Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bu sezon şampiyonlar liginde ne yaparız ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Gruptan çıkamayız

1 6.67%
  • 2.Tur elemede eleniriz

0 0%
  • Çeyrek Finalde eleniriz

4 26.67%
  • Yarı Finalde Eleniriz

3 20.00%
  • Finalde Eleniriz

4 26.67%
  • Şampiyon Oluruz

3 20.00%
Sayfa 11 / 23 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 673 sonuç

Konu: Ath. Bilbao: Takım Basklı Gençlere Emanet.. [6. Sezon]

XABI PRIETO BILBAO DA !!!

Son hedefimizide transferin son gününde renklerimize bağladık..

Sevilla yı sahaya gömdük bu sezon bir başkayız umarım böyle devam eder..

3.HAFTA

İlk yarıda 10 kişi kaldık.2.yarıda 1-0 öne geçtik ama dakika 89 da 1-1 oldu ama..Maç berabere bitecek diye içimden bildiğim küfürleri saymaya başlamışken arteta sahneye çıktı ve takıma galibiyeti getirdi..Bu arada defansın bel kemiği san jose 4 ay sahalardan uzak kalacak.Bu güzel gidişatı direk etkileycek bir sakatlık olabilir

Şok bir mağlubiyet aldık..Trabzon etkili oynadı ve kazanmayı haketti

4.HAFTA

Deplasmanda Barça yı yenmeyi başardık..Llronte 2 golle maçın yıldızı oldu ve bize 3 puanı getiren isim oldu.Çok fazla sakat oyuncumuz var yine ama bu sene kadro derinliğini artırdığımız için çok etkilenmiyoruz.Azpilicueta 3 ay sahalardan uzak kalacak

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Bu sene çok iyi başladın.En azından İlk 2'ye girebilirsin.Başarılar...

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Bu sene çok iyi başladın.En azından İlk 2'ye girebilirsin.Başarılar...
    Her geçen gün sakat sayısı artmasa ah ..

5.HAFTA

Madrid i de geçtik 5 te 5 yaptık...Süper başladık umarım böyle devam eder..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam iyi başladın, iyi gidiyorsun da senin bu oyuncular sakatlandı mı da tam sakatlanıyor ya. Yani 1-2 hafta değil en az 3-4 ay. Trabzon'a nasıl yenildin ona da ayrı şaşırdım.
    Canım FEDA olsun sana !

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Hocam iyi başladın, iyi gidiyorsun da senin bu oyuncular sakatlandı mı da tam sakatlanıyor ya. Yani 1-2 hafta değil en az 3-4 ay. Trabzon'a nasıl yenildin ona da ayrı şaşırdım.
    Ya onu bende anlamadım..Tüm doktorları kovdum yerine çok iyi doktorlar aldım hala sakatlıklar durmak bilmiyor sakatlanıncada minumum 4 ay gidiyor .Yakında bizim fakültedeki hocalara gidip rica edecem kulüp doktoru olmaları için Trabzon maçını bende anlamadım ya skor 2-1 ama resmen rezil ettiler bizi farkı kaçırdılar.Türkiye ligi kapalı olduğu için rakibi analiz edemedim ve rakibe göre taktik ayarlayamadım bu büyük bir faktör oldu..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by muzoadux View Post
    Ya onu bende anlamadım..Tüm doktorları kovdum yerine çok iyi doktorlar aldım hala sakatlıklar durmak bilmiyor sakatlanıncada minumum 4 ay gidiyor .Yakında bizim fakültedeki hocalara gidip rica edecem kulüp doktoru olmaları için Trabzon maçını bende anlamadım ya skor 2-1 ama resmen rezil ettiler bizi farkı kaçırdılar.Türkiye ligi kapalı olduğu için rakibi analiz edemedim ve rakibe göre taktik ayarlayamadım bu büyük bir faktör oldu..
    Rica etmelisin bencede. UEFA'da devam edersin bu senede yola.
    Canım FEDA olsun sana !

Rica etmelisin bencede. UEFA'da devam edersin bu senede yola.
    Bizim oyuncular Uefa ya alıştı..Başka kupada oyanamayız diyorlar Bu sene uefa ya gidersek en az final görürüz gibime geliyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bizim oyuncular Uefa ya alıştı..Başka kupada oyanamayız diyorlar Bu sene uefa ya gidersek en az final görürüz gibime geliyor
    Ben bu kadro ile bir şampiyonluk daha bekliyorum senden bu sene UEFA'da.
    Canım FEDA olsun sana !

Ben bu kadro ile bir şampiyonluk daha bekliyorum senden bu sene UEFA'da.
    Umarım öyle olur ama bir kaç haftaya Llronte yine 5 ay sakatlanır takım düşüşe geçer kesin

6.HAFTA

Yine galibiyeyle ayrıldık yine sakatlar verdik..Iraola 3 hafta ve Xabi prieto 5 hafta yok..

1-0 öne geçtik ama 10 kişi kalınca ümidim kırılmıştı.Uzun süre 10 kişi oynamamıza rağmen mükemmel bir futbolla farkı attık Manchester a ..Evimizde korku salıyoruz rakiplerimize..Bu arada Trabzon Sporting i de yendi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Güzel galibiyet hocam, tebrikler. Sakatlar peşini bırakmamış yine, Trabzon coşmuş ya.
    Canım FEDA olsun sana !

