Sayfa 11 / 15 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 453 sonuç

Konu: Kırmızı Kara Burası Ankara | Gençlerbirliği SK

Hybrid View

Şampiyonlar Ligi E Grubu 3.Maç

Gençlerbirliği 2-1 Atletico Madird

Evimizde güçlü rakibimize karşı başa baş mücadele sergiledik fakat bu yine puan almamıza yetmedi.Bu düzeydeki takımlara karşı oyuna ortak olmamız bu sene için olmasa bile ilerisi için bizi heyecanlandırıyor.

3.maçlar sonucu grupta puan durumu böyle şekillendi.Olympiakos'un City'den puan alması işimizi zorlaştırdı artık Olympiakos'u kesinlikle yenmeliyiz.

STSL 8.Hafta

Gençlerbirliği 1-1 Sivasspor

Oyun içinde en merak ettiğim şeylerden biri ilk sezon küme düşen Sivas'ın Eneramo'yu nasıl elinde tuttuğu.Şampiyonlar Ligi maçı sonrası yine puan kaybettik.Şampiyonlar Ligi'nin bize kattığı tek artı kasamıza giren 8 milyon oldu şimdiye kadar.

STSL 9.Hafta

Mersin İ.Y. 0-2 Gençlerbirliği

Geçen senenin bizimle birlikte flaş takımı olan ve bu senede geçen seneki çizgisini koruyan Mersin İdman Yurdu'nu çok iyi bir oyunla geçiyoruz ve Madrid maçı öncesinde ligi kayıpsız atlatıyoruz.

Şampiyonlar Ligi'ndeki 4. maçımız öncesinde Atletico Madrid cephesinden şok bir haber geldi.Madrid temsilcisi ligdeki kötü sonuçlar yüzünden Diego Simeone'nin görevine son verdi.Bu haber bizim maçımıza ne kadar etki edecek merakla bekliyoruz.

Şampiyonlar Ligi E Grubu 4. Maç

Atletico Madrid 1-0 Gençlerbirliği

Ligde zor günler geçiren Atletico Madrid karşısında rakip ceza sahasına sızmayı başaramadık ve Falcao maç boyu bulduğu tek şansta attığı golle Madrid'e galibiyeti getirdi.

Bu sonuçtan sonra Manchester City ve Atletico Madird bir üst tura çıkmayı garantiledi.Olympiakos ve biz kalan 2 maçta Uefa Avrupa Ligine kalmanın hesaplarını yapacağız.

STSL 10. Hafta

Gençlerbirliği 1-1 Beşiktaş

Maç boyu Beşiktaş'a nefes aldırmadık ama bir kontra atak sonucunda geriye düştük.Bu dakikadan sonra baskımızı arttırdık fakat sadece beraberlik golünü bulabildik.

Puan Durumu

Çok değişik bir lig oluyor.10. Gaziantep ile 2. Antalyaspor arasında sadece 6 puan fark var.Her an her şeyin olabileceği bir lig var şu an.

öncelikle derslerinde başarılar dilerim.. olimpiyakostan burda puan alırsan uefaya kalırız ligde de birşey kaybetmiş sayılmazsın daha çok maç var.

8. Default

Kariyerini uzun süredir takip ediyordum ama bir türlü son sayfaya gelmek nasip olmadığı için yazma fırsatı bulamadım. Öncelikle kötü giden bir sezondan sonra çok başarılı işlere imza atıyorsun. İstikrarsız skorlara aldırış etme. Çünkü Fm 13 diğer seriler gibi değil. Baskılı oynadığın bir maçı kaybetme ihtimali, fark atarım dediğin takıma karşı beraberlikle yetinme durumları daha fazla oluyor bu seride. Bunun sebebini anlamaya ve çözmeye çalışıyorum. Maç motorundan mı yoksa oyunun bizden her maç için çok farklı stratejiler geliştirmemizi istediğinden mi yoksa "seslenmeler" isimli talimat menüsünü daha fazla kullanmamız gerektiğinden mi kaynaklanıyor bu durum bilmiyorum. Sözün özü şudur ki: Başarılar dilerim

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Kariyerini uzun süredir takip ediyordum ama bir türlü son sayfaya gelmek nasip olmadığı için yazma fırsatı bulamadım. Öncelikle kötü giden bir sezondan sonra çok başarılı işlere imza atıyorsun. İstikrarsız skorlara aldırış etme. Çünkü Fm 13 diğer seriler gibi değil. Baskılı oynadığın bir maçı kaybetme ihtimali, fark atarım dediğin takıma karşı beraberlikle yetinme durumları daha fazla oluyor bu seride. Bunun sebebini anlamaya ve çözmeye çalışıyorum. Maç motorundan mı yoksa oyunun bizden her maç için çok farklı stratejiler geliştirmemizi istediğinden mi yoksa "seslenmeler" isimli talimat menüsünü daha fazla kullanmamız gerektiğinden mi kaynaklanıyor bu durum bilmiyorum. Sözün özü şudur ki: Başarılar dilerim
    Oyuncu değişikleri,seslenmeler menüsü ve hücum futbolu oynayan takımlar için 2-0 yaptıktan snra kontrollü futbola geçmek çok önemli. Barcelona kariyerimi bu şekilde götürüyorum gayet iyi sonuçlar alıyorum. Bir de basının sorularına takımın,oyuncuların lehine yanıtlar vermek de işe yarıyor.

Teşekkür ederim ikinize de.Olympiakos'u yenersek çıkarız ki ilk maç deplasmanda yenmiştik evimizde de inşallah puan yada puanlar alıp Avrupa'da boy göstermeye devam ederiz.

STSL 11.Hafta

Trabzonspor 2-0 Gençlerbirliği

Trabzonspor karşısında sahada hiç varlık gösteremedik ve sahadan mağlup ayrıldık.Puanlar çok yakın olduğundan 1 mağlubiyet takımı 4-5 sıra geri götürebiliyor aynı şekilde galibiyetlerde yukarı tırmandırıyor.Bu maç sonunda Trabzon yukarı tırmanırken biz 10.luğa kadar geriledik.

STSL 12. Hafta

Gençlerbirliği 4-0 Kayseri Erciyesspor

Güçsüz rakibimiz karşısında iyi bir oyun sergiledik rakip birde 10 kişi kalınca iyice rahatladık ve kendimizi hiç yormadan farklı bir galibiyet aldık.Bu galibiyetle yeniden 6.sıraya yükseldik.

STSL 13.Hafta

Gaziantepspor 1-2 Gençlerbirliği

Maçın başında bir duran top golüyle geriye düşsekte son haftaların formda ismi Juninho ve Tunay'ın golleriyle 3 puana ulaştık.Olympiakos maçı öncesinde moral topladık.Chramosta milli takımdan sakat döndü,Daniel ise milli takım arasında sakatlandı.Chramosta 3,Daniel 5 hafta takımdan ayrı kalacak.

Antep'i kol payı yenmişiz artık nasıl oluyor tasvirini size bırakıyorum.

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post

Antep'i kol payı yenmişiz artık nasıl oluyor tasvirini size bırakıyorum.
    bence de kıl payı değilde kol payıyla yenmişsin doğru diyor

Şampiyonlar Ligi E Grubu 5.Maç

Gençlerbirliği 3-1 Olympiakos

Daniel'in sakatlığı sonrası forma şansı bulan Erkam Resmen'in 2 asistle yıldızlaştığı maçta Olympiakos'u yenerek 3.lüğümğüzü garantiledik.Gelecek maç City ile formalite maçına çıkacağız ve UEFA Avrupa Ligi rakibimizi beklemeye koyulacağız.

uefada kim gelicek acaba

Quote Originally Posted by atakankcm View Post
    uefada kim gelicek acaba

Valla bu tur dişimize göre bir rakip gelsin fazlasında gözüm yok zaten

Japon futbolcu manyaklığı olan bendenizin şimdilik bulduğu Japon oyuncular.Özellikle Kato'yu takıma kazandırmak iyi olacaktır.

Kupada bir başka Ankara takımı Çamlıdere Şekerspor'la eşleştik.

Şekerspor'un isim değişikliklerine ayak uyduramıyoruz Çamlıdere Şekerspor'u görünce garip geldi

Geçmişten bugüne Şekerspor:

1947-1958 : Şekerspor
    1958-1963 : Şeker Hilal
    1963-2005 : Şekerspor
    2005-2010 : Etimesgut Şekerspor
    2010-2011 : Beypazarı Şekerspor
    2011-2012 : Akyurt Şekerspor
    2012-... : Çamlıdere Şekerspor

evet katonun defansif özellikleri güzel

Quote Originally Posted by atakankcm View Post
    evet katonun defansif özellikleri güzel

Her kariyerimde takımımda 1 Japon oyuncu bulunur.Şu anda da en büyük aday Kato gibi gözüküyor.

