Beyler kurban pazarlığına bağlamışsınızO ortada iki eli de tutup arayı bulmaya çalışan abi olabilirim Abi Sezer Özmen'e ,Aykut Demir'e hatta zorlarsan Giray Kaçar'a falan çök. Dordmund'a genç bir eleman vardı stoper oda olabilir
![]()
Aykut Demir Fener'e gelecek Ömer toprakta bi aksilik olmazsa bizde Eren yalan haber yapma boşuna![]()
![]()
Hocam Ömer Toprak'la S.Taşçı gelmez heralde ama ucuz yerli arıyosan Giray Kaçar ligde işini görürŞL için ya Serdar Aziz yada yabancı lazım
![]()
Eren ömer bizimdir bizim kalacakserdarı al güzel topçu al onu yılların garanti olsun
![]()
koray günter geliyo mu la![]()
Fenerbahçe Ortalığı Karıştırdı !
Serdar Aziz ve Batalla Kalıyor !
Fenerbahçe ile bir önceki kariyerimde gözlemlediğim kadarıyla Almanya'da oynayan ve özellikle Dormund'un 2 .takımında oynamasına rağmen Koray Günter dahil hiç bir Türk defans oyuncusu Listede olmadan gelmiyor ,
FB yada GS benim için fark etmez ben alacağım paraya bakarımSerdar için 15 mn Euro yada iyi bir takas teklifi kim iyi bir teklifle gelirse ona gider
![]()
Bakalım GS Alper'in rövanşını Fb'den ala bilecek mi ?
Yada FB 2.kez GS'nin elinden oyuncu mu kapıcak
Tam Anadolu takımı yöneticisi oldum![]()
Unutmadan Şener ve Ozan Tufan bunlarda çok kaliteli sağ bekler piyasa da bu ayarda genç bulamazsın
Şener'in ortalaması 7,60 Ozan yedek takımda çok ağır bir şekilde Ofansif bek üzerinde çalışıyor , bu oyuncuları yetiştirmek için büyük emek veriyorum , ama siz parayı basıp gidip hazıra konuyosunuz onlarında fiyatını belirtmiştim ama tekrar belirteyim ,
Eğer diyorsanız ki ben 10 sezon boyunca Sağ bek almam Şener'i alırım , orada yardırır 4,5 Mn Euro yok ben Ozan'ı alır biraz da kendim yetiştimesi ile ilgilenirim oda 4 Mn Euro
Ama banko şampiyonluk istiyorsanız Fereyra 70 Mn Euro , orta saham beni aniden ileri taşısın oyun kursun diyorsan Belluschi 25 Mn Euro
Serdar Yuvada Kalıyor !
Şener 4,5 Mn Euro
Ozan 4 Mn Euro
Belluschi 25 Mn Euro
Fereyra 70 Mn Euro
Sabri Paha Biçillmez ..![]()
Kaçırdınız reyizi Madrid Kaptı![]()
![]()