Salvio süper olmuş , Bursa'nın da Trabzon'la yarışabilmesi için iyi transferler yapması lazım yoksa ara açılıyor .
Bursa iyi toparlanmış![]()
iki takım da çok formda bursa eğer bu formda GİDERSE bence gs ile aradaki farkı kapatabilir geçen sene ts başarmıştı bunu
Salvio harika bir transfer ikiniz de seri yakalamışsınız Bursa sene sonuna kadar böyle götürebilirse 2.lik olabilir diye düşünüyorum. Avrupa Ligi'nde çeyrek finaldesin bence şimdiden![]()
Dexlampers bize Gaitan'ı getir
Halil Hocam Salvio süper olmuş bence iki tane de Türk al ki rotasyonun olsun![]()
Hocam Trabzon Bu Sene Şampiyon Kadro Süper![]()
İleri uç Salvio'nun gelmesiyle Ligin kalitesinin çok üstünde oldu ,
Kesinlikle 2 tane yerli oyuncuya ihtiyacım var ama rotasyon için değil kaliteli ilk 11'e biri sol bek ki türkiyede imkansız çıkması biride stoper seney eğer kaliteli yerli bir sol bek bulursak bu takım tadından yenmez
Öyle gözüküyor , teşekkür ettim
İnşallah bende başarırım iyi gidiyoruz şimdlik
Hocam o çok zor artık seneye başka isiml ere bakıcam
Evet iyi form yakaladık devam ederse üst sıralara çıkabiliriz
Para olmadığı için transfer devre arasında yapamadım artık sezon sonu bir şeyler yapıcam
Vossen ne yapmış öyle hocam, tebrikler vallahi.
Vossen coşacak![]()
Trabzon iyi durumda,ama aynı şey Bursaspor için geçerli değil.Umarım seneye iyi transferler ile kafa kafaya mücadele edersiniz.
+25 gole çok rahat çıkar Vossen bu sezon.
Halil ben kariyeri kapatıyorum olurda göremezsen taktiklerimi buraya koyuyorum
Bu genelde kullandığım taktiğim. Sakat-cezalı ve bazen maç içersindeki duruma göre oyuncu rollerinde değişiklik yapıyorum. pres ve agresif hücum. defans önde tempo yüksek geniş alan seri pas..zor rakiplere özellikle skoru bulunca uyguladığım kontra taktiğinide isterseniz onuda başka mesejda yazarım