Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

21 56.76%
  • Berabere

7 18.92%
  • Orduspor

9 24.32%
Sayfa 11 / 14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 404 sonuç

Konu: Galatasaray - Orduspor | STSL 23. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İşte bunu seviyorum Bir de ESPN kanalında yayınlandı maç.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Burak yine şovunu yaptı

Son 2 3 mactir evimizde oynadigimiz maclarda garip bi sekilde her hareketimize faul caliniyor mücadele etmemize izin verilmiyor. Drogbaya yapilan penaltinin verilmemesinin izahi yok.

Ilk yarida hakemin görevi ikinci yarida da devam etti ama aslan parcalari 4 tane yapistirdi kaleye.
    Last edited by Kaka Leite : 26.Şubat.2013 at 14:23

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Burak çok geliştirdi kendini.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post

Ofsayt diyenler olmus ofsayt degilmis bosuna her mac sonunda o sarki calinmiyor Arenada
    .
    İşte bu süperdi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Uruguay - Gana maçında olmuştu sanırım en son penaltı da kaçmıştı galiba.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bir de arkadaşlar yazmadan Burak bu maçta da kendini yere attığı bir pozisyon var diğer arkadaşlar yazmadan yazayım bu güzel galibiyet lekelenmesin

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bir de arkadaşlar yazmadan Burak bu maçta da kendini yere attığı bir pozisyon var diğer arkadaşlar yazmadan yazayım bu güzel galibiyet lekelenmesin
    Dikkatli izlemelisin Berk. Çimleri takip et. Ordulu oyuncunun soldizi Burak'ın sağ ayağına geliyor ve oda dengesini kaybedip, kendi ayagına takılıyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Malesef geç kaldın berk. yazıldı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Orada Ordusporlu oyuncunun sol dizi Burak'ın sağ ayağına çarpıyor,sağ ayağı da aldığı darbe ile sol ayağına çarpıyor ve Burak takılıp yere düşüyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Defalarca izledim çok küçük bir müdahale var ama o hızla düşebilir tabi Burak.Ama ben faul olmadığını düşünüyorum,yanlış da düşünüyor olabilirim bir Galatasaraylı olarak yorumum bu şekilde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada "Muslera topu Hamit'e nişanlasa top direkten dönerdi"espiriside güzeldi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

muthis yakalamis seyirci.

Quote Originally Posted by byariff View Post

muthis yakalamis seyirci.

Helal olsun Drogba ya yaptığı gençler için örnek bir davranış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abdürrahim Albayrak iyi kalp krizi geçirmedi.Bir ara Fatih hoca gollerden sonra onu üstünden atmak için uğraşıyordu.

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Abdürrahim Albayrak iyi kalp krizi geçirmedi.Bir ara Fatih hoca gollerden sonra onu üstünden atmak için uğraşıyordu.
    Fatih hoca Abdurrahim Albayraktan kurtulmaya uğraşırken sevinemedi bile

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Koymuştum buraya piero ile ilgili gerçekleri geçen maç konusunda takılmamak lazım o yüzden.

Ahanda http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=216 burada mevcut. Hadi yazıyı yazan Fenerli dediniz Erman Toroğlu'na da mı Fenerli diceksiniz
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Zaten dikkatli bakarsanız siyah çizgilerde Sneijder'in kolunun bir kısmı dışarıda kalıyor. Aynı Erman Toroğlu'nun dediği gibi içeri mi sokiyim dışarda mı kalsın hesabı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Zaten dikkatli bakarsanız siyah çizgilerde Sneijder'in kolunun bir kısmı dışarıda kalıyor. Aynı Erman Toroğlu'nun dediği gibi içeri mi sokiyim dışarda mı kalsın hesabı
    Kolun olduğu yer önemli değil. Ofsayt olması için, topa vurabileceğin uzuvların kale alınıyor.

Ayrıca verdiğin o yazı, bir Fener taraftarı tarafından subjektif olarak yazılmış. Bunu kendi de blogunda söylüyor. Daha objektif yazılar koyarsa bizi ikna etmen daha kolay olur.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Ayrıca verdiğin o yazı, bir Fener taraftarı tarafından subjektif olarak yazılmış. Bunu kendi de blogunda söylüyor. Daha objektif yazılar koyarsa bizi ikna etmen daha kolay olur.
    Mesajımda yazının zaten Fener taraftarı tarafından yazıldığını söylemiştim. Ona inanmazsınız diye Erman Toroğlu videosu koydum. Yapabileceğim bir şey yok. Pierolar size göre doğrudur bilemem ben sadece kendimce artık kendi takımım lehine de olsa pieroları dikkate almıyacağımı dile getirmek istedim.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Kamera açısından öyle görünüyor o elin açık olması tam dik bakarsanız öyle olmadığını görürsünüz

Bu arada piero sistemine laf etmeye gerek yok nasıl peste hakem ofsayt deyince itiraz edilmiyorsa da pieroda da aynı şey geçerlidir

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kolun önde olması önemli değil ayaklara bakılıyor diye biliyorum ben.

Geçen bizim pozisyona da gol demişti bu arkadaş .

arkadaş derken pieroyu kastettim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yalnız GS'yi FB'yi bir kenara bırakarak konuşuyorum, o piero görüntüsü bana pek gerçekçi gelmiyor. Sanki o çizginin en yakın noktası daha sağda olmalı gibi geliyor gözüme. Perspektif açıdan bakarsak en uzak bölgedeki çimlerin oranıyla en yakındakilerin oranı aynı değil gibi.

Neyse bu golden ayrı olarak yorum yapmak gerekirse Galatasaray oyunuyla hakederek kazandı. Artık Anadolu takımlarının öne geçince 10 kişiyle defans yapma huyundan vazgeçmesi gerekiyor. Bu sene daha da ortaya çıktıki beceremiyorlar, dün de gördük

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Piero'da birşey dikkatimi çekti resmi büyütünce farkettim de. G.Saray'lı oyuncunun ayağından çekilen çizgi doğru ise neden aynısı Orduspor oyuncu içinde geçerli değil.

Birisinde kolunu uzattığı son noktadan çizilmiş diğerinde ise ayağından çizilmiş. Mantıksız bir çizim.

Öte yandan G.Saray'I tebrik etmek lazım 2-0'dan maçı aldılar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ordulu oyuncunun çizgisi omzundan çizilmiş, çünkü omuz oyun kuralları içerisinde nizami bir uzuv, Hakan Balta'nın ise vucudu dik; ayak, bel, omuz hepsi aynı hizada. Pieroda ben bir yanlışlık olduğunu bu yüzden düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Helal olsun. Takım ruhu, sinerji mükemmeldi.
    Yalnız bu gaz futbolu iyi güzel de maçın başından bu kaliteli ayaklarla kontrolu saglamamız gerekirdi.
    Yine de harika bir akşam yaşattılar teşekkürler çocuklar..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

[YOUTUBE="lUJLcK0m4pg"]Sneijder[/YOUTUBE]

Bu da Sneijder'in müthiş golünün tribün çekimi.

Sayfa 11 / 14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri