...
Garip olan 10 golün hepsini farklı isimlerin atması ilk defa böyle bir şey gördüm![]()
...
Volkan Demirel Güven Verdi
Sezona maddi imkansızlıklarla giren ve zor günler geçiren İ.B.B'de takım kaptanı Volkan Demirel 3 maçta yediği 7 golden sonra kendini savundu. 36 yaşındaki eski Milli filebekçi takımın zor günler geçirdiğini maçlara tam konsantrasyonla çıkmakta zorlandıklarını ve böyle durumların futbolda olabileceğini söyledi. Taraftar grubu Bozbaykuşlarda Volkan'a destek amaçlı olarak antrenmana gelip pankart açtılar.
...
Bence destek değil de köstek olmuşlar. Sanki Volkan kör müsün o kadar kolay gol yiyorsun diye totem tutmuşlar![]()
...
hadi bakalım![]()
Spor Toto Süper Lig'de 6. Hafta
...
Göztepe ve Ankaragücü yenilgileri kötü olmuş. Onlardan 3 puanla ayrılman beklenirdi. Ama zor bir dönemden geçiyorsun umarım toparlarsın
...
Spor Toto Süper Lig'de 7. Hafta
...
Spor Toto Süper Lig'de 8. Hafta
...
Valla onu bulduk idare etibrahim
Bence fena gitmiyosun içinde bulunduğun duruma göre.Eskişehir maçı nasıl bi maç olmuş öyle ya![]()
...
Spor Toto Süper Lig'de 9. Hafta
...
Spor Toto Süper Lig'de 10. Hafta
...
Recep Niyaz transferi güzel olmuş uzaktan şık goller atabilir ...
Evet İbrahim çok güzel bir transfer yapmışsın![]()
Recep su dar kadroda işimizi görecektir yalnız yeni gelecek yönetim kaynak sağlamazsa iflas vermemiz muhtemel
...
Ve seçimler başlıyor
Sezona ekonomik zorluklarla başlayan kulübümüzde mevcut yönetim kurulu görevi bırakma kararı almasından sonra genel kurula sayılı günler kaldı ve transfer dahil tum ekonomik etkinliklere ambargo geldi. Yeni yönetimden en büyük arzumuz tabi ki para![]()
...
Boluyla , Kasımpaşayla berabere kalmayıp galibiyetler olsaydın çok iyi olurdu
Başkanlığa kim aday oldu?
TariboWest
Ali Yavuz diye biriydi yanılmıyorsam büyük ıhtimalle yeni başkan bankadan kredi çekecektir o da bir borç olsa da en azından iflası önlerÜmit
Yenilip alt sıralara düşmeyelim de öylesi de ıyidırentolik![]()
Last edited by ReaList : 22.Ocak.2012 at 12:02
...
Başkan kim oldu bütçe vercek mi ?![]()
Evet belli oldu Ali Yavuzentolik
Ve gelir gelmez bankadan 20 milyon €luk kredi çekti artık nur topu gibi yeni bir borcumuz daha varoyuncu satmaktan vazgeçtik ama alımda olmayacak sezon sonuna kadar iflas etmeyeceğimiz kesinleşti o konuda rahatız.
...