netten buldum ben tvden bulmaktan daha kolay geldi
http://www.trt.net.tr/Canli/canli.aspx?kanal=TV2
netten buldum ben tvden bulmaktan daha kolay geldi
http://www.trt.net.tr/Canli/canli.aspx?kanal=TV2
7
TRT haber veriyor. İlk set gitti gibi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Eda'nın yokluğu (sakatlığı) kötü oldu, umarım aramayız.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Of be kaybettik ilk seti. Bunu almamız lazımdı .
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Saçma sapan verdik seti en sonunda ya
7
Çok zevkli bir maç oluyor ama bakalım sonuç ne olacak.
Bolt mu alır Blake mi alır söylemek güç ama %90 rekor gelicek diyorum.
Sorsan dünyanın en iyi 3 takımından biri türkiye derler tarihimizde başarımız yok doğru düzgün, bitiremiyoruz işi. futbolda da aynı baskette de aynı.
TrtHaber sizde de gitti mi?
Gitti voleybol da. Geçmiş olsun.
@Chaos hayır.
Basketbol maçını açtım ben internetten izliyorum. Esmeral falan şutları sokuyor en azından burda yüzümüz gülsün.
Benim uydudan heralde gitti yayın.Neyse zaten ABD'nin alıcağı belli.Basketboluda vermiyorlar sağ olsun TRT.Sözde olimpiyat yayınlıyorlar.Bugün insan bir Murray-Federer maç sonu törenini yayınlar.Hemen bitiriyorlar yayını.
Bu arada biz voleybol ve basketbola odaklanmışken atletizm erkekler 1500 metrede İlham Tanui Özbilen serisini 6. sırada bitirerek doğrudan kalamadı finale ama en iyi 2 derece kontenjanından 7 Ağustos'taki finalde yer alacak.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Birde Amerika sportif anlamda pek ortalarda yok denir basket voleybolu adamlar egale etmiş
Kirani James ve Oscar Pistorius'un isim etiketlerini değişmesi bence olimpiyatın en güzel anıydı.
Atletizm erkekler 3000 metre engelli finalindeTarık Langat Akdağ yaklaşık 5 dakika sonra koşacak.
100m finali hangi kanalda verilecek belli mi?
7
0-3 bitti .
Atletizm erkekler 3000 metre engelli finalini Tarık Langat Akdağ 9. bitirdi.
Sırbistan Brezilya'yı yenerse..
kendi işimizi kendimiz bitiremedik klasik olarak. ona buna kaldık. basketbolcuların ne kadar büyük iş yaptığı da ortada. baskette de voleybolda da zor olan gruptaydık voleybolda elenmek üzereyiz baskette 2.lik son maçtan önce garantiydi. harbiden periymiş biizm kızlar.
Ölüm o iş elendik her türlü Basketbolda rakip Rusya geçebilecek yürek var bu takımda şu Hollingsworth kendine gelirse biter bu iş.
Bolt Olimpiyat rekoru kırarak 1. oldu.
Kötü çıkmasaydı WR gelicekti ama..
Bolt , dizel araba gibiydi![]()
Football is simple,but Football Manager is not