Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
47. You may not vote on this poll
  • Real Madrid kazanır

28 59.57%
  • Berabere biter

7 14.89%
  • Galatasaray kazanır

12 25.53%
Sayfa 11 / 11 İlkİlk ... 91011
301 ile 307 arası toplam 307 sonuç

Konu: Real Madrid - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Varane maçta çok iyi performans sergilemedi diyenler iyi okusun bunu.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bırakın Drogba'yı benim referansım daha tatmin edici
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Drogba bunamissin dostum saka bir yana varane cok iyi defans 1-2 yil sonra dunyanin en iyi defansi olur.

bu laflar bana geliyor biliyorum tabi de o köprünün altından çok sular akar. Bakalım. Drogba çok tecrübeli bir adam, o kadar söyleyeyim şimdilik.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    bu laflar bana geliyor biliyorum tabi de o köprünün altından çok sular akar. Bakalım. Drogba çok tecrübeli bir adam, o kadar söyleyeyim şimdilik.
    Drogba bile övüyor sen hala küçümsüyorsun abi.
    Canım FEDA olsun sana !

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Drogba bile övüyor sen hala küçümsüyorsun abi.
    Yok küçümsemiyorum da daha bir sezonu tam oynamadı bile bu kadar büyükmüş gibi lanse etmek saçma geliyor. Yarın öbür gün kötü oynadıgı zaman da Real'in topcusu değil bilmem ne denecek.
    Bir gunde yıldız ertesi gün sıradan. Çok yaşadık böyle şeyler o yuzden diyorum bir maçla değerlendirilmesin. Yoksa genel performansına zaten bir lafım yok. Ama bizim maçta öyle aman aman oynamadı hala da iddia ediyorum yani.

Drogba'ya gelince böyle yorumlar biraz yatırım da olabilir önümüzdeki maç için. Ben öyle düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Yok küçümsemiyorum da daha bir sezonu tam oynamadı bile bu kadar büyükmüş gibi lanse etmek saçma geliyor. Yarın öbür gün kötü oynadıgı zaman da Real'in topcusu değil bilmem ne denecek.
    Bir gunde yıldız ertesi gün sıradan. Çok yaşadık böyle şeyler o yuzden diyorum bir maçla değerlendirilmesin. Yoksa genel performansına zaten bir lafım yok. Ama bizim maçta öyle aman aman oynamadı hala da iddia ediyorum yani.

Drogba'ya gelince böyle yorumlar biraz yatırım da olabilir önümüzdeki maç için. Ben öyle düşünüyorum.
    Bu sezon olağanüstü oynuyor sadece 1 maç böyle değil. Sezonu da böyle tamamlayacak gibi. Kötü oynadığı zamanlarda olacaktır tabii, bu da insan sonuçta her maç hatasız oynayacak diye bir kural yok. Kesiciliği, pozisyon alışı, fizik gücü çok iyiydi maçta daha ne olsun yani.

Bence seni kızdıran taraf, bu oyuncunun GS maçında bu kadar övgüyle bahsedilmesi oldu. Diğer maçlarda neden konuşmuyordunuz, bizim maça mı sakladınız bu övgü dolu mesajlarınızı dediğini duyar gibiyim sanki.
    Canım FEDA olsun sana !

Sayfa 11 / 11 İlkİlk ... 91011

Mesaj Yetkileri