Sayfa 11 / 41 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

adam çekme diyorsa çekmeyeceksin. habertürk hergün versin veriştirsin Fenerbahçe'ye sonra da hiçbir şey yokmuş gibi gelsin volkan'ın yanına.. başka isteği de var mı ? benim yerime bir tane vursaymış keşke. Fenerbahçelinin olduğu yerde HT olamaz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Volkan Demirel ‏@1VolkanDEMIREL
    Bugün Tatsız Bir Olay Yaşandı... Gazeteci Bir Arkadaş İzin Günümüzde Fotoğraf Çekiyordu.

Takım Arkadaşlarım Söylemesi İle Bende Arkadaştan Beni Çekebileceğini Onların İstemedigini Söyledim..

Dilediği Gibi Başta Çekebileceğini Sonra Rahatça Hareket Edebilmemiz İçin Çekmemesini Rica Ettim...

Gazeteci Arkadaş Diğer Gazetecilere Haber Verdi ve Kalabalık Oldular. Daha Sonra "Çekmek Nasıl Olur Gör" Der Gibi Tahrik Etti Kendisi..

Bana Birisi Saygısızlık Yapmadığı Sürece Ben Kimseye Saygısızlık Yapmam...

Bugüne Kadar Düzgün İşini Yapan Kimseye Saygısızlık Yapmadım. Ancak Ben de Aynı Saygıyı Karşı Taraftan Bekliyorum...

Arkada kalmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gazeteci Arkadaş Diğer Gazetecilere Haber Verdi ve Kalabalık Oldular. Daha Sonra "Çekmek Nasıl Olur Gör" Der Gibi Tahrik Etti Kendisi..
    Bunu nasıl yaptı gazeteci gerçekten merak ettim. Hiçbirşey söylemeden bunları çıkarıyorsa Volkan'da hafiften bir müneccimlik durumu var.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    adam çekme diyorsa çekmeyeceksin. habertürk hergün versin veriştirsin Fenerbahçe'ye sonra da hiçbir şey yokmuş gibi gelsin volkan'ın yanına.. başka isteği de var mı ? benim yerime bir tane vursaymış keşke. Fenerbahçelinin olduğu yerde HT olamaz.
    Orası Fenerbahçe kampı değil yalnız, Türkiye Milli takım kampı. Zaten Volkan'ın ne olduğunu bütün Türkiye az çok biliyor. Keşke Türkiye Milli Takımı'nın olduğu yerde Volkan gibi adamlar olmasa.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Basın Özgürlüğü var bu ülkede, isterse kanlı bıçaklı olsunlar yine de o saygısızlığı yapamaz.

Kaldı ki, başta kendisi davet etmiş. Baştan çağırmasaymış o zaman.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Bunu nasıl yaptı gazeteci gerçekten merak ettim. Hiçbirşey söylemeden bunları çıkarıyorsa Volkan'da hafiften bir müneccimlik durumu var.
    Bunu yapmak zor degil.Volkan bunu dedikten sonra ''Millet gelin ! '' diye bagırmıstır mesela.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Volkan'ın durup dururken öyle birşey söyleyeceğini düşünmek komik hakikaten

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Hayır, bir yemek çıkışı olsa mesela eşiyle görüntülense tamam, veya alkollüyken saçma sapan sorular sorsalar yinede tamam. Ancak şehir turunda fotoğrafını çeken muhabire ''Seni yazdım olum, seni evinden aldıracağım'' demek ne demek. Bu kadar agresiflik niye, mafyacılık oynamak istemiş canı herhalde.
    Şimdi şöyle bişey var Kafası yarılan çocuğun konusunda artislik yapanlar neredeler o haklı bu haklı olayın başını bilmeden konuşmamak gerek diyenleri çağırın gelsinler.

Belki bu konu hakkındada söyleyecekleri vardır

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Volkan'ın durup dururken öyle birşey söyleyeceğini düşünmek komik hakikaten
    Taraftar olmadan bakarsan komik tabi.

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Şimdi şöyle bişey var Kafası yarılan çocuğun konusunda artislik yapanlar neredeler o haklı bu haklı olayın başını bilmeden konuşmamak gerek diyenleri çağırın gelsinler.

Belki bu konu hakkındada söyleyecekleri vardır
    Oradaki konu farklıydı, belli ki kendileri de zamanında yapmış haytalık, yemiş sopa... Yedirememiş...Yaşadıklarının benzerini görünce de anıları depreşmiş (varsayım)
    Küfür, tehdit sporcu bir adama yakışmaz. Aralarında husumet olur, herkesin oluyor. Yeri geliyor kardeşimizle anne-babamızla zıt düşüyoruz ama "seni evinden alrırırım", "yazdım bir kenara" falan magandanın, serserinin işi... Hiç yakıştıramadım Volkan'a. Haa bu haber Habertürk gazetesininse ona da inanmam. Kızıp sinirini bu şekilde yalan yanlış haberle de çıkarmış olabilirler.
    Last edited by Deus Dominus : 27.Mayıs.2012 at 23:40 Reason: ne kadar çok "kendi" demişim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

karşı taraf çekme diyorsa o özgürlüğün sınırı orasıdır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Oradaki konu farklıydı, belli ki kendileri de zamanında yapmış haytalık, yemiş sopa... Yedirememiş...Yaşadıklarının benzerini görünce de anıları depreşmiş (varsayım)
    Küfür, tehdit sporcu bir adama yakışmaz. Aralarında husumet olur, herkesin oluyor. Yeri geliyor kardeşimizle anne-babamızla zıt düşüyoruz ama "seni evinden alrırırım", "yazdım bir kenara" falan magandanın, serserinin işi... Hiç yakıştıramadım Volkan'a. Haa bu haber Habertürk gazetesininse ona da inanmam. Kızıp sinirini bu şekilde yalan yanlış haberle de çıkarmış olabilirler.
    Valla ben çok abartıldığını düşünüyorum.Başta izin verilmiş insanca çeksin fotoğraf diye sonra yeter artık çekme demişse adama bir saygı duymalısın ve çekmemelisin.

