Sayfa 11 / 19 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 541 sonuç

Konu: NBA | Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Miami Heat, bu maçla birlikte can siperhane bir şekilde oynadığı zaman önünde hiçbir NBA takımının duramayacağını ispatlamış oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Hadi bakalım bir maç daha başlamak üzere.Umarım çekişmesi bol bir maç olur.Atı alan üsküdarı geçmez.Bu zamana kadar hep ilk yarıları iyi ama ikinci yarıları farkla biten maçlar izledik.Bu maçta onlardan olmaz inşallah.Hatta uzatmalara bile gider umarım.Çok mu şey istiyorum acaba

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İlk yarıyı 61-52 önde kapattık.Takım maçı çok istiyor yenilirsek iş %99 bitecek çünkü kesin kazanmamız gereken bir maç ve o yönde oynuyoruz süper 3lümüz formda Green yine üçlüklerini yazıyor herşey çok iyi zaten ilk yarılarda hep iyiyiz biz 2. yarıda da böyle olmamız lazım inşAllah 2. yarıda tempomuzu bozmayız Heat'i gördük çünkü 15 küsür fark vardı hemen toparlandılar çabuk toparlıyolar tempomuzu bozarsak affetmezler gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

San Antonio yine 3lükleri konusturuyor ama Miami'de geriden gelmede usta.Bu kez eglenceli bir son olacaga benziyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Müthiş bir maç oldu kesinlikle kazanmamız gereken bir maçtı ve kazanmayı bildik.Miami sürekli geri döndü ancak Green'de hep en kritik anlarda üçlükleri yolladı ve takımı rahatlattı.Şampiyon olursak MVP olmasını isterim hakkı ödenmez gerçekten Heat rahat süpürebilirdi o olmasaydı.Ginobili reyize de ayrı bir parantez açmak lazım geçen maç berbattı bu maçın yıldızı oldu asistleri ve sayılarına diyecek laf yok coştu.Şimdi 6. maçta şampiyon olma şansı doğdu bize ama bana 7. maça kalacak gibi geliyor yine ilk yarısı zevkli 2. yarıda farka giden bir maç izleriz şampiyon son maçta belli olur büyük ihtimal diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

San Antonio avantajlı gidecek Miami ye.Skorun 3-2 ye gelmesinde bence en önemli faktör San Antonio nun yıldız olmayan oyuncularının katkısı oldu.Yani Miami ve San Antonio nun 3 yıldızını çıkarın geriye kalan oyuncuların yaptığı katkıya baktığımız zaman muazzam bir fark var.Bana göre bu farkında yardımıyla San Antonio 6. maç bilemedin 7. maçta şampiyonluğu alacaktır.Umarım 7. maça gider seri.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

7. maça giderse bende izlemeyi düşünürüm
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Miami kendi sahasında şampiyon yapmaz S.A.S'ı bugun kesin alır.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Miami nin kazanabilmesi için Chalmers ve bench in katkısı çok önemli.Bu son maçtaki gibi katkı gelmezse işi bitirebilir Spurs.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Miami'nin bugün kazanacağını düşünüyorum ben.Ginobili'nin müthiş performansı ile kazanmıştık son maçı.Green'e zaten söyleyecek fazla söz yok finalde parladı adam resmen o yine aynı performansını sürdürecektir ama Ginobili'den geçen maçtaki katkıyı beklemek zor gibi.Ayrıca geçen maçta ilk 5'imiz çift haneli sayıya ulaşmıştı yine aynısını yapmak kolay olmayacaktır kısacası yine ilk yarısı zevkli bir maç izleriz 2. yarıda Heat koparır maçı ve seri son maça kalır diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ilk yarı 50 - 44 spurs önde miami çok iyi oynadığı bi ilk yarının son dakikalarında bocaladı duncan cezayı kesti

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tim Duncan reyiz diyorum başka bir şey demiyorum.Adam 25 yaşındaymış gibi oynuyor resmen ilk yarıda 25 sayı attı reyizlerin reyizi.Tüm gücünü bu maça saklamış anlaşılan reyiz.Tek başına sırtlıyor takımı resmen Gino reyiz tahmin ettiğim gibi ilerliyor daha sayısı bile yok.Ama Duncan reyiz efsane oynuyor öyle böyle değil.Moladan dönüşten sonra sayı yemedik ve ilk yarıyı 50-44 önde kapadık.İnşAllah reyiz 2. yarıda da böyle oynar ve şampiyon oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Ginobilinin sayısı yok ama felaket oynuyor ya.Sayı atamazsın iyi savunurlar filan anlarım ama Ginobili kaç topu direk rakibe attı.İki maç arasında bu kadar fark oluyorsa bir sorun var demektir.Manu dışında takımda işler yolunda.Miami koçu artık son hamlesini yapacak ve ya tamam ya devam diyecekler.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Duncan'ın coşuşunu Andersen ile durdurmak istedi Spo ama oda faul yapıp durdu. Duncan'ı bu maç durdurmak çok zor gibi 2. yarıda bi şekilde önlem almaları lazım ama bence çok zor görünüyor ben önceki maçlarda bu kadar hırslı ve istekli bir Duncan görmemiştim çok fena oynuyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yahu yok böyle bir maç sen git 2 tane serbest atış kaçır sonra 2 kez üst üste ribaund ver tabi uzatmaya gider maç.Şampiyonluğu kendi ellerimizle vereceğiz bu gidişle.Uzatmayı rahat Heat alır bu gazla.

