Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

26 45.61%
  • Berabere

8 14.04%
  • Fenerbahçe

23 40.35%
Sayfa 11 / 16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 454 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 16. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

benim ne dediğimi anladınız da neyse. şimdi övülen GS taraftarı 2 yıl öncede vardı. sadece işlerin yolunda gitmesine bakar. yoksa centilmenliğe falan değil.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uzun bir süre sonra ilk defa böyle bir tablo vardır ligde sanırım. Ne kadar puan kaybı oldu üst sıralarda:

FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    benim ne dediğimi anladınız da neyse. şimdi övülen GS taraftarı 2 yıl öncede vardı. sadece işlerin yolunda gitmesine bakar. yoksa centilmenliğe falan değil.
    2-1 kaybettiğimizde de takımın oyunu alkışlanmıştı yani en azından bir şeyler değişti artık yağmur yağmadıkça sulu derbi oynamıyoruz arenada

Allahi var guzel gol atti Hasan Ali. Ama oda Meireles gibi armanin yerini karistirdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Ünal Aysal başkan olduğundan beri;

1. TT Arena'da ortalığın karıştığı, olayların çıktığı bir derbi maçı oldu mu?

2. Galatasaray TT Arena'ya geçtiğinden beri hiç saha kapatma veya seyircisiz oynama cezası aldı mı?

3. Ben "Galatasaray taraftarı olay çıkarmaz" diye nerede demişim?

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    İşler iyi giderken delimi bu adamlar niye küfür etsin
    http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=282

Gerçi ne yazarsam yazayım boş, bazı arkadaşlar nasıl anlamak istiyorsa o şekilde anlıyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Pozisyon bulmakta çok sıkıntılarımız var ve yumuşak bir takımız bu yüzden deplasmanlarda galip gelmek çok zor oluyor. Bugün GS aman aman bir futbol oynamadı, biz genel itibariyle GS'ın sahasında oynasak da gol pozisyonumuz 'Kocaman'bir 0.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Geçen sayfada dediğim gibi bir sorun var formalarda herkes armanın yerini şaşırıyor
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Fenerbahçe'nin en rahat izlediğim maçı Ankaragücü 6-0 maçı.O gün bugündür hop otur hop kalk.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kırmızı kart pozisyonunda Eboue ve Melo çok fena ya, Eboue alkışlanırken Meireles'e yakalanıyor, Meireles de napıyorsun der gibi onu alkışlıyor. Sonrasında Meireles hakeme giderken Eboue araya girmeye çalışıyor, Melo geliyor Eboue'yi çekiyor bırak naparsa yapsın der gibi. İlginç enstantane olmuş, maçı izlerken kaçırmışım.

Şu taktığınız arma konusu çok boş bu arada, Hasan Ali fıstık gol atmış sevinç ve heyecandan naptığını bilmez ki o anda, arma nerdeydi diye mi düşünecek yahu. Meireles'in öpmesi ise kendini kurtarmak, kötü maç çıkardı üstüne atılarak tüy dikti, taraftar tepkisi çekmemek için öpecek tabii armayı.

meirelesin aklı kendi pozisyonundaydı hoca o pozisyonu verse atılmıcaktı cocuk

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

meirelesin aklı kendi pozisyonundaydı hoca o pozisyonu verse atılmıcaktı cocuk
    Futbolcular Profseyonel insanlardı dimi ? O poziyon orda orda kaldı.Hala sürdürmenin anlamı ne ? Yaptığı işaret yüzünden 3-4 hafta yiyebilir.Neyseki arada türkiye kupası macları var.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

http://www.ligtv.com.tr/haber/meireles-boyle-kizardi

28. saniyede bir şey yapıyor ama tam anlaşılmıyor, 2-3 saniye sonra hakem yüzünü siliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hakem ne yapmış Allah aşkına bir faulu vermemiş Fenerbahçe'ye diye maçı mı katletti ?

Meireles kariyerinde hiç kırmızı görmedi diye kırmızı göremez mi ? İki kartı da çok net ve doğruydu.

Caner baya kaşındı bugün stadda , kendisine hatta Fenerbahçe'liliğe yakışmayacak çok hareketleri vardı hep bir kavga çıkarma , çaktırmadan rakibine fiziksel darbe yapma merakı vardı.

Selçuk İnan müthiş bir gol attı gözümüzün önünde gerçekleşti ve o topun oradan nasıl gittiğini 30 dakika boyunca anlayamadım he 30 dakika sonra yine anlamadım

Taraftar bu maçta çok iyiydi küfür , taciz vb yoktu kareografi ise olabilecek en iyi kareografilerden olmuş.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bu arada Meireles gibi bir profesyonele yakıştıramadım hiç o hareketi.

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Futbolcular Profseyonel insanlardı dimi ? O poziyon orda orda kaldı.Hala sürdürmenin anlamı ne ? Yaptığı işaret yüzünden 3-4 hafta yiyebilir.Neyseki arada türkiye kupası macları var.
    Bence bu maçlarda profesyonellik felan hikaye sahadaki 22 kişide hakemler hariç yüreğiyle oynar bende olsaydım orda o hareketi yapardım kızmıyorum meirelese

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kırmızı kart pozisyonunda Eboue ve Melo çok fena ya, Eboue alkışlanırken Meireles'e yakalanıyor, Meireles de napıyorsun der gibi onu alkışlıyor. Sonrasında Meireles hakeme giderken Eboue araya girmeye çalışıyor, Melo geliyor Eboue'yi çekiyor bırak naparsa yapsın der gibi. İlginç enstantane olmuş, maçı izlerken kaçırmışım.

Şu taktığınız arma konusu çok boş bu arada, Hasan Ali fıstık gol atmış sevinç ve heyecandan naptığını bilmez ki o anda, arma nerdeydi diye mi düşünecek yahu. Meireles'in öpmesi ise kendini kurtarmak, kötü maç çıkardı üstüne atılarak tüy dikti, taraftar tepkisi çekmemek için öpecek tabii armayı.
    Taktığımız bir arma konusu yok sen nasıl Melo ve Eboue durumu enstantane olarak değerlendiriyorsan,bizim için de bu bir enstantane.Dalga geçme falan da yok sadece iki oyuncunun da tereddüt ettiğini formada mı yoksa başka bir şeyde mi yanlışlık var onu soruyoruz.Sabri Sarıoğlu Türkiye maçında nasıl Nike logosunu öpüyorsa ( siliyor da olabilir ) bu da onun gibi bir olay lütfen büyümeyen bir konuyu büyütüyormuşuz gibi yapma.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

http://www.ligtv.com.tr/haber/mac-bitti-sevinc-basladi#

Videonun başındaki sarılmalar,konuşmalar hoşuma gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@Muratozen1903
    Son dakika.... Galatasaray store ye fenerbahce taraftarlari saldiriyor. Bagdat caddesinde ortalik karismis
    FM Gazetesi

Bakalim Meireles kac mac ceza alicak yaptigi hareketten dolayi. Bunu Engin veya Melo yapsaydi su an ortalik yikilirdi.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Bakalim Meireles kac mac ceza alicak yaptigi hareketten dolayi. Bunu Engin veya Melo yapsaydi su an ortalik yikilirdi.
    Çok haklısınız Cris penaltı noktasını kazıdı ama hiç konuşulmadı,Bilica kazıdı ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Moraes View Post
    Çok haklısınız Cris penaltı noktasını kazıdı ama hiç konuşulmadı,Bilica kazıdı ?
    Göster hocam resmini.Yok öyle bir şey Göksu yalanladı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Ben de çok merak ediyorum. Tükürük, el hareketi. Dövmediği kalmamış bir tek.

Aykut Hoca, geçtiğimiz haftalarda Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile arasında yaşanan tartışmayla ilgili soruya şöyle yanıt verdi:
    ’’Ülkenin büyük iki takımının, ciddi maliyetlerle kurulmuş iki takımın karşılaşması oynandı. 40-45 dakika civarında top oyunda kalmış. Aslında yapmamız gereken herhalde bu kaliteyi biraz daha yukarıya çıkarmak, kalitesizliği değil. Bilmiyorum, doğru yanıtı verebildim mi- Hep işin magazini, tartışması, şiddeti, kavgası... Maalesef buralarda yaşıyoruz. Fatih Hoca onu söylemiş Aykut Hoca bunu söylemiş diye. Bunların dışında kalmaya çalışıyorum ama hep buralara geliyoruz. Niyetim ve kastım değildi. Alındı oralara götürüldü iş. Sonra oradan yanıtlar gelmeye başladı. Bir sürü hikayeler. Sonra çekildim kenara seyrettim. Şimdi tekrar aynı soruya muhatap oluyorum. Bugün 45 dakika top oyundaydı, bunu 60 dakikaya çıkarmayı konuşmalıyız tartışmalıyız. Hatalarımızı düşünmeliyiz. Futbolda da takılıp buraya geliyoruz. Maalesef ülke olarak bundan da zevk alıyoruz.’’

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    http://www.ligtv.com.tr/haber/meireles-boyle-kizardi

28. saniyede bir şey yapıyor ama tam anlaşılmıyor, 2-3 saniye sonra hakem yüzünü siliyor.
    5-6 sn sonra kolu ile alnını siliyor. Terlemiş de olabilir, sıkıntıdan da yapabilir. Öyle bir şey gerçekten olsa mimikleri değişirdi o anda. Hemen yapardı, beklemezdi.

Kim uydurdu ise bu hikayeyi herkes peşinden gidiyor anlaşılmayan bir şekilde.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Hakettiğimiz bir galibiyet oldu. Rakip takımın isteksiz oluşu bizi bu galibiyete ulaştırdı diyebiliriz. Hakemin maça etkisi yoktu diyebiliriz.

Fenerli arkadaşlara da üzülmeyin diyoruz. Bu da gelir bu da geçer. 3 temmuz malumunuz neler geldi geçti.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aykut Hoca, geçtiğimiz haftalarda Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile arasında yaşanan tartışmayla ilgili soruya şöyle yanıt verdi:
    ’’Ülkenin büyük iki takımının, ciddi maliyetlerle kurulmuş iki takımın karşılaşması oynandı. 40-45 dakika civarında top oyunda kalmış. Aslında yapmamız gereken herhalde bu kaliteyi biraz daha yukarıya çıkarmak, kalitesizliği değil. Bilmiyorum, doğru yanıtı verebildim mi- Hep işin magazini, tartışması, şiddeti, kavgası... Maalesef buralarda yaşıyoruz. Fatih Hoca onu söylemiş Aykut Hoca bunu söylemiş diye. Bunların dışında kalmaya çalışıyorum ama hep buralara geliyoruz. Niyetim ve kastım değildi. Alındı oralara götürüldü iş. Sonra oradan yanıtlar gelmeye başladı. Bir sürü hikayeler. Sonra çekildim kenara seyrettim. Şimdi tekrar aynı soruya muhatap oluyorum. Bugün 45 dakika top oyundaydı, bunu 60 dakikaya çıkarmayı konuşmalıyız tartışmalıyız. Hatalarımızı düşünmeliyiz. Futbolda da takılıp buraya geliyoruz. Maalesef ülke olarak bundan da zevk alıyoruz.’’
    Bunu söyleyen Teknik Direktör'ün takımı.Sahada fırtınalar estirdi,rakibin dirençli oyunu kırdı.Goller buldu.Bu onun elinde olan bir şey sen önce kendini düzelt sonra başkasına akıl ver Baldemir Yazdığı Hatırlatırım

Fenerbahce Futbol Takımı 1 Ocak 2012 Bu yana Süper Lig normal sezonda Deplasmanda 3 maç kazandı.Kazandığı takımlar ise .

"AKHİSAR,ANKARAGÜCÜ,MANİSA" ...
    Last edited by petrol_fb12 : 17.Aralık.2012 at 03:52 Reason: Aşırı eleştiri.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Göster hocam resmini.Yok öyle bir şey Göksu yalanladı.
    itina ile kanıt verilir.http://www.youtube.com/watch?v=cJYWSru4voo

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Moraes View Post
    Gördüm hocam oralarla oynuyor büyük ihtimal kazıyor evet,ancak o çekilen kamera da bile zor gözüken bir olayın konuşulmaması normal değil mi ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

GS TV'de Selçuk İnan'ın golünü anlatıyor spiker kendinden geçiyor

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şu tuttuğu takımı ölümüne eleştiren insanlar öyle iğrenç oluyosunuz ki dışardan.. 6 aylık Meireles'den ilham alın biraz..

Eleştiremez miyiz? Takım kötü, futbol kötü, hoca çok kötü, bunlar profesyonel..

"He canım hee..."

Profesyonel hayatta sizleri de görmek isteriz.. 1 gün tanısam bin hatanızı sayarım.. Karşınızdaki insan, insan gibi davranmayı bilin..

Sayfa 11 / 16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri