Mario bonservissiz olarak takımımıza katılacak.
Mario bonservissiz olarak takımımıza katılacak.
İlk sezon ikinci sezona oranla daha iyi oynamışsın sanırım avrupa maçları takımı bayağı etkilemiş ama genede duble yapmışsın. Tebrikler
TFF Süper Kupası Maçı = Trabzonspor - Fenerbahçe
Yine, Yeni, Yeniden TFF Süper Kupası Maçı'nın Sahibi FENERBAHÇE!
Şampiyonlar Ligi Grubumuz belli oldu.
Biraz zorlarsan 2. olursun ama en kötü 3. olarak avrupa ligine gidersin.
Savas Kayao adlı genç yeteneği bonservissiz olarak kadromuza kattık.
Çok güzel goller oldu ve hakettiğimizi aldık. Lige süper bir başlangıç yaptık.
Volkan Demirel Milli Maç'ta 4 hafta sakatlandı, moralsiz Serkan Kırıntılı ile 4 hafta oynayacağız.
Süper geri döndük ve de Gylfi Sigurosson 2 maçta 2 gol 4 asist ile kendini kanıtlamanında ötesine geçti.
İlk puan kaybımızı yaptık.
Volkan Demirel'in 4 haftalık sakatlığında forma giyme şansı bulan Serkan Kırıntılı çok ama çok kötü bir performans gösterdi. Volkan Demirel oynuyor olsaydı bu maçın skoru en fazla 3-1 olurdu.
![]()
Gençlerbirliği'ni 5'ledik.
Volkan'ın olmaması büyük şanssızlık olmuş. Umarım çıkarsın bu sefer gruptan.![]()
Puan kayıbı... Çok gereksizdi, iyi oynamamıza rağmen puan alamadık.
Facia... Gerçekten iyi oynadılar ve Volkan Demirel'in eksikliğinde mağlubiyet kaçınılmaz oldu.
Manchester United maçı öncesi takım için morale etkisi çok kötü oldu.
Volkan Demirel Manchester United maçına yetişti.
Ekim Ayı Başı Lig Tablosu, Oyuncu ve Takım Verileri
Mağlubiyet alcağımızı biliyorduk iyide oynadık.
Takımın gidişatını kesinlikle iyi bulmuyorum.
Avrupa'da inanılmaz kötü bir skor aldık. Bu skordan sonra Avrupa'da nasıl devam edebileceğimizi bilmiyoruz.
Son maçlarda olan çok kötü skorlardan dolayı oyuncu görevlerini kökten değiştim umarım işe yarar işler dahada sarpa sarmaz![]()
Yeni taktikler ile çıktığımız maçta sonuç kötü olmasına rağmen çok iyi oynadık.
Son maçlar çok kötü özelliklede Marsilya maçı. Umarım kısa sürede toparlanırsın.
Gerçekten takım çok iğrenç gitmeye başladı bende bu yüzden antrenörün söylediği oyuncunun en iyi oynadığı göreve göre yapmaya başladım iyi mi yapıyorum kötü mü?
Ya ne olduğunu anlıyamıyorum, takım çok kötüleşti.