Edit : Aldılar bile GİNOBİLİ reyize diyebileceğim tek şey bi insan nasıl maç maç bu kadar değişiyor anlamak güç geçen maçı aldı bu maçı verdi eyvAllah reyiz.

Heat mucizeyi başardı bizimkilerin de katkısıyla.Bizimkiler son maç fark yer bence alacağımız şampiyonluğu verdik bizimkiler bu maçın moraliyle biraz zor kazanır son maçı.
    Last edited by Fearless Coward : 19.Haziran.2013 at 08:16

O nası maçtı yahu. Duncan ilk yarı mükkemmel 2. yarı berbat Lebron bi gidiyor bi geliyor. Wade takımı batırmak için girip çıktı oyuna. Ginobili desen maçı kaybettirdi maç 10 kere falan gitti geldi. Çok heyecanlıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

İşte Nba Play Off ları boyunca beklediğimiz zevki bu maçta aldık.Yani seri bu maçla bitmiş olsaydı bile tatmin olmuştuk artık ama 1 maç daha olacak.Gerçekten mükemmel bir seri oldu.Ama bence en önemli işi bu maçta Ray Allen yaptı.Yani herkesin elinin titrediği bir anda hiç tereddütsüz lokum gibi sokması gerçekten çok iyiydi.Tebrikler iki takımada.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ray Allen affetmez onu biliyoruz da işin ilginci 2 kez faul yaptılar 2'sindede 1'er tane kaçırdık ve Heat'te 2 kez üst üste hücum ribaundu alıp 3'lükleri yazdı uzatmalardada son top bizdeyken Ginobili saçmaladı yani kısacası ellerimizle verdik maçı(şampiyonluğu) bizim bu moral bozukluğu ile son maçta kafa kafaya oynamamız zor Heat'ten farklı bir galibiyet gelebilir Cuma günü.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

3 saat 49 dakika sonra
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Popovich in ağırlık koyması lazım bu maçta.Çünkü Spoelstra dan çok tecrübeli ve iyi bir koç.Ama yıldız oyuncuları sekteye uğrayınca o da yapamıyor.Geçen maçta Manu çok kötü oynadı.Bu maçta oda katılırsa oyuna belki bir sürpriz yapabilir Spurs.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Popovich,Ginobili kendi gibi oynadığı zaman neler yapacağını görüyoruz diyor Gino son maçta kendi gibi değildi bu maçtada olmasını beklemiyorum çok istikrarsız ilerliyor.Bu maçta takımdan bi beklentim yok favori olan taraf Heat rahat bir maç izleyeceğim.Takım moralsiz alacağımız maçı verdik bence ya fark yiyeceğiz ya da alacağız başka yolu yok fark yeme ihtimalimiz daha yüksek bakalım izleyip göreceğiz inşAllah şampiyon oluruz.

Müthiş maça az kaldı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İki takımı da sevmiyorum ama adı NBA finalleri olunca tüm maçları izledim. İlla birini destekleyecek olursam Miami'yi tutuyorum S.A.S bir NBA takımı gibi oynamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ilk ceyrekte 18-16 miami ustunlugu var. Iki takimda potayi dovuyor fazlasiyla. Biraz daha kontrollu olan devreye avantajli girer.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Son maç olduğu için çok sayı beklemiyordum zaten ben.İyi başladık maça sonlarda bocaladık 2. çeyrekte çeki düzen veririz kendimize umarım.
    Last edited by Fearless Coward : 21.Haziran.2013 at 06:22

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Miami nin pota altında güçlü bir adamı olmadığı için fark bu kadar az alk yarıda.Tyson Chandler Miami de olsaydı mesela şuan Miami güle oynaya götürürdü işi.San Antonio pota altından Miami de dışarıdan oynuyor bugün.SAS kazanmak istiyorsa Green kaçırmamalı.Pota altına yüklenmek yerine 3 lük atmak için boş alan bulmalı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İlk yarı 46-44 Miami'nin üstünlüğü ile sona erdi.Serbest atışlarda olmasa durumumuz vahimdi 2. yarıda da kafa kafaya gideriz umarım maç kopmaz.Haslem'i çok iyi değerlendirdik 2. yarıda da fazlaca süre almalı. Green konusuna gelirsek onu artık boş bırakmıyorlar o yüzden ondan bugün bir şey beklemiyorum ben önemli olan süper 3'lümüzün performansı.Duncan geçen maça göre sönük kaldı Ginobili'de tam tersi geçen maça göre iyi gidiyor Duncan reyiz tüm gücünü ortaya koyacaktır 2. yarıda buna inancım tam geçen maçın ilk yarısındaki gibi oynasın zaten kazanırız biz bu maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Chris bosh'in sayisiz oynadigi aksamda skorun bu kadar yakin olmasi miaminin sansi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Lebron gününde bugün bizde çok boş bırakıyoruz üçlükleri atıyor aynı şekilde Battier'i de boş bırakıyoruz adam 4 kez aynı şekilde attı.Bosh sayı atsa bir de maç kopardı.Zaten Heat'te 5 oyuncu dışında sayı atan yok Andersen'i de saymazsak 4 oyuncu.Chalmers'in son saniye üçlüğü ile son çeyreğe 1 sayı geride giriyoruz.Geçen maç gibi olmaz umarım diyerek TV'nin başına geçiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

20 saniye var fark 6 2 atış kullancak wade o kadar iyi götürüp sonda batırdık bitti artık şampiyon miami tebrikler tüm miami li arkadaşlara

Sayfa 11 / 19 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri