Spor Toto Süper Lig
32.Hafta
Maçın Adamı : Servet Çetin [8.3]
Trabzon'dan istediğimizi rahat bir şekilde alarak yolumuza devam ediyoruz , yine müthiş bir oyun yine güzel bir galibiyet daha , Lyon ve Fenerbahçe maçı öncesi güzel bir moral oldu.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu arada Şampiyonlar Liginde çeyrek finaldeki rakibimiz Olympique Lyonnais olmuştur , İlk maç Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da...
Valla , Lyon dediğiniz gibi çok iyi bir takım ancak ManU yada Barça'ya kesinlikle onu tercih ederim .
Lyon'u elersin.Ben Uefa kupasında elemiştim ilk sezonda.
Spor Toto Süper Lig
33.Hafta
Maçın Adamı : Carlos Fierro [8.8]
Yine harika bir maç yine mükemmel bir sonuç , Lyon maçı öncesi taraftarımıza derbi galibiyeti tattırdığımız için mutluyuz , Gignac ve Fierro yararlı işler yapmaya devam ediyor.
şşşş 1.....2......3.... bomba neyim patlıyo benim kariyerde 2.sezon barça cıksın farketmez![]()
![]()
Şampiyonlar Ligi
Çeyrek Final -İlk Maç-
Maçın Adamı : Servet Çetin [8.2]
İşte bu kadar Lyon'u ezdik sahadan sildik adeta , 11'e 11'ken de baskılıydık ancak rakip 10 kişi kaldıktan sonra ölümüne saldırdık 5 tane net pozisyonu Lloris kurtardı ancak Selçuk'un kornerinde müthiş yükselen Servet kafayı iyi vurdu ve bize avantajı getirdi böyle oynarsak oradada kazanırız.
...
deplasmanda ilk golü atarsan mac baslamadan biter ki inş öyle olur deplasmanda buncasına silik oynayan bi takım evinde asırı baskılı olamaz kanımca..
simdi transfer sezonu icin süslemeler yapıyorum birazdan ssler girecem bu sene kadrom cok daha fena
Çok iyi gidiyorsun deplasmanda Lyon'a karşı kontrollü bir oyun ve kontra-atak ile maçı alabilirsin diye düşünüyorum. Riske gelmeyecek bir maç) Basarılar
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
O oyuna o skor yakışmamış ama turu geçersin diye düşünmeye devam ediyorum![]()
Güzel skor, deplasmanda gol yesen de rahat oynarsın.
Spor Toto Süper Lig
34.Hafta
Maçın Adamı : Ismael Sosa [8.6]
Lyon maçını düşünerek as 11'imi dinletmeyi tercih ettim onun yerine forma şansı bulamayan oyuncuları sahaya sürdüm ancak rakipte 10 kişi kalmasına rağmen bir varlık gösteremediler , Antep hak ederek galibiyete uzandı , sırada Lyon maçımız var.
2012-2013
Spor Toto Süper Lig
-Puan Durumu-
Ligi 30 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle kapatıyoruz , müthiş bir sezon geçirdik ligin en az gol yiyen ve en fazla gol atan takımıyız.
---------
2012-2013
Spor Toto Süper Lig
-İstatistikleri-
Carlos Fierro 22 golle gol kralı olurken , Selçuk İnan ise 16 asist ile asist kralı oluyor.
------------
2012-2013
Spor Toto Süper Lig
-Play-Off Grubu-
Gaziantepspor , Beşiktaş ve Trabzonspor Play-Off'a kalan takımlar oluyor ama avantaj yine bizde en yakın rakibimizin tam 7 puan önünden başlıyoruz.