Sayfa 11 / 16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 456 sonuç

Konu: TBL 2015-2016 Maç Yorumları

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Son çeyrekte inanılmaz laubali oynadı bizimkiler 20 küsür farktan 6ya indirdiler farkı.Bir Obradovic takımı nasıl böyle birşey yapar ilginc.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bo ve emir tempo ayarlamakta cok beceriksizler, o farkin erimesi bundan kaynaklaniyor. kenan sipahi bunu becerebiliyor biraz da olsa.

efesin yeni koctan sonra sahadaki besi cok daha caliskan oldu. birkan ve dogustan maksimum faydalaniyorlar. semihin olmamasi da bence efes icin avantaj. eski savunma takimi huviyetine geri donduler. rakibi 60larda tutabilirlerse kazanma sansi doguyor onlar icin. son bir kac mactir kazanirken yaptiklari buydu. 3. ceyrekteki sicramamiz olmasaydi bu aksam efes kazanirdi kesin.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    bo ve emir tempo ayarlamakta cok beceriksizler, o farkin erimesi bundan kaynaklaniyor. kenan sipahi bunu becerebiliyor biraz da olsa.

efesin yeni koctan sonra sahadaki besi cok daha caliskan oldu. birkan ve dogustan maksimum faydalaniyorlar. semihin olmamasi da bence efes icin avantaj. eski savunma takimi huviyetine geri donduler. rakibi 60larda tutabilirlerse kazanma sansi doguyor onlar icin. son bir kac mactir kazanirken yaptiklari buydu. 3. ceyrekteki sicramamiz olmasaydi bu aksam efes kazanirdi kesin.
    Abi 3. çeyrekteki o ekstra toplarımız girmese maç zaten oraya gitmezdi dediğin gibi. Ama Semih'in eksikliği konusunda dediğine katılmıyorum. Eğer Semih olsaydı daha farklı olurdu, Kleiza bi ara istekliydi ama leş oynadı bildiğin

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

semih sakatlandiktan sonra efes mac kazanmaya basladi, hem de euroligde o yuzden o yorumu yapmistim. semih, eski semih degil. takima sadece zarar. ne yazin milli takimda ne de efesteki bu yarim senede ufacik bir artisi olmadi. limitlerini bilmiyor, yapamayacagi islerin altina giriyor. formsuz olmasina ragmen asiri ozguvenle oynuyor. NBAin tozunu yutmasindan galiba, bir havalarda. hem efes icin hem de dunya kupasi icin semihin acil toparlanmasi lazim.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    semih sakatlandiktan sonra efes mac kazanmaya basladi, hem de euroligde o yuzden o yorumu yapmistim. semih, eski semih degil. takima sadece zarar. ne yazin milli takimda ne de efesteki bu yarim senede ufacik bir artisi olmadi. limitlerini bilmiyor, yapamayacagi islerin altina giriyor. formsuz olmasina ragmen asiri ozguvenle oynuyor. NBAin tozunu yutmasindan galiba, bir havalarda. hem efes icin hem de dunya kupasi icin semihin acil toparlanmasi lazim.
    Benimde onu dememdeki kasıt abi ilk yarıyı izleyemedim ama 2. yarıyı komple Kleiza ve Bjelca ile oynadık. Orada kötüde olsa Semih iyi işler yapardı bence ama senin sebeplerin daha bi geçerli geldi şuan gözüme abi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Az önce biten maçta Karşıyaka'yı 69-68 yendik. Maç boyunca hep gerideydik , son saniyede skor 68-68 iken faul oldu. Birini atıp diğerini bilerek kaçırdı Muratcan ve kazandık

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Maç çok iyiydi, Chelsea maçını bırakıp BJK maçını izleyerek çok doğru bir karar vermişim. BJK harika bir şekilde geri geldi. Özellikle maçta sadece son saniyede öne geçmeleri de bayağı ilginç oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Az önce biten maçta Karşıyaka'yı 69-68 yendik. Maç boyunca hep gerideydik , son saniyede skor 68-68 iken faul oldu. Birini atıp diğerini bilerek kaçırdı Muratcan ve kazandık
    Ben de maçı takip ediyordum internetten ara sıra; ama sonradan unuttum bakmayı, sonucu da öğrenemedim. Şimdi öğreniyorum skoru. Değişik takımız vesselam.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Lofton kızdığı zaman el üstü, orta saha felan dinlemeden sallıyor üçlükleri. Lofton kızıp, arka arkaya 3 tane üçlük sallamasa maçı kazanamayacaktık. Hakemler yine farkı 2 sayıya düşürdüğümüzde saçma sapan teknik fauller, ile farkı çift hane getirse de kazandık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şuan Fenerbahçe-Aliağa maçı oynanıyor Aliağa neden ligin dibinde oldugunu kanıtlıyor ilk çeyregi 26-8 önde bitirdik.Çok rahat sayılar buluyoruz Obra ilk çeyrekten gencleri oyuna sokmaya basladı.Pierre Jackson ve Aziz Yıldırım maçı izleyenler arasında.Pierre Jackson Oly maçında büyük ihtimalle bencte olur.

Bu arada Oguz Savaş çok uzun bir aradan sonra parkelere döndü.Sekulic'le beraber iyi rotasyon olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

89-56 kazandık maçı.Oguz sakatlıktan sonra ilk maçında 12 dk oynamasına ragmen çift hanelere ulastı.10 sayı atıp 7 ribaund aldı neredeyse double double yapacaktı. Berk , Metecan ve Melih maçın çok büyük bir bölümünde oynadılar.Özellikle Berk beni çok heyecanlandırıyor yaşına ragmen çok etkili bir oyunu var ama şutları çok kötü onları da gelistirirse takımımızın ileriki yıllarda oyun kurucusu Berk olur.Sekulic'te gün gectikce takıma ısınıyor hucumda iyi ancak savunma anlamında çok yumusak isteneni veremeyecek gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Tofas-Gs maçının ilk yarısı 28-30 bitti.

1 oynadım Domercant ocagıma incir ağacı dikecek. Gerçekten ligin en iyi 3 şutorü arasına rahat girer.Üstüne Tofas'ın saçma sapan basarısız üçlükleri eklenince 10 sayıya kadar cıkan fark eridi gitti üstüne geriye düstüler.

Sezon başından beri usak sportif in çoğu maçına gittim ama bu efes maçında oynadıkları gibi oynadıklarını hic gormemistim. Gercekten seviyeyi inanılmaz yukselttiler. Böyle giderse anca eurolig keser

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Obradovic , Bjelica'yı yaptığı yanlış atış tercihi sonrası soyunma odasına yollamış.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Obradovic , Bjelica'yı yaptığı yanlış atış tercihi sonrası soyunma odasına yollamış.
    ben de yazicaktim onu buraya ama sebebini tam anlayamadim. bjelica da saskindi, obra apar topar gonderdi disariya. onemsiz biseydir umarim. yalniz bi kac mactir cok kotu, sut secimleri yanlis cogu zaman. cok ozguvenli atiyor bi de, ama yuzdesi dustu epey.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben bir an tokatlayacak sandım acayip sinirlendi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Yanlış tercihten değil, yazamıyorum da şimdi. Bjelica sinirlenip tam Obra'nın yanında Bo'ya söylemiş o kelimeyi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beşiktaş İntegral Forex: 85 - Uşak Sportif: 80

Karşılaşmada en skorer olan oyuncumuz, 23 sayıyla oynayan Mehmet Yağmur olurken onu; 14 sayıyla Chris Lofton takip etti.

Bir ara 20 civarı farkla gerideydik ve maçı 40 saniye kala ilk kez öne geçerek kazanmayı bildik. Tebrikler Beşiktaş!

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

İlk yarı sonucu Banvit 43-26 Galatasaray..Resmen ezdi adamlar bizi ilk yarıda.Hiçbir boş şutu atamıyoruz.Arroyo'nun 2.yarıda ki gayreti olmasa fark daha da fazla olurdur.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

83-72 kaybettik.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

78-79 kaybettik Banvit'e.

Şaka gibi bir maç oldu harbiden 18 sayı farkla öne gec sonra git yenil inanılır gibi degil.Kullandıgımız son hucum rezaletti mahallede oynanan basket maclarında bile daha organize yapılıyor son hucum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Default TBL 2013-2014 Normal Sezon

Adamlar 18 sayıdan gelip yendi bizi. 2. Yarı hayvan gibi üçlük attılar. Emir de son hücumu öyle kötü kullandı ki resmen çıldırttı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

emir cok formsuz, oyun kurmakta asiri aciz kaliyor son donemlerde. sezon basina gore cok geriye gitti. son hucumdaki beceriksizligi hic sasirtmadi beni.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Banvit 2 hafta üst üste GS ve FB'yi yenerek iyi bir iş çıkardı. Bu sene şampiyonluktaki en büyük favorim onlar. En azından final oynayacağına kesin gözle bakıyorum Banvit'in.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

fenerbahce galatasaray derbisi basladi 17.00 de. cekismeli basladi mac.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

42 - 25'lik bir fark yarattı Fenerbahçe. Burdan dönmez büyük ihtimalle. Ligde çok kötü gidiyoruz bu sezon Play-off'lara ilk 4'ten katılmamız şart önemli olan Play-off'ta neler yapacağımız bu maçtan sonra mağlup olmadan devam etmek lazım ligde Play-off'lara kadar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok ilginç bir çeyrek oldu. Bir ton boş atışı kaçırdık, çemberden bi sokamadık topu içeri.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Maçın 2. yarısına yetişebildim, maçı açtığımda 17 sayı fark vardı. Ondan sonra zaten maçın tek anlamı gençleri izlemekti. Berk gerçekten çok iyi bir yetenek, bence Kenan Sipahi'den daha iyi saha görşü-top hakimiyeti ve pasları gerçekten iyi umarım kendisini iyi bir şekilde geliştirir.

GS için çok ta önemli olmayan bir maçtı, Euroleague fırsatı varken lige asılmak zaten saçma olurdu. Bizim için de 2 maçı alıp Avrupa'ya veda etmek daha hayırlı olacaktır, lige konsantre olup şampiyonluğu almalıyız. Bu saatten sonra yırtınsak ta gruptan çıkamayız maalesef, çıktık diyelim bu seferde hezimetle eleniriz daha kötü olur.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

galatasarayda ersin dagli geri donmus, eurolig ve tbl play offlari icin onemli bir gelisme bence.
    kablonetin arizasi yuzunden 2.yariyi izleyemedim. ilk yari bitmeden fark acilmisti son gorusumde, mac farkli sona ermis. ligdeki siralama belli oldu sayilir. euroligdeki hezimet bu derbi galibiyetini sonuk birakti.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Unutun unutun mac yoktu bugun.

Sayfa 11 / 16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri