17si ne demek aga? 5 gün var daha ciddi çok üzüldüm![]()
17si ne demek aga? 5 gün var daha ciddi çok üzüldüm![]()
turksportal...
Bayramda oynayabilseydik iyi olacaktı :/
17 sinde geleceğini tahmin ediyordum tuttuTahmini hafta sonu oynarız.
Playstore genelde kod aktif olucağı gün veriyor benim bildiğim.
3D gerçekten ilerlemeler var fakat hala 2D klasik devam ediicem, efsane bir türlü ölmüyor![]()
3D motoru bende sevdim.Ben hiç bir zaman pişman olmadı her oyunda hata olur,Fifa,Pes oynarken daha beterlerinide yaşıyoruz.
![]()
Steam ID: fotosuki
Oyun çok karışık oluyor git gide...![]()
Ben yenilikleri severim karışık olsun fark etmez.![]()
Birdenbire değil de her oyunda azar azar değişiklikler yaparlarsa ki yapıyorlar zaten, alışmak o kadar zor olmaz gibime geliyor.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Oyun içi resimleri görünce aşırı sabırsızlanıyorum canım sıkılıyor.
Last edited by Kaka Leite : 13.Ekim.2013 at 20:16 Reason: Farkındaysanız burası forum, kelimelere dikkat edelim.
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
Bu sene ligimiz lisanslıymış sanırım.![]()
arkadaşlar final sürümü çıktığında tekrar indirmek gerekiyor mu yoksa steam üzerinden otomatik aktif mi olacak?
Lisanslıysa eğer türkçede devam ediyordur takip edemediğim için soruyorum ?![]()
bu arada eski mevkiler yamasını (profilleri ingilizceleştiren) buna da uygulayabilirmiyiz ?
Nerede benim Gimnastic![]()
FM Gazetesi
fm 13'te kullandığımız logoları, yüz paketlerini falan aktarabiliyormuyuz.. aktarıyorsak nasıl
daha önce sorulduysa affola![]()
yok dostum olmadı
diğer klasörlerin içinde config.xml dosyası var. benim oluşturduğum graphics klasöründe bu dosya yok acaba ondan mı
hadi yüz paketi neyse de logosuz çekilmiyor oyun
edit: cache dosyasını oyun içinden silmeye çalışıyordum o yüzden gözükmüyormuş.. appdata'dan silince göründü![]()
Last edited by E.m.r.e : 17.Ekim.2013 at 18:44
22.4 MB'lık bir güncelleme geldi.
şimdi nası oynuyosunuz ne yapıyosunuz da oynuyosunuz ben bu steam olayına çok cahil kaldım beyler. demo version için ödeme mi yaptınız ?