Sayfa 11 / 25 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 760 sonuç

Konu: Macera Avrupada devam ediyor , Karsspor'un amacı başarıyı devam ettirmek ( 6. sezon )

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Acaba niye
    artık ön direğe açtırmıyorum. 6 yard bölgesine açtırıyorum kim vurursa artık

Of adamı rahat bırak artık belki iyiliğini istiyosun ama ben bile okurken deli oldum acaba adam napıyodur hep adama kariyerini örnek vermişsin adam Kars ı almış zaten berbat olan her şeyi çok iyi yapmış daha ne istiyosun ki ? çok iyi gidiyosun enes böyle devam

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Arada bi puan durumunu da paylaş Elle hesap yapıyoruz :P
    Buyur kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Buyur kardeşim
    Tablo muazzam işler yolunda tebrik ederim (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Tablo muazzam işler yolunda tebrik ederim (:
    İlk sezona göre bence de iyi. Ama üst üstte 5 yenilgi almıştım o kötü oldu. O dönemi 1-2 galibiyetle geçseydim şu anda daha iyi olurdu

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Dostlar oyuna devam

Enes tekrar denesene Meksika ligini veya afrika ligini açmayı. Yoksa işin zor söyleyeyim. Çok iyi cevherler var ucuz fiyatlara

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Dostlar oyuna devam

Enes tekrar denesene Meksika ligini veya afrika ligini açmayı. Yoksa işin zor söyleyeyim. Çok iyi cevherler var ucuz fiyatlara
    yine o hatayı almakdan korkuyorum. extra oyuncular yükleniyor diyor o an oyundan atıyor. Sanırım eklediğim futbolcu yüzü paketiyle felan uyuşmuyor o an

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

5. Tur

3. ligdeki rakibimizle karşılaştık. Maça iyi başladık öne geçtik ve hep baskılıydık. Onlar uzaktan şutlarla etkili olmaya çalıştılar. Devre arasında oyuncularım çok yoruldu elimde de çok oyuncu yoktu yedek kalecimi sağ kanada koydum 65. dakikada 10 kişi kaldık ama bu bizi etkilemedi ve iyi bir galibiyet aldık

Evet farkındayım ben de . Amacım tartışmak değil zaten

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Biraz sert bir şekilde söyledin gibime geldi de

Evet evet wolf kardeşim özür dilerim uçağım gecikti de gereksiz sinirlenmişim kusuruma bakma

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sanırım halloldu. Sana da geçmiş olsun usta

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

21. Hafta

Maçın başında karambolden golü yedik. sonra atak yapmaya çalıştık ama etkili olamadık. ilk yarının uzatma dakikalarında 10 kişi kaldık. taktikde biraz oynamalar yaptım ve takım 10 kişi mükemmel bir geri dönüş yaptı ve 90+4 de attığımız golle 3 puanı almayı başardık

Eyvallah sagol usta

Herşey yolunda bence puan durumundaki yerin süper ben daha zor günler geçirmişim ben hesap yapmadım sandım küme düşeceksin ama öğle değilmiş 3 aşağı 5 yukarı ligi bu şekilde tamamlarsın bence şimdiden tüm dünyayı kolaçan etmeye başlamalısın yıldızlar gelmez gözü açılmamış regenleri toplaman lazım ...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by grozny View Post
    Herşey yolunda bence puan durumundaki yerin süper ben daha zor günler geçirmişim ben hesap yapmadım sandım küme düşeceksin ama öğle değilmiş 3 aşağı 5 yukarı ligi bu şekilde tamamlarsın bence şimdiden tüm dünyayı kolaçan etmeye başlamalısın yıldızlar gelmez gözü açılmamış regenleri toplaman lazım ...
    Teşekkür ederim yorum için. Lige çok iyi girmiştik üst üstte 6 galibiyet aldım ama sonunda da üst üstte 5 yenilgi aldım. O kötü oldu yoksa daha iyiydik. Ya hep ya hiç taktiğiyle oynuyordum ama bundan sonra beraberliğe yatcam

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Çeyrek Final

Ligde 5-0 yenildiğimiz rakibimize karşı çok iyi mücadele ettik. Oynatmamaya dönük bir futbol ortaya koyduk desem yeridir. Zaten hava şartları da çok kötüydü. Maçı penaltılara götürdük ve penaltılar sonunda turu atlayan taraf biz olduk

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Tebrikler Enes rakip?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Tebrikler Enes rakip?
    Trabzonspor oldu

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Trabzonspor oldu
    Kadere bak yahu ben de Trabzon ile oynamıştım yarı final de. Finalde de olası rakiplerden biri Manisa de de tam olsun

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kadere bak yahu ben de Trabzon ile oynamıştım yarı final de. Finalde de rakiplerden biri Manisa de de tam olsun
    Mersin adaylar arasında yok. Karabükle Gaziantep var tabi finale çıkamayacağım için fark etmiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

22. Hafta

Deplasmandan çok kritik bir 3 puan çıkartıyoruz. İlk yarı savunma yaptık ve net pozisyon vermedik. İkinci yarı taktiği değiştirdim ve atak yapmaya çalıştım ama golü yedik ama taktik değişikliği kendisini sonra gösterip 2 golü bulduk. sonra yine savunmaya çekildik ve 3 puanı almayı başardık. Kaleyi bulan 2 şutumun da gol olması gerçekten güzel

23. Default

Gerçekten müthiş bir kariyer

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by zalim0773 View Post
    Gerçekten müthiş bir kariyer
    Teşekkür ederim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Devre arası transfer dönemi bitti. Takımıma 3 yeni oyuncu kattım. Kanatlarda etkisiz kalıyorduk genelde bu yüzden kanatları düşünerek transfer yaptım. Son transfer hiç hesapta yokken oldu , bana da sürpriz oldu Menejeri önerdi iyi buldum aldım

Lazzari ;
    En iyi oynadığı mevki orta sahanın ortası ama ben onu sol kanatta oynatmayı düşünüyorum

Grundmann
    Genç yetenek. Özellikleri iyi , bir kaç yıla parlar

Kocic
    Kaleci transferi gündemimde yoktu ama özellikleri gerçekten iyi olduğu için kadroma katmak istedim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

23. Hafta

Zorlu bir maç ve değerli bir 3 puan. Maça iyi başlayamadık. Bir kaç pozisyon bulduk onda da kaleciyi geçemedik. 2. yarı Keane i oyuna aldım ve 2 golle fark yaratan oyuncu oldu. Yeni kalecimi de beğendim kurtarışları çok iyi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Menejerler süper regenler öneriyor bana bazılarıyla anlaşma sağladım. Seneye çok iyi bir kadro kurcam

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Oyuncu kayıt dönemi bittiği için bazı oyuncuları denemelik getirttiriyorum. Gol felan attığında sorun olmasın şimdiden belirteyim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

24. Hafta

Ligdeki üst üstte 6. galibiyetimizi alıyoruz. Galatasaray beraberliğinden sonra takım çok iyi bir form yakaladı. Maçla ilgili de suskun forvetim Öztürk bu maçta 2 gol atarak açıldı. Karambol pozisyonlarıydı ama olsun. Umarım bu formunu devam ettirir

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Puan Durumu ;

Ligi ilk 10 içinde bitirmemiz neredeyse garanti. Ama benim amacım ilk 8 e girip eleme maçlarını oynamak. Avrupa kupasına katılacağımdan değil de deneyim olur

Sayfa 11 / 25 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon

Mesaj Yetkileri