İLKYARI FÜKSTÜRÜ
KIRMIZILAR DERBİ
İLKYARI FÜKSTÜRÜ
KIRMIZILAR DERBİ
SATILAN KOMBİNE SAYISI 623
GEÇEN SENE 627 İMİŞ.
BUNLARDA KİRALADIĞIMIZ İSİMLER
Bu Sezon Hedefimiz Yukarılarda Bitirmek
Puan durumunun son hali nedir ?
...
Yönetimden jest
4-5-1 ile sahadaydık bu kez. Bu taktiği seçmemin nedeni önceki maçlarda forvette oynayan oyuncuların yeterli pozisyona girememesinden dolayı AMR ve AML de oynayacak oyuncularla pozisyon üretmek için. Maçın başlarında güzel bir oyun vardı bizim adımıza kanatları iyi kullanıyorduk. Nitekim sol kanatta ki eski talebemiz ''KUR'' la golu de bulduk. Ancak oyun kurucumuz ''Bamba'' sakatlanınca yerine ''Pierre'' girdi. İkinci yarının başında oyun rakibimizdeydi ancak ilerleyen dakikalarda taze kanat oyuncuaryıla tekrar oyunu elimize aldık ve kazandık
Açıkçası bu maç bizim için çok zor oldu. Hızlı ataklarla başladığımız ilk yarıda atamayana atarlar hesabından bir gol yiyip 1-0 geride kapattık ilk yarıyı. 2.yarı da 70. dk ya kadar istediğimiz pozisyonu bulamayınca tecrübeli oyuncumuz ''Szeliga'' nın yine uzaktan çektiği güzel bir şutla eşitliği sağladık. Yine bu dk da 2 oyuncu birden değiştirip hem moralimiz arttı hemde atak varyasyonlarını genişletince galibiyet kaçınılmaz oldu. Bu güzel mücadelelerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum
Ayrıca bu maçta 2. golu atan 18 yaşındaki oyuncumuz ''Aymar Bapo Pola'' hem ilk kez kulübümüz için forma giyerken hem kariyerini adına hemde kulübü adına ilk golü atmış oldu
Oyun kurucumuz ''Bamba'' 3 hafta sakatlandı
Şimdi kupa mesaisi var. Rakibimiz Ekstraklasa liginden Slask
Maçta sakatlanan savunmanın bel kemiği ''Marcin Matusiak'' 5 hafta sakat
Bizim golu de defansdaki bir oyuncumuz duran top organizasyonuyla attı forvet değil![]()
Biraz ara veriyoruz akşam devam
Ya pozisyona hiç giremiyoruz yada giriyoruz ama atamıyoruz
Bi an önce devre arası gelse de forvet almaya çalışsak
Bu sezon oynadığımız en güzel futbol du. Ama ne yazık ki futbola puan vermiyorlar.
Ne diyeceğimi bilmiyorum. Maçın spikeri hislerime tercüman oldu
ASLANLARIMI TEBRİK EDER KUPA DA BURAYA GELDİKLERİ İÇİN ALINLARINDAN ÖPÜYORUM
Gerçekten müthiş bir maç oldu. Hem oyun anlamında hem de zorluk derecesi ve bizim için önemi çok olduğu için. 24 puanda iki takımın mücadelesi oldu. Maça sonradan giren ''Bapo Pola''
iki golu de atıp taraftarı coşturunca taraftarda onu maç sonunda saha kenarına ismini söyleyemedikleri için ''Pala Pala Pala'' diye çağırınca taraftarla aralarında bir bağ oluştu.
Artık bizim bir ''PALA'' mız var
Yeni aldığımız forvet
Devam ediyoruz
Şimdi kupa mesaisi. Çeyrek final öncesi son viraj
Şimdi lidere konuk oluyoruz. Bu maçın önemi çok büyük. Hem ezeli rakibimiz hemde
Lider 1. Sırada puan 34
Biz 6. Sırada puan 27
3 aylık bir ara var şimdi
Vakit kaybetmeden transfer çalışmalarımıza başlıyoruz
Bu akşam bu kadar yeter...
İyi geceler
bı serı yakalayabılsen ıyı olacak aslında
EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN
YÖNETİM ÇOŞTU
Şimdi ara veriyoruz