Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Çok teşekkür ediyorum GicaHagi
18.2,1 güncellemesinden önce 12 maçta 11 galibiyet alan takımım güncellemeden sonra 3 maçta da yenildi. Ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Bi oyun oynuyoruz ama rezillik hat safhada. Bu sene rezil bi oyun.
2B maç motorunda siyah top sorunu bir tek ben mi yaşıyorum ya ?
hadi sarı olsa iyiydi 0304 efsanesini hatırlatırdı
Arkadaşlar oyunun farklılıkları iyi hissettiriyor ama maç motoru 18.2.1'den sonra bile 2017'nin hala gerisinde, oyuncuların hareketleri yapay geliyor,. Düzenlene kadar ciddi bir kariyer oynayacağımı sanmıyorum.
Bu seride nedense oyuncuları geliştirme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Sürekli oynayan oyuncularda bile nadiren gelişim oluyor. Potansiyellerine ulaştırmakta sorun yaşıyorum. Antrenmanları bildim bileli asistan menajere bırakırım ben. Bundan mı kaynaklanıyor acaba? Şu anda yardımcım Jason Tindall. Antrenman konusunda daha iyi bir yardımcı mı almak daha doğru olur veya sürekli benim mi ayarlamam daha verimli olur? Yardımlarınızı bekliyorum.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Geçen sezondan beridir antrenör kadrom şekildeki gibi. Sezon başında birkaç antrenör değiştirdim sadece. Antrenmanlar da en fazla "Ortalama" olarak görünüyor. Yani antrenörlere düşen yük de yok.
Edit: Asistan Menajer olarak Sergiy Rebrov ile anlaştım. Takıma pozitif etki yapar diye umuyorum.
Last edited by caneration : 27.Aralık.2017 at 19:12
@caneration
Bence antrenman programini yardimciya birakmak yerine kendin yapmalisin. Sezon öncesi fitness - takim uyumu, sezon devam ederken de Dengeli yapiyorum ben. Ayrica her oyuncuya bireysel antrenman programi vermende fayda var. Örnegin tüm beklerime "iki yönlü bek" , forvetlerime de "Tam Forvet" bireysel antrenman programi veriyorum. Geri kalan oyunculara da taktigime göre belli bireysel antrenman yaptiriyorum. Hem Gs'de olsun hem de Avrupa'da tesisleri gelismis kulüpler olsun neredeyse cogu oyuncumu 23 24 yasina kadar gelistirdim.
Kulübün tesisleri de en az 3.5 4 yildiz olursa oyuncularin daha cabuk gelisir.
Bence son sürüm 18..0.1 den daha iyi..Çok beklentisi olmayan takımın başındayım arada bir kızdırsa da hoşuma gitti.Gerçi çok yiyorum ama olsun.
Yalnız geçen seneki gibi oynamayan oyuncular sorunu devam ediyor.
Nereye yazacağımı bilemedim ama Polonya Liginde Play off grubunda puanlar yarıya inmesi gerekirken aynı puanlarla devam ediyor...
imza parasını açıklanmadı yazarlar da maaşa ne yazarlar bilemedim
Maaşı 3 milyon olacak galiba.
Ofsaytta geçen seneki oyun gibi bazen sapıtıyor 10 defa ofsayta düştüğüm oldu. Artı gene defans oyuncularının kaleciye geri dönerken topu kornere atması sorunu devam ediyor yalnız 17ye kıyasla daha az gibi yinede şu geri pas olayını bari çözseler yeter
Torrentten fm 2018 i indirdim uygun bir ***** dosyası bulamıyorum ***** dosya öneriniz var mı.
Veri dili, veritabanindaki ulke, sehir, kulup vs. isimleri icin hangi dili kullanacagini belirler.
Ornegin oyun ilk ciktiginda Galatasaray'in stadinin ismi Rize stadi gorunuyordu cunku yanlislikla stadin ismi Turkce'ye yanlis cevirilmisti. Veri dilini Ingilizce yaparak veritabanindaki orjinal isimlerin kullanilmasini saglayabilirsiniz.
oyun maç motoru olarak güzel, fakat başarı yakalamak biraz daha kolay olmuş sanki.
ve ben fenerbahce de 4. sene 60 milyon euro transfer bütçesi aldım, bir arkadaşım ise beşiktaş ile 2. senesinde 70 milyon civarı bir şey aldı.
bana bu pek gerçekçi gelmedi. mantıklı bir açıklaması var mı bilmiyorum.
@perpetua hocam merhaba. FM'nin resmi Twitter hesabı, geçtiğimiz günlerde kış güncellemesiyle ilgili soru soran birine, "Bu ayın bitiminden çok az bir süre sonra kış güncellemesi yayınlanacak" diye cevap verdi. Yıllardır Rus transfer sezonunun bitişi beklendiği için Mart başında yayınlanırdı. Bu sefer Şubat başı mı olacak, bilgin var mı?
şu maaş sorunu halletsinler artık..iLk sezonda daha iki katı maaş istiyorlar
Public betayı bu sene unutmuşum açınca güncelleme indirdi.