adam çekme diyorsa çekmeyeceksin. habertürk hergün versin veriştirsin Fenerbahçe'ye sonra da hiçbir şey yokmuş gibi gelsin volkan'ın yanına.. başka isteği de var mı ? benim yerime bir tane vursaymış keşke. Fenerbahçelinin olduğu yerde HT olamaz.
adam çekme diyorsa çekmeyeceksin. habertürk hergün versin veriştirsin Fenerbahçe'ye sonra da hiçbir şey yokmuş gibi gelsin volkan'ın yanına.. başka isteği de var mı ? benim yerime bir tane vursaymış keşke. Fenerbahçelinin olduğu yerde HT olamaz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bunu nasıl yaptı gazeteci gerçekten merak ettim. Hiçbirşey söylemeden bunları çıkarıyorsa Volkan'da hafiften bir müneccimlik durumu var.Gazeteci Arkadaş Diğer Gazetecilere Haber Verdi ve Kalabalık Oldular. Daha Sonra "Çekmek Nasıl Olur Gör" Der Gibi Tahrik Etti Kendisi..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Volkan'ın durup dururken öyle birşey söyleyeceğini düşünmek komik hakikaten![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Oradaki konu farklıydı, belli ki kendileri de zamanında yapmış haytalık, yemiş sopa... Yedirememiş...Yaşadıklarının benzerini görünce de anıları depreşmiş(varsayım)
Küfür, tehdit sporcu bir adama yakışmaz. Aralarında husumet olur, herkesin oluyor. Yeri geliyor kardeşimizle anne-babamızla zıt düşüyoruz ama "seni evinden alrırırım", "yazdım bir kenara" falan magandanın, serserinin işi... Hiç yakıştıramadım Volkan'a. Haa bu haber Habertürk gazetesininse ona da inanmam. Kızıp sinirini bu şekilde yalan yanlış haberle de çıkarmış olabilirler.
Last edited by Deus Dominus : 27.Mayıs.2012 at 23:40 Reason: ne kadar çok "kendi" demişim...
karşı taraf çekme diyorsa o özgürlüğün sınırı orasıdır.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Valla ben çok abartıldığını düşünüyorum.Başta izin verilmiş insanca çeksin fotoğraf diye sonra yeter artık çekme demişse adama bir saygı duymalısın ve çekmemelisin.
Artislik yapar gibi diğerlerini çağırıp laf atmak esas o fotoğraf çekene yakışmaz.Birazdan çok kişi gelir atar tutar çünkü bu olay bir Fenerbahçe'li tarafından oldu
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Gazeteci Arkadaş Diğer Gazetecilere Haber Verdi ve Kalabalık Oldular. Daha Sonra "Çekmek Nasıl Olur Gör" Der Gibi Tahrik Etti Kendisi..Volkan'ın cümlesine dikkat edersen Kalabalık oldular, daha sonra... diye devam ediyor. Tüm gazeteciler toplanmışken kime bağıracak Millet Gelin ! diye ?Bunu yapmak zor degil.Volkan bunu dedikten sonra ''Millet gelin ! '' diye bagırmıstır mesela.
Taraftar olmadan bakarsan komik falan değil, asıl siz bunu kendi oyuncunuz yaptığı için söylüyorsunuz.Taraftar olmadan bakarsan komik tabi.
Öte yandan konu Volkan'ın yanlışın çok gazeteciler hatasına döndü. Daha önceki tüm konularda olduğu gibi F.Bahçe'li arkadaşlar yine topu taca attı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Birazdan "Onlar işini yapıyor." gelebilir, şaşırmam.
yahu Murat abi, adamları çağırmıştır ya da yanındakilerden birine çağırtmıştır sonra da o hareketi yapmıştır ne var bunda anlamayacak ?
orada neler olduğu bilinmiyor. haberin kaynağı ne ? yazmıyor o mesajda. volkanın o sözleri söylediğine nasıl bu kadar emin oluyorsunuz. Volkan ve Emre olunca konu saldıralım diye düşünüyorsunuz hepiniz.
Birisine yapma dediğin halde gözünün içine baka baka yapyosa bu açık tahriktir..
Bir de artık bırakın şu kulaktan dolma "Basının yazma özgürlüğü var kardeşiiim" laflarını.. Volkan'ın da tepki özgürlüğü var o zaman..
Adam birşey yapmamışken neden Volkan saldırsın yani nasıl bunu düşünüyorsunuz anlamıyorum.Volkan çoğu gazeteci tarafından sevilir.
Evden aldırma olayını anlamadım.Nereye?Kimle?Ne demek bu yahu?Açıklayın bana lütfen.
Şaşırdık mı ? HayırYahu zaten Volkan'ın lakabı "Dayı" değil mi ? Evden de aldırır topuğa da sıktırır
![]()
Olay ne ? Gerçi önemi yok yapan Fenerbahçeliyse haksızdır : )
...
inanmayin haber yalan fotografa bakin fotomontaj volkan hic oyle sey yaparmi yapmaz
manzaraya baksana fotomontaj
![]()
Bu ülkeden de milli takımdan da birşey olmaz.Şuraya bak yahu Fenerbahçe'li oyuncu Beşiktaş'lı oyuncu diye kayırma yapılıyor milli takım konularında.Bu zihniyet degismedigi sürece hiçbir şey olmaz bu takımdan.Bunu kendi takımınızın oyuncusu yapsa ya hiçbir şey yazmassınız yada olayı tam bilmiyoruz emin konusmayın dersiniz.Milli takım degil All Star takımı sanki herkes kendi oyuncusunu destekliyor.
Kavga sırasında bizler neler neler diyoruz, dedik diye yapıyomuyuz? Kavgada söylenen küfürleri sonrasında yapan varsa beri gelsin zaten..
Haberi yapan habertürk değil mi ? Boşuna tartışıyoruz![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Habertürk'le Fenerbahçe tarafının durumu belli . Boş tartışmalar yine . Az bile yapmış . Tartışacak olan özel mesaj atabilir .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Volkan'ın canı sıkılmış birini döveyim demiş, o yetmez topuğuna sıktırayım demiş. o kişi de önüne ilk çıkan HT'den bir gazetici olmuş![]()
bir kaç ay önce kendi topçuları bir diğer topçularını hastanelik etmiş ama onlar gelip de Volkan'a şaşırmadık diyorlar, komik olan buVolkan'ı sorgulamadan önce kendinizi sorgulayın.