsa güzel olur
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
evet gercektende bende simdi gördüm,ultraslana laf atiyo holigan.![]()
bencede bu sendersonubu forumda ilk gördüğümden beri imzası hep böle bişeyler oluyo
vayyy vayyy vayyy kimleri görüyoruz efendim (neden böyle yazdıysam artık herzamanki üyeler var)![]()
Senin ne yaptığın belli olmuyorki Serhat![]()