Aslında şu oyunda menajer olmanın yanı sıra gözlemci falan da olabilseydik keşke. O zaman sana gözlemci ol derdim![]()
Aslında şu oyunda menajer olmanın yanı sıra gözlemci falan da olabilseydik keşke. O zaman sana gözlemci ol derdim![]()
Bir takımda işe başlayacaksın ve sürekli rapor hazırlayacaksın. Senin tavsiyenle aldıkları oyuncu iyi performans sergiledikçe senin de kaliten artıcak ve gittikçe kariyer yapıcaksın. İstediğin zaman da gözlemcilikten istifa edip ''Ben menajer olmak istiyorum '' dediğinde ise sıfırdan menajer olarak başlayacaksın devam eden kariyerdeÇok çılgın bir proje bence
![]()
Tamam fikri anladım da kimsenin gözlemci olarak kalacağını düşünmediğim için öyle dedim. Geçmiş tecrübe kısmını gerçeklemiş oluruz aslında öyle olunca..
Sentugo.
Yeni takımını bekliyorum.
Bakalım yeni durak neresi.
cl seviyesinde bi takım anlaşırsaın heralde
Teşekkürler.
Erteledim teklifi karar sizin.
Kabul et Chelsea iyidir![]()
Git Chelsea'ye
Gitme Chelsea boşver, orlar uzakdır, dayanamazsın yapamazsın.Türk takımı bul kendine.
![]()
Sana yıllık 2.8M€ veriyorlar ben aldığım paraya bakarım arkadaş. Düşünmeden git derim![]()
ŞL'yi kaldırmışın. İşini bitirmişin biraz epl tecrübesi yaşa.![]()
Akmanoğlu İngiltere'de
Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Burak Akmanoğlu İngiltere'ye gitti.Akmanoğlu'nun İngiltere'ye bir kulüp ile görüşmeye gittiği biliniyor.İngiltere'de görüşeceği takımın Chelsea olabileceği söylenirken Akmanoğlu'nun da bu takıma sıcak baktığı biliniyor.Mourinho'nun Chelsea'dan ayrılmasın'dan sonra en ideal teknik direktör rolünde Akmanoğlu var !
LİG TV
Kısmet,belki başka takım çıkar karşına![]()
Çelsi'nin seni saracağını düşünmüyorum açıkçası umarım kariyer devam eder misyon ŞL olmamalıydı bende sürekli olarak bir başarı sağlayıp Avrupa'nın 1 numarası olabilirdin Fenerbahçe'de.
Chelsea çok doğru seçim ama değişik şeyler yapman senin yararına. Yoksa çok kaliteli bir kadro oynarken sıkılırsın bence.
Chelsea yerine daha küçük bi takım alsan daha iyi olurdu gibi ama bize başarı dilemek düşer![]()
Çok iyi olmuş kabul etmen
Boşver yaaa. Bu sene de kazan şampiyonlr ligini. Kazanamazsan sıkıntı var demektirNe çok iyi kadro.. Rakiplerinin de iyi kadrosu var..
Sentugo.
Kariyer tekrar aktiftir, başarılar.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Chelsea güzel oldu bak bi transfer şov bekliyoruz !!
Sağlık sorunları nedeniyle Chelsea'deki görevinden bir süre uzak kalan Akmanoğlu tekrar yeşil sahalara döndü..
Akmanoğlu Teklifi Geri Çevirdi !
Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Burak Akmanoğlu Chelsea ile anlaşamadıklarını söyledi.Akmanoğlu Türkiye'ye geri döndü.
Bielsa Bıraktı !
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Marcelo Bielsa 1 sezon tamamladıkdan sonra sözleşme imzalamadı ve kulüpten ayrıldı.
Tekrardan Fenerde başarılar![]()
Tilki ve kürkçü dükkanı misali olmuş , tekrardan başarılar.