Sayfa 1099 / 1204 İlkİlk ... 995999991049108910971098109911001101110911491199 ... SonSon
32,941 ile 32,970 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

600 bin euro, oehh..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne Mancini'ymiş. Yumruğu masaya vurduğu gibi dize getirdi yönetimi.

Koray,Ranocchia güzel transferler fakat hala eksik olan forvet mevkiine transfer yapılmıyor. Sezon başından beri apaçık ortada.

Ranocchia'ya çok söversiniz benden söylemesi. Kaplumbağa diyorum ben.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ranocchia evet baya yavas ben surdan sunu anladimki mancini 3-5-2"de sweeper olarak kullanicak Ranocchia"yi bence ayagi duzgun kademesi iyi ama iste yavas baya yinede is yapar ligimizde..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Resmi siteden bir açıklama yok, ama Burak Yılmaz Twitter'dan Riera'ya veda etmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Riera'da Twitter'dan veda etmiş Galatasaray taraftarına.

Albert Riera
    ‏@RIERA11
    Her sey icin tesekkurler...

Siteden de silinmiş.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularının sosyal medya platformu Twitter'daki profil adresleri şöyle:

Selçuk İnan @8Selcukinan
    Felipe Melo @_FelipeMelo_
    Dany Nounkeu @NounkeuD
    Wesley Sneijder @sneijder101010
    Burak Yılmaz @yilmazburak17
    Fernando Muslera @1_Muslera_25
    Semih Kaya @semihkaya_26
    Yekta Kurtuluş @yek_35
    Emre Çolak @emrecolak1010
    Nordin Amrabat @Namrabat53
    Sabri Sarıoğlu @sbrymr
    Eray İşcan @eray_iscan
    Engin Baytar @50EnginBaytar
    Ufuk Ceylan @ufuk_ceylan
    Ceyhun Gülselam @c_gulselam54
    Aurelien Chedjou @AurelienChedjou
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Koray Günter,Liv Hospital'dan çıkarken.

Hadi hayırlı olsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tamamen gençlere yöneldiği bir transfer dönemi geçirdi GS. Ben açıkçası bazı hamlelere akıl erdiremedim, bazı hamlelere ise imrenerek baktım. Şampiyonlar Ligi için direk katkı verebilecek 1-2 transfer var; ama onun dışındakiler, genç ve potansiyeli olan isimlerden oluşuyor. Biz de hâlâ transfer yapacaklar diye bekliyoruz bizim yönetimden. Atı alan Üsküdar'ı geçecek!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Koray Eskişehir , Bursaspor ya da Kayserispor'da olsa bir 10 Milyon Euro isterlerdi sanırım ama galiba 1 Milyon Euro'ya almışız

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla bu transferler takıma ne etki yapar bilemiyorum ancak FM'de kariyerler şenlenecek
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Koray Günter, sözleşmesi bitiyor ve Almanlara göre 2 milyon Euro bonservis veriyoruz. Şaka gibi.

Gelecek, gidecek oyuncuları basına sızdıran ismi KAP'tan sorumlu yönetici yapsak da şu bilgiler en doğru şekliyle ulaşsa artık, hiç fena olmayacak.

Ayrıca böyle ara transfer olmaz. Yönetim belli ki ümidi kesmiş bu sezondan, 2.lik için bu kadar adama gerek yoktu. Muhtemelen şimdiden takıma alışsınlar diye gelecek sezonun temelleri atılıyor. Yaz transfer dönemi çok hareketli geçmez. Umarım direk ŞL'ye katılımı sağlayacak dereceyi alabiliriz, yoksa bu harcamalar çok sakat, can yakar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hep uzun vadeli transferler yapıyoruz.Madem uzun vadeyi düşüneceksin o zaman sezon başı yapsaydın ya da gelecek sezon.Ara transfer dönemlerinde tam katkı alabileceğin oyuncuları almak gerekir bence tıpkı geçen sezon olduğu gibi Drogba-Sneijder transferleri gibi onlar kalitesinde transferler yapmalıydık.Umarım yönetimin bir bildiği vardır gittiğimiz yol yol değil çünkü ŞL'de daha güçlü bir kadroyla Chelsea karşısına çıkabilirdik bence.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Hep uzun vadeli transferler yapıyoruz.Madem uzun vadeyi düşüneceksin o zaman sezon başı yapsaydın ya da gelecek sezon.Ara transfer dönemlerinde tam katkı alabileceğin oyuncuları almak gerekir bence tıpkı geçen sezon olduğu gibi Drogba-Sneijder transferleri gibi onlar kalitesinde transferler yapmalıydık.Umarım yönetimin bir bildiği vardır gittiğimiz yol yol değil çünkü ŞL'de daha güçlü bir kadroyla Chelsea karşısına çıkabilirdik bence.
    çünkü bu modele mancini ile geçtik ve bu da onun ilk transfer sezonu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Koray Günter, sözleşmesi bitiyor ve Almanlara göre 2 milyon Euro bonservis veriyoruz. Şaka gibi.

