Ya varya bu sindirememezlik nedir anlamıyorum şampiyon olmanıza ragmen nedir bu ? Gazozuna maçmıs maçtan önce yöneticiler demedi mi son derece ciddiye alıyoruz şampiyon olduk ama bu maç farklı birşey diye kazansaydınız yıkardınız ortalıgı yenilince ''gazozunaydı yeaaa'' (Diyenler üstüne alınsın)
bu arada beğenmediniz hakem rieranın yaptığı penaltıyıda es geçti kartlardan bahsetmişsiniz ama rieranın 2 kere atılması lazımdı tek taraflı bakmayın artık
Iste boyle her sene boyle
Allah'a şükür yenilgiye sevinmiyoruz hee![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Yalnız sahada 22 tane Ergenin olduğunun kanıtıdır, maç sonu. Hayatımda böyle saçma şey görmedim, Allah sizleri bildiği gibi yapsın![]()
...
Şampiyon Fener tezahüratları yapılmış.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Yani gazozuna falan komik şeyler , 2007'de bayrak nöbeti tutuyordunuz , bizim oyuncular yine gelip yok abi saçmalamayın falan deyip , o günkü olaylara rağmen maçını kutladı döndü gitti , bu yapılan bilmiyorum yani sadece provakasyon ve komik yani , benim takımım yapsa aynı şekilde şaşırırdım.
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
Avrupa'da kupa alsan da.Avrupa'yı yerle bir etsen de.Mahkumsun mağlubiyete bile sevinmeye kadıköy'de..
Teşşekürler Fenerbahce !
Öncelikle kazanmamız harika oldu,maç çok sıkıcıydı..
Kimse Volkan'a sallamasın burdan ateş olmayan yerden duman çıkmaz,volkan haklı demiyorum davranışı yanlış,Sabri'nin de oyuna ne amaçla girdiği belli uçarak penaltı beklemeler,Volkan'ı sebepsiz yere tahrik etmeler...
Maç sonu çok güldüm bir takım ortada zıplar,bir takım taraftarıyla galibiyeti kutlar ilginçti
Bu arada tekrardan Galatasaraylı arkadaşları tebrik ederim şampiyonlukları için
cimbomlu arkadaslar bir de tebrik etmeyi deneseler hos olmaz mi? gazoz mazoz diyeceginize ...
derbi maçından baysediyorsun senede en fazla 2 kere olan bir maç sen yenseydin sevinmezmiydin
şampiyon oldum benim için önemsiz maç diyorsun tamam doğrudurda dürüst ol bu akşam hiçmi üzülmedin. derbiler gazozuna maç değildir bugün gsyi sahadan sildikmi sildik neden gölgelemeye çalışıyorsunuz
Tebrikler Fenerbahçe,sezonun en iyi oyununu oynadılar ve maçı hak ettiler ancak Webo'nun 2. golünde ki faulü es geçmemek lazım,neyse bizde sezonun en boşvermişlik içeren maçını oynadık,berbattık ancak Muslera yine süperdi.
Bu arada 2 yıldır galibiyet alamadan Kadıköy'de şampiyonluğu kutluyoruz olmuyor böyle![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bırakın Allah aşkına ya derbinin gazozu mu olur? Kazansaydınız görürdüm ben sizleri![]()
Cüneyt Çakır yediğimiz gollerde faulü vermedi ancak 2.yarıda tüm kararları bizim lehimizeydi. Riera, Melo ve Drogba'nın kırmızı görmesi lazımdı hatta Riera'nın 3 kırmızı falan görmesi lazımdı. Kuyt-Riera pozisyonuna ilk başta penaltı dedim ama son izlediğimde Riera'nın ayakları yere bitişik, Kuyt takılıp düşüyor gibi geldi (bilerek değil).
Takımın maç sonu sevinmesi kendi kendini rezil etmekten başka bir şey değil. Kimin aklına uyup yaptılarsa... utandım resmen.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Mehmet Topal kaleye geçince:
-Selçuk'a vurdurmayın da ne halt yerseniz yiyin.![]()
hersey bir kenara muslera cimbom icin cok buyuk kayip olur gitmesi halinde. nerdeyse takimin yarisi. bir cok macta ipten aldi, bugun de cok iyi kurtarislari oldu.
Şöyle demogoji ve mahalle ağzı konusmayın. Sezonu şampiyon bitirdik kutluyoruz. Eğer herhangi bir sonuc bizi orada şampiyon yapsa emin ol o sonucu alırdık. Örnekleri var.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Tümer Metin: 2007'de gece kulübünden çıkıp maça gittik, 2-1 kazandık.
Galatasaray'in yaptigi her ne kadar sacma olsada futbolun cilvesi tam oturuyor , ne kadar Besiktasli olsamda Galatasaray-Fenerbahce derbileri bu ulkenin en buyuk derbisidir ve boyle seyler bence dahada cekici hale getiriyor , Sabri-Volkan arasindaki olayi gormedim ama bence 2 futbolcununda Milli Takim ile iliskileri kesilmeli .
...
2.'lik gitti yahu o kötü oldu.Tebrik ederim Fenerbahçe'yi.
Canım FEDA olsun sana !