Artislik yapar gibi diğerlerini çağırıp laf atmak esas o fotoğraf çekene yakışmaz.Birazdan çok kişi gelir atar tutar çünkü bu olay bir Fenerbahçe'li tarafından oldu

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bunu yapmak zor degil.Volkan bunu dedikten sonra ''Millet gelin ! '' diye bagırmıstır mesela.
    Volkan'ın cümlesine dikkat edersen Kalabalık oldular, daha sonra... diye devam ediyor. Tüm gazeteciler toplanmışken kime bağıracak Millet Gelin ! diye ?

Taraftar olmadan bakarsan komik tabi.
    Taraftar olmadan bakarsan komik falan değil, asıl siz bunu kendi oyuncunuz yaptığı için söylüyorsunuz.

Öte yandan konu Volkan'ın yanlışın çok gazeteciler hatasına döndü. Daha önceki tüm konularda olduğu gibi F.Bahçe'li arkadaşlar yine topu taca attı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birazdan "Onlar işini yapıyor." gelebilir, şaşırmam.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yahu Murat abi, adamları çağırmıştır ya da yanındakilerden birine çağırtmıştır sonra da o hareketi yapmıştır ne var bunda anlamayacak ?

orada neler olduğu bilinmiyor. haberin kaynağı ne ? yazmıyor o mesajda. volkanın o sözleri söylediğine nasıl bu kadar emin oluyorsunuz. Volkan ve Emre olunca konu saldıralım diye düşünüyorsunuz hepiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Birisine yapma dediğin halde gözünün içine baka baka yapyosa bu açık tahriktir..

Bir de artık bırakın şu kulaktan dolma "Basının yazma özgürlüğü var kardeşiiim" laflarını.. Volkan'ın da tepki özgürlüğü var o zaman..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Adam birşey yapmamışken neden Volkan saldırsın yani nasıl bunu düşünüyorsunuz anlamıyorum.Volkan çoğu gazeteci tarafından sevilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Evden aldırma olayını anlamadım.Nereye?Kimle?Ne demek bu yahu?Açıklayın bana lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şaşırdık mı ? Hayır Yahu zaten Volkan'ın lakabı "Dayı" değil mi ? Evden de aldırır topuğa da sıktırır

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Olay ne ? Gerçi önemi yok yapan Fenerbahçeliyse haksızdır : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

inanmayin haber yalan fotografa bakin fotomontaj volkan hic oyle sey yaparmi yapmaz

manzaraya baksana fotomontaj

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu ülkeden de milli takımdan da birşey olmaz.Şuraya bak yahu Fenerbahçe'li oyuncu Beşiktaş'lı oyuncu diye kayırma yapılıyor milli takım konularında.Bu zihniyet degismedigi sürece hiçbir şey olmaz bu takımdan.Bunu kendi takımınızın oyuncusu yapsa ya hiçbir şey yazmassınız yada olayı tam bilmiyoruz emin konusmayın dersiniz.Milli takım degil All Star takımı sanki herkes kendi oyuncusunu destekliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kavga sırasında bizler neler neler diyoruz, dedik diye yapıyomuyuz? Kavgada söylenen küfürleri sonrasında yapan varsa beri gelsin zaten..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Haberi yapan habertürk değil mi ? Boşuna tartışıyoruz
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Şaşırdık mı ? Hayır Yahu zaten Volkan'ın lakabı "Dayı" değil mi ? Evden de aldırır topuğa da sıktırır
    Bu tarz benimsemeler olduğu sürece ne adam gibi yorum yapılır nede olay enine boyuna ölçülür zaten bırakın beyler.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Habertürk'le Fenerbahçe tarafının durumu belli . Boş tartışmalar yine . Az bile yapmış . Tartışacak olan özel mesaj atabilir .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Haberi yapan habertürk değil mi ? Boşuna tartışıyoruz
    Olay da bu yüzdendir belki de.Bu gazetenin muhaberine saldırarak taraftara oynamaya çalışma ihtimali yüksek.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Birisine yapma dediğin halde gözünün içine baka baka yapyosa bu açık tahriktir..

Bir de artık bırakın şu kulaktan dolma "Basının yazma özgürlüğü var kardeşiiim" laflarını.. Volkan'ın da tepki özgürlüğü var o zaman..

Tepkini koyarsın da kimseye hakaret etme özgürlüğü yok.

İster Volkan olsun ister Ronaldinho.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Olay ne ? Gerçi önemi yok yapan Fenerbahçeliyse haksızdır : )
    Volkan'ın canı sıkılmış birini döveyim demiş, o yetmez topuğuna sıktırayım demiş. o kişi de önüne ilk çıkan HT'den bir gazetici olmuş

bir kaç ay önce kendi topçuları bir diğer topçularını hastanelik etmiş ama onlar gelip de Volkan'a şaşırmadık diyorlar, komik olan bu Volkan'ı sorgulamadan önce kendinizi sorgulayın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Tepkini koyarsın da kimseye hakaret etme özgürlüğü yok.

İster Volkan olsun ister Ronaldinho.
    "Ben seni yazdım oğlum, seni evden aldırmazsam ben de Volkan Demirel değilim"

Hakaret???

Sayfa 11 / 41 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon

Mesaj Yetkileri