andres bjelland neyapıyo bir baksana bi de profilini atarsan sevinirim![]()
andres bjelland neyapıyo bir baksana bi de profilini atarsan sevinirim![]()
transfer dönemi geldğine göre anlaşılan yeni genç yetenekler çıkcak piyasaya![]()
Malum devreyi bitirdik ve yıl sonu geldi. Bizim kızlar yine yapmışlar yapacaklarını yirim ben bunları yirim yirim yaa
[YOUTUBE="ZfWDSh1kKAA"]Hastasıyım ben bunların (: [/YOUTUBE]
Senin kızlar hiç boş durmuyo takıma iyi gaz veriyolarÇilek olarak kimi aldın çok mera ettim
![]()
Kızlar tam bebek ya, yazın bu sıcağında üşüttüler beni![]()
20.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
Tim Krulu bir türlü geçemedik ve son 4 maçta 3. mağlubiyetimizi aldık. Ama 3 mağlubiyeti deplasmanda ve olduka zor takımlar karşısında aldığımız için ve sahada verdiğimiz mücadeleyi gördüğüm için şunu söyleyebilirim ki herhangi bir sıkıntı yok yolumuza devam edeceğiz. hedefimiz olan Avrupaya gitmek için oldukça çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Transfer falan derken bu aralar konsatrasyonumuzu kybetmeyiz umarım. Şuan 2 bomba ile masaya oturduk umarım nikah kıyarız
Her ne kadar lige yeni yükselen takım olsak da orta sıralarda en azından düşme potasından uzak olacağımızı biliyordum. Fakat ne olur ne olmaz ligi rakipleri bir tanıyalım diyerek işi riske atmadan sezon başı kümede kalacaz olarak ayarladık beklentileri. Ardından mevcut durumu göz önüne alarak devre arası yönetimin bize yeniden sezon beklentilerini değiştirme ve bütçe vereceğini tahmin ettik. Kasada biraz para vardı. Yeni bütçe verilmeden o parayı harcaıp transfer yapalım sonra yeni bütçe gelir dedik ama ya bütçe vermelerse korkusu ile beklettik hem kimin malını kimden kacırıyoruz ki (:
Sezon sonu sözlesmesi biteceklere bir baktık oo güzel hemen kasadaki parayı maaşa verip oyunculara yüklendik derken yönetimde bütçemizi verdi hemen ardından oyunculara ve menejerlerine biraz para yedirdik ve çok önemli 2 oyuncuyu sezon sonu kadromuza katacaz.
Şimdi ise elden 1-2 oyuncu cıkarıp gencleride kiralık yollamayı hedefliyoruz. yeni bütçe ve oyuncu satış ve kiralıklardan sonra gerek transfer parası gerek giden oyuncuların maaşlarından gelen ekstra parayla beraber listemizdeki oyuncuları kadromua katma uğraşına giricez.
Geçen yıl çempiyınşipteyken bolca görev verip pişmesini sağladık. Bu yıl rotasyon oyuncusu olup önümüzdeki yıl iyice kadroya dahil etmeyi düşündüğüm arkadaşa 1 lig maçında görev verdim 7.10 gibi ortalama tuttursa da 1 kupa maçında 5.90 ortalama ile oynayınca mevcut düzen bozmak istemedim sezonun gidişatı ve savunmacıların performansı yüzünden pek rotasyon oyucnusu bile olamadı. Ancak devre arası gelişimine bir bakayım dedim ki abu herif kendini epey kasmış (: ne diyosunuz 11 oynar mı ? Ona göre stoper transferimi şekillendirecem görüşlerinizi esirgemezseniz sevinirim.
Sezon sonu için takıma katılacaklar çok iyi olmuş..Özellikle Garmash 25-30m € lara transfer olabilen canavar ukraynalı (=
mevcut orta saham gayet iyi birde garmash la iyice vites yükselticez
Bende Lyngbyde oynadım ve avrupada savunmamdaki kalemdi resmen. Ayrıca defans çizgim ilerde oynarım genelde. 3 stoper oynadığım için bi sıkıntısını görmedim. Gerek maç tecrübesi gerek bahsettiğin hızı yüzünden premier ligde mevcut düzeni bozup bozmama konusunda kararsız kaldım yoksa oyuncunun özelliklerine ve kendisiyle çalıştığımdan ötürü güvenim tam
bence bir seneye daha ihtiyacı var genciimizingarmash ve alderweild ise süper ötesi olmuş
satmak olurmu yahu Lygnbyde takımın yarısıydı dğer yarısıda finne3 soper 2 ofansif bek oynuyorum lyngbyde hızlı değillerdi mevcut stoperler ama burda hızlarıda var dolayısıyla süpürücü oynuyor 2si ortadaki ise mevcut yeteneğine göre en kötü seneye orta 3lüde arkadaş (:
Alderwildi oynatmıcam o satmalık sakatlık meyili var ama stoper olucna sırıtmayabilir güçlü dengeli nihayetinde ama kadroda kalıcı degil okutmak amaclı aldık onu![]()
Transferler güzel, genç adamı alıp 11'e koyamazsın Premier Lig'de ezerler bebeyi.