Güzel galibiyet hocam, tebrikler. Sakatlar peşini bırakmamış yine, Trabzon coşmuş ya.
    aynen öyle birazdan güzel bir rehber paylaşacam takipte ol

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

aynen öyle birazdan güzel bir rehber paylaşacam takipte ol
    Her zaman takipteyim, rehberi merakla bekliyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

ÖNEMLİ TAKTİK BİLGİ 4

Medyayı nasıl kullanmalıyız..

1)Maç öncesi konuşmalara mutlaka katılın ve genel anlamda olumlu şeyler söyleyin
    2)Bazen kötü söylediğiniz şeyler Determination (Kararlılık) Özelliği iyi olan oyuncuları kamçılar ve iyi oynarlar
    3)Moral özelliği ne kadar yüksek olursa olsun yardımcı antrenör bazen takım motivasyonunu bozabilir
    4)Çok olumlu olmak bazen takımı baskı altında bırakabilir.Bu durumlarda mutlaka maç öncesi konuşmada baskı yok diyin oyunculara
    5)Yabancı bir ülkeye transfer olduğunuzda.Dil problem olacakmı derlerse mutlaka futbol evrensel bir dildir diyin.
    6)Sakatlanan ve ceza alan oyuncunun ardından bu durum sizi nasıl etkiler diye sorduklarında oyuncunuzun özelliklerini iyi bilmiyorsanız yorum yapmak istemiyorum diyin
    7)Forvetiniz gol atamadıysa ve size performansı soruluyorsa rakip kaleci çok iyiydi o yüzden atamadı diyin..

Bunları uyguladıktan sonra maç öncesinde yapmamız gereken önemli bir analiz var.Rakip oyuncuları güzelce inceliyoruz ve composure ,bravery ve özellikle determination özelliği düşük oyuncuyu buluyoruz.Sonra bu oyuncunun ekranında talk to press e basıyoruz.Eğer savunma oyuncusuysa zayıf linki ,atak oyuncusuysa dangerman ı seçiyoruz.

Ben getafe maçı öncesi bernardoyu kurban olarak seçtim.

Görüldüğü üzere kararlılığı oldukça düşükç.Peki sadece bunlara mı bakacaz ? Hayır. Bilgilerinide incelemek lazım

Görüldüğü üzere özelliği Profosyonel .Bu bizim için kötü.Konuşmamızın etkisini azaltacak bir faktör ama medya ile iletişiminde içine kapanık yazıyor ..Bu da işimizi kolaylaştıracak bir durum.Son olarak Conversations sayfasına bakıyoruz..

Daha önce hiç hakkında yorum yapılmamış ve tepkiside belli değil .Burdan pek işimize yaracayak bir bilgi edinemedik.Ve bu oyuncu defans olduğu için şimdi takımın en zayıf halkası sensin diyoruz.

Az önce saydıklarıma ilaveten oyuncunun morali ve yaşı da etkilenme derecesine etki edecek..

Aynı şeyi rakip menejer hakkındada yapabiliriz.Kararlılığı düşükşe onun hakkında konuşup manajer ability kısmından rakip antrenörü baskı altında tut seçeneğini işaretlersek çok fazla saçmaladığına şahit olabiliriz.

Ve gelelim maç sonucuna

Bernardo 2 golde çok büyük hata yaptı.5.7 ile oynadı ve 56. dakikada oyundan alındı

Bu taktik alt liglerde çok daha fazla işe yarar..Oradaki oyuncuların zihinsel özellikleri çok daha düşük çünkü.Her zamanda işe yaramaz.Yanlış zamanda yanlış oyuncuyu tercih ederseniz oyuncu daha da kamçılanıp harikalar yaratabilir.Bazende rakip menejer normalde oynatacağı oyuncuyu morali bozuldu diye hiç oynatmaz
    Last edited by muzoadux : 15.Mart.2012 at 22:11

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Harika bir bilgi çok teşekkürler, hemen deneyeceğim.
    Canım FEDA olsun sana !

Barça teklif getirdi gitsem mi

Barça yı reddettim.Sırbistan dan teklif geldi şimdide

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Senden bir La Liga şampiyonluğu bekliyoruz, bu takımı şampiyon yapmadan gitme hocam.
    Canım FEDA olsun sana !

SIRBİSTAN MİLLİ TAKIMI ARTIK BANA EMANET !!

Başka bir ülkeden teklif gelse muhtemelen kabul etmezdim.Sırbistanı tercih etmemin güzel kızlarından sonraki en önemli sebebi ise birgün Bilbao dan ayrıldığımda sırbistan liginde taraftarı olduğum takımı yönetmek isteyişim.

Senden bir La Liga şampiyonluğu bekliyoruz, bu takımı şampiyon yapmadan gitme hocam.
    Bu sene olduk olduk ..30-31 yaşlarında baya oyuncum var..Onlar gidince anca Liga Adalente de şampiyon oluruz

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Müthiş gidiyorsun sakatlıklar olmasa daha da iyi olabilirmişsin. La Liga böyle Bask'ı görmedi

Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Müthiş gidiyorsun sakatlıklar olmasa daha da iyi olabilirmişsin. La Liga böyle Bask'ı görmedi
    Teşekkürler..Daha çok şey gösterecez

8.HAFTA

Yine 5 ledik ve yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz..İlginç bir şekilde maçta hiç bir oyuncumuz sakatlanmadı

8.HAFTA PUAN DURUMU

Sayfa 11 / 23 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon

Mesaj Yetkileri