İşte bunu seviyorumBir de ESPN kanalında yayınlandı maç.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Burak yine şovunu yaptı
Son 2 3 mactir evimizde oynadigimiz maclarda garip bi sekilde her hareketimize faul caliniyor mücadele etmemize izin verilmiyor. Drogbaya yapilan penaltinin verilmemesinin izahi yok.
Ilk yarida hakemin görevi ikinci yarida da devam etti ama aslan parcalari 4 tane yapistirdi kaleye.
Last edited by Kaka Leite : 26.Şubat.2013 at 14:23
Burak çok geliştirdi kendini.
Uruguay - Gana maçında olmuştu sanırım en son penaltı da kaçmıştı galiba.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bir de arkadaşlar yazmadan Burak bu maçta da kendini yere attığı bir pozisyon var diğer arkadaşlar yazmadan yazayım bu güzel galibiyet lekelenmesin![]()
Orada Ordusporlu oyuncunun sol dizi Burak'ın sağ ayağına çarpıyor,sağ ayağı da aldığı darbe ile sol ayağına çarpıyor ve Burak takılıp yere düşüyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Defalarca izledim çok küçük bir müdahale var ama o hızla düşebilir tabi Burak.Ama ben faul olmadığını düşünüyorum,yanlış da düşünüyor olabilirim bir Galatasaraylı olarak yorumum bu şekilde.
Bu arada "Muslera topu Hamit'e nişanlasa top direkten dönerdi"espiriside güzeldi![]()
muthis yakalamis seyirci.
![]()
Abdürrahim Albayrak iyi kalp krizi geçirmedi.Bir ara Fatih hoca gollerden sonra onu üstünden atmak için uğraşıyordu.![]()
Koymuştum buraya piero ile ilgili gerçekleri geçen maç konusunda takılmamak lazım o yüzden.
Ahanda http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=216 burada mevcut. Hadi yazıyı yazan Fenerli dediniz Erman Toroğlu'na da mı Fenerli diceksiniz![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Zaten dikkatli bakarsanız siyah çizgilerde Sneijder'in kolunun bir kısmı dışarıda kalıyor. Aynı Erman Toroğlu'nun dediği gibi içeri mi sokiyim dışarda mı kalsın hesabı![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Kolun önde olması önemli değil ayaklara bakılıyor diye biliyorum ben.
Kolun olduğu yer önemli değil. Ofsayt olması için, topa vurabileceğin uzuvların kale alınıyor.
Ayrıca verdiğin o yazı, bir Fener taraftarı tarafından subjektif olarak yazılmış. Bunu kendi de blogunda söylüyor. Daha objektif yazılar koyarsa bizi ikna etmen daha kolay olur.
Football is simple,but Football Manager is not
Geçen bizim pozisyona da gol demişti bu arkadaş .
arkadaş derken pieroyu kastettim.
Yalnız GS'yi FB'yi bir kenara bırakarak konuşuyorum, o piero görüntüsü bana pek gerçekçi gelmiyor. Sanki o çizginin en yakın noktası daha sağda olmalı gibi geliyor gözüme. Perspektif açıdan bakarsak en uzak bölgedeki çimlerin oranıyla en yakındakilerin oranı aynı değil gibi.
Neyse bu golden ayrı olarak yorum yapmak gerekirse Galatasaray oyunuyla hakederek kazandı. Artık Anadolu takımlarının öne geçince 10 kişiyle defans yapma huyundan vazgeçmesi gerekiyor. Bu sene daha da ortaya çıktıki beceremiyorlar, dün de gördük