Hocam Ben Bazı Oyuncularınızı Çok Beğendim Fakat Arama Motorundan Bir Türlü BulamıyorumÖzellikle:Finne
![]()
Koyduk bile kim kimi ezecek bekleyip göreceğiz tosun gibi Dehnşaka şaka rotasyon şimdilik takımdaki stoperler tam bir hayvanat meaşAllah (:
Bir tşkde benden Peguya (: ek olarak iskandinav kökenli oyuncuların çoğu bilinmeyen takımlardan olduğu için norveç-isveç-danimarka-finalndiya gibi ülkeleri açman lazım
Transfer sezonunu kapadık. Bu yüzden ocak ayını seri bir şekilde paylaşıcam. Aslında paylaşımları yapmak için transfer sezonunun bitmesini bekledim. Bir yandan maçları yaparken diğer yandan transfer haberlerini vermek yerine daha derli toplu olsun istedim.
3.Tur
21.Hafta
22.Hafta
4.Tur
23.Hafta
MANU'ya ne olmuş öyle hala çok gerideler![]()
Moral çok etki ediyor manu lige kötü başlayınca toparlaması zor oldu ama yavaştan geliyorlar keza liverpoolda öyle. Şu sıralar ilk devre elde ettiğimiz avantajı yiyoruz resmen kötü tökezliyoruz. Diğerlerine nazaran zayıf olan rakiplerden puan almak yerine veriyoruz
Transferlerimi paylaşmadan önce maçlar hakkında biraz konuşmak istiyorum ;
Maçların birçoğunda dürüst olmak gerekirse konsatrasyon 0dı aklımız transferlerdeydi. ve hatta kimi maçta sakatlanırlarsa planlarım alt üst olur diyerek kiralık ve satılık oyuncularımı oynatmadım. Bunlarında zorluğu olmakla beraber hiçbir şekilde bahanemiz olamaz. Özellikle 3-1 öne geçtiğimiz Saputhampton ve evimizde lig sonuncusu Burnyley karşılaşmaları tam bir hayal kırıklığı. Özellikle 4-4-2 taktiğine karşı oldukça zorlanıyoruz hatta etkisiz kalıyoruz resmen fobiye dönüştü. Southampton maçında 3-1 öne geçince rakip 4-4-2ye geçti. Bizde fobi gereği önlem alalım diyerek 4-4-2ye özel geliştirmeye çalıştığım taktiğe geçiş yaptık ve çok pahalıya mal oldu. Bilinmedik kuyuya ne diye taş atarız ki ? Ama fikstür çok sıkışık olduğu için 4-4-2 oynayan bir takım bulup taktiği deneme fırsatımız olmadı yani sezon devam ederken çare bulmalıydı. Ertesi hafta Readini geçtik sonra Fa cupta aston villa ve kabusumuz 4-4-2 maç 2-0 olunca..kanat taktiği yaptık eski taktiklerimden yada burda gördüğüm bi kaç arkadaşın taktiğine benzetmeye çalışarak saçma sapan işlere koyulduk sürekli taktik varyason deniyorum. Maçı kurtarma adına değilde 4-4-2ye çare bulma adına nihayet 2-2 yi bulunca tamam deidmtaktiği bulduk. Sonraki hafta evimizde lig sonuncusu Burnyler karşısında 4-4-2de yine hüsrana uğradık.
Uzun bir yazı oldu fakat içimi döktüm resmen. İlk amacımız 4-4-2 fobimize son vermek olacak. Şimdi transferlerimizi tanıtalım (:
United'a nolmuş la öyle o.O Neyse sen de çok iyisin nazar değmesin.
Kadroda pek şans vermediğimiz ama gelecek adına ihtiyacımız olan birçok genci kiraladık. Geçtiğimiz yıl yaptığımız gibi önce kadroda bi bakalım rotasyon şekilde oynatırız dedik baktık yapamıyoruz ve körelmesinide istemedik birçoğunu maç tecrübesini artırması adına kiralık yolladık. Devre arası transfer sezonu başlarda verimli olmasa da son günlerde yaptığımız hamleler ile verimli hale getirdik. Daha doğrusu gidenlerin yerini dolduramayıp kadromuzu darlaştırmanın sıkıntısı yüzünden çabuk davranıp aldığımız oyuncular içime sinmemişti.
Aslında bombalar patlatmak istedik stopere Shawcrossu forvete Toivoneni getirme çabnasındaydık. Stoke küme düştüğü için satılıktı ama Shawcross çok yüksek ücret istedi menejeride bi tomar para isteyince o transfer olmadı. Toivonen ise kiralayacaktık oda gelmek istemedi Tottenhamda kalacağını söyledi. Bizde bir stoper bir forvet kiraladık.Doria'yı alınca stoperin kiralık sözleşmesini fesettik.
Transferler sonrası kasamızda bir miktar para kaldığını görünce sezon başı opsiyonlu kiraladğımız Benedettiyi opsiyonunu kullanarak kadromuza dahil ettik.