1. Hafta
İlk resmi maçımızda galibiyetle tanıştık. Zorlu Eskişehir deplasmanında 3 puanı 3 golle aldık.
2. Hafta
Söyleyecek birşey bulamıyorum. İyi oynayan taraf bizdik fakat yakaladığı pozisyonları atan Fenerbahçe...
3. Hafta
Kasımpaşa'yı yendik ama çok zorlandık. Mustafa Pektemek'in acemice kırmızı kart görmesi ve yalnız bırakması affedilemez.
4. Hafta
3 gün sonra İBB deplasmanı olduğu için rotasyona gittim. Ama bu kadar kötü futbol ve böyle bir sonuç beklemiyordum. Yeni bir takım olduğumuz için bunları olağan karşılıyorum fakat bir an evvel toparlanmamız lazım.
Sezona iyi başlayamadık. Yeni bir takım olduğumuz için uyum sorunu yaşıyoruz. Özellikle Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra iyice dağıldık. Bir de sakatlıklar olunca kötü sonuçlar gelmeye başladı. Umarım sakatlar bir an evvel döner ve istediğimiz futbolu yansıtmaya başlarız.
TariboWest
Yavaş yavaş toparlanırız abi.Olur böyle başlarda.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Takımı komple yenilediğimiz için olur böyle şeyler.Pek takmamak lazım![]()
5-6-7-8-9. Hafta
Muhteşem bir seri yakaladık ve ligde 3. sıranın sahibi olduk. Her oyuncudan maksimum verim sağlıyorum desem yanlış olmaz herhalde. Özellikle Fernandes'in son haftalarda maşallahı var. Bu performansı sürdürürsek playoffta Fenerbahçe ile olan maçlarda şampiyonluk belirlenir gibime geliyor...
TariboWest
Aynen abi tam gaz devam edip şampiyon olalım.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
Son maçlar süper gidiyor.Takım alışmış galiba![]()
10-11-12-13-14-15-16-17. Hafta
Puan Durumu
Keskin bir düşüş yaşadık. Fenerbahçe ile puan farkının bu kadar açılması kötü oldu. Ayrıca Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağımızı düşünürsek işimiz zorlaştı. 15 günlük verilen arada takıma 3 gün izin verdim. Toparlanıp gelecekler inşallah. 2. yarıda büyük bir seri yakalamamız lazım. Bir de finansımız çok kötü durumda ve oyunculara teklif gelecek gibi. Umarım başkan satmaz oyuncuları. Finansı düzeltmek için takımda para edecek birkaç oyuncuyu yollamayı planlıyorum.
TariboWest
Sezon sonunda bari Avrupa'ya gidelim abi.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Avrupa'ya gidebilirsek finans için iyi olur. Transfer olarak regenlere yönel bence hocam.
Kiralama yöntemiyle bu sezonu kurtar Ümit. Eğer gelirse Crisetig olur , Guidetti olur , Pogba olur.
Beşiktaş'ta Sistem Değişiyor !
Ligin ortalarına kadar iyi bir ivme yakalayan son haftalarda ise keskin bir düşüş yaşayan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Ümit Boğa 4-2-3-1 den vazgeçip Blackburn'ü de oynattığı 4-5-1 düzenine geçmeyi planlıyor. Fakat transferde istediği isimleri alamayan Ümit Boğa'nın kadronun darlığından şikayet ettiği yönetimden istediği oyuncuların bir an evvel transfer edilmesini istediği söyleniyor. Necip Uysal'ı ara sıra ön liberoda kullanmayı düşünen Ümit Boğa yine de ortasahaya takviye yapılmasını istiyor. Sistem değişikliğine en çok sevinen de Beşiktaş taraftarı olacak gibi görünüyor. Israrla takımlarının 4-5-1 e uygun olduğunu söyleyen taraftarlar 2. yarıda başarılı sonuçlarla zirveye çıkacaklarına canı gönülden inanıyorlar...
TariboWest
Haydi inşallah kardeşim![]()
Artık şampiyon olup itibarı artırma görevi senin abi.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
27-28-29-30-31-32-33-34. Hafta
Puan Durumu
Süper Final Şampiyonluk Grubu
Muhteşem bir seri yakalamamıza rağmen Fenerbahçe bir türlü puan kaybetmedi. Fakat şu an avantaj bizde. Gençlerbirliği deplasmanından sonra Fenerbahçe, Galatasaray ve Gençlerbirliği ile içerde oynayacağız. Eğer ilk 4 maçı kazanırsak şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimizi düşünüyorum.
TariboWest
Maçlar genel olarak inişli çıkışlı geçmiş.Ligde ise 2.oluruz diyorum ben![]()