STSL 14.Hafta

Gençlerbirliği 2-1 Karabükspor

Büyük bir hatayla zora soktuğumuz maçı rakibimiz 9 kişi kalınca rahat bir şekilde lehimize çevirdik.İyi bir galibiyet serisi yakaladık ve bunu devam ettirmek istiyoruz.

STSL 15.Hafta

Orduspor 2-3 Gençlerbirliği

Sahada futbolun yanında birde savaş vardı sayabildiğim kadarıyla Ordu'dan 2 bizden 3 oyuncu maçı hafif sakatlıklarla bitirdi.Biz kaçtık onlar kovaladı ama Özgür'ün 90+3 teki golüne cevap verebilecekleri bir zaman yoktu.Atabey ise Chramosta'nın sakatlığında bulduğu şansı iyi değerlendirdi ve gollerini sıraladı.

Puan Durumu

Geçtiğimiz senenin şampiyonu Bursaspor puan almasının mucize olduğu bir grupta liderliği averajla kaçırdı.Bu durum tüm ülkeden farklı olarak Ankara'da Ankaragücü taraftarları sayesinde daha coşkulu kutlandı.

Şampiyonlar Ligi E Grubu 6.Maç

Manchester City 2-1 Gençlerbirliği

Ramazan'ın muhteşem oyunu bile City'den 2 tane yememizi engelleyemedi malesef

6.maçlar sonucunda puan tablosu bu şekilde oluştu.Böylesine zorlu bir grupta 8 gol atıp sadece 9 gol yememiz defansif anlamda büyük bir başarı bence.

Kariyerini takip ediyorum.Son sene biraz inişli çıkışlı olmuş lig ama olsun sonunda zafer bizim olacak inşallah bendede crash dumps hatası olması oynayacağım ama artık burdaki güzel kariyerlerle tatmin ediyorum kendimi

Quote Originally Posted by dgscnk55 View Post
    Kariyerini takip ediyorum.Son sene biraz inişli çıkışlı olmuş lig ama olsun sonunda zafer bizim olacak inşallah bendede crash dumps hatası olması oynayacağım ama artık burdaki güzel kariyerlerle tatmin ediyorum kendimi
    Teşekkür ederim.Bu sene yeterli derinliği olmayan bir kadro olunca elimde ligi ikinci plana atmak zorunda kalmıştık ligin başında o yüzden biraz sallantıdaydık ama sonlara doğru toparladık.Nazar değmesin 2 yıldır crash dumps hatası beni rahat bıraktı uzun sürede böyle devam eder inşallah.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Ön Eleme Turu

Çamlıdere Şekerspor 2-0 Gençlerbirliği

10 Aralık City,12 Aralık Şeker,14 Aralık Kasımpaşa diye fikstür olursa aradaki Şekerspor karşılaşması böyle olur ama yinede yenmeliydik hiç bir oyuncumuz rakibimizin oyuncularından güçsüz değildi.

STSL 16.Hafta

Gençlerbirliği 3-1 Kasimpaşa

Son zamanlarda sesi soluğu çıkmayan Hurşut'un mükemmel oyunuyla galibiyete uzanıyoruz.Ligin ilk yarısının son maçı Fenerbahçe ile.Bu maçı da kayıpsız atlatıp ilk yarıyı bitirebildiğimiz kadar üstte bitirmek istiyoruz.

UEFA Avrupa Ligi Birinci Eleme Turu Rakibimiz

Dinamo Zagreb

Eşleşmenin galibi Legia-Anderlecht eşleşmesinin galibiyle oynayacak.

STSL 17.Hafta

Fenerbahçe 0-2 Gençlerbirliği

Az gittik öz gittik.Çektiğimiz 10 şutun 9'u kaleyi buldu ve bu 10 şututn 4'ü mutlak gol şansıydı.Maçın kırılma anı ise Muhammed kırmızı kartı gördükten hemen sonra attığımız goldü şüphesiz.

İlk Yarı Sonucunda Puan Durumu

Galatasaray ilk yarıyı mağlubiyetsiz kapatarak arayı bayağı açtı.Bu senenin süpriz takımı ise Antalyaspor oldu.

Sayfa 11 / 15 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri