benim ne dediğimi anladınız da neyse. şimdi övülen GS taraftarı 2 yıl öncede vardı. sadece işlerin yolunda gitmesine bakar. yoksa centilmenliğe falan değil.
benim ne dediğimi anladınız da neyse. şimdi övülen GS taraftarı 2 yıl öncede vardı. sadece işlerin yolunda gitmesine bakar. yoksa centilmenliğe falan değil.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Allahi var guzel gol atti Hasan Ali. Ama oda Meireles gibi armanin yerini karistirdi.
Ünal Aysal başkan olduğundan beri;
- TT Arena'da ortalığın karıştığı, olayların çıktığı bir derbi maçı oldu mu?
- Galatasaray TT Arena'ya geçtiğinden beri hiç saha kapatma veya seyircisiz oynama cezası aldı mı?
- Ben "Galatasaray taraftarı olay çıkarmaz" diye nerede demişim?
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=282
Gerçi ne yazarsam yazayım boş, bazı arkadaşlar nasıl anlamak istiyorsa o şekilde anlıyor.
Pozisyon bulmakta çok sıkıntılarımız var ve yumuşak bir takımız bu yüzden deplasmanlarda galip gelmek çok zor oluyor. Bugün GS aman aman bir futbol oynamadı, biz genel itibariyle GS'ın sahasında oynasak da gol pozisyonumuz 'Kocaman'bir 0.
Geçen sayfada dediğim gibi bir sorun var formalarda herkes armanın yerini şaşırıyor![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Fenerbahçe'nin en rahat izlediğim maçı Ankaragücü 6-0 maçı.O gün bugündür hop otur hop kalk.
Kırmızı kart pozisyonunda Eboue ve Melo çok fena ya, Eboue alkışlanırken Meireles'e yakalanıyor, Meireles de napıyorsun der gibi onu alkışlıyor. Sonrasında Meireles hakeme giderken Eboue araya girmeye çalışıyor, Melo geliyor Eboue'yi çekiyor bırak naparsa yapsın der gibi. İlginç enstantane olmuş, maçı izlerken kaçırmışım.
Şu taktığınız arma konusu çok boş bu arada, Hasan Ali fıstık gol atmış sevinç ve heyecandan naptığını bilmez ki o anda, arma nerdeydi diye mi düşünecek yahu. Meireles'in öpmesi ise kendini kurtarmak, kötü maç çıkardı üstüne atılarak tüy dikti, taraftar tepkisi çekmemek için öpecek tabii armayı.
meirelesin aklı kendi pozisyonundaydı hoca o pozisyonu verse atılmıcaktı cocuk
http://www.ligtv.com.tr/haber/meireles-boyle-kizardi
28. saniyede bir şey yapıyor ama tam anlaşılmıyor, 2-3 saniye sonra hakem yüzünü siliyor.
Hakem ne yapmış Allah aşkına bir faulu vermemiş Fenerbahçe'ye diye maçı mı katletti ?
Meireles kariyerinde hiç kırmızı görmedi diye kırmızı göremez mi ? İki kartı da çok net ve doğruydu.
Caner baya kaşındı bugün stadda , kendisine hatta Fenerbahçe'liliğe yakışmayacak çok hareketleri vardı hep bir kavga çıkarma , çaktırmadan rakibine fiziksel darbe yapma merakı vardı.
Selçuk İnan müthiş bir gol attı gözümüzün önünde gerçekleşti ve o topun oradan nasıl gittiğini 30 dakika boyunca anlayamadım he 30 dakika sonra yine anlamadım
Taraftar bu maçta çok iyiydi küfür , taciz vb yoktu kareografi ise olabilecek en iyi kareografilerden olmuş.
Bu arada Meireles gibi bir profesyonele yakıştıramadım hiç o hareketi.
Taktığımız bir arma konusu yok sen nasıl Melo ve Eboue durumu enstantane olarak değerlendiriyorsan,bizim için de bu bir enstantane.Dalga geçme falan da yok sadece iki oyuncunun da tereddüt ettiğini formada mı yoksa başka bir şeyde mi yanlışlık var onu soruyoruz.Sabri Sarıoğlu Türkiye maçında nasıl Nike logosunu öpüyorsa ( siliyor da olabilir ) bu da onun gibi bir olay lütfen büyümeyen bir konuyu büyütüyormuşuz gibi yapma.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
http://www.ligtv.com.tr/haber/mac-bitti-sevinc-basladi#
Videonun başındaki sarılmalar,konuşmalar hoşuma gitti.![]()
@Muratozen1903
Son dakika.... Galatasaray store ye fenerbahce taraftarlari saldiriyor. Bagdat caddesinde ortalik karismis
FM Gazetesi
Bakalim Meireles kac mac ceza alicak yaptigi hareketten dolayi. Bunu Engin veya Melo yapsaydi su an ortalik yikilirdi.
Aykut Hoca, geçtiğimiz haftalarda Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile arasında yaşanan tartışmayla ilgili soruya şöyle yanıt verdi:
’’Ülkenin büyük iki takımının, ciddi maliyetlerle kurulmuş iki takımın karşılaşması oynandı. 40-45 dakika civarında top oyunda kalmış. Aslında yapmamız gereken herhalde bu kaliteyi biraz daha yukarıya çıkarmak, kalitesizliği değil. Bilmiyorum, doğru yanıtı verebildim mi- Hep işin magazini, tartışması, şiddeti, kavgası... Maalesef buralarda yaşıyoruz. Fatih Hoca onu söylemiş Aykut Hoca bunu söylemiş diye. Bunların dışında kalmaya çalışıyorum ama hep buralara geliyoruz. Niyetim ve kastım değildi. Alındı oralara götürüldü iş. Sonra oradan yanıtlar gelmeye başladı. Bir sürü hikayeler. Sonra çekildim kenara seyrettim. Şimdi tekrar aynı soruya muhatap oluyorum. Bugün 45 dakika top oyundaydı, bunu 60 dakikaya çıkarmayı konuşmalıyız tartışmalıyız. Hatalarımızı düşünmeliyiz. Futbolda da takılıp buraya geliyoruz. Maalesef ülke olarak bundan da zevk alıyoruz.’’
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Hakettiğimiz bir galibiyet oldu. Rakip takımın isteksiz oluşu bizi bu galibiyete ulaştırdı diyebiliriz. Hakemin maça etkisi yoktu diyebiliriz.
Fenerli arkadaşlara da üzülmeyin diyoruz. Bu da gelir bu da geçer. 3 temmuz malumunuz neler geldi geçti.
Football is simple,but Football Manager is not
Bunu söyleyen Teknik Direktör'ün takımı.Sahada fırtınalar estirdi,rakibin dirençli oyunu kırdı.Goller buldu.Bu onun elinde olan bir şey sen önce kendini düzelt sonra başkasına akıl verBaldemir Yazdığı Hatırlatırım
Fenerbahce Futbol Takımı 1 Ocak 2012 Bu yana Süper Lig normal sezonda Deplasmanda 3 maç kazandı.Kazandığı takımlar ise .
"AKHİSAR,ANKARAGÜCÜ,MANİSA" ...
Last edited by petrol_fb12 : 17.Aralık.2012 at 03:52 Reason: Aşırı eleştiri.
itina ile kanıt verilir.http://www.youtube.com/watch?v=cJYWSru4voo
GS TV'de Selçuk İnan'ın golünü anlatıyor spiker kendinden geçiyor
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
FM Gazetesi
Şu tuttuğu takımı ölümüne eleştiren insanlar öyle iğrenç oluyosunuz ki dışardan.. 6 aylık Meireles'den ilham alın biraz..
Eleştiremez miyiz? Takım kötü, futbol kötü, hoca çok kötü, bunlar profesyonel..
"He canım hee..."
Profesyonel hayatta sizleri de görmek isteriz.. 1 gün tanısam bin hatanızı sayarım.. Karşınızdaki insan, insan gibi davranmayı bilin..