Aynı gün aynı saati gördükten sonra bu garip gelmiyor![]()
Sonraki haftayı boş geçmiş olmalarına üzüldüm, oraya da en az 2 maç sığdırabilirlerdi bence.
![]()
Ekşi'de gördüm. Bayağı uğraşmış![]()
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Tüm turnuvaları tek tek inceledim, o tarihteki maç fikstürleri ne alemde diye ama tek sonuç Dünya Kulüpler turnuvası mı ne öyle bir şey varmış, ondan çıktı. İşin ilginci ise o turnuvaya katılmıyorum ben. "Sanırım turnuvaya katılamasak bile gidip yerinde izleyelim" diyerek izin koparttı benimkiler.![]()
3 günde 3 maç.
![]()
Bütün özellikleri 20'dir bi maçta stoper falan oynamıştı.
Hayır yani bide daha 3. ön eleme turu.
Ordu 2. turda PAOK a deplasmanda 4 evinde 3 atarak geldi![]()
Bu adam futbolcu değil kiÖzelliklere bak
FM Gazetesi
http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiID=1072013
birde böyle biri vardı.
Google'dan baktım da ismi "Abdurrahman Elyasa Abdulgaffarademoğlu" şeklindeymiş. Hatta arama sonuçlarında şu yorum bile çıkıyor.
Elyasa falandır sanırım forma ismi, bilemedim.![]()
Oyuncum penaltı yaptı. Kalecim kurtardı ama seken top ceza kaleye uzak olsa da sahası içinde kaldı. Rakip oyuncu topa hamle yaptı. Benim oyuncum da hamle yaptı ve 1 dakikada 2 penaltı yaptırmış oldum böylece. Geldim foruma yazdım hemen.
Ek: Kalecim şu an bunu da kurtardı![]()
Kalecin kim abi çok merak ettim şimdi![]()
Kim olacak Muslera'dır![]()
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Dakikanın ilerlediği alt kısımda 6 sarı kart var, 3'de gol. Soldaki kart detaylarına bakıldığında 9 sarı, 1'i ise 2. sarıdan kırmızı. Kırmızıyı yiyen dk 80'de krasic, fenerin golünü atanda dk 90+2 de krasic
Skora bakdığınızda ise maçta sayılan 3 gol, tescil edilen maç sonu skoru ise 2-0)
Krasic golü atıyor ve maç bitiyor, 2-1 bitmesi gerekirken 2-0 bitince bende haliyle bir şaşkınlık, detaylara girince gerçekler ortaya çıkıyor![]()
Last edited by harun26180 : 16.Mart.2013 at 12:31 Reason: Ek