sahada lens takıyorum dışarda gözlük![]()
sahada lens takıyorum dışarda gözlük![]()
Sahada ki Alex ile dışarda ki Alex arasında ki fark nedir ?
Alex: Sahada lens takıyorum, dışarıda gözlük. Sahadaki Alex ile dışarıdaki Alex arasındaki fark bu.
Haha güzel demiş
Alex: Başkanla görüşürken tweet attığım doğru değil. Eşimle yaşadığım durumu analiz ediyorduk.
Aziz Yıldırım'ın yalanı ve Samet Güzel'in istifasının sebebi.
Alex: Mesajların içeriği doğruydu ama bende kalmalıydı. Göndermemem gerekiyordu.
Alex: En büyük hatam, kulübü bazı anlarda yaraladım. Twitter'ı doğru kullanmadım. Bazı mesajları yollamamam gerekiyordu.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Alex'in memleketi Coritiba Brezilya'nın Kayseri'si falan herhalde. Okuldan parayı geri alması, Ferit Şahenk'tan araba için indirim istemesi falan garibime gitti, parayı seviyor bayağı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Buraya cümle cümle ekleycektim fakat çok uzun geldiğini farkettim. Tamamını okumak isteyenler için
https://twitter.com/EurosportCom_TR
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Sen bu takımın kaptanısın şimdi hocanı başkanı ve asbaşkanı zan altında bıraktın gittin.
Ne alexe inanırım nede aziz yıldırıma FENERBAHÇE için doğrusu yapılmıştır gerisi tıraş
O zaman yeri gelmişken ekleyeyim
Alex: Para düşkünü bir insan olsaydım, kulüpten ayrılmazdım. Ayrı antrenman yapıp mayıs ayına kadar maaşımı alırdım. Ama hak etmiyor olurdum
Şaka mala iki saat konuştu gerçekten neler dönüyomuş bizde tiyatro izliyoruz
Hatalarınla sevaplarınla hiçbi güle güle belki senden iyi futbolcular gelecek ama biz her 10 numaraya bi alex değil diyeceüiz
Bu lafın üstüne söyleyebileceğim bir şey yok.Her dediğin aynı yola çıkıyo ayrıca
Bir oyuncunun hak etmediği bir parayı almak istememesi onun kişiliğiyle alakalıdır, elma ile armutu ayırt edenler için yazdım bunu.
Aziz Yıldırım'ın bu klube artık yararı olacağına inanmıyorum.
Bugüne kadar sevabıyla günahıyla geldi.
Fenerbahçeye çok şey kattı ancak pek çok şeyi de götürdü kötü etkileri de oldu Fenerbahçe ye artık bırakma zamanı geldi onun adına da.
Alex başkan için hoca hakkında fikir alınan güvenilir adeta bir consiglieri iken sonradan bir anda kötü adam saha dışına kefil değilime geldi.
Bunu nasıl oldu Alex birden kötü insan mı oldu yoksa karşısındakilerde mi sorun vardı.
Aykut hoca ve genelde başkan ile anlattıkları hatta içinde tutup anlatmadıkları bu ülkede futbolun asla profesyonelleşmeyeceğini başkanların yönetimlerin futboldan uzaklaşmayacağını gösteriyor.
Ama bu klup Aziz Yıldırım'ın imparatorluğu değil.
Ne kadar sansür uygularsa uygulasın ne kadar yasak koyarsa koysun resimlerinin üstünü kapattırrsın pankartları içeri aldırmasın bu taraftar Alex'e yapılan vefasızlığı unutmayacak her fırsatta sevgisini aşkını haykıracak her platformda
En azından bizden gidecekse dahi güzel bir jubile hakkıydı.
Son 10 yılımıza damga vurdu bu adam herşeyi güzeldi bu adamın gidişi bu kadar kötü olmak zorundamıydı ?
Adamın resimlerinin üstü kapanıyor forma satışı yasaklanıyor içeriye pankartları alınmıyor.
