Şampiyonluk hayırlı olsun.Çifte kupa geliyor![]()
Şampiyonluk hayırlı olsun.Çifte kupa geliyor![]()
...
Deivid olabilir :SAD
...
Süper Lig Tamamlanıyor
...
Şu oyuncu kim ya açıklamadın
Ne 2 gol atan Sow ne de 2 gol atan Nem, gecenin yıldızı 3 asist yapan Hanousek oluyor ve Fenerbahçe Türkiye Kupasını Galatasaray'ın elinden kapıyor...
Spoiler: Sow'un İlk Golü
Spoiler: Sow'un 2. Golü
Spoiler: Nem'in İlk Golü
Spoiler: Nem'in 2. Golü
...
Sportif Direktör Leo Beenhakker'a verdiğim Transfer Listesi
Spoiler: Kıskaçta Olanlar
Spoiler: Transfer Listesindekiler
Spoiler: Scout'lardan Seçmeler
Spoiler: Türk Oyuncular
...
Dağıtmışsın rakibi.Sunum da şahane valla![]()
...
Sezon bittiğine göre artık Transfer'e geçebiliriz, Transferde hangi oyunculara yöneleceğimi sizlere bırakıyorum. Başlığa Anket ekledim, Ankete katılarak tercihte bulunabilirsiniz.
...
C) Hiçbiri...
Benim fikrim 2 veya 3 tane potansiyelli genç yabancı yanlarına abilik yapacak A sınıf oyuncular![]()
...
oyumu b ye verdim ama bir süper yıldız alsan fena olmaz şu çek oyuncu da beklenenden daha iyi çıktı
...
Ben hiç birine oy kullanmadım, hem yıldız oyuncu hem de potansiyelli genç alınmalı bence.![]()
...
Birkaç yıldız da gerekli fakat ayarında.Genç yetenekler her zaman lazım önceliğin onlar olacak.
C) Sen en iyisini bilirsin İbrahim reis![]()
Yıldız almak biraz da şans işi olduğundan, denk getirirsen al bitane de mutlu et taraftarını![]()
...
Parades"i öneririm sana,18 yaşında ama öz güveni çok yüksek.Geleceğin Alex"i olur iyi geliştirirsen.
...
o nasıl bir listedir hepsi mükemmel futbolcular kim gelse farketmez![]()
Lacina gelirse çok iş yapar![]()
Büyük ihtimalle Lacina'yı getiriyoruz benim sistemlerde Pivot Santrafor kilit adamdır ve olmazsa olmazdır ehh Lacina'da 2.03'lük boyuyla bal ekmek kaymak : ) Ancak yeni bir yapılanmaya girmek için ve bütçe oluşturmak için eldekileri satmak gerek, bu bakımdan şu oyuncular satılık listesine konuldu.
...