Gelecek, gidecek oyuncuları basına sızdıran ismi KAP'tan sorumlu yönetici yapsak da şu bilgiler en doğru şekliyle ulaşsa artık, hiç fena olmayacak.

Ayrıca böyle ara transfer olmaz. Yönetim belli ki ümidi kesmiş bu sezondan, 2.lik için bu kadar adama gerek yoktu. Muhtemelen şimdiden takıma alışsınlar diye gelecek sezonun temelleri atılıyor. Yaz transfer dönemi çok hareketli geçmez. Umarım direk ŞL'ye katılımı sağlayacak dereceyi alabiliriz, yoksa bu harcamalar çok sakat, can yakar.

sozlesmesi 2016da bitiyormus korayin

bu ne ya her gün birer 2şer birileri gidiyor birileri geliyor.
    nasıl takım olacaz biz

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    bu ne ya her gün birer 2şer birileri gidiyor birileri geliyor.
    nasıl takım olacaz biz
    Mancini reis zaten her maç birisini oynatıyor tam onun istediği takımı kuruyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yalnız Dany hızlı da ne oldu, faydasını görebildik mi? Bir stoperin bence en önemli özellikleri, pozisyon bilgisi, gücü, dengesi, iyi markaj edebilmesi ve temiz top kapabilmesi. Temiz toptan kastım Kolo Toure'nin gençlik yıllarında ki top kapma özelliğiydi. Halen öyle mi bilmiyorum takip etmediğim için. Ancak Ranocchia'da bu özellikler varsa yavaş olmasının pek bi önemi yok bence, çünkü Ujfalusi'de hızlı bir oyuncu değildi.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bende katılıyorum.Bir stoper için hız çok önemli değildir,olursa tabi ki artısı olur ancak öncelikle nerede duracağını bilmeli.Doğru hamleyi yapacağı zamanı bilmeli.En önemlisi şu lanet hava toplarını karşılayabilmeli.

Bu Manisa'lı çocuğa 2.250 M vermişiz..Fiyat çok yüksek bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    sozlesmesi 2016da bitiyormus korayin
    Öyleyse durum değişir ama resmi olarak her yerde 2014. Hatta Sarr oynatıldığı için, yani şans bulamadığı için sözleşme uzatmadığı konuşuluyordu.

Ayrıca yine Almanlara göre, geri alma maddesiyle satıyormuş Dortmund. Şartlar bence ağır, umarım yanılıyordur Alman basını.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

FM'de 2014'te bitiyordu sözleşmesi. Eğer sözleşme uzatmadılarsa yine 2014'te biter.

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Galatasaraylı değilim lakin Lig TV'de ''Galatasaray'da stoperde son alternatif Eder Balanta.'' diye bir haber gördüm.Yoksa...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Damigol View Post
    Galatasaraylı değilim lakin Lig TV'de ''Galatasaray'da stoperde son alternatif Eder Balanta.'' diye bir haber gördüm.Yoksa...
    Bence imkansız.. Astori muhabbeti de çok dönüyor, o da imkansız, Doria da imkansız. Sneijder & Drogba'yı birlikte getirmekten daha imkansız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

koray gunter
    http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=334311

riera : Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcularımızdan Albert Riera Ortega'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Oyuncuya 2013-14 sezonu sonuna kadar sözleşmesindeki hakedişlerinin dışında herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=334310

bruma : http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=334309

amrabat : http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=334308

ontivero kap : http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=334312

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ontivero'da geldi demek. Güzel haber. Altyapıda oynar büyük ihtimalle bir iki sezon. Stoper kim olacak onu merak ediyorum. Bir anda 3 kişilik kontenjan açıldı. Hajrovic, Telles ve yeni stoper kaydedilecektir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dany giderse,ki gidecektir.Stoper geleceğine göre 1 kişilik boş yer kalıyor.Ontivero ile mi kullanırız,kanat mı alırız,forvet mi alırız ?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ontivero'yu kiralık veririz bence. Telles, Hajrovic ve gelecek stoperi kaydederiz kontejyana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muslera. Eboue. Chedjou. Telles. Melo. Hajrovic. Sneijder. Drogba. Etti 8. Ontivero + Stoper = 10 işte. ikisini de kaydedebiliriz yahu ben mi yanlış hesaplıyorum..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Muslera. Eboue. Chedjou. Telles. Melo. Hajrovic. Sneijder. Drogba. Etti 8. Ontivero + Stoper = 10 işte. ikisini de kaydedebiliriz yahu ben mi yanlış hesaplıyorum..
    Onun dediğine göre zaten kadromuzda 9 oyuncu kalıyor.Belki Dany gitmedi diye düşünmüştür.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Onun dediğine göre zaten kadromuzda 9 oyuncu kalıyor.Belki Dany gitmedi diye düşünmüştür.
    Yok şimdi anladım, stoper alırız artı bir tane de yabancı forvet veya kanat alıp onu mu kaydederiz ontivero'yu kaydetmek yerine diye sormuş da öeh yani yeter bu kadar transfer artık

Mesaj Yetkileri