Burası Fenerbahçe.Bu klubün sahibi biz taraftarlarız.Kimsenin hükümdarlık dikdatörlük süreceği faşizm rüzgarları estireceği yer değil burası.
Abi kardeş el ele verip kendi bireysel şirketlerini yönetsinler orada istedikleri kararları alsınlar.
Sakinlik efendilik akılcılık ve açıklama nasıl yapılır uslup nasıl olur onun derslerini verdi Alex.
Aziz Yıldırım bir zahmet oturup izlesin.
İlk seyircili maçta tribünlere iyi kulak verin.YÖNETİM İSTİFA.AZİZ İSTİFA
Parayı sevmesi de kişiliği ile alakalı değil mi ?
Sanırım ben anlamadım neyse.. Ben Alex'in her insanın verdiği değer kadar paraya değer verdiğini düşünüyorum.
Gidip parasını alması yada indirim istemesi bunu değiştirmez benim gözümde tabii yorum kişiden kişiye değişir.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Aziz Yıldırım hapise girmeden önceki yönetiminde kriz ortamını çok iyi yönetiyordu. Bu yüzden hep iyi bir yönetim sergiliyordu. Krizleri çok çabuk atlatabiliyordu camia ama şimdi eline yüzüne bulaştırıyor desem yeridir. Fenerbahçe'nin bu sezon sportif başarısızlığa tahammülü yok diye düşünüyorum. Bu sezon ki sportif başarısızlık Aziz Yıldırım ve Aykut Kocamanı'da götürür. Yönetim,takım,hoca diken üstünde resmen.
Last edited by Mamadou : 08.Ekim.2012 at 17:45
Alex kişisel olarak bir problemim yok kimse ile dedi ama Aykut Kocaman ile sportif direktör olarak ilk görüşmelerinden beri , Aykut hocaya karşı bir soğukluğu olduğunu açık açık söyledi.Bence burda çelişiyor.Ayrıca Zico'nun da iyi bir teknik direktör olmadığını Aziz Yıldırım'a söylemiş!!!Çok elle tutulur bir neden yok Alex'in davranışları için.Alex kendini sadece futbola adamamış sanki.Hocayı beğenmeyebilirsin ama kararlarına saygı duymalısın.Madem hocalarını beğenmiyordun niye bu takımda kaldın?Bu olayda herkesin suçu var ama birinin gitmesi gerekiyordu o da Alex oldu.Belki de hayatımız boyunca bir daha göremeyeceğimiz bir oyuncu.Yolun açık olsun büyük kaptan!
bu arada bu günden itibaren türk medyasının manşetlerini "yeni alex" klişesi de süslemeye başlayacaktır
gs yeni hagi olayını yeni yeni atlattı inş bizde yeni alex klişesini bian önce atlatırız
Alex'in açıklaması olurken FB TV açıklamaları göstermek yerine A2 takımının Kartal ile olan maçını göstermiş.
Artık Fenerbahçe tarafından bir açıklama yapılmamalı, Alex'e verdiği katkılardan dolayı teşekkür edilmeli ve 2 sene sonra futbolu bırakırken Kadıköy'ün kapılarının sonuna kadar açık olduğu söylenmeli, bu olay kapatılmalı.
"YÜCE ATATÜRK"
ne bekliyorsunuz ki ? açıklamadan bağımsız konuşuyorum. Şuan takımın başındaki hoca ve başkan hakkında olumsuz konuşacak , onu mu yayınlasınlar. (yapılan sansürlere ben de karşıyım ama bu sansür değil) hem A2 maçını yayınlamaları daha mantıklı.. hadi diyelim , olumsuz değil de olumlu konuşacak olsaydı yine A2 maçı yayınlanmalı. ne diyeceksin A2 takımına , teknik direktörüne Alex'in açıklamaları vardı da onu yayınladık sizin maçı o yüzden mi yayınlamadık diyeceksin ? en doğru olan yapılmış.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
o konuşma her kanalda var. bu kadar takılmayın